♥Man kan alltid drömma♥

Det jag blir skit avundsjuk på är dom som har det gudomligt långa, fina håret, Gaah! Jag har ganska kort hår (tycker jag) och detta är det vackraste som finns, långt hår!♥ Titta bara, titta! Snälla om ni vet några bra tips eller produkter säg till mig.

Men man kan ju alltid drömma.

98 kommentarer

98 kommentarer på “♥Man kan alltid drömma♥”

 1. Emme skriver:

  Så länge har du ditt löshår ;) Hehe, jag tycker det e snyggt med ditt hår oxå, så ”kort” e det nt ♥

 2. liny skriver:

  ja!!!!!!!!!!! helt enig

 3. Evelina skriver:

  Evelina, har du ofärgat hår så kan du använda risinolja, och masera in i hårbotten några gånger i veckan. Men har du färgat hår så ska du inte använda det då det kan missfärga.
  Sen så ska du även tänka på att ha BRA shampo. Massera ofta hårbotten och ät mycket vitaminer. Använd inte löshår för ofta, det sliter.
  Detta är tips från min mamma som är frisör med hög utbildning!

  1. Vilda skriver:

   Min mamma är egenvårdansvarig inte Ricinolja! (läskommentarenlängreuppvarför)

 4. Emilie skriver:

  Jag vet inte tips men jag tycker också de är SJUKT fina! ( håret )

 5. malin skriver:

  kan du hampus i ett avsnitt snälla du är grym

 6. Namn skriver:

  Asså du dem har ju ganska tjockt hår på bildena. Och du har ju tunnt hår så det är därför deras hår ser så lång ut

 7. Nellie Tillberg skriver:

  Du kan få längre hår genom att göra en hemmagjord hårinpackning, man tar en tesked olja, en tesked cockosnöts olja, en tesked honung, det ska man blanda ihop i en skål. Det var steg ett! Steg 2: Man tar en halv avokado och mosar den. Sen rör man ihop avokadon med dom olika oljorna. Det ska bli som en gegga. Sedan ska man masera in det i 10 – 15 min i torrt hår. Om man gör detta en gång i veckan i tre månader så växer håret 6 cm när det i vanliga fall växer 3 cm. Hoppas du blir glad! Hej då! PS: har inte testat det så jag är inte jätte säker men jag så på YT. // Nellie<3

 8. Isabelle skriver:

  Guuh, vad fina hår ♥_♥

  http://isabellizz.blogg.se

  1. Anonym<3 skriver:

   Du har så sjukt bra blogg, Isabelle!

 9. Ida skriver:

  Kan du visa din hylla du fick i julklapp den bruna och din smink huth

 10. Nelly skriver:

  Ricinolja!

 11. Filippa skriver:

  Om du tvättar håret med shcampo och sen balsam men när du ska tvätta hur balsamet så ska du tvätta hur det med kallt vatten så växer håret snabbare jag har gjort det och det funkar verkligen:)

  1. Sanna skriver:

   Det är en ”myt” (myt och myt vet jag inte om jag ska kalla det) att håret växer snabbare om du tvättar ur det med kallt vatten, däremot så blir håret glansigare av att du gör det, när du tvättar håret med varmvatten så öppnar sig hårsäckarna. Om du då avslutar med att tvätta håret med lite kallare vatten så stänger du hårsäckarna.
   Men det är bra att tvätta med kallt vatten i slutet i alla fall, så sluta inte med det ;)

   1. Wilma skriver:

    Sanna har rätt. Det växer inte snabbare. Men det blir mjukare och glansigare!

 12. Kimmy skriver:

  åhh…… älskar långt hår har en vän med skiit långt hår det ee JÄTTE snyggt! <3<3

 13. Stina skriver:

  Jag har ganska kort hår men tycker du om det också?

 14. Anonym bree skriver:

  Det är inte så långa, de finns mycket längre!

 15. anonym skriver:

  när man har kort hår vill man oftast inte klippa det, och det är oftast det som är problemet, se till att klippa topparna ganska ofta, inte för ofta såklart, då hjälper det ju inte heller men lite då och då :) Hoppas detta hjälper och som sagt, jag vet att man inte vill kippa det ännu kortare men det är ju bara topparna, de blir ju slitna och då växer de långsammare :)

  PS: i trean klippte jag till hakan och nu går jag i sexan och har nästan ner till midjan, så det hjälpte för mig :)

  har ingen blogg men här är kusinens, det finns en bild där på mig med dip-dye hehe ;) http://pphotolife.blogg.se/

 16. ❤❤ skriver:

  Jag har rätt kort hår och skulle också vela ha sånt hår ❤❤ såklart att man alltid kan drömma ❤❤❤

 17. Frida Jansson skriver:

  Hej lisa, imorgon ska jag göra en video på min kanal http://www.youtube.com/user/Fridasbeauty
  Det kommer vara en video med tips hur man tar hand om sitt hår och får långt hår.
  Jag som har långt hår och jag har haft det länge så har jag lite tips till dig och alla andra!!
  Jag hoppas verkligen att du kommer att titta på den och att den hjälper dig. Så kommentera gärna om du har sett den!
  Ps älskar din kanal och blogg!!
  Frida<3

  1. Frida Jansson skriver:

   Nu har jag lagt upp videon!!

  2. Anonym! skriver:

   Du visar bara vad du fick i julklapp!!

 18. Matilda skriver:

  Jag massor av tips!
  Kan kika till dig heter barcaaaa
  Läs det jag skrev så får massor<3

 19. kelly skriver:

  VARFÖR LÄGGER DU INTE UPP DINA YOUTUBE VIDEOS I DIN BLOGG?????? :O vet du inte hur man göra?

  1. alice skriver:

   för att hon lika väl kan lägga upp dem på youtube? och dessutom vet hon nog eftersom hon ändå har lagt upp ett gäng videos på bloggen ;)

 20. Thea skriver:

  Jag har ungefär 60 cm hår. Jag brukar bara försöka att inte platta elr locka håret för ofta. Och sen brukar jag låta det växa. Bara klippa topparna en gång per halv år ungefär.

 21. anonym skriver:

  när man har kort hår vill man oftast inte klippa det, och det är oftast det som är problemet, se till att klippa topparna ganska ofta, inte för ofta såklart, då hjälper det ju inte heller men lite då och då :) Hoppas detta hjälper och som sagt, jag vet att man inte vill kippa det ännu kortare men det är ju bara topparna, de blir ju slitna och då växer de långsammare :)

  PS: i trean klippte jag till hakan och nu går jag i sexan och har nästan ner till midjan, så det hjälpte för mig :)

  1. anonym skriver:

   fyran menar jag, inte trean

 22. Emma skriver:

  Mitt hår har inte växt på 2 år bara 4 cm vad ska man göra?

  1. Testa! skriver:

   Hej, som jag sa till Lisa så är mitt tips ricinolja. Du blöter håret då du duschar och masserar in lite ricinolja i håret. Sen så tvättar du noga med schampo ( ta gärna schampo två ggr efter) och sedan balsam om de behövs. Om du gör detta några gånger i veckan så växer håret ca. 4 cm på en månad istället för 1 cm som håret växer naturligt. Det är inte säkert att det växer just precis 4 cm, det kan ju växa 2 eller 3 centimeter, det beror på vilket hårtyp man har. Mitt hår har växt väldigt mycket på sistone då jag använt detta, så jag tipsar starkt att testa! Kram, och hoppas du testar! :-)

   1. INTE Ricinolja!! skriver:

    NEJ!! Inte ricinolja Emma Lisa och alla andra. Man kan få allergiska reaktionernvänder detär till för om man är hård i magen INTE håret. Min mamma jobbar på apoteket där dom säljer det. Så SNÄLLA Lisa köp det inte köp Nashi olja!! Tips köp alltså Verkligen INTE RICINOLja, jag ber er!

   2. Klara skriver:

    Använd absolut inte ricinolja! Det är giftigt och hårsäckarna ökar hårproduktionen för att försöka hindra att det giftiga ska tas upp av skalpen! Håret växer fortare men det är inte bra i framtiden och dessutom så är det väldigt dålig kvalite på det håret som kommer eftersom det växer överdrivet fort. Dessutom får man fortare fettigare hår och håret kommer bara bli sämre och sämre ju mer man håller på med oljan!

    Mitt tips är att använda håroljor som Nashi Argan eller liknande som ger håret bra protein så att det växer bra och håller sig friskt. Annars, klipp topparna regelbundet och tvätta in håret för ofta.

    http://photoplanet.blogg.se/

    1. Klara skriver:

     * Och det är ett slags laxeringsmedel alltså bra om man är dålig i magen.

 23. Hannah skriver:

  Hej Lisa! Min kusin Molly Ekdahl känner dig! :)

  /Kram Hannah

  1. anonym skriver:

   hmm, tror jag känner henne… :/

 24. Fiffi skriver:

  Jag tycker ditt hår är fint som det är.
  Men spara till långt och klipp bara så att det blir tunt då går det snabbare.

 25. mia skriver:

  Lisa det är nåt man födds med! Även om du tar ” hårväxtnings metoder” kommer det Alltid att vara ”kort” när du slutar. + DEt är inte bra för håret med en massa växtmedel. Håret kommer även inte att växa snabbar med kallt vatten eller tunnare hår! Man inbillar sig! Det bästa man kan göra är att klippa bort det slitna och låta det växa naturligt. Det tar sin tid lisa. Men du vet långt hår är inte det vackraste!!! kom ihåg det!! FINNS GRYMT MÅNGA FULA MED LÅNGT HÅR OCH GRYMT MÅNGA SNYGGA MED KORT! men jag förstår dig jag har också varit i den åldern då långt blont lockigt/platt hår var snyggast av allt. Men man växer ifrån den åsikten , Tro mig!! och kom ihåg fastna inte för modeller! Dem måste se perfekta ut lisa! Dem svällter sig med olika metoder! Även super stjärnor har metoder för att se super snygga ut! gemför dig inte med dem! gemför dig inte med någon , Du är bra som du är! <3

  1. jolle skriver:

   Fast man behöver ju inte svälta sig själv för att få fint hår eller ? Nu va det ju håret hon menade. Det klart alla har olika så allas hår växer ju olika men ”hårväxts metoder” som du säger, funkar faktiskt och hjälper håret bli längre. Finns många sätt att göra det på som inte är skadligt för håret. Det är fint med långt hår, man behöver inte vilja vara perfekt eller vara en modell för att vilja ha långt hår växer? Haha. Sen är tjejerna på bilderna som lisa lagt upp inga modeller utan det är vanliga tjejer som lagt upp bilderna själva på en sida som heter weheartit.com

   1. mia don´t like jolle skriver:

    jag vet ! har weheartit så -_-
    Men min poäng där var inte bara hår!!!!!!!!!!!!!!! utan att man inte ska fastna för ur andra ser ut! ! För det har hon ju gjort här! Hon är 11 hennes hår kommer att växa om hon klipper av dem slitna topparna några gånger om året! Hon bryr sig om sitt hår så då borde hon inte börja med hårväxt metoder. sen så tror jag verkligen inte att håret växer snabbare för att man har kallt vatten eller citroner, ägggula i det! Sen så sa jag aldrig att dem var modeller på bilderna -_-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sen sa jag ej att man måste vara modell för att ha långt hår ?!? elller perfekt!! !!Jag har långt tjockt hår och jag är inte perfekt eller modell!! Sen var ju faktiskt inte den kommentaren TILL DIG JOLLE!! utan till Lisa för att hon inte ska oroa sig för sitt utseende för mycket!!!!!!!!!!!!!!

 26. Senned skriver:

  Jag har väldigt långt hår och jag hatar det!

 27. tove skriver:

  haha läser du kajsa kellstrands blogg eller? ;)

 28. emmie skriver:

  Hej Lisa!

  Nu är d et så att jag är inte medlem på youtube så jag skickar det via din blogg istället. Dom där Cupecakes örhängerna ska du inte använda, för mdet första så är dom från en tidning och dom är typ av plast. Tro mig jag har provat… :D Så du vet !!. Äslkar din blogg!! <333

 29. Lisa skriver:

  Ditt hår är redan jätte fint!
  Läs min MODEBLOGG:
  http://www.lisaanilsson.devote.se
  http://www.lisaanilsson.devote.se

  xoxo

 30. Wilma skriver:

  hårinpackning 1-2 ggr i veckan OBS ta ALDRIG hårinpackning med balsam ” i en dusch”, Om ditt shampo tar slut före ditt balsam har du nog gort fel ( om du inte köpte shampot före så klart ^^ ) Sen duscha HÅRET 3 ggr i veckan. Inte mer då är risken att håret blir flottigt. Skölj ur Inpackningen med kallt vatten ( det gör håret mjukare ) Jag har en hårinpackning från gliss burken är vit med typ guld färgat lock. Det funkar SKIT BRA rent utasakt. och den ska bara vara i 1 minut. Sedan måste ( måste och måste =P ) du toppa håret regelbundet så att håret inte blir slitet. Och tillbaka till hårinpackningarna. Du kan också göre en egen inpackning! Här är ett grymt bra recept på en egen inpackning :

  För att kicka igång håret:

  1 äggula

  1 tsk olivolja

  Vispa äggulan och blanda den med olivoljan. Massera in i längderna , men undvik helst hårbotten eftersom det annars kan se lite fett ut. Låt det verka i cirka fem minuter och tvätta ur genom att massera in schampo innan du blöter håret. Skölj sedan igenom håret och tvätta om det som vanligt.

  För tort hår:

  2 tsk färsk eller torkad rosmarin
  2 tsk salvia
  1 dl vatten
  Blanda rosmarinen och salvian i vattnet och låt blandningen stå i ett dygn. Skölj sedan håret med blandningen varje dag.
  Mjukar upp håret:
  ½ kopp naturell yoghurt
  1 tesked honung
  1 äggula
  Blanda yoghurten, honungen och äggulan. Massera in i håret och täck över med en plastpåse eller plastfolie och låt verka i 20 minuter. Skölj ur med vatten och tvätta med schampo.
  Sedan kan du ju såklar köpa! Var inte snål med balsam eller inpackningar! Var snål med shampo istället!
  För att dela upp inpackningarna så ta en kam och kamma igenom topparna! Ta balsam/inpackning upp till öronen inte längre upp! Sedan kan du också sovai flätor det är också rätt bra för håret. Jag har följt allt det här! Mina kompisar påstår rätt ofta hur mjukt och glansigt hår jag har! Hoppas detta hjälpte dig Lisa! Och er andra ^^ Sedan kan man ju bara börja på balsams metoden också ( Att man inte andvänder shampo enbart balsam ) Så hoppas jag har hjälpt dig Lisa och er andra ( igen ) testa gärna hårinpackninarna jag skrev upp också =)

 31. Ebba skriver:

  Du har ju löshåret,och det är ju fint på dig!

 32. Discogirl skriver:

  Hej
  Jag har frågor svarar du på den på en video eller bloggen?

  Jul eller påsk?
  Maskara eller ögon skugga?
  Köpa eller få?
  Sedlar eller mynt?

 33. Moiz skriver:

  Jag vill oxå ha långt hår:) jag har typ mittemellan:-)

 34. Elsa.a skriver:

  Synd det som hände med fötterna :(

  Hur länge TROR du att du kommer leva? Ta gärna med den i question of today:)

 35. Frida-Tidning<3<3<3 skriver:

  Hej!!Lisa hur gammal är du??Hur kom de sig att du skapa denna blogg??Vill du vara med i våra tidning Frida??Vi har en interjuv om bloggare skulle va kul ifall du ville va med!!Kram Frida-tidning<3

 36. neringa skriver:

  hej lisa jag älskar dig jag fyller år om 5 dagar alltså på mondag kan du skriva på din blogg och kanske på din youtube kanal kan du de snälla kommentera om du kan det om du undrar jag fyller 10 år så snälla skriv eller gör en video för att mamma kommer att jobba då så snälla gör det så kommentera snälla snälla snälla och om du gör det blir jag jätte glad om du inte gör det kommer jag bli ledsen om du ska göra detså gör det på mondag snälla kommentera

 37. Nora skriver:

  Hej! Jag vill också ha långt hår. Så jag har fått lite tips från en frisör. Hon sa att det bästa sättet att få fint hår på är genom att sköta det, och att de flesta oljorna m.m inte fungerar. Men här kommer det som jag fick lära mig:

  1. Borsta håret morgon och kväll och sov med håret uppsatt i en lös tofs, för att det inte ska trassla sig för mycket under natten.
  2. När du borstar håret så ska du börja med att borsta längst ner på håret, sedan från ungefär hälften av håret och till sist kan du borsta hela vägen upp ifrån. Det sliter inte lika mycket på håret då.
  3. Klipp dig 1 cm var tredje månad. Klipper du dig oftare så kommer det ta längre tid att få långt hår.
  4. Tvätta inte håret mer än 3 gånger i veckan. När du duschar så ska du använda lite schampo, inte så mycket. Sedan ska du använda inpackning. Efter det så ska du ta balsam i håret. Men man ska aldrig ta balsam i hårbotten.
  5. När håret är blött så är det känsligare. Så när du kommer ut ur duschen så ska du inte gnugga i håret med en handduk, låt det lufttorka eller sätt upp det med en handduk som en ”turban” istället.
  6. Plattning, lockning, färgning m.m sliter på håret. Försök därför att inte göra det så ofta, helst aldrig. Om du gör det så kom ihåg att alltid använda värmeskydd.

  Ja, det var allt. Jag har kört på detta ett tag, och man märker verkligen skillnad.

 38. Filippa skriver:

  Har lika långt son hon i mitten

 39. Evelina skriver:

  Sökte igår på olika sätt man kunde få längre hår snabbare. Skrev ner nästan allt på ett papper, det blev 13 punkter. Antingen kan du söka på det själv eller kan du mejla mig så kan jag berätta.
  ps. jag har nyss skickat ett viktigt mejl till dig på yt, snälla svara på det! ♥

  http://cuteevelina.blogg.se

 40. SillaxD.blogg.no skriver:

  Søk på YouTube ”how to get longer hair fast” så kommer det opp tips! <3

 41. Agnes skriver:

  Klipp topparna! För då Blir håret starkare och friskare:) Då växer de lite fortare och aa de blir helt enkelt starkt och friskt för om man inte klipper topparna så växer håret lika fort men de slits av så då växer de typ ingenting

 42. Paulina skriver:

  Jag har långt hår! :) Har haft långt hår sen dagis :) Men mitt hår bara växer snabbt jag gör inget speccielt med håret…Min pappa har haft långt hår och min mormor har jätte långt hår.

 43. Lina skriver:

  Ägg hjälper :)

 44. TESTA! skriver:

  Hej Lisa, en snabb och enkel sak du kan använda för att få längre hår är ricinolja.
  Om du använder en lite sånt då du duschar ca. Några gånger i veckan så växer håret 4 cm (!) i månaden istället för 1 cm!

  Detta är en snabbb och enkel sak och om du använder det så kan du gärna säga det och så kan jag mejla hur man använder det. Kram. :-)

 45. freja skriver:

  hej jag ska tipsa dig om tresemmes hår serum den gör värkligen så att håret växer jag har andvänt den i en månad nu och den gorde så att jag fick 6 cm längre hår på en månad!!!!! testa den! man köper den på ica; coop; willys: h&m så vidare kram på dig. hälsningar freja :) den heter tresemmer repair hair serum.

 46. Salome skriver:

  Jag har långt hår 2-3 centimeter till rumpan! XD

 47. Clara skriver:

  Duscha inte mer än högst 3 gånger i veckan.Sen vill jag tipsa om en olja som heter Nashi olja (googla) det är verkligen en jätte bra olja för håret det hjälper mot typ allt, växer fortare, lättare att borsta, lent och glansigt hår , värmeskydd. You name it ;) alltså skit bra!! :)

 48. Ebba skriver:

  Hej Lisa jag hjälper dig gärna! Jag har ungefär lika långt som henne i mitten och men flätan i back. Jag använder en hår- olja och håret mår jätte bra. Den heter Waterclouds den är i en brun flaska och luktar jätte gott och håret blir dessutom lent och lätt att kamma ut och när håret blir lent och mår bra så växer det snabbare! Jag rekommenderar den STARKT!!! Kram Ebba!!

 49. Annonym! skriver:

  Du kommer aldrig få så fint hår du har tunt och kort och fult hår!

  1. C skriver:

   Jag gillar Lisa men jag håller med dig! Lisa du får ge upp din dröm för som annonym sa har du tunt och kort hår jag inte växer!

 50. alva skriver:

  prova hårolja! Kram sötaste

 51. anonym skriver:

  Lisa testa Ricinolja skriv risinolja i google eller kolla här http://wildsofmyheart.blogspot.se/2012/01/ett-nytt-forsok-med-ricinolja.html MAN FÅR LÄNGRE HÅR AV RICINOLJA! :)!!

 52. MangoMoa123 skriver:

  Hej jag har långt brunt hår och jag klipper bara topparna tre gånger per år och sen väntar jag för mitt växer fort då så klipp bara topparna och sen låter du håret vara (du kan fortfarande använda hårspraj)

 53. Sandra skriver:

  Klipp dig oftare. Det är jätte viktigt! Om du ska köpa en produkt för att få längre och starkare hår, gå till en frisör så hjälper dom dig att ta fram rätt produkt för ditt hår. Och lägg ner pengar, det lönar sig

 54. Hanna skriver:

  Helt klart marrocanoil! Finns olika produkter o välja imellan , rätt så dyrt men helt klart värt! Jag har 65 cm långt blondt hår och det funkar perfekt!

  Hoppas du blir inspirerad :)

 55. Nora skriver:

  Ett tips! Om du klipper topparna så växer håret mycket snabbare! Kram! <3

  1. Linneaaaaa skriver:

   Deesaant

  2. elle skriver:

   Nope, Håret växer från hårbotten, det spelar ingen roll om topparna är klippta eller inte. Håret växer ändå i samma takt. Men det kan ju hjälpa att ha klippta hårtoppar för då bryts dom inte av, men håret växer inte snabbare av att klipp topparna.

 56. missmajavonbolton.blogg.se skriver:

  Du är jätte söt, och har en jätte fin blogg, och är jätte bra på att göra videos. Men jag undrar om du skulle vilja bli som foki eller kissie när du blir äldre. Dom jobbar ju typ som bloggare och då undrar jag om du kanske oxå skulle kunna tänka dig det ;)

 57. Ella skriver:

  Använd saltvatten spray från h&m för 40 kr:) kram<3

 58. Linneaaaaa skriver:

  Man kan nt lägga i producter för att få håret att växa.. -.- <3

 59. Lina skriver:

  B-vitamin är jättebra för håret!! :)

 60. Alice skriver:

  Jag använder ett balsam och schampo som heter hairbell tror jag det funkar väldigt bra på mig iallafall

 61. pellii skriver:

  en bra grej som får håret att växa: TÅLAMOD!!!

 62. Ninni skriver:

  Det håret som är längst till höger, så ser typ mitt hår ut :) Jag tycker det är jätte likt mitt :D

 63. Tilde skriver:

  Jag har långt hår :) <3

 64. En tjej som älskar dej ♥ skriver:

  Hej Lisa. Du har en fin blogg och jag älskar det du gör. Men när du skriver sådär, kan de som har kort hår (men jag har liiiite längre än dej så inte så kort) kan missuppfatta och tro att det är fult med kort hår… Bara ett tips från mej. Men jag älskar alltíng som du gör och vill att du ska göra det du står för. Du är bäst annars! Hoppas att du inte tar denna komentar som elak eller så, jag mënar BAR väl och du är sååååå fin! Jag älskar dej lisa, det är du som får mej att må bra.
  Kram ♥♥♥♥♥♥♥

 65. mandi olivia skriver:

  Titta snälla min youtube kanal den heter mandiolivia jag kommer ha en giveaway:)!

 66. Anna Jacobsen skriver:

  jag tycker inte du har kort hår ! men om du inte tycker att det är fint med kort hår (som du inte har) kan du fixa till det noga när du vill vara fin(inte för att du inte gör det men enu nogare) men du kan ju gå till frissan och fixa till det!
  Det kan vara fint även om det är kort.

 67. Smurfiiz;D skriver:

  Hej Lisa! Du säger att du tycker långt hår är finare, men ditt hår är inte kort (Tycker JAG :p) Och du är så himla söt och fin som du är! ^^ Jag menar vem tycker inte du är söt ;D Men jag vill ju också ha långt hår så jag ska inte säga nåt XP Men aja, DU är i alla fall helt fantastik som du är! // Frida ;)

 68. Victoria skriver:

  Du tar tvättar håret med schampo och sen balsam sen sköljer du ut det med kalt vatten och det ska du göra nästan varje gång du duschar det funkar på mig iallafall <3333333:3

 69. Matilda skriver:

  Jag har mycket längre hår en tjejen som står med ryggen imot (mycket) love it!!❤

 70. Elin skriver:

  Jag har ganska så långt här, längre än axellångt, typ till brösten och lite under. Jag har inte använt några hårprodukter för det, utan jag bara lät det växa, men det tog ett tag. Några personer brukar säga att jag är långhårig :P

 71. Hanna skriver:

  Hej Lisa! Det bästa är egentligen att tvätta håret 1-2 i veckan det låter knske omöjligt , men det är de bästa :)
  Annars, kan du använda Tresseme SPLIT END REPAIR
  Det drar ihop topparna på 3 tvättar :)

 72. Cordelia skriver:

  Men Gud, jag känner hon som har den tröjan där man ser lite av ryggen! Haha

 73. Sanna skriver:

  Jag kan säga själv att jag har erfarenhet när det gäller hår. Jag har liksom alltid varit intresserad av hår och eftersom jag har varit det så har jag även tagit reda på en massa och ja, jag helt enkelt älskar detdär med att sköta om håret osv.
  Tänker ju självklart berätta lite av det som jag kan. Hope you like it!

  Jag tipsar grymt mycket om en produkt från L´ANZA. Det är en blå pumpflaska. Och den hittar du här: http://www.lyko.se/sv/artiklar/varumarken/lanza/lanza-healing-strength-silk-serum.html
  Denna är nu på rea och jag tipsar den verkligen grymt mycket! Hos lyko hittar man en massa bra hårvårdprodukter för ett väldigt bra pris dessutom!

  Det andra jag tipsar starkt om är hårkontroll. Hårkontroll är de bästa jag har tagit för mitt hår, mitt hår växte så otroligt fort när jag tog dom tabletterna. Mina vänner har också tagit hårkontroll och deras hår har blivit mycket bättre och har växt superfort. Dom finns att köpa på hälsokost och säkert andra hälsobutiker. Och självklart finns dom ju att köpa på nätet om du bara söker på hårkontroll. Kostar inte så mycket för att vara så bra.

  Jag har en massvis att egentligen tipsa om, massvis med produkter, jag vet att Moroccanoil är jättebra för håret men har själv inte testat det. Ska dock göra det en vacker dag :D
  Hoppas verkligen att du läser detta för tro mig, detta funkar. Förresten, ricinolja tipsar jag inte, det är skitjobbigt att använda och det slutar alltid med att man inte orkar göra det något mer. Då är det mycket bättre om du köper hårkontroll eller moroccanoil.

  Kom ihåg detta: Allt som gäller med hår krävs tålamod! Det finns inget mirakelmedel som gör att håret växer 10 cm på en dag. Det tar sin tid men ha tålamod.
  kram. / http://sannanicolina.blogg.se/

 74. Ida skriver:

  Min mamma är frisör, hon kan nog ha bra tips :) skriv till min kik om du är intresserad :)
  Kik: Jonsson987

 75. Sara skriver:

  Min mamma är typ expert på hur man får långt hår !
  fläta håret varje dag, så växer håret mycket snabbare det låter konstigt men det är sant!, jag trodde inte heller det men jag pövade och det funkade som fan!
  Nu är mitt 54 cm långt !
  klipp topparna även lite då o då!

 76. elinsqueen skriver:

  hej lisa om du vill få långt hår ska du låta det vara alltså inte sätta upp det hella tiden [om du gjör det]
  bara ha det uttsläpt och klippa dig 2-3 gånger om året det funkar på måna jag käner
  ps. om man duschar håret vare dag sliter du på det duscha ungefär varanan var tredije dag i stället så mår ditt hår bättre
  älskar dig och din blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *