16 kommentarer på “oppa H&M style”

 1. jasmine skriver:

  Fint :)

 2. demi skriver:

  hej misslisibell var har du köpt din mobil?

 3. Sodaspot.se skriver:

  Vad heter Junis blogg?

 4. Elinst11 skriver:

  snygga kläder! Kan du följa mig på instagram? Jag heter elinst11.

 5. Emma skriver:

  Hej!
  Jag undrar bara när färpalett giveawayen med alla 99 coola färger avslutas? Puss älskar dig grymt// Emsonish (emma)

 6. ,mia skriver:

  kan du inte göra en sån ifrån kapphal snälla!!!!! eller hm med 134-170 storlekar.

 7. Elinst11 skriver:

  det här är jag. Hoppas du kollar misslisibell!

 8. Tilde skriver:

  Den tröjan är jätteskön! :D Snygg oxå ;)

 9. Tova skriver:

  gör en sån från typ ginatricot http://toovakrlsson.blogg.se

 10. Tova skriver:

  Kan inte du göra en usa sminkning? gilla kommentaren om ni också vill att hon ska göra det :) http://toovakarlsson.blogg.se

  1. Ninastar123 skriver:

   Jag tycker också att hon ska göra det! ♥

 11. Frida skriver:

  Lisa: Jag älskar dej jättemkt!!!<3 Jag skulle sååå järna villa känna dej!! javet att ALLA dina fans vill det!!! Jag är en tjej i Finland som är inne på din kanal+blogg vaaaaaaarje dag!!! missar inte en enda!!!! det skulle betyda såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket om du svarade på detta!!!!!kram!!<3<3

 12. Ida skriver:

  Jag har den tröjan (:

 13. Ninastar123 skriver:

  Oppa HM Style…;)

 14. ana skriver:

  hej lisa deta är ett tips till dina löshår jag har löshår och om du kammar dom med den kammen du vissade på videon då förstör du löshåren och sliper dom så dom kan gå sönder elr försöras så du mst ha en stålkam du kan köpa den kammen i glitter för löshår

 15. juny skriver:

  detdär är inte så fint :/ nepp.inte min smak,men fint ihopsatt :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *