Önske inlägg.

Jag fick en önskan på att jag ska skriva om detta i ett inlägg:

Hur du sköter dina kaniner vilken mat dom får. Hur doms bur ser ut på bild då nedanför.

och visst kan jag skriva om det!

Jag och Ida har då varsin kanin och då gör vi så att på morgonen går ida ut och ger dom mat och sedan tar jag på eftermiddagen. Dom får ny mat i sin matskål, nytt vatten, knäckebröd, morot och ibland gurka och sallad : ) På eftermiddagen får dom morot, ny mat i matskålen och nytt vatten. Vi städar deras bur i stort sätt varje dag satt dom har nytt underlägg att gå på. Vi släpper också ut dom ut buren i en stor hage satt dom kan springa av sig istället för att sitta i en bur hela dagarna och då får dom bort all energi. Där i deras hage har vi satt upp hinder satt dom kan hoppa över dom m.m. Deras bur har vår pappa byggt och det är två våningar och en lucka där nere där vi kan släppa ut dom i hagen, där uppe är det en lucka med galler satt dom kan se ut och det finns en till lucka bredvid där dom har sitt sov ställe. Vi klipper deras klor när det behövs och vi sätter på sele och går runt i trädgården en del ; )

Hoppas du är nöjd Alva över detta inlägg och ni kan gärna skriva mer saker ni vill läsa på min blogg, puss♥

bildhIMG_2947sdfs

326 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *