9 kommentarer på “Outfit Collage”

 1. olivia skriver:

  Love you

 2. Carro skriver:

  hej lisa! Jo jag vill såå gärna bli vän med dig och jag har försökt mejla dig men du svarar aldrig. Jag förstår att du inte hinner, men hur kan man annars få kontakt med dig!? btw jag bor i stockholm… :( Tacksam för svar <3

 3. ida skriver:

  snyggt! skriv gära var kläderna kommer ifrån + hur mycket det kostar! <3

 4. sintia skriver:

  sjukt fin outfit! :)

 5. Molly skriver:

  Kan inte du göra ett gina tricot outfit collage med saker under 500 kr ? :)

 6. Jenni@juggk.ae skriver:

  Jag vill börja använda bh men vad ska jag säga till min mamma om jag inte vågar ?

  1. rijalda skriver:

   Tror du att du skulle kunna ta mod till dig och fråga din mamma om hjälp? Egentligen är det inte konstigare att behöva en bh än ett par nya skor eller en vinterjacka. Men när det är första gången man ska köpa en bh kan det kanske kännas lite osäkert så som du beskriver, också beroende på vilken relation man har till sina föräldrar. och när du känner dej redo kommer du nog ha mod att fråga din mamma Kram http://mylifeasrijalda.blogg.se/

 7. Sandra skriver:

  jättefint verkligen!, du är ju ursöt!
  Kram Sandra!

 8. nejja skriver:

  alltså vilken ful outfit. det passar inte ens. du måste lära dig att ha en stil okej?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *