Misslisibell.se 1 år!

Idag fyller ”Misslisibell.se” 1 år! Jag vill säga, tack! Tack till alla som läser mig blogg och tack till er som läst den i 1 år och tack enu en gång till er som har börjat läsa den. Ni är så schysta som skriver så snälla kommentarer, stöttar och tipsar om vad ni vill läsa för då blir det många blogg inlägg. Fortsätt kolla på min blogg och fortsätt kolla på min kanal, älskar er! puss : )

http://misslisibell.se/wp-content/uploads/2012/01/IMG_1831.jpg

DSC_0052 DSC_0060

127 kommentarer
 • Hannah

  ”Grattis” eller vad man ska säga ;) <33 DU ÄGER LISA! <33 http://www.hannizzbannizz.blogg.se

 • matilda

  Jag älskar din blogg och det du gör på youtube. Jag har också en blogg fast den är ju inte känd.

 • http://twitter.com/AbbeyFrojdman Abbey

  Grattis! :D

 • http://twitter.com/AbbeyFrojdman Abbey

  Snälla titta Lisa!!!! och titta snälla din ”Misslisibell” Facebook <3

  http://www.youtube.com/watch?v=Ff_-Jwn3P2I

 • jonna

  GRATTIS LISA.du är jätte bra

 • Tove

  Grattis Lisa jag gillar dej verkligen älskar din kanal och din blogg och dig såklart håppas du ser det här

  // Tove

 • Jessi

  Ska du skriva Question of the day snart?

 • Linnéa

  Sötiiis♥

 • Paulina

  Grattis! <3 Din blogg är BÄST!

 • Emma

  Jag önskar att jag var du <3. Kan du berätta i en video hur du fick din kanal säga vad du sa till dina föräldrar å allt snäll jag skulle bli jätte glad då från emma

 • jonna

  fint fint.du sminkar dig underbart lisa!

 • HORSLOVER<3

  Jag önskar jag kunde vart med dig från början, jag började läsa din blogg för inte så länge sen, men jag älskar dig redan!!!!

 • Alexandra-alexialexi.blogg.se

  Hur många unika besökare har du per dag i genomsnitt?

 • HORSLOVER<3

  Vad använder du för kamera??

 • HORSLOVER<3

  Är Hilmer typ din häst??

 • Emma

  Jag önskar att jag var du <3. Kan du berätta i en video hur du fick din kanal säga vad du sa till dina föräldrar å allt snälla jag skulle bli jätte glad då från emma

  • fasdsf

   Lisa har sagt det i tiddigare videor :) Hon sa typ att hon sa till sina föräldrar att hon ville börja lägga upp videos på youtube och dela med sig med vad hon kunde och få typ respons och så :)

 • HORSLOVER<3

  Kostar det pengar att starta en blogg??

  • Linn

   Nej, bara om man vill ha pro

 • Maja

  Jag älskar dig så sjukt mycket, jag har läst din blogg ganska länge! Jag älskar dina videos, dom är helt grymma! Jag är ett år yngre än dig, och jag kan säga att du är min förebild!:) kram Maja <3

 • Wilma

  Vill verkligen lära känna dig! Puss <3

 • Jennifer

  Grattis Lisa Due BÄST! Vi älskar dig med!

 • Victoria

  Vi älskar dig också Lisa. Har läst din blogg ganska länge nu och kan inte sluta läsa den. Du gör fantastiska videos
  så jag kan inte sluta kolla på dom. Kan du lägga upp några videos på när du sjunger dina egna låtar plizzz

 • Clara

  Varse!!

 • Jessica 01

  GRATTIS <3 jag började läsa din blogg nu i höstas och jag är innom din blogg flera gånger om dagen och du vet inte hur mck du betyder för mig :) du har jort mig glad varenda dag! när jag kollar på dina videos och dina inlägg, du har jort mig en stolt bloggare och jort så jag har fått självtillit til min blogg. Jag läser dina inlägg flera gånger och jag kollar dina videos flera gånger du är jätte söt och coool :) så jag tror at denna dagen betyder mck för dig :) jag vil säga TUSEN GÅNGER grattis :)
  ÄLSKAR DIG SJUKT MCK, jag vet inte hur jag kan beskriva, d e helt obeskrivligt men nu vet du d: grattis Lisa, grattis :) <3<3<3

 • Lovisa

  Hej lisa. Du vet din header, de bilderna på dig själv, du har typ klippt ut dig själv så att bakrunder inte syns, älskar det:) Vet du nån mobil app eller helst en hemsida utan installationer där jag kan göra det på mina bilder, alltså klippa ut mig själv från bilder;) Bra blogg förresten:)

 • D

  Hur gammal är du?…

  • Lovisa

   Lisa är 11.
   Förlåt om jag svara och att du ville att Lisa skulle svara.

 • Nathiz

  Lisa vet du om att det finns en video där en tjej som heter Fanny ringer till dig? och är det dig hon pratar med?

 • Lollizz

  GRATTIS SÖÖTA DU! Du e så sjukt söt och du e min största förebild!;) Jag älskar verkligen dig så sjukt mycket och jag hoppas du kan svara på detta för det skulle vara det största som hänt mig! <3 Men kolla gärna in min blogg! lolasvrlsd.blogg.se skulle betyda allt! Och om du går in på den så kommentera gärna så jag vet att du har varit inne! Jag skulle seriöst dö av lycka! MVH Aurora Bolmgren i Stockholm! <3

 • Någon

  Besök en youtubekanal som heter ………. för den är inte bra!
  Love your videos

 • Moiz

  Sötiz<3, kommer alltid kolla på din kanal och blogg! Du är bäst och så sööt<3 du kommer få ett brev från mig:-) ska skicka imorgon:-)

 • Moiz

  Grattis förresten!<3

 • Frida Funemo

  Tänkte bara tala om att jag vill få igång en tävling där jag tänkte lotta ut bland annat ett stitch iPhone skal men jag behöver kommentarer där ni skriver att ni vill ha tävlingen för att det ska ske! :) så in på min blogg whofrida.blogg.se och skriv en kommentar! :) Tack på förhand! (och ursäkta Lisa för reklamen men det är bara för att många älskar ditt skal)

 • Alice

  Asså din senaste sminkning va såååååååååååå sjukt fin!!! <3 xoxo

 • fille<3

  Du är så söt Lisa!! <3<3

 • fille<3

  puss på dig mee!!!<3<3

 • Clara

  Jag älskar dig sjukt mycket Lisa!!!!! Jag började läsa din blogg i somras och du har gjort mig glad med dina awesome inlägg varje dag, och om det har varit tungt så har jag alltid blivit glad dom 1000 gånger per dag som jag kollar in på bloggen:D. Vill bara säga tack! För att du började blogga, du betyder mycket för mig:)<3

 • Maja

  Jag ser på dina videos på Youtube varje dag ! <3 Det är första gången jag ser din blogg nu jag ska börja följa den <3 + Grattis 1 år !! Puss :D :*

 • Felicia och Emilia

  Du är jätte söt med och utan smink!♥ Vi vill gärna skicka ett paket till dig!♥ Från nåra som gillar Lisa!♥

 • Nathalie❤

  Du ä som en stor förebild för mig!❤ du och jag är lika gamla och det skulle vara helt awesome att lära känna dig! Jag följer dig på instagram oxå!❤ jag läser din blogg varje dag och kolla på dina videosar❤ om nån är dum eller så, så bryr du dig inte! Det ä modigt av dig!❤ att bara du läser detta gör att jag nästan svimmar!❤❤❤❤❤ jag älskar dig sjukt mkt !!!!❤❤❤
  Puss!

 • Mimmi

  Jag älskar dig du är bäst jag vill jätte gärna ha dej på kik ! Kollar alltid på dina videos ! Puss ❤❤

 • Inesthorstensson.blogg.se

  Grattis Lisa:)

 • natali

  Vad heter idas blogg

  • IDA

   ida00j.wordpress.com

 • Misslisibells största fan

  Du är den sötaste jag någonsin sett du är så sjukt fin och gullig vill se ut som dig för du är så himla söt hur kan man va så fin det är helt galet kommer alltid gilla dig xxxxx

 • Helena

  Kan du inte göra en ny room tour när du har satt upp de nya grejerna??

  Kan du visa sen vad du har i din hurtsh??

 • Evelina

  Hej sötnos! jag undrar bara om du skulle kunna tipsa om min blogg :) <3 http://www.pelleochjag.bloggplatsen.se

 • Jessicasejfic.blogg.se

  Hej! Kan du skriva lite om min blogg i din blogg? eller kanske tipsa om den i ngt klipp? Isf tack så sjukt mycket!:)

 • Zarah

  Hej Lisa! Tror du att du kan göra en video dör du visar hur du tar bort ditt smink? Kram från Zarah!

 • Liv

  Jag har följt din blogg (och yt-kanal) i NÄSTAN ett år! Jag började följa dig i Mars – April typ.. Lisa, utan dig skulle mitt liv vart tråkigt! Du har ispererat jättemånga att börja med YouTube. Jag började för att jag fick isperation av dig!<3
  Lisa, vi älskar dig!!!<3<333

 • Not A lover not A hater

  Älskar bilderna på dig där du är ute, väldigt fina! Förresten grattis för din blogg, du är väldigt aktiv och skriver mycket. Fortsätt så men skriv gärna mer intressanta saker som folk kmr ha gemensamt med det du säger så kmr du få ännu fler besökare på bloggen. Du kan väl göra tips? Jag har faktiskt inte alltid gillat och jag älskar inte precis dig nu , men jag gillar att du är en god person som inte tänker på sig själv så du har mig med på din sida. ;)

 • Mmaattiillddaa

  Hej Lisa! Har några frågor!
  1. Vilken är din favoritmat
  2. Godis/glass
  3. Chips/popcorn
  4. Vad har du för adress? Vill veta om man ska skicka saker till dig.
  5. Favorit artist
  6. Hur många husdjur har du haft?
  Gillar dig jättemycket!
  Puss hej

 • Mysan

  Gud vad söt du är på bild

 • Anna

  Lisa din blogg och kanal är otrolig du e jätte söt vill bli som dig kollar din blogg och kanal varjedag

 • Ana

  Hej kan du göra en frågestund?

  På den som har frågar frågor idag

  Bada elr ducha?

  Strand elr stallet

  Vinter elr sommar

  Kanin elr Ankor

  När fyller du år?

  Dag elr morgon

  måndag elr onsdag

 • alexandra- värmland

  grattis Lisa

 • Amanda

  önskar dig ett stort grattis och jag älskar dina videos jag har kollat på nästan alla och när jag kollar på dina senaste videos så vill jag bara se mer och mer. Jag hoppas du kommer fortsätta med det här i några år till. Jag har också en youtube kanal som heter AmandaEgebring men jag vill byta namn och jag kommer inte på något och jag skulle vara jätte glad om du kunde komma på något bra<3

 • josefina

  Du säger ju att du verkligen läser precis alla kommentarer, så om du nu läser min kommentar skulle du kunna gå in på min blogg ( http://josefinasphoto.blogg.se ) och kommetnera någonting. Skulle verkligen va min önskan! Tinkerbella (isabella) hon kommentera på min blogg, och hon gjorde mej gråti öga. exakt samma hade vart ifall du gjorde det, du eller nån av alla andra som ser den här kommentaren, puss <3

 • emilie

  Grattis! du är underbar önska att vi kunde va bff du kan vi va bff isf kan du skika på hotmail till emilie04@hotmail.se skulle bli så klad om du svarade <333 kram emilie

 • Lisa Edström

  Tack för du känner så Lisa♥ Har Ida också en blogg?:)

 • Rebbe

  Hej jag är ett stort fan och försöker titta på din blogg så ofta jag kan och jag gillar färgen turkos och undrar om du kan göra en video när du sminkar med turkosa färger skulle bli jätte glad<3333

 • Tilda

  Jag skulle bli jätteglad om du kunde visa hur du våfflar, lockar och plattar ditt hår :) Kram <33

 • nina

  gud vad fin header lisa! ♥
  http://www.ninawallinder.blogg.se

 • Liv

  grattis <3

 • belinda

  Grattis gmn <3

 • Angela

  Grattis ville jag säga och jag älskar dig verkligen och gitarr dig mer o mer varje dag men i youtube när du skrev att man kan vinna paletten så undra jag bara var ligger musik jag hittar nt musik?

 • kajsa

  Hej Lisa , jag började läsa din blogg för ungefär en vecka och jag skulle jättegärna vilja veta vem du är ? Vilken stad bor du i ? Själv bor ja i Uddevalla och jag läser ju att du nämner områden som ligger nära uddevalla. Jag skulle liksom vilja veta hur du blev känd , när du blev känd , vad du blev känd för osv. Skulle vara jättekul om du gjorde ett inlägg om dig själv och skrev typ om de jag frågade om. De kanske är fler nya läsare som är nyfikna som jag .. ? :)

 • Tova

  Grattis Lisa!

 • Matilda

  http://matildiz.se
  Roligt! Vackra bilder.

 • Anonym

  Grattis!!! Älskar dig såå mycket!!

 • manda

  lisa du är värlldens sötaste du är den finaste oxå ♥ jag gillar dej jätte mycket kan aldrig sluta kolla på dina videos♥♥♥

 • manda

  från en som gillar lisa ♥♥

 • Anonym

  Hur får ditt hår så som du har det på dom två sista bilderna?<3 Det var jättefint!<3

 • Diana

  Jag har frågestund på min blogg så fråga vad ni vill på min blogg Sweetydianagirl.blogg.se :) <3 ställ gärna många frågor :)

 • Sofia

  Grattis

 • Skvaller

  Hej!
  Har precis skaffat en skvaller blogg och du är givetvis med, länka gärna bloggen här på din blogg så vi får fler besökare.
  Vår blogg: skvaller.webblogg.se

 • Jesper

  Snälla om du har Facebook kan vi bli vänner är ett jätte stort fan älskar dina videos är du är så gullig Lisa jag heter Jesper dahlqvist :)))))

 • emelie

  min blogg : lifebyemelie.wordpress.com . lämna en kommentar

 • RIRAAN

  Kolla in min blogg på http://mylifeasrijalda.blogg.se/

 • Tova

  Hej, kan inte du göra en usa sminkning, gilla om ni villa att hon ska göra det! http://toovakarlsson.blogg.se

 • Horselover<3

  du är bäst!!!

 • Kerstin

  Vad fin bild du har längst upp på din blogg!

 • Amanda

  Vet du om denna bloggen? Det är inte du va? http://lisa01j.wordpress.com/

 • Wilmiss♥

  Grattis!( Om man säger så ) Jag har målat en jättefin bild på dig och om du vill se den svara på denna kommentar <3♥

 • Ida

  Åh vad fin du är

 • Ida

  Jag kollar ofta på dig på youtube och jag vill gärna att du ska göra en video när du är och shoppar:)

 • Ida Nilsson

  Hej !!

  Jag har en ”veckans blogg” tävling på min blogg just nu och skulle bli glad om dom som vill går in och tävlar !!

  http://idanilssonnn.blogg.se/2013/january/veckans-blogg.html

 • Mimi

  Älskar dig du är den bästa bloggaren som finns på riktigt lov u love u love u

 • alva

  lisa du är bäst
  kan du göra en vedio när du visar hur vig du är
  & en när du fixar håret
  Sssnnnääälllaaa Lisa

 • Emelie

  Älskar din blogg o skulle älska den ännu mer om du bloggade lite mer om musik o mode o sånt ; ) ❤

 • Anonym

  Du är såå söt, älskar headern du är så fin på den!!!<3<3:)

 • Hiilda

  Klart jag ska fortsätta kolla på dig!<3 Kan du göra en nagel tutorial för jag vill måla naglarna men vet ej vad jag ska måla!!! Får ångest

 • http://www.facebook.com/beatrice.mattsson.7 Beatrice Mattsson

  kan inte du göra fler videos när du är i stallet

 • Nadja

  Du är så sjukt söt lisa! älskar dig !
  kolla gärna in min blogg: http://nadjaslife.devote.se/

 • Emm

  Naaw LÖV JO 2

 • moa <3
 • Sara Mehmeti

  Vad söt du är <3<3<3

 • josse

  Kan du göra mer ”LISA TESTAR”

 • Alwa!! <3

  OMG Lisa! jag äääälskar din nya header! du e så himla fin och söt och allting! kan du göra en video när du berättar hur dina föräldrar reagerade när u sa att du gjorde videos och bloggade? vore kul att se! kan du säga i en video vad min blogg heter? den heter myliifes.blogg.se det skulle betyda allt för mig om du gjorde det!!

 • Julia01

  Lisa du är så himla söt, gullig, cool, snygg, du har alltid leendet uppe. Sluta alldrig med de du håller på med för du är så duktig och fotsätt med din blogg och både youtubekanal. /FANS

 • Maja

  http://www.majasblogg.blogg.se
  Gå gärna in på den fliken det är min blogg

 • Elina

  du är så bra på allt du gör! <3 Älskar din blogg & din youtube kanal! :)

 • Annie
 • Bettina

  Hej, jag kom in på dina youtube av en slump och måste bara fråga om du verkligen sminkar dig till vardags ?

 • Elsa tink about ti

  Hej väldens bästa Lisa. Jag har länkat dig på min blogg inte för att du behöver det. Men du är så nice så jag var tvungen. Om du vill så länka mig gärna på din blogg. Det hadde varigt bäst. Jag har inte ens kommigt upp på google än så det skulle varigt jätte stort för mig om du gjorde det. Här kommer bloggen http://90090niset.devote.se/ jo föresten jag är ett stortttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttsssssssssssssssssssssttttttttttttttttttooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttt ffaaaaan av dig.

 • Bettina

  Hej, jag kom in på dina youtube klipp av en slump och måste bara fråga om du verkligen sminkar dig till vardags ?

 • NellieBoom

  När kommer vinnare på paletten? Du sa 14:00!:(

 • Sofie

  Grattis till dig! :)

  Har en grym tävling på min blogg! Du kan vinna ett smycke från jewellerybyhelena.se !

  Var gärna med!

  http://sofiesellens.blogg.se/2013/january/tavlingsdags.html

 • NellieBoom

  När kommer vinnaren på giveawayn?

 • Patricia

  tjänar du pengar på din blogg?

 • Hanna www.hdphotos.blogg.se

  Grattis! :)

 • Isabella

  Bara jag som är ledsen att Lisa inte gjort något på bloggen heller yt kanalen??? :( <3

  • Hanna Davidsson

   hon kanske har varit upptagen. :)

 • Hanna Davidsson

  Hej hej, eller rättade sagt grattis grattis! :) Får man fråga hur många bloggläsare du har/dag? :) Får du betalt för bloggen? Kan du inte göra en tag på din pojkvän?
  Kika gärna in min blogg och kanske lämna en kommentar! :) http://www.hannadaavidsson.blogg.se

 • Felicia

  Menar inget illa nu men du kunde ha gjort något mera roligare! Men du är så snygg och grym så det gör inget;-) du är också väldigt cool
  Hoppas på att få träffa dig någon gång med jag bor i Stockholm ;-(

 • Maja

  Hej Lisa o Lisas fan gå in på min blogg http://www.majasblogg.blogg.se så kasnke ni kan följa den för jag ska försöka blogga varge dag

 • Amanda

  Visa din sminkhurts i en video!!!:D

 • Sara

  Aw så sööt♥

 • Jag älskar Misslisibell

  Du är så söt både med och utan smink tycker verkligen om ditt utseende och hela dig du är min idol!!!<3<3<3<3<3

 • Julia

  Älskar dig mee Lisa! <3

 • nora

  aså du är helt fantastisk!!!! tyker jag, titar på dina youtube klip & blogen så klart!!! juste GRATTIS 1 ÅR MISSLISIBELL!!! hej då

 • Oliwer

  Jag gillar dig jätte mycket kan du adda mig på Skype snälla

  • Oliwer

   Du är söt och snygg

 • Eliza

  Jag tittar på dig jämt! Varje dag! Kan inte sluta titta på dig för du är så grym på att göra videos och du är såå söt!<3
  Jag vill gärna att du ska göra en ny Room Tour på dina nya saker!<3 Kram / Eliza!!<33

 • Ellen

  på den sista bilden men HERRE GUUUD VA SÖT DU ÄR ♥ du är så söööt lisa pusssss puss på dig sötnos ♥♥♥

 • rebecca

  söt