• jasmine

  Fint :)

 • demi

  hej misslisibell var har du köpt din mobil?

 • Sodaspot.se

  Vad heter Junis blogg?

 • Elinst11

  snygga kläder! Kan du följa mig på instagram? Jag heter elinst11.

 • Emma

  Hej!
  Jag undrar bara när färpalett giveawayen med alla 99 coola färger avslutas? Puss älskar dig grymt// Emsonish (emma)

 • ,mia

  kan du inte göra en sån ifrån kapphal snälla!!!!! eller hm med 134-170 storlekar.

 • Elinst11

  det här är jag. Hoppas du kollar misslisibell!

 • Tilde

  Den tröjan är jätteskön! :D Snygg oxå ;)

 • Tova

  gör en sån från typ ginatricot http://toovakrlsson.blogg.se

 • Tova

  Kan inte du göra en usa sminkning? gilla kommentaren om ni också vill att hon ska göra det :) http://toovakarlsson.blogg.se

  • Ninastar123

   Jag tycker också att hon ska göra det! ♥

 • Frida

  Lisa: Jag älskar dej jättemkt!!!<3 Jag skulle sååå järna villa känna dej!! javet att ALLA dina fans vill det!!! Jag är en tjej i Finland som är inne på din kanal+blogg vaaaaaaarje dag!!! missar inte en enda!!!! det skulle betyda såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket om du svarade på detta!!!!!kram!!<3<3

 • Ida

  Jag har den tröjan (:

 • Ninastar123

  Oppa HM Style…;)

 • ana

  hej lisa deta är ett tips till dina löshår jag har löshår och om du kammar dom med den kammen du vissade på videon då förstör du löshåren och sliper dom så dom kan gå sönder elr försöras så du mst ha en stålkam du kan köpa den kammen i glitter för löshår

 • juny

  detdär är inte så fint :/ nepp.inte min smak,men fint ihopsatt :-)