• alva

  Så söt♥ gulligt sakt♥ :)
  alvak.blogg.se

  • OliviaEssen

   Vet visst er hon!<333

 • Japan nörd ^^

  Kan du svara på ”Questions of the day” idag? :)

 • alva

  Gulligt sakt♥
  alvak.blogg.se

 • emilia

  Jag är ledsen jag frågade chans på någon han och han sa nej

 • Alma

  Fin <3

 • nelly

  Vad söt du blev i löshår!<3

 • Me

  Älskar ditt hår lisa! Du är så bra på att driva en egen blogg! :)

 • linnea

  lisa så tacksam om du svarar har du fejs hår på dig :) det är super långt

 • OliviaEssen

  So fin du blev!!<3 skulle bli glad om du svara po kik!!:D

 • Linna

  hej , kan jag få din KIK , för jag skulle precis som TEX. Juni bli vänner så där , jag har märkt att vi är ganska lika i sett , så snälla kan du skriva den SNÄLLA till min mail : linnajulie@live.se , SNÄLLA // ditt största fan <3<3<3<3

  • dfdfdfdfs

   Hennes kik heter realmisslisibell

   • ghgd

    hur vet du det,??det finns jättemånga som fejkar henne

   • dthdu

    hur vet du det det finns många som fejkar

 • Emira

  OMG du är jätte fin <3

 • Sofia

  Finns du för oss alla ;)?
  http://www.weckansbabee.blogg.se

 • linnea

  har du fejk hår på dig :) det är längre eller är det bara jag tacksam för svar

 • Aysu

  OMG vad söt du vart!

 • Lova

  Så himla fin<3 gilla så Hon ser!!

 • emma

  Åå Lisa du är så snygg å helt underbar! Jag vill ha ditt hår:P!<3<3

 • TAnna

  Så himmla snyggt:D

 • Fridisen

  Har du Skype kan jag få dig då (:

 • Liza

  Nej va snyggt!!!

 • Elsa

  du är såå fin! Skulle vara 7kt kul att få träffa dig!<333 Du får VÄLDIGT gärna adda mig på skype! Ersla.123 det är jag dee.. Du verkar liksom bara så vara sååå snäll! <3333 Aja, man kan ju iaf fråga! :) P.S är också 0 och jag heter Elsa!<3333

 • Emma

  Lisa kan du göra en video när du sätter på dig lös håret ? Och jag vill gärna och så ha en youtube kanal kan du göra en video när du fråga din mamma eller pappa om du kunde få en youtube kanal bäreta hur du gjorde snälla kan du göra en sådan video snälla ? Från ett stort fän emma❤

 • Angelie

  OMG vad söt du e Lisa <3

 • Elsa.a

  Åå vad gulligt<3
  Är det ditt rum? Gör du om det eller?;) tacksam för svar:)

 • :)

  Du är ju bara sjukt vacker! :)

 • elin

  vad fin du är lisa:)
  kolla gärna in på min blogg elinandeerssoon.blogg.se

 • Hiilda

  Omg vad söööööt du blev i löshåret,tycker verkligen att du gjorde ett bra köp!Asså fyy vad fint det blev,love you lisa du är underbar!!!!!!!<33333333333333

 • Tove

  wow lisa! du blev jätte fin i det löshåret <3

 • alva

  Så fin. ♥ skulle vara tacksam om du kollade in min blogg och svarade på kik♥
  alvak.blogg.se

 • eminaalmedna

  hahah, missuppfatta mig inte nu men hahahah du liknar en cowboy tjej xD hhahhaaha men på ett bra sätt ? ♥ ☻☺

 • alva

  Omgvad långt hår, är det löshår!? du passade faktiskt bra i det♥
  alvak.blogg.se

 • Jonna

  Snyggt

 • Julia Svensson ❤❤❤❤

  Sjukt fint! Inte bara lite Avis

 • Lina

  Jag tycker om dina vidios men vad heter du på Skype :)

 • Cajsa

  Omg vad vacker! <3 Löshår??:)<3

  cajsaslife.blogg.se

 • Caisa

  Va söt!<3 Är det löshår? Du passar verkligen i det iallafall !! Ps: kan du snälla ha en frågestund? GILLA OM NI OXÅ TYCKER DET ;)

  • Lisa

   Guu så söt du är!! Caisa oc tycker verkligen att hon passade i de!! <3

  • Emilia

   a det tycker jag också :)

 • Johanna larsson

  Herregud va fint det blev, helt otroligt ju! Det var ju din färg å allt!

  • Signe

   Jag tycker att den lila-aktig..

   • anonym

    men hon har en gul slinga i som är lila längst ner :)

 • Sandra

  Så fint de blev :)

 • Julia svensson

  Fint lite Avis här va

  • Anna

   Samma

 • Jennifer

  Aww så söt! Är det löshår? Om det är det så passar du i det iallafall<3
  Kram!

 • Mathilda jb

  Gulliplutt<33 du passar jätte bra i det <33

 • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

  OMG, vad du passar bra i löshår!

 • Lilliana

  Du vart skit fin <3

 • tilde

  Du passar värkligen i det!!<3

 • Alicia

  Ååå vad fin du är! Det blev jätte snyggt! :-)

 • Mira

  Kan du lägga upp videon på när du sätter i löshåret snart, vill så gärna se! För du sa ju att du skulle göra det.. :) <3

 • wilma

  Det blev ju as fin de passade jätte bra på dej :D

 • Erika

  Omg, du vart super söt Lisa :)! Kram/ värdens största fan

 • Ella

  hej lisa!
  jag fyller år på söndag och jag skulle bli jätte glad om du kunde skriva det på din blogg och ksk lägga upp en video om det det skulle betyda allt!!!!!!!!!!! puss och kram //Ella

 • Liwi

  SÅ FINT <3 du passar i de verkligen <3

 • Laila Noor

  och det är jag tacksam för lisa ;)

 • Elin

  förlåt men du ser ut som en fjortis med löshåret för det ser så ytligt ut klipp topparna på håret oftare och det växer sjukt fort

 • madeleine

  hej,lisa jag tykcer du är jättesöt osv….men vi är lika gamla ,sminkar sig har husdjur! jag skulle jättegärrna vilja att du addar mig på kpeså vi kan lära känna varandra,kanske tillochmed bästisar? men jag vill inte bbli vän med dig bara för att du äär känd utan vi verkar va väldigt lika varann! snälla kan ´du skicka ett mail madde_karate@live.se jag också en fråga till ouestion of the day: jo du har blivit bästis med juni,tilda o fler och dem har varit dina fan´s,varför lik¨som just dem. du ger ju inte ut heller din riktiga skypenamn till alla–nu menar jag inte att du ska göra det men det känns om du tar bara just nån so´m är speciell inte nån helt vanlig typ eller asså,det är svårt o förklara!:) men snälla kan vi bli vänner på skype ? please du är min inspiration snällaaaaaaa!! kram

 • Bajnfisangåieasf

  GUUUD vad fiiint!… Min vän Lovia ropar.. Hon vill leka mammapappabarn xDDD

 • Anti löshår

  Det ser onaturligt ut!! (löshåret)
  Du växer upp för fort, gå ut och lek istället. Du kommer att åldras för fort och du kommer se ut som en gammal läderbyxa när du är 60. Just warning you.

  btw. snygga kindben :)

 • Rebecca

  ooo Snyggt löshår!!! Passade dig perfekt!!!

 • Ester

  Löshår? Jätte snyggt!<3

 • Miranda

  vi är rätt så lika skulle gärna vilja ha dig på skype :/

 • Elin

  Fint<3

 • sandra

  jag kan säga att jag är lite avis, men jag tror det passar bättre på dig än mig. Fiin <3 :D

 • Nikola

  Vad söt du är! har du gråtit? :( hoppas det går över! :*

 • ida

  Lisa jag har lämnat fråger till dig på kik jag heter idaosmaani på kik så kolla in om du har fått frågorna och snälla kan du göra en video då ♥

 • anonym

  ett tips, det var ju en av dina ”löshårsslingor” som var för lång, du kan klippa till det, men var försiktig så att det inte blir helt rakt för det är inte så snyggt…

 • jossan

  Hej kunde du inte göra en video när du sätter fast löshåret också? :)

 • Amanda

  Fin du är lisa! Du passade jättebra i löshår, men du är fin utan också! Kramisar

 • Alice

  Söt du är:)<3
  Mylifeofalice.wordpress.com

 • Herregud..

  Så ser det ut med flätor ja! Men hur ser det ut utan? Jo, förjävliga! Lisa du skämmer ut dig själv..

  • Corre

   Hon skämmer inte ut sig själv?
   Jag tyckte att det blev assnyggt.

  • Maya19

   Asså hur fan kan du va så dryg mot en 11 årig hon tycker kke art det är snyggt är du avis elr

 • Matilda

  Gud va fin Lisa! <3 Hur kan du vara så himla söt? :o <3

 • Mathilda

  guuuuud va söt! löshår? :) <3 http://www.ponnymathilda.bloggplatsen.se

 • Emma

  söt du blev i löshåret och strunta i folk som skriver att du ser ut som en fjotis eller är för liten! det är väl inte dom som bestämmer över dig ? men en litet tips färga ditt hår så det blir samma färg som löshåret för nu är det olika färger det ser nästan lite grått ut.. inget illa menat men jag bara ett tips! jag tycker dina videos är sjukt bra förtsätt som du gör tjejen du kommer gå långt det vet jag ! :) <3 kram !/ Emma

 • Ida

  Kan du ta en bild på dig bakifrån med håret bak (med löshåret) och fram? Så man ser hela liksom, får man såg inte så mycket i videon! :)

 • http://twitter.com/Flizzaww Felicia Fast

  Ååååh vaad BRA du passar i löshår! dom var verkligen jätte fina! :)

 • Maya19

  Asså jag menar
  Inget dumt nu men varför…kommenterar alla massa skit hon får göra vad hon vill jag har också löshår det är normalt även fast hon e bara 11 aa det är ganska konstigt för man ska leva din barndom och inte leka stor, men hon har mamma och pappa som säger till ifall det blir överdrivet, ifall hon börjar röka..

 • didi

  hej Lisa
  du är jätte söööööööt men jag har en fråga som jag gärna vill att du svarar på i nästa question of the day
  frågan: hur har vissa av dina fans blivit dina bff nu om du inte gerr ut din skype eller kik? (jag vill gärna få kontakt med dig därför att jag mår jäääääätte dåligt o jag har skickat till dig ett meddelande till din youtube kanal så snällaa svara)

 • Aimee Tomlinson

  Fett sött! Dog ju lite av söthet:]<'33

 • Maya19

  Hej Lisa några frågor ifall du ser dem
  1. Favorit mascara
  2. Skulle du göra vad som helst för att inte förlora Hampus
  3. Detta är ingen fråga men du är super söt du kommer nog bli en riktigt modell när du blir äldre
  4. Favorit singel ögonskugga
  5. Bästa minnet från 2012
  6. Vrf säger alla att Lilly härmar dig
  7. Kan du göra en video där du visar din nya hylla (den du fick i julklapp
  8. När skaffade du fans

  • .

   Man skaffar inte fans -.-

 • Anonym

  Hej Lisa! Jag undrar om du har löshår på bilden?!?!? För jag har inte sett dig tidigaremed SÅ långt hår! :O

 • Amalia

  Gud va söt du är!!

 • Sofiie

  Gud vad snyggt Lisa <3

 • tasha

  jag så videon när du satte i löshåret jag rekommenderar att du plattar hårett när du ska använda det så ser det lite mer naturligt ut :-)

 • Signe

  Kan du göra en video med Hampus????

 • Vera

  Super fintttt:)
  Men du är supersöt utan också<3

 • Josefina Jonsson

  Snälla du, jag har följt dig sen din förra blogg till och med, din förra youtube kanal oxå! Jag hade förut en blogg men den gick skit dåligt de va typ min mamma som läsare, så jag gjorde en ny nu så här i början av ett nytt år..

  Så jag skulle vilja komma igång med den och få en del läsare, som inte bara kollar en gång utan kollar flera gånger!

  Så min dröm skulle gå i uppfyllelse ifall du gör ett inlägg och länkar min blogg,och typ skriver att dom kan börja följa mej! jag skulle bokstavligen dö, ifall du gör dehär för mig. btw, älskar dig lisa!

  Min blogg ( http://josefinasphoto.blogg.se ) ♥

 • Tina

  Åh, vad fint det blev med löshåret! <3

 • Mia

  Lite för långt. Ska du ha det dagligen? För då blir du fjortis typ.

  • Jessica

   Hej du, Mia !
   Läste din kommentar och jag tycker typ samma sak som du men vill bara säga att det va ju ett tag då miley cyrus hade löshår varje dag! Och hon är ingen fjortis! Så om man har löshår varje dag blir man en fjortis?!
   Jag vet inte hur gammal du är men du kanske ska tänka efter lite innan du skriver något som alla kan se!

   • Gugvnudubö

    Men hon var ju äldre än 11 år och dessutom syntes det inte för hon hade proffsigt löshår som faktiskt matchade hennes hårfärg. Så jääävla trög -.-

 • Alice K

  Åhhaw va sööt❤

 • Amanda

  löshåret jaoo :D jättefint lisa <3

 • Emilia

  Så fint❤ vill ochså ha så ❤
  Du är jätte söt i det ❤ kram

 • Lollo

  har du löshår!<3

 • Anonym

  Löshår? xD

 • Hanna Emanuelsson

  Herrej*vlar vad fin du blev i löshåret!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

 • Sanna

  Hej Lisa! Ska du ha ditt löshår i skolan också? Är du inte rädd att någon ska säga något dumt eller nått? Jag vill ha löshår men vågar inte, en i min klass blev typ mobbad för hon hade de.. De viskades om henne och sånt om hennes hår. Jag vill inte att de ska hända mig, har du typ något tips eller något?
  Ps. Älskar dina videos och din blogg! Du är bäst! <3

 • Misslisibög

  Usch vad fejk! Hatar att du får komplimanger för ditt hår som inte ens är ditt riktiga.

 • Amanda

  ALLA SOM SKRIVER DUMMA KOMMENTARER KAN DRA HÄR IFRÅN (ditt löshår är jätte fint min syrra har också löshår från rapunzel :) )

 • Aida

  Den dära dipdye slingan, snälla klipp den så den blir lika lång som löshåret. Annars ser det bara fail ut, annars är det väldigt fint. Jätte gulligt och så, bara att det inte är som din vanliga hårfärg så det ser lite konstigt ut så ett tips. Färga ditt vanliga hår så det blir som löshåret. (min syster har sagt detta till mig och hon är frisör). Jag menar inget taskigt!!:)

  • Jessica

   Håller med aida!

 • Anonym!

  Söta du, du har felhårfärg på löshåret för det är verkligen inte din hårfärg..

 • Linda

  Hejsan Lisa, vart hittade du de där löshåret? Jag letade men hittade ingen som man sätter fast i håret, jag har inet så jätte långt hår och jag skulle vilja ha ungefär sånt där läshår men jag hittar de inte. Hoppas du kan svara! Kram Linda

 • melitzza

  hejsan kan ni snälla kommentera massa frågor till min och min kompis blogg vi tänkte göra isåfall en frågestunds video
  http://melissaochelin.blogg.se/

 • ??

  De där är väl löshår! säg det i nästa inlägg du gör, snälla. annars blir dina fans ledsnaaaaa :/

 • Kelly

  vart har du köpt din bh?

 • Kelly

  Vilka andra bloggar läser du?

 • Kelly

  Vad tycker du om:

  Foki?

  Kissie?

  Kenza?

  Hanna Widerstedt?

 • Nellie

  Vad har hänt med vår värld? De e helt sjukt en liten elvaåring springer runt med löshår? De e helt sjukt säger jag bara +att de ser verkligen inte bra ut de ser inte ens ut som samma färg lilla vännen du är inte 14 du är 11 tänk på dig jag skäms över att leva i de här landet när man ser sånna här saker .. (Just sayin no hate) säger bara sanningen så snälla Lisa gå ut och lek. Jag ber dig❤

 • Skolsköterskan

  Hur känns det att inte ha några bröst?

 • Ebba

  Gud va långt hår, är det löshår? Sjukt fint i alla fall! :)

 • elin

  älska dig misslisibell

 • Jassischh 14 y/o

  MEN HERREGUD VAD ALLA SKA HATA HATA HATA.
  Käften, varför bryr ni er ens.
  Lisa gör vad hon vill, hennes liv.