Review – Fabio Verso, Ocean fun Parfym

Tjenare! Jag ska göra en review på denna parfymen från ” Fabio Verso ”. Den heter ”Ocean fun”. Vi sätter igång.!

Den är då som sagt ifrån ” Fabio Verso ” och heter ”Ocean fun” och den fick jag utav Julia i julklapp men den är köpt på Göksäter för cirka 40 kr. Den har en blå förpackning med en solbränt tjej på som håller i ett glas juice. I flaskan är det 50 ml! Själva flaskan är rosa, lila och blå. Korken är vanlig genom skinlig. Doften är väldigt söt och jag har varit inne i väldigt söta dofter den senaste tiden så om ni gillar sådana dofter då passar denna perfekt till er!

//Lisa

53 kommentarer

53 kommentarer på “Review – Fabio Verso, Ocean fun Parfym”

 1. Hanna skriver:

  Hej. Såg du på lilla mellodifestivalen 2012? Vem/ vilka gillade du mest?

 2. Alice skriver:

  Asså jag fattar inte hur du kan va så bara BÄST!!! :D Älskar dig lycka till i framtiden! :* xoxo

 3. alva skriver:

  Åhh den vill jag ha!
  alvak.blogg.se

 4. petrinaaaa skriver:

  Åååh vill ha! <3 http://www.powned.blogg.se

 5. sötis skriver:

  kan inte du ha en question of the day ikväll!! orkar inte vänta! <33

 6. Linn skriver:

  Hej Lisa snälla skulle du kunna klicka in på min blogg och slänga in en kommentar snäälla! skulle bli jätte tacksam!

  http://www.linntalikkas.blogg.se Älskar dina videos på youtube kollar varje dag!

 7. Rijalda skriver:

  mylifeasrijalda.blogg.se Hej Lisa snälla skulle du kunna klicka in på min blogg och skriva en söt kommentar eller något snäälla! skulle bli jätte tacksam! P.s följer din blogg och älskaaar dina videos <33 Kraam

 8. http://Gretaberzell.se skriver:

  åh, det verkar underbart! Jag gillar söta lukter och dofter. Kanske bör testa den.

  http://www.gretaberzell.se

 9. Märta J-D skriver:

  Äntligen!

 10. LISA skriver:

  detta hör inte till denna frågan men vill du ocka till Södra Sand By nån gång ligger längst ner i Skåne näsa Malmö där Emmporia ligger MVH /LISA KARLSSON

 11. kayla skriver:

  lisa snälla det är lördag i morgon så gör en room tour!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

  1. misslsibell skriver:

   vi får väll se det..

   1. kayla skriver:

    du är ju inte ens Misslisibell* -_-

 12. alice skriver:

  hej, förlåt om ni inte gillar sånt här men min kusin har startat en blogg och jag tror hon skulle uppskatta lite fler läsare. jag lovar att ni inte kommer ångra er, hon är jättesöt med världens största hjärta :)
  PS: ja, det ska vara två ”p”
  pphotolife.blogg.se

 13. Anonym skriver:

  Uppdatera mera , jag älskar att läsa de du skriver

 14. Emma skriver:

  Hej lisa.. Jag tänkte säga ett par saker.
  På youtube så tycker jag inte att du ska ha samma låtar hela tiden på videosarna.. Det blir så tjatat och dom är inte ens bra.. Du kan söka på youtube converter och klistra in en låt där från youtube. Så laddar du ner låten lixom. Vi vill ju ha bra och modern musik Lisa! :)
  Sen en sak till, måste du prata så vuxet. Och använd bh.

  1. linda skriver:

   hon får väll göra vad hon vill. titta inte på hennes videos om du tycker dem är dåliga

  2. Nathiz skriver:

   Använder hon bh?

  3. Hon behöver inte ha BH , hon har inget att hålla upp !!

   1. Nathiz skriver:

    Precis!!!!!!

 15. Stina skriver:

  Grattis på 1 års dagen lisa<3

 16. Tindra skriver:

  Hej Lisa, jag hade tänkt att skicka lite saker till dig! Men eftersom jag inte vet din adress så kan jag inte göra det! Och sen undrar jag hur alla som var skickat till dig bet om var de ska skicka det någonstans?!❤ Puss

 17. Tova skriver:

  Snygg! Kolla in min blogg har as mkt gemensamt med Lisa. Orkar inte skriva allt nu men ni fattar när ni läst min blogg http://toovakarlsson.blogg.se

 18. Erika skriver:

  Hej jag skulle bara vilja säga att du borde åka till emporia i Malmö, för där finns dom butikerna du nämnde i best friend tagen du gjorde med Juni, bara så du slipper åka till New York ;) och det ligger i Malmö, jag ska dit snart <3 sjukt glad, min pappa jobbar i Malmö några dagar i veckan och han har sagt att det är 250 butiker nu och till sommaren är det tänkt att det ska bli 300 butiker….Så ja! STORT!

 19. thngdfgsf skriver:

  haha, varför är din header såååååå wb junis?

 20. Kelly skriver:

  Du behöver inte skriva hur flaskan och förbackningen ser ut om du visar en bild på den.

 21. Maja skriver:

  Hejsan Lisa och Lisas fan skulle varit snällt om ni kolla in min blogg för jag kommer blogga mer och det kommer bli bättre in lägg så om ni tycker den värkar bra så tycker jag att ni ska börja följa den för jag skulle bli så sjukt glad om det typ var i alla fall 60 pers som besökte min blogg varje dag men min blogg heter http://www.majasblogg.blogg.se

 22. ida skriver:

  ETT SKIT BRA TIPS!!! :
  använd ricinolja. det är en olja man kletar in i håret tre gånger i veckan. det gör så att håret växer minst 4cm i månaden istället för 1cm. jag använder det själv, ger verkligen resultat. för mer info: http://www.ricinolja.com/
  finns att köpa på bodystore.com

  1. klara skriver:

   BÄTTRE ÄN LÖSHÅR! <3
   använder det med!

   1. linda skriver:

    tack så jättemycket för tipset! måste prova! finns det typ på ica?

  2. ricinolja skriver:

   Min mamma testade det på mitt hår, och man får så lent och fint hår, det hjälper även om man stoppar det i topparna, då blir dom inte lika slitna.

   Ps. Man får alltså sjukt bra resultat, plus att håret växer mer och snabbare!

   Kram och hoppas ni testar detta! :-)

  3. ElinF skriver:

   Det måste jag testa!

 23. Eva skriver:

  Hej Lisa,

  Kom in på din youtube-kanal av en slump, en video där du sminkar dig till en liten katt. Mycket kreativt och gulligt av dig!
  Såg också att du fått många elaka/taskiga kommentarer…. men är väl så när man är lite uppfinningsrik, alltid retar det någon. Men är bokstavligen bara att skita i det – kör på Lisa! :)

 24. anonym skriver:

  seriöst hur gammal e du ? 9?

  1. Liisa skriver:

   11 ! 12 i år! så dra om du inte gillar henne! -.-‘

 25. Hanna skriver:

  Hej Lisa!
  Jag har lite saker som jag vill skicka till dig men vad är din adress då? snälla svara! föresten grattis :)

 26. Hanna skriver:

  Hej Lisa! jag har lite saker som jag vill skicka till dig men vad är din adress då? snälla svara! föresten grattis :)

 27. Liisa skriver:

  Vad heter du på Skype? Jag vill skicka en sak till dig bad är din adress? :)

 28. Anonym skriver:

  Kolla den här bloggen! jenniferbmusic.blogg.se

 29. ANNA skriver:

  GRATTIS TILL ETT ÅR PÅ BLOGGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 30. Ebba skriver:

  Hej Lisa. Här kommer en video till dig.
  Jag försökte uttrycka mig mina känslor för dig. Men de gick inte.
  Du är för bra Lisa<3

  Min första video till dig. Den blev inte så bra direkt.

 31. Ebba skriver:

  Hej i gen Lisa.

  Glömde klistra in videon så här kommer den: http://youtu.be/B1Qe7Q5Cu34

 32. linda skriver:

  kan vi bli vänneer efter som du och tilda blev det? jag är ditt fan! vi bor nära varandra kram!!

 33. Helia skriver:

  Inte min typ av doft men är säker på att den luktar jätte gott på dig! :)

  http://hogaklackar.blogg.se/

 34. LisaG skriver:

  Hej Lisa! Skulle inte du kunna lägga upp en bild på den hyllan du fick i julklapp, eller har du inte satt upp den än? <3

 35. Anonym skriver:

  Hur ofta kollar du din Gmail?

 36. ElinF skriver:

  Älskar parfym med söta dofter! <3

  P.s Din blogg är jättebra <3

 37. Diana skriver:

  Jag har frågestund på min blogg så fråga vad ni vill på min blogg Sweetydianagirl.blogg.se ! <3

 38. johanna skriver:

  snäll lisa, snälla! kan du visa alla din parfymer i en video? SNÄLLA har velat det sjukt länge! jag är ett stort fan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *