121 kommentarer på “Var inte ledsen, finns för dig<3”

 1. alva skriver:

  Så söt♥ gulligt sakt♥ :)
  alvak.blogg.se

  1. OliviaEssen skriver:

   Vet visst er hon!<333

 2. Japan nörd ^^ skriver:

  Kan du svara på ”Questions of the day” idag? :)

 3. alva skriver:

  Gulligt sakt♥
  alvak.blogg.se

 4. emilia skriver:

  Jag är ledsen jag frågade chans på någon han och han sa nej

 5. nelly skriver:

  Vad söt du blev i löshår!<3

 6. Me skriver:

  Älskar ditt hår lisa! Du är så bra på att driva en egen blogg! :)

 7. linnea skriver:

  lisa så tacksam om du svarar har du fejs hår på dig :) det är super långt

 8. OliviaEssen skriver:

  So fin du blev!!<3 skulle bli glad om du svara po kik!!:D

 9. Linna skriver:

  hej , kan jag få din KIK , för jag skulle precis som TEX. Juni bli vänner så där , jag har märkt att vi är ganska lika i sett , så snälla kan du skriva den SNÄLLA till min mail : linnajulie@live.se , SNÄLLA // ditt största fan <3<3<3<3

  1. dfdfdfdfs skriver:

   Hennes kik heter realmisslisibell

   1. ghgd skriver:

    hur vet du det,??det finns jättemånga som fejkar henne

   2. dthdu skriver:

    hur vet du det det finns många som fejkar

 10. Emira skriver:

  OMG du är jätte fin <3

 11. Sofia skriver:

  Finns du för oss alla ;)?
  http://www.weckansbabee.blogg.se

 12. linnea skriver:

  har du fejk hår på dig :) det är längre eller är det bara jag tacksam för svar

 13. Aysu skriver:

  OMG vad söt du vart!

 14. Lova skriver:

  Så himla fin<3 gilla så Hon ser!!

 15. emma skriver:

  Åå Lisa du är så snygg å helt underbar! Jag vill ha ditt hår:P!<3<3

 16. TAnna skriver:

  Så himmla snyggt:D

 17. Fridisen skriver:

  Har du Skype kan jag få dig då (:

 18. Liza skriver:

  Nej va snyggt!!!

 19. Elsa skriver:

  du är såå fin! Skulle vara 7kt kul att få träffa dig!<333 Du får VÄLDIGT gärna adda mig på skype! Ersla.123 det är jag dee.. Du verkar liksom bara så vara sååå snäll! <3333 Aja, man kan ju iaf fråga! :) P.S är också 0 och jag heter Elsa!<3333

 20. Emma skriver:

  Lisa kan du göra en video när du sätter på dig lös håret ? Och jag vill gärna och så ha en youtube kanal kan du göra en video när du fråga din mamma eller pappa om du kunde få en youtube kanal bäreta hur du gjorde snälla kan du göra en sådan video snälla ? Från ett stort fän emma❤

 21. Angelie skriver:

  OMG vad söt du e Lisa <3

 22. Elsa.a skriver:

  Åå vad gulligt<3
  Är det ditt rum? Gör du om det eller?;) tacksam för svar:)

 23. :) skriver:

  Du är ju bara sjukt vacker! :)

 24. elin skriver:

  vad fin du är lisa:)
  kolla gärna in på min blogg elinandeerssoon.blogg.se

 25. Hiilda skriver:

  Omg vad söööööt du blev i löshåret,tycker verkligen att du gjorde ett bra köp!Asså fyy vad fint det blev,love you lisa du är underbar!!!!!!!<33333333333333

 26. Tove skriver:

  wow lisa! du blev jätte fin i det löshåret <3

 27. alva skriver:

  Så fin. ♥ skulle vara tacksam om du kollade in min blogg och svarade på kik♥
  alvak.blogg.se

 28. eminaalmedna skriver:

  hahah, missuppfatta mig inte nu men hahahah du liknar en cowboy tjej xD hhahhaaha men på ett bra sätt ? ♥ ☻☺

 29. alva skriver:

  Omgvad långt hår, är det löshår!? du passade faktiskt bra i det♥
  alvak.blogg.se

 30. Jonna skriver:

  Snyggt

 31. Julia Svensson ❤❤❤❤ skriver:

  Sjukt fint! Inte bara lite Avis

 32. Lina skriver:

  Jag tycker om dina vidios men vad heter du på Skype :)

 33. Cajsa skriver:

  Omg vad vacker! <3 Löshår??:)<3

  cajsaslife.blogg.se

 34. Caisa skriver:

  Va söt!<3 Är det löshår? Du passar verkligen i det iallafall !! Ps: kan du snälla ha en frågestund? GILLA OM NI OXÅ TYCKER DET ;)

  1. Lisa skriver:

   Guu så söt du är!! Caisa oc tycker verkligen att hon passade i de!! <3

  2. Emilia skriver:

   a det tycker jag också :)

 35. Johanna larsson skriver:

  Herregud va fint det blev, helt otroligt ju! Det var ju din färg å allt!

  1. Signe skriver:

   Jag tycker att den lila-aktig..

   1. anonym skriver:

    men hon har en gul slinga i som är lila längst ner :)

 36. Sandra skriver:

  Så fint de blev :)

 37. Julia svensson skriver:

  Fint lite Avis här va

 38. Jennifer skriver:

  Aww så söt! Är det löshår? Om det är det så passar du i det iallafall<3
  Kram!

 39. Mathilda jb skriver:

  Gulliplutt<33 du passar jätte bra i det <33

 40. OMG, vad du passar bra i löshår!

 41. Lilliana skriver:

  Du vart skit fin <3

 42. tilde skriver:

  Du passar värkligen i det!!<3

 43. Alicia skriver:

  Ååå vad fin du är! Det blev jätte snyggt! :-)

 44. Mira skriver:

  Kan du lägga upp videon på när du sätter i löshåret snart, vill så gärna se! För du sa ju att du skulle göra det.. :) <3

 45. wilma skriver:

  Det blev ju as fin de passade jätte bra på dej :D

 46. Erika skriver:

  Omg, du vart super söt Lisa :)! Kram/ värdens största fan

 47. Ella skriver:

  hej lisa!
  jag fyller år på söndag och jag skulle bli jätte glad om du kunde skriva det på din blogg och ksk lägga upp en video om det det skulle betyda allt!!!!!!!!!!! puss och kram //Ella

 48. Liwi skriver:

  SÅ FINT <3 du passar i de verkligen <3

 49. Laila Noor skriver:

  och det är jag tacksam för lisa ;)

 50. Elin skriver:

  förlåt men du ser ut som en fjortis med löshåret för det ser så ytligt ut klipp topparna på håret oftare och det växer sjukt fort

 51. madeleine skriver:

  hej,lisa jag tykcer du är jättesöt osv….men vi är lika gamla ,sminkar sig har husdjur! jag skulle jättegärrna vilja att du addar mig på kpeså vi kan lära känna varandra,kanske tillochmed bästisar? men jag vill inte bbli vän med dig bara för att du äär känd utan vi verkar va väldigt lika varann! snälla kan ´du skicka ett mail madde_karate@live.se jag också en fråga till ouestion of the day: jo du har blivit bästis med juni,tilda o fler och dem har varit dina fan´s,varför lik¨som just dem. du ger ju inte ut heller din riktiga skypenamn till alla–nu menar jag inte att du ska göra det men det känns om du tar bara just nån so´m är speciell inte nån helt vanlig typ eller asså,det är svårt o förklara!:) men snälla kan vi bli vänner på skype ? please du är min inspiration snällaaaaaaa!! kram

 52. Bajnfisangåieasf skriver:

  GUUUD vad fiiint!… Min vän Lovia ropar.. Hon vill leka mammapappabarn xDDD

 53. Anti löshår skriver:

  Det ser onaturligt ut!! (löshåret)
  Du växer upp för fort, gå ut och lek istället. Du kommer att åldras för fort och du kommer se ut som en gammal läderbyxa när du är 60. Just warning you.

  btw. snygga kindben :)

 54. Rebecca skriver:

  ooo Snyggt löshår!!! Passade dig perfekt!!!

 55. Ester skriver:

  Löshår? Jätte snyggt!<3

 56. Miranda skriver:

  vi är rätt så lika skulle gärna vilja ha dig på skype :/

 57. sandra skriver:

  jag kan säga att jag är lite avis, men jag tror det passar bättre på dig än mig. Fiin <3 :D

 58. Nikola skriver:

  Vad söt du är! har du gråtit? :( hoppas det går över! :*

 59. ida skriver:

  Lisa jag har lämnat fråger till dig på kik jag heter idaosmaani på kik så kolla in om du har fått frågorna och snälla kan du göra en video då ♥

 60. anonym skriver:

  ett tips, det var ju en av dina ”löshårsslingor” som var för lång, du kan klippa till det, men var försiktig så att det inte blir helt rakt för det är inte så snyggt…

 61. jossan skriver:

  Hej kunde du inte göra en video när du sätter fast löshåret också? :)

 62. Amanda skriver:

  Fin du är lisa! Du passade jättebra i löshår, men du är fin utan också! Kramisar

 63. Alice skriver:

  Söt du är:)<3
  Mylifeofalice.wordpress.com

 64. Herregud.. skriver:

  Så ser det ut med flätor ja! Men hur ser det ut utan? Jo, förjävliga! Lisa du skämmer ut dig själv..

  1. Corre skriver:

   Hon skämmer inte ut sig själv?
   Jag tyckte att det blev assnyggt.

  2. Maya19 skriver:

   Asså hur fan kan du va så dryg mot en 11 årig hon tycker kke art det är snyggt är du avis elr

 65. Matilda skriver:

  Gud va fin Lisa! <3 Hur kan du vara så himla söt? :o <3

 66. Mathilda skriver:

  guuuuud va söt! löshår? :) <3 http://www.ponnymathilda.bloggplatsen.se

 67. Emma skriver:

  söt du blev i löshåret och strunta i folk som skriver att du ser ut som en fjotis eller är för liten! det är väl inte dom som bestämmer över dig ? men en litet tips färga ditt hår så det blir samma färg som löshåret för nu är det olika färger det ser nästan lite grått ut.. inget illa menat men jag bara ett tips! jag tycker dina videos är sjukt bra förtsätt som du gör tjejen du kommer gå långt det vet jag ! :) <3 kram !/ Emma

 68. Ida skriver:

  Kan du ta en bild på dig bakifrån med håret bak (med löshåret) och fram? Så man ser hela liksom, får man såg inte så mycket i videon! :)

 69. Felicia Fast skriver:

  Ååååh vaad BRA du passar i löshår! dom var verkligen jätte fina! :)

 70. Maya19 skriver:

  Asså jag menar
  Inget dumt nu men varför…kommenterar alla massa skit hon får göra vad hon vill jag har också löshår det är normalt även fast hon e bara 11 aa det är ganska konstigt för man ska leva din barndom och inte leka stor, men hon har mamma och pappa som säger till ifall det blir överdrivet, ifall hon börjar röka..

 71. didi skriver:

  hej Lisa
  du är jätte söööööööt men jag har en fråga som jag gärna vill att du svarar på i nästa question of the day
  frågan: hur har vissa av dina fans blivit dina bff nu om du inte gerr ut din skype eller kik? (jag vill gärna få kontakt med dig därför att jag mår jäääääätte dåligt o jag har skickat till dig ett meddelande till din youtube kanal så snällaa svara)

 72. Aimee Tomlinson skriver:

  Fett sött! Dog ju lite av söthet:]<'33

 73. Maya19 skriver:

  Hej Lisa några frågor ifall du ser dem
  1. Favorit mascara
  2. Skulle du göra vad som helst för att inte förlora Hampus
  3. Detta är ingen fråga men du är super söt du kommer nog bli en riktigt modell när du blir äldre
  4. Favorit singel ögonskugga
  5. Bästa minnet från 2012
  6. Vrf säger alla att Lilly härmar dig
  7. Kan du göra en video där du visar din nya hylla (den du fick i julklapp
  8. När skaffade du fans

  1. . skriver:

   Man skaffar inte fans -.-

 74. Anonym skriver:

  Hej Lisa! Jag undrar om du har löshår på bilden?!?!? För jag har inte sett dig tidigaremed SÅ långt hår! :O

 75. Amalia skriver:

  Gud va söt du är!!

 76. Sofiie skriver:

  Gud vad snyggt Lisa <3

 77. tasha skriver:

  jag så videon när du satte i löshåret jag rekommenderar att du plattar hårett när du ska använda det så ser det lite mer naturligt ut :-)

 78. Signe skriver:

  Kan du göra en video med Hampus????

 79. Vera skriver:

  Super fintttt:)
  Men du är supersöt utan också<3

 80. Josefina Jonsson skriver:

  Snälla du, jag har följt dig sen din förra blogg till och med, din förra youtube kanal oxå! Jag hade förut en blogg men den gick skit dåligt de va typ min mamma som läsare, så jag gjorde en ny nu så här i början av ett nytt år..

  Så jag skulle vilja komma igång med den och få en del läsare, som inte bara kollar en gång utan kollar flera gånger!

  Så min dröm skulle gå i uppfyllelse ifall du gör ett inlägg och länkar min blogg,och typ skriver att dom kan börja följa mej! jag skulle bokstavligen dö, ifall du gör dehär för mig. btw, älskar dig lisa!

  Min blogg ( http://josefinasphoto.blogg.se ) ♥

 81. Tina skriver:

  Åh, vad fint det blev med löshåret! <3

 82. Mia skriver:

  Lite för långt. Ska du ha det dagligen? För då blir du fjortis typ.

  1. Jessica skriver:

   Hej du, Mia !
   Läste din kommentar och jag tycker typ samma sak som du men vill bara säga att det va ju ett tag då miley cyrus hade löshår varje dag! Och hon är ingen fjortis! Så om man har löshår varje dag blir man en fjortis?!
   Jag vet inte hur gammal du är men du kanske ska tänka efter lite innan du skriver något som alla kan se!

   1. Gugvnudubö skriver:

    Men hon var ju äldre än 11 år och dessutom syntes det inte för hon hade proffsigt löshår som faktiskt matchade hennes hårfärg. Så jääävla trög -.-

 83. Alice K skriver:

  Åhhaw va sööt❤

 84. Amanda skriver:

  löshåret jaoo :D jättefint lisa <3

 85. Emilia skriver:

  Så fint❤ vill ochså ha så ❤
  Du är jätte söt i det ❤ kram

 86. Lollo skriver:

  har du löshår!<3

 87. Anonym skriver:

  Löshår? xD

 88. Hanna Emanuelsson skriver:

  Herrej*vlar vad fin du blev i löshåret!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

 89. Sanna skriver:

  Hej Lisa! Ska du ha ditt löshår i skolan också? Är du inte rädd att någon ska säga något dumt eller nått? Jag vill ha löshår men vågar inte, en i min klass blev typ mobbad för hon hade de.. De viskades om henne och sånt om hennes hår. Jag vill inte att de ska hända mig, har du typ något tips eller något?
  Ps. Älskar dina videos och din blogg! Du är bäst! <3

 90. Misslisibög skriver:

  Usch vad fejk! Hatar att du får komplimanger för ditt hår som inte ens är ditt riktiga.

 91. Amanda skriver:

  ALLA SOM SKRIVER DUMMA KOMMENTARER KAN DRA HÄR IFRÅN (ditt löshår är jätte fint min syrra har också löshår från rapunzel :) )

 92. Aida skriver:

  Den dära dipdye slingan, snälla klipp den så den blir lika lång som löshåret. Annars ser det bara fail ut, annars är det väldigt fint. Jätte gulligt och så, bara att det inte är som din vanliga hårfärg så det ser lite konstigt ut så ett tips. Färga ditt vanliga hår så det blir som löshåret. (min syster har sagt detta till mig och hon är frisör). Jag menar inget taskigt!!:)

  1. Jessica skriver:

   Håller med aida!

 93. Anonym! skriver:

  Söta du, du har felhårfärg på löshåret för det är verkligen inte din hårfärg..

 94. Linda skriver:

  Hejsan Lisa, vart hittade du de där löshåret? Jag letade men hittade ingen som man sätter fast i håret, jag har inet så jätte långt hår och jag skulle vilja ha ungefär sånt där läshår men jag hittar de inte. Hoppas du kan svara! Kram Linda

 95. melitzza skriver:

  hejsan kan ni snälla kommentera massa frågor till min och min kompis blogg vi tänkte göra isåfall en frågestunds video
  http://melissaochelin.blogg.se/

 96. ?? skriver:

  De där är väl löshår! säg det i nästa inlägg du gör, snälla. annars blir dina fans ledsnaaaaa :/

 97. Kelly skriver:

  vart har du köpt din bh?

 98. Kelly skriver:

  Vilka andra bloggar läser du?

 99. Kelly skriver:

  Vad tycker du om:

  Foki?

  Kissie?

  Kenza?

  Hanna Widerstedt?

 100. Nellie skriver:

  Vad har hänt med vår värld? De e helt sjukt en liten elvaåring springer runt med löshår? De e helt sjukt säger jag bara +att de ser verkligen inte bra ut de ser inte ens ut som samma färg lilla vännen du är inte 14 du är 11 tänk på dig jag skäms över att leva i de här landet när man ser sånna här saker .. (Just sayin no hate) säger bara sanningen så snälla Lisa gå ut och lek. Jag ber dig❤

 101. Skolsköterskan skriver:

  Hur känns det att inte ha några bröst?

 102. Ebba skriver:

  Gud va långt hår, är det löshår? Sjukt fint i alla fall! :)

 103. elin skriver:

  älska dig misslisibell

 104. Jassischh 14 y/o skriver:

  MEN HERREGUD VAD ALLA SKA HATA HATA HATA.
  Käften, varför bryr ni er ens.
  Lisa gör vad hon vill, hennes liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *