Tisdag morgon

Godmorgon bloggen! Nu är det Tisdag morgon och det betyder skola.. Jag vaknade halv 7 av min väckarklocka och nu för jag ligga o dra mig till sju, grymt! Så då tänkte jag skriva ett morgon inlägg. Skolväskan är packad (hoppas jag), kläder är förberedda.. Jag ska ha mitt löshår idaow och då ska jag ha en sne tofs som hänger över axeln. Nu får vi kämpa till nästa lov, ellerhur? Vi klarar det och tänk positivt! Jag vill bara säga tack till alla som vart med i alla 5 tävlingar jag haft, en på bloggen med www.parati.se, en på YouTube med www.parati.se och tre tävlingar om paletter! Ni har vart sååå sjukt duktiga o tack så jätte mycket så jag tror verkligen att det blir fler tävlingar i framtiden! <33 nu är klockan 10 i och snart ska vi nog ta och äta lite, peppa inför skolstart! Önskar er ett stort lycka till, Lisa!<3320130108-065311.jpg

20130108-065317.jpg

20130108-065443.jpg

66 kommentarer
 • Elin

  Söta kaniner och du är jättesöt! <3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • Norris

  Haha! Ska pallra mig till skolan nu :P Men jag trodde det stog ”snart ska vi nog ta och äta lite peppar inför skolstart!” Haha :P

 • TEZZ

  Godmorgon Lisa misslisibell :-) vad är sitt nummer till din mobil????

 • Anonym

  Lycka till, men jag börjar imorgon trodde alla gjorde det hehe. Sjukt söta kaniner <3

 • wicke

  hoppas du har det bra!själv börjar jag skolan imorn!;)

  http://www.nattstad.se/WickesEpicLife

 • Emma

  Jag börjar skolan imorn! Men iaf, söta kaniner :) <33

 • pellis

  börjar imorn jaow! :)

 • anonym

  vi har studiedag och börjar imorn :) *chill*

 • Ines

  börjar imon

  söta kaniner

 • Isabelle

  Jag börjar imorgon, Men lycka till !

 • Moiz

  Börjar oxå idag! Lycka till själv!<3 söta bilder på kaninerna!<3<3ha det bra! Ps: hoppas du får brevet jag skickade!

 • Elaine

  Vilken fin header du har!

 • Matilda

  Fina bilder. Själv börjar jag på ons.
  http://Matildiz.se

 • Johanna

  Börjar imorgon!! Studiedag två dagar innan skolstart (har alltid det)
  Lycka till!

 • Carro

  vi börjar Imon men lycka till!!

 • liza

  vi börjar på torsdag :)

  • C

   Vi med :)

 • Anonym

  You make the world’s best makeup

 • Emelie
 • Emilia

  Jag börjar skolan på måndag men jag är utomlands så jag börjar senare

 • Kakan

  Jag vill sminka mig men jag vet inte hur jag ska säga det till mina föreldrar…

 • liny

  hur myke kostade din i phon

 • Josefine

  Du är så himla fin Lisa!
  Kan du jättesnälla va med i min tävling på min blogg, skulle bli hur glad som helst då :D
  http://jjosefinellofgren.blogg.se/2013/january/-tavling.html

 • saga pettersson

  hej lisa jag började och kolla dina videos på youtube för ungefär en vecka sen jag älskar verkligen dina videos och först nu kollade jag din blogg den är helt fantastisk så fina bilder du har och så söt du är jag kollar varge dag nu på dina videos och ska börja att kolla bloggen mycke nu oxå ♥♥//kram saga! :)

 • Annie
  • Mia

   Tack dsm!

 • A & R

  Du är ju för i helvete 11 ta var på din barndom. fulis

  • Mia

   Eller hur!

  • Mats94

   Språket.

  • anonym

   Många säger ”du är bara 11, ta vara på din barndom” men nu för tiden är det liksom inte så… Barndomen är upp till 10 år, sen blir alla helt ”tonårsaktiga” och om man inte själv är det blir man utanför. Det är typ i femman alla börjar sminka sig, skaffar bh m.m. Jag går själv i sexan, men jag kom ihåg i femman att alla hade typ ”gympa-maskaror” som det tog efter gympan. Och nu har typ alla eyeliner och maskara. Jag vet att detta är väldigt synd men barndomen är typ bara upp till 10. Även om man ändå är barn när man är 11-12 så kan man inte bete sig som ett för då blir man utanför.
   Rösta upp om ni håller med!

  • My

   Elak du är och ful kan du va själv! Låt henne vara A&R

 • A & R

  Dina kaniner är sötare än dig!

  • Mia

   1-0 till dej

 • Linda1234

  hej Lisa jag är inget fan som bara säger att jag tycker om dig bara för att jag kollar på videos jag älskar verkligen dig hoppas vi kan va vänner jag sminkar mig också och skulle bli glad om du svarade på det här och kan du göra en video när du och Nelly e med kram/Linda

 • PinkPhotos

  Kan du visa vad du har köpt från Hollister i ett inlägg?

  http://www.pinkphotos.devote.se

 • Maja

  Söta både du och kaninerna <3
  Vill att du ska lägga upp fler videos!!<33 Kram!<3

 • Marianne

  Hej Missi! Älskar dig verkligen, hur ska man göra om man gillar en kille jätte mycket vågar inte prata med honom. Svara gärna i ett inlägg eller video. Skulle göra vad som helst för att träffa dig. Hela min vägg är täckt av bilder på dig, från golv till tak. Jag älskar dig till månen och tillbaka. Du är min största idol och jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig (nej jag är inte kär i dig) Du har förändrat mitt liv <3 p.s ditt löshår är såååååå snyggt har beställt massa fina från amberbird.se. Skicka gärna ett mail till mig skulle betyda ALLT <3

  Massor av kramar från Marianne <3

 • Stina

  Visa hur du såg ut i skolan lisa
  Snälla<3

 • Moa

  Hejsan!

  Jag tycker att du liknar din syster Ida Super mycket när du har löshåret!!!!

 • Mihihihi

  Gud vad fin du är! kaninerna också ^^

 • :)

  Jag började också idag. Grattis Lisa till 22 000 prenumeranter ;D
  Du förtjänar det verkligen ;)

 • Lisa

  Jag har precis startat en slag modeblogg så kolla gärna in och hjälp mig komma igång! Lämna gärna en kommentar oxå så bli jag JÄTTE glad!

  http://www.lisaanilsson.devote.se

  http://www.lisaanilsson.devote.se

  http://www.lisaanilsson.devote.se

  xoxo

 • Ella

  JAG FYLLER ÅR IDAG!! :D

 • Rebecka

  hej lisa det skulle va kul om du kunde länka denna super bra bloggen som ägs av Felicia Nilsson hon rider också den har inte så många läsare än så det skulle va kul om du kunde hjälpa till lite! För det är så många som läser din blogg så om du länkar den skulle det va många som klicka in och hon skulle bli super glad!!! den heter feliciajnilsson.blogg.se
  snälla lisa det skule va super snällt av dig
  ps älskar dig !!!!

 • Alva

  Stort fan och I LOVE din blogg ! Besök gärna min och släng en kommentar :) http://www.alvastohlt.devote.se

  På min blogg kan du läsa om mitt liv och en hel del med vänner och fotboll ! Hoppas du kikar in :)

 • personligt

  hej lisa , älskar verkligen din blogg , den är grym . Du kan gärna kika in i min? ilmaas.devote.se

 • My

  Lisa du behöver inte ha löshår du är fin utan! Va dig själv istället du är fin då också. Missförstå inte mig du är jätte fin i löshåret men det är inte ditt hår. Alla kommer tycka om dig lika mycket utan löshår. Du är 11 år lika gamal som jag men du behöver inte det för att vara fin. Du är för ung! Inge illa menat! VA DIG SJÄLV OCH VISA VÄRLDEN DEN SANNA LISA!

 • Edessa

  Hej misslisibell jag fyller 11 år idag( 8/1 januari ) och är ett stort fan!! Ok undrade om du kunde skriva ett grattis inlägg till mig på din blogg eller en kommentar till mig på min blogg http://www.juliaedessa.devote.se eller båda om du vill :)
  Men älskar din blogg:)

 • Wilma

  Lisa strunta i vad alla andra säger! Du är perfekt precis som du är! Låt aldrig någon trycka ner dig! Kom ihåg det! Du får ha på dig vad du vill sminka dig hur du vill! Strunta i alla andra respekt lösa folk där ute! Kom ihåg du är du!

  • Julia

   Du har så rätt, Wilma! :))

 • Amina

  Hej Lisa, Snälla svara på denna fråga: Vars redigerar du filmer? jag tänker börja video blogga så det skulle vart jättesnällt om du skriver vars. Jag vill bara säga att du är otroligt söt och verkar jättesnäll. Läs gärna min blogg: Aminaks.blogg.se

 • Belinda

  Hej lisa älskar din blogg! Kolla gärna in på min, den e precis nystartad! :)
  http://www.bellissworld.blogg.se <3<3

 • Nadin

  Hej gulliga kaniner hoppas du har dom hela livet!!! Jag gillar din blogg och allt om dina grejer du är intressant!!!

 • emilia

  Hej Lisa! Det skulle vara super kul om du kunde ta ett kort/video på hela dig när du har på dig löshåret så man typ ser hur det sitter och sådära, för jag har varit inne på att köpa sånt ett tag nu, såå det skulle vara kul! :) Mvh Emilia

 • Hani

  Hej lisa Stort fan här :* alla som gillar lisa gilla och snälla kan ni gå och checka mino min kompis blogg (http://HaniBannani-NikChita) den hanldar om mode,tips,musik, vardag om hur vi i skärholmen/sätra bor och vi är inte de rikaste men inte häller de fattigaste så aa hoppas ni checkar in och vi skriver varge dag nudåå så ahah hoppas ni checkar in puss :* <3

 • Elina

  Du är den sötaste/gulligaste som finns.! <3 =D PS skulle vilja ha en auto av dig.! (=

 • Julia

  Började också idag! Vi hade konstnärsdag som är en tradition att ha på vår skola efter jullovet. C: Kram Julia!

 • Plizz!

  Kan inte du göra ett inlägg om hur man verkligen startar en blogg och älskar den? Hade vart jäätte snällt! Love u! Puss!

 • Jonna

  Hej Miss LisiBell!!! har bara en snabb fråga. Gillar du Casper lika mycket som du gorde med Hammie?

 • Rebecca

  Snälla jag vill att du ska göra en upd mina paletter //rebecca

 • http://www.facebook.com/Mr.Nattiz Nathalie Moberg

  Hej! dom kaninerna längst upp! den gråa! den liknar min kanin (Felix) som inte lever nu! men din kanin (den gråa) den liknar honom från när Felix va yngre! ;) <3