Känslan.

Känslan när någon som man älskar inte finns hon en längre är hård… Någon man älskat till 100%. Som nu är borta, borta för alltid.. Jag pratar om min förra hamster, Hammie. Innan Hammie hade jag en annan hamster men då var jag mycket mindre men Hammie var en speciell hamster. Hon gick det att lita på…♥ När hon var liten var hon väldigt busig men hon litade på en och jag litade på henne. Det var nått speciellt med henne, nått jag inte förstod. Jag tror det var kärleken till varandra.. Nu är hon borta efter ett riktigt bra år tillsammans.. men jag kommer aldrig, aldrig glömma den speciella hamstern som inte ville något illa utan bara ville gott..

Puss.

allt möjligt 011IMG_2976

asdfasfdasdfIMG_2982IMG_2980

90 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hammie.

90 kommentarer på “Känslan.”

 1. Julle skriver:

  Jag förstår dig 100% älskarr dig lisa… <3

 2. Filippa skriver:

  Synd att hon dog

 3. Lisahh skriver:

  Synd :(
  första kommentaren ps: ska och BOWLA snart med min kompis eftersom det är hennes kalas

 4. alva skriver:

  Synd om dig Lisa♥ Vet hur det känns:( När man tänker på den som är död blir man ledsen. Om mina undulater dog skulle jag bli helt ifrån mig ;:(
  alvak.blogg.se

 5. Rebecca skriver:

  Det märks att du verkligen älskar/älskade henne. :*

  1. en som läser fel ofta skriver:

   Oj råkade läsa ”Det märks att du verkligen inte älskar/älskade henne.”

   1. hahaha skriver:

    Haha fejl

 6. amonym skriver:

  aww :'( stay strong little friend <3

 7. Aw, saknar också Hammie :( Men nu får du se frammåt! Försöka att le och bara tänka på alla fina minnen ni fortfarande har kvar! Hammie kommer alltid vara kvar hos dig, och det borde du vara glad för!

  Stay strong!♥

 8. Mathilda skriver:

  åååh! Jag förstår precis hur du känner! Jag hade haft mitt marsvin Mimmi sen jag va 7 år (år 13 nu) och hon va också speciell! hon va sååå rädd i början men så fort jag tog upp henne och höll henne blev hon lugn och började slicka mig i ansiktet som en liten hund! Jag älskade henne såååååååååååå mycket men hon blev väldigt gammal, 7 år, slutade äta och bara låg ner, igår va hon extra dålig och då satt vi och klappade henne tills hon somnade in, så jag har inte sovit något inatt…. Bara tänkt på henne. Kram http://www.ponnymathilda.bloggplatsen.se

 9. Milla skriver:

  Stay strong my friend!<3<3

 10. Hejsan skriver:

  Vet hur det känns, hoppas du blir bättre Lisa , hammie kommer alltid att finnas i ditt hjärta , fortsätt kämpa <3

 11. linnea skriver:

  haha snälla du det är en fucking hamster? Vem fan bryr sig om en liten hamster?
  Fattar att du är ledsen men snälla, GÅ VIDARE!

  1. Nathiz skriver:

   Vem har sårat dig så hårt att du måste hacka ner på andra?,skaffa ett liv istället gmn

  2. Mican skriver:

   ”Vem fan bryr sig om en liten hamster?”

   Vet du om hur hemskt det är att förlora någon du älskar? Visst, att förlora en människa man älskar är mycket värre, men det betyder inte att det inte är jobbigt att förlora ett husdjur.
   På min födelsedag år 2012 (I somras) så dog min gerbil Polly. Jag vart helt förkrossad, jag grät till och från hela dan och fick ont i huvudet. Vi åkte till Liseberg för vi hade bestämt det innan och vi tänkte att det kunde vara bra att göra något roligt och inte tänka vår älskade Polly. Det var jätteroligt på Liseberg men jag tänkte på Polly när jag stod i kön och jag fick svälja och blinka och försöka tänka på annat för att inte börja gråta. Det var en jättejobbig dag och än i dag saknar jag henne, trots att jag har kvar min gerbil Molly (Man ska ha två). Nu när jag skriver det här känner jag tårarna bakom ögonlocken trots att det gått över ett halvår sedan hon dog. Jag minns hur sprallig och vild hon var, hur mysig och söt och hur gulliga de båda var bredvid varandra. Det finns massa söta bilder på de två tillsammans och då känner jag hur jag saknar henne. Och visst, man måste gå vidare någon gång men minnet av ens husdjur kommer alltid finnas där och man kan sakna den och gråta över den flera år efter att den har gått bort. När ens husdjur precis dött så känns allt ofattbart, jag önskade att det bara var en dröm när det hände trots att jag visste att det var på riktigt.

   Så till nästa gång, tänk efter vad du skriver innan du skickar det där sårar djupt, hon var inte ”bara en fucking hamster” det var Hammie, en mycket speciell hamster som Lisa älskade jättemycket!

 12. Meya Petersson skriver:

  Du är en strak tjej Lisa en riktigt stark tjej ,
  ge aldrig upp!! ♥ ♥♥
  Gilla om ni vill att Lisa ska veta det!! ♥

 13. Emma skriver:

  Sött! Jag hade också skrivit ett sånt liknade till min kanin som dött på min blogg i veckan. Min kanin dog dagen efter Hammie dog. Men du har hjälpt mig att mått bättre, tack. Fin blogg;) http://www.emmans.devote.se

 14. sintia skriver:

  Vila i frid! <3

 15. Cissi skriver:

  Jag förstår dig verkligen, har haft 4 hamstrar innan och har 2 nu, har oxå haft 2 kullar med ungar med de jag har nu. Det är jätte svårt att ta förväl till någon. Djur som människa, liten som stor<3 iofs har jag sålt ungarna, så de fick jag inte se dö som tur är :)

 16. Emma skriver:

  OMG!! DET RÄCKER!! JAG VET HUR MYCKET DU SAKNAR HENNE REDAN DU HAR TYP TUSEN INLÄG OM HENNE!! JAG VILL INTE VETA MER OKEJ!!? Idiot..

  1. *SUCK* skriver:

   HÅLL KÄFTEN IDIOT, BARA FÖR ATT DU INTE FÖRLORAT NÅGON SOM BETYDER ALLT FÖR DIG!
   Lisa saknar sin hamster, och jag förstår henne för jag har själv vart med om det, det är jättehemskt! Man tror inte att det är så jobbigt om man inte har ett djur, men man älskar sitt husdjur och det är hemskt att förlora någon man älskar!

   1. Emma skriver:

    HÅLL KÄFTEN SJÄLV IDIOT!! VEM HAR SAGT ATT JAG INTE HAR FÖRLORAT NÅGON!!? SÄG INTE SAKER SOM DU INTE VET DIN LILLA HORA!!

    1. Anna skriver:

     Du har ingen anledning att kalla nån hora, tänk om den personen som du kallade hora inte mår så bra(psykistst) hur skulle det då kännas om den personen tar livet av sig. (menar inte någe speciellt till *SUCK*) och hur skulle det kännas om du blev kallad hora och idiot? Vissa blir märkta för livet av ord som en enda person har skrvit eller sagt. Men om du tycker det är så jobbigt med inlägg om Hammie varför läser du hennes blogg ingentligen?

    2. "SUCK" skriver:

     Om du nu förlorat någon så borde du ju förstå vad Lisa känner!
     Vi säger att din katt dog i oktober, du saknar hen så mycket så att du gör ett inlägg om den. Vill du att jag ska skriva
     ”Det är ju bara en liten katt, ingen bryr sig om en fucking katt är död”
     Men de som ägde katten bryr sig väldigt mycket för de har älskat katten under hela tiden som de haft den, klart man saknar den! Lisa får skriva inlägg om Hammie ifall hon vill!

     Och nu kommer du nog skriva att du inte förlorat ett djur utan en människa men det med katten var bara ett exempel. Ifall du förlorat en människa du älskade så tänk dig den känslan fast inte lika stor. Det är fortfarande skitjobbigt och jättehemskt att förlora ett djur, även om det är jobbigare att förlora en människa.

  2. Elene skriver:

   Hur kan du vara sp dum mot henne
   Så*

 17. Jeppe dahlqvist skriver:

  Linea idiot du jag har också en hamster och skulle aldrig lämna han men jag förstår Lisa hon är en stark tjej mycket starkar en dig linea va inte så dryg :(

 18. Amanda skriver:

  Stackars dig Lisa jag hade också en hamster som hette Musse han var också väldigt speciell men han dog för några månader sen :( <3 R.I.P Hammie o R.I.P Musse <3

  1. Amanda skriver:

   Ps:Jag är säker på att Hammie tänker på dig Lisa :) <3

 19. Emma Love Misslisibell<3 skriver:

  Hej Lisa! <3
  Du är en underbar tjej och däsutom är du stark!
  Jag vet hur det känns att förlora en man älskar!
  Min hamster dog för ett år sedan och jag saknar han jätte mycket (Presic som du saknar Hammie)
  Jag vet att det är svärt för dig nu men jag är jätte glad att du tålmodigt visar vad du känner!
  Ps: Det är många som säger att dom är ditt största fan men jag är ETT av dom i alla fall!

 20. Josefine skriver:

  Vila i frid, söta hamster♥

 21. Elsa skriver:

  Vila i frid ♥

 22. Roja Andersson skriver:

  Vet hur det känns min kanin dog för inte så länge sen och hon har funnits sen jag va fem så och du är stark och super söt!!

 23. Roja Andersson skriver:

  Vet hur det känns min kanin dog inte för länge sen och du är super stark och söt skulle gärna villa känna bättre <3

 24. Roja Andersson skriver:

  Vet hur de känns min kanin dog för inte så länge sen och du är super stark och söt skulle vilja lära känna dig bättre

 25. pupun.soclog.se skriver:

  Hej Lisa, jag har också haft en hamster (hon hette Ginny) Jag älskade henne och hon betydde värkligen nåt för mig, för hon var den enda jag kunde prata med när mamma och pappa skillt sig… en dag när jag kom hem från stan, såg jag henne bara ligga i buren stel och kall. Det var den absålut hämskaste dagen i mitt liv… Lisa strunta i alla dumma komentarer bara och tänk att de som skriver sånt alldrig fåt känna sån kärlek ett djur kan je.
  P.S. Jag gillar värkligen dig och dina videos! =)

  1. Elene skriver:

   Jag mer

 26. Anna skriver:

  Sorgen kommer inte hålla i för evigt, snart kommer du skrata åt dom bra stunderna istället för att bli påmind om det hemska som har hänt!♥

 27. Christine skriver:

  Hej Lisa! Du är så sjukt cool! Synd med Hammie. Min hamster fick samma problem Hammie så jag förstår hur du känner. När jag kollade på din video om Hammie forsade tårarna ut ut mig också för jag kände precis samma sak som du :(. Hamster är en nära vän till en. Jag finns om du vill prata ut för jag älskar dig och du är så cool!
  Skulle bli glad om du kikade mig. :) <3
  Min kik: kittykittie

  Kram <3

 28. MaKenzie skriver:

  Get over it, it’s just a hamster!!

 29. lisas fann skriver:

  Bry dig inte om dom elaka kommentarerna som vissa skriver du är stark snygg snäll tjej Lisa ge aldrig upp Lisa alla kommer att stöta dig hoppas du läser detta jag är ett BIG FANN Lisa

 30. Helli... ;( skriver:

  Min lillasysters bästis, och min bästis lillasyster (samma peron) Amina dog igår (den 4/1-13) HON BLEV BARA 8 ÅR!! :'(
  Dumma tåg, dumma SL!!

 31. Moa!:) skriver:

  Jag tycker synd om dig det som hede hammie! Men vi som ser på den videon när du pratade om vad som hade hänt med hammie. Jag utbrast i gråt när du började gråta!Vi är där när du när du vill!

 32. Moa!:) skriver:

  Linnea di behöver inte va så elack!!!

 33. Jasmin skriver:

  Hej Lisa!Jag undrar om du kan svara på några frågor som jag har undrat över ganska länge nu!:)
  Varför vill du sminka dig?
  Hur sa du till din mamma och pappa att du ville börja sminka dig?
  Favorit färg?
  Favorit märke (Asså skor och kläder)
  Hur reagerar du när någon skriver hat kommentar?
  Vilken arm kommer först när du korsar dina armar?^^
  Lisa jag älskar dig det finns inte ord som beskriver hur mycket jag älskar dig!!!
  LISA JAG ÄR DITT STÖRSTA FAN!!!!

  Ps:vill att du gör en video på youtube när du svarar på mina frågor<33

 34. anonym skriver:

  läste lite av din blogg

 35. Astrid Åsberg skriver:

  Vet hur det känns.

  Alla mina 6 hamnstrar har dött. Den första hette molly och jag seriöst dog. Jag blev FRUKTANSVÄRT ledsen. Samma med min andra hamster godis. Molly fick 4 ungar och dom hette ¨shille, godis, skrutten och timmon¨ Sen gärde vi bort 2 och det var killarna alså skrutten och timmon sen fick jag godis och min syster shillie min hamster rymde på landet och min syrras hamster bröt benet. Molly dog när hon skulle ge mat till ungarna. Hon ströps av bommullet så ha rivna toapapper! sen nu har vi justina och lurvas som har parat sig och har fått ungar igår. Om nån läser ommentaren och vill ha en ha,ster unge så gå in på min blogg så ser ni länken till vår annons på blocket: http://myworlsbyastrid02@hotmail.se

  HEJDÅ

 36. Mojje skriver:

  Asså snälla omogna människor.. Asså att kalla någon Hora eller Idiot är något som man kan anmäla! Jag kan tycka att tjejen här inte skulle ha egen blogg eller eget Youtube konto då det finns flera anledningar till att det finns åldersgränser! Sen att kränka henne med dryga kommentarer är onödigt, men har man blogg och Youtube konto får man ta lite kritik!

 37. tove holmberg skriver:

  jag vet hur det käns att förlora sin bästa vän min hamster dog 2011 han hette roffe men nu har jag en ny hamster som heter bosse båda var och är guldhamstrar du är stark lisa

 38. http://almaj.blogg.se skriver:

  Asså ni som skriver att hon ska skita i att hennes hamster har dött, bara shut up. Det är ju fan hennes blogg, hon får skriva om vad hon vill. Jag kanske halvt håller med er egentligen, jag menar, om jag haft en hamster som dött hade jag nog inte tagit det på samma sätt som Lisa. Men gå och skaffa ett liv istället för att trycka ner andra. Det är bara lågt.

 39. Emma skriver:

  Så synd med Hammie. Du har gjort jättefint vid hennes grav!
  Stay strong Lisa!

 40. Miranda Åhl skriver:

  Lisa! Hammi hade det grymt bra hos dig och det vet jag! :) Hon blev gammal! Tänk hamstrar blir inte så jätte gammla. Ni hade fina år tillsammans. :3

 41. Johan Björkdahl skriver:

  Om jag får ett till djur ska jag döpa den till HAMMIE SNYFT

 42. Marlenne skriver:

  Vet hur det känns har hänt mig 3 gånger :( :( Men det gäller att vara stark och gå till en annan som an älskar

 43. Elene skriver:

  Man blir ledsen när någon dör det vet jag!;(

 44. Emilia skriver:

  Hej Lisa jag kommer stötta dig till slutet du är bäst var stark och om du vill prata så finns vi alla det ska du veta och snälla kan jag få din adress så kan jag skicka några saker till dig skriv till mig på kik: dagens_hamstrar snälla Lisa :)

 45. Wilma Snällfot skriver:

  stackars hammie och dig gud vad söt hammie var!!!:(

 46. Wilma Snällfot skriver:

  stackars dig och hammie gud vad söt hammie var!!!!:(
  *

 47. Niki skriver:

  vet hur det skens har haft en hamster som dog:(

 48. julia yngberg skriver:

  stackar dig och hammie vet hur det känns jag har själv förloret djur

 49. charlotte skriver:

  Hej misslisibell jag har 2 hamstrar min första hette bonnie den andra hette mimo men dom två är döda nu jag hade ett jätte stort förtrroende för dom jag vet hur det känns att förlora någon som man verkligen gillar oavsett om man köper en ny hamster blir det aldrig samma sak :'( men nu har jag 2 andra som heter mimmi och dennis dennis är guldhamster det var bonnie med och mimmi är dvärghamster och det var mimo med. ps R.I.P Hammie<3 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ jag hoppas du ser detta :)

 50. charlotte skriver:

  Jag är säker på att Hammie tänker på dig misslisibell så stark du är :)

 51. traceydoll11 skriver:

  Så fint och Vackert!♥♥:'(Jag är säker på att hammie tänker på dig i himlen.♥♥

 52. christine skriver:

  hammie saknar dig lisa och du saknar henne hon är i goda händer hos gud

 53. christine skriver:

  hammie är så söt

 54. Melody skriver:

  Stackarst Hammie):!!Jag började gråta när jag såg på videon om Hammie!!):

 55. Ella holmfred skriver:

  Jag har också en vit hamster

 56. Misslisibell-fans🌹🌹 skriver:

  Var inte ledsen

 57. How Does Payday Loans Work

  Faxless Payday Loans In Alberta

 58. Elin Eriksson skriver:

  Förstår att du saknar henne. Jag har aldrig haft ett djur men alltid velat ha ett (min mamma är pälsallergiker och då finns det ju inte så roliga djur kvar) .

 59. Faxless Payday Loans 1 Hour Canada

  Payday Loan No Credit Check Instant Approval

 60. Very Nice Website

  I enjoyed reading your articles

 61. Star Bell skriver:

  För exakt 3 veckor sen, fredagen den 17 oktober avlivade vi min dvärghamster för att hon hade en stor cancer tumör där bak på rumpan

 62. jennifer skriver:

  Min hamster dog 2014 i maj på natten där när jag fick veta det bröt jag ihop och nu är min mormor död hon dog också 2014 hon betyde allt för mig och det gör du misslisibell kolla in min Youtube kanal jennoferkolle på google måste du söka du fick mig att börja med Youtube♥ I Love You Lisa♥

 63. bmi calculator skriver:

  Bmi Chart

  How To Calculate Bmi

 64. Vanessa Smith skriver:

  I liked your blog very much.

  I want to thank you for the contribution.

 65. Google Chrome Free Download

  Google Chrome Download Free

 66. download mozilla

  mozilla firefox free download

 67. java update skriver:

  java test

  java version

 68. skype download for windows 7

  skype download

 69. Howdy! I simply would like to give an enormous thumbs up for the good data you have right here on this post. I might be coming back to your blog for extra soon.

 70. youtube.com skriver:

  I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend :)

 71. A lot of thanks for each of your hard work on this web page. My mom loves making time for investigations and it’s really simple to grasp why. All of us hear all of the lively tactic you convey insightful solutions by means of the website and as well boost participation from the others on that article while our own daughter is in fact being taught so much. Take pleasure in the rest of the year. You are carrying out a very good job.

 72. chrome hearts skriver:

  I enjoy you because of every one of your work on this website. Kim enjoys engaging in research and it is obvious why. All of us know all of the compelling means you offer worthwhile tactics via this website and as well as inspire response from people about this concept so our own simple princess is without a doubt starting to learn a lot of things. Enjoy the rest of the year. Your doing a useful job.

 73. michael kors skriver:

  I in addition to my friends came viewing the nice helpful tips found on your web blog then all of the sudden I got an awful feeling I had not thanked you for those tips. All the boys came totally thrilled to learn them and already have truly been having fun with those things. Thank you for truly being really kind and then for making a choice on this kind of nice ideas most people are really eager to be aware of. My very own sincere apologies for not expressing gratitude to earlier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *