Aj

Haft sämsta idrottslektionen idag som slutade med såriga fötter.
Ps: såret är inte vitt det är salva

20130109-151712.jpg

20130109-151850.jpg

22 kommentarer

22 kommentarer på “Aj”

 1. My skriver:

  Vad hände? P.s älskar din blogg

 2. Veris skriver:

  Vad hände?

 3. Claara skriver:

  AJJ! Hoppas det går över fort Lisa <3

 4. uyuyhjiloh@bredband.net skriver:

  Första som kommenterar haha! <3

 5. Jumpy skriver:

  Thumb down för sårfötter, lider med dig.

 6. ... skriver:

  Snälla berätta varför du inte svarar mig idag på kik. Tack! <3

  1. Miss Lisibell skriver:

   det är 700 som skriver

 7. Alva skriver:

  vad hände?

 8. ana skriver:

  Hej lisa idag hade jag också idrott då krokade jag på en sak man skulle hoppa över då fick jag jätte ont sen skulle man hoppa från en sak ner till matan så jag kom på golvet min fot fick mkt skavsår och det blev jätte rött nu är min fot stukad

 9. MissMylly skriver:

  Heej Lisa! :)

  Hoppas det går över Lisa!
  Kan du göra en ”Morgon och kvälls rutin”?

  Snälla, kolla in min blogg; http://MissMylly.blogg.se :D
  Ps: Älskar din blogg Lisa! :)

  //MissMylly

 10. alicehw♥ skriver:

  http://www.alicehw.blogg.se
  http://www.alicehw.blogg.se

  kollar du min så kollar jag din!
  kram ♥

 11. sandybandy55_55 skriver:

  Hej Lisa! Jag har försökt få tag i dig väldigt länge nu. Kan jag få din adress. Jag ska skicka en pressent till dig. jag har skickat här på bloggen och ett mejl men du svara inte. Du kan skicka din adress på min mejl mathilda.moller@telia.com.

  Gilla så att Lisa

 12. Meee <3 skriver:

  Hej Lisa! Jag kom bara på det när jag kollade på en av dina videos, du gillar örhängen o smycken och en kusin till mig tillverkar egna smycken som hon säljer på en egen hemsida, hon planerar inte att känna pengar på det, det är mest för skojs skull, men jag skulle bli jääääte glad om du kollar på hennes hemsida, designninak.se hon har faktiskt sjukt snygga smycken där, jag lovar, det är värt att kolla och om du tycker om dom, kan du tipsa om det på bloggen, skulle göra henne glad!! Tack i förskott,skulle betyda sjuuuuukt mycket!! Please!! Tack :)

 13. Lejla! ♥ skriver:

  Åååh, stackars dig Lisa hoppas de går över så fort som möjligt..♥

 14. Eliza skriver:

  Ojj! Det är faktiskt jobbigt!
  Hahahah hade också idrott idag :D

 15. Nikki skriver:

  Hade också världens sämsta idrottslektion idag, en i min klass trillade bröt armen och vred den ur led, den var böjd 90 grader och han fick åka ambulans…o.O (han bröt alla ben i underarmen)

 16. Leia!! skriver:

  Hade oxå gympa idag jag slog näsan (min kompis råka slå till mig^-^) älskar dig Lisa ps jag fyller år exakt 2 veckor efter dig min pappa fyller 32 samma dag som du fyller 12

 17. Leia!! skriver:

  love u Lisa!!!

 18. anonym skriver:

  kostar frakten på Ebay ?

 19. Elina skriver:

  Hej, hur blev du så känd?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *