Önske inlägg.

Jag fick en önskan på att jag ska skriva om detta i ett inlägg:

Hur du sköter dina kaniner vilken mat dom får. Hur doms bur ser ut på bild då nedanför.

och visst kan jag skriva om det!

Jag och Ida har då varsin kanin och då gör vi så att på morgonen går ida ut och ger dom mat och sedan tar jag på eftermiddagen. Dom får ny mat i sin matskål, nytt vatten, knäckebröd, morot och ibland gurka och sallad : ) På eftermiddagen får dom morot, ny mat i matskålen och nytt vatten. Vi städar deras bur i stort sätt varje dag satt dom har nytt underlägg att gå på. Vi släpper också ut dom ut buren i en stor hage satt dom kan springa av sig istället för att sitta i en bur hela dagarna och då får dom bort all energi. Där i deras hage har vi satt upp hinder satt dom kan hoppa över dom m.m. Deras bur har vår pappa byggt och det är två våningar och en lucka där nere där vi kan släppa ut dom i hagen, där uppe är det en lucka med galler satt dom kan se ut och det finns en till lucka bredvid där dom har sitt sov ställe. Vi klipper deras klor när det behövs och vi sätter på sele och går runt i trädgården en del ; )

Hoppas du är nöjd Alva över detta inlägg och ni kan gärna skriva mer saker ni vill läsa på min blogg, puss♥

bildhIMG_2947sdfs

27 kommentarer

27 kommentarer på “Önske inlägg.”

 1. Aysu skriver:

  FÖRSTA KOMMENTEREN! OMG;)

  1. Julia skriver:

   Dina kakor kommer på posten imon! :)

 2. Johanna skriver:

  Hej lisa jag vill inte klaga jag vill bara tipsa dig om att det är bäst att ge kaninen maten på kvällen för kaniner är nattdjur. Lisa sallad är inte så bra för kaniner och var försiktig med knäckebröd dem kan få diarre och dö. Hoppas du har vaccinerat din kaniner för om du har flera måste man vaccinera dem. Puss på dig

  1. Anna skriver:

   Kaniner är dag djur!!!

 3. emma skriver:

  LOVE YOU!!

 4. Johanna skriver:

  Bara så du vet lisa borde du vaccinera din kaniner mot kaninpest om du inte har gjort det och ge inte kaninerna sallad det är inte så bra för deras känsliga magar och var förskitig med knäckebröd dem kan få diarre och dö. Förresten kaniner älskar bananer, dessutom är det jättenyttigt för dem.

 5. Jennifer skriver:

  Är det Ida din syster eller? Tacksam för svar!

 6. Nova skriver:

  kan du göra en video när du går ut och visar hur man klipper klorna på en kanin snälla jag skulle bli jätte glad

 7. Emilia Back skriver:

  Hej lisa/misslisibell :)

  Jag tycker att vi är väldigt lika för att jag är också nickelallergisk (stavning)

  jag är född-01 och är kort och smal och jag älskar att blogga och sminka mig :)

  ps. älskar din youtube kanal <3
  Om du vill så gå in på min blogg :emiliabacks.blogg.se om du varit inne på den så snälla kommentera :)
  Hej då <3

 8. alva skriver:

  så söta♥ jag önskade det :) ♥
  alvak.blogg.se

 9. Cornelia skriver:

  Kan du göra ett inlägg om din familj?!?! Skulle vara kul att veta mer om din syster och din mamma och pappa! :)

 10. Louise skriver:

  Hej ;) Hur skickar man frågor till dig? alltså dom du svarar i videos :) Skulle vara kul om du svarade. P.S Jag älskar dina videor

 11. Jag skriver:

  Hej det hade varit kul om du hade skrivit ungefär samma inlägg fast om hamstrar ! :)

 12. Maria skriver:

  Har dina kaniner haft problem med ögonen nån gång? Jag har en kanin på snart 2 år och den har det… Behöver verkligen hjälp!!!!! Tror du att du kan hjälpa mig?? Dom rinner, fast att ögat ser bra ut så har pälsen hårdnat under och det ser inte bra ut :(
  Eller ni andra som verkar veta mycket om kaniner…?!

  1. Miss Lisibell skriver:

   Det är nog bäst att gå till en läkare!

 13. tja skriver:

  jääääääävlar vad stor panna :O

 14. Ella Engström skriver:

  Kan du göra ett inlägg när du ritar du och en häst

 15. Rebecca skriver:

  Jag har ingen kanin, har aldrig haft och vill inte heller ha en, så jag vet inte, men det låter som om ni är SUPERBRA kaninägare!

 16. trololo skriver:

  Stor panna ida har o:

 17. pellis skriver:

  VIKTIGT!!
  GE ALDRIG KANINEN GURKA!! DE ÄR FÖR MYCKET LUFT I GURKA OCH KANINERNA FÅR INTE
  UT LUFT (på dom sätten som människor får) KANINERNA KAN DÖ!!! :o :)

  1. Säära skriver:

   Min kompis har kaniner(4 st) och hon ger dom gurka IBLAND precis som Lisa gör.

  2. Anna skriver:

   Man kan visst ge gurka men INTE för mycket.Då kan de få diarré och av det kan de DÖ.

 18. Elsa och Nisse skriver:

  Naww vad söta:)
  http://alltomnisse.blogg.se/

 19. Moiz skriver:

  Gud vad söta dom är båda 2<3
  Lyxigt er:-) kan du göra en video där du visar ditt smink och hur det ser ut nu? Snälla..:)
  För du har säkert mera nu:-))puzz<3

 20. Ellen skriver:

  Hej Misslisibell! <3 Jag ärlskar verkligen din blogg och alla videos, du är såå söt <3 :3 En liten fråga <3 : Jag kanske ska skaffa kanin o tycker att dom e suuuper söta, specielt Charlie. Vad gör du med dina kaniner? Bara så att jag vet vad för kanin jag ska skaffa, video eller vanligt svar skulle jag vara jätte tacksam för!! // Kramar o pussar Ellen

 21. möken skriver:

  aslång panna, är hon missbildad eller??? :O

  1. Frida skriver:

   GUUUUUUD VAD ELAK DU ÄR !!!!! hon e jätte söt ju! vrf har du gått in på min dator :( hatar dig syster. Bry dig inte om henne Lisa!!!hon hachade min dator

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *