Känslan.

Känslan när någon som man älskar inte finns hon en längre är hård… Någon man älskat till 100%. Som nu är borta, borta för alltid.. Jag pratar om min förra hamster, Hammie. Innan Hammie hade jag en annan hamster men då var jag mycket mindre men Hammie var en speciell hamster. Hon gick det att lita på…♥ När hon var liten var hon väldigt busig men hon litade på en och jag litade på henne. Det var nått speciellt med henne, nått jag inte förstod. Jag tror det var kärleken till varandra.. Nu är hon borta efter ett riktigt bra år tillsammans.. men jag kommer aldrig, aldrig glömma den speciella hamstern som inte ville något illa utan bara ville gott..

Puss.

allt möjligt 011IMG_2976

asdfasfdasdfIMG_2982IMG_2980

3 358 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hammie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *