Yes!!

Dom flesta kanske vet att mitt förra spegel skydd till mobilen gick sönder så jag beställde tre nya satt jag har reserv skydd så idag kom dom och är sjukt glad för har saknat at tha en sådan spegel på mobilen! Jag satt på ett skydd och det funkar skiit bra ! : ) Om ni också vill köpa ett sådant skydd så kan ni köpa det på ebay.com!

20130109-162645.jpg

11 kommentarer

11 kommentarer på “Yes!!”

 1. hehe skriver:

  Kul att de kommit ps kolla den här youtube kanalen den heter missgirl23 !!

  1. hehe skriver:

   Den heter missgirls23

 2. Viktoria skriver:

  Bra jag har och då spegel skydd på min iPhone 5 (första komentaren )

  1. linnea skriver:

   allstå jag ska också bästella såna men vad ska man skriva på ebay?vad heter dom spegelskydd :?

 3. Hej skriver:

  När beställde du dom? Och hur lång tid tog det för dom att komma ? Skulle betyda sjukt mycket ombud svarade på denna fråga<3

 4. hehe skriver:

  Skrev fel den heter missgirls23

 5. 1D-Lover skriver:

  Lisa kan du göra en video där du sätter på plasten till mobilen ….? Har alldigt undrat det för jag är usel på det … <3

 6. Minna- Misslisibell FAN!! skriver:

  Hej jag har 3 frågor!
  1: går du in på din mail och sånt för jag skickar saker där.
  2: var köpte du den leopard tröjan du har på dig i din morgon rutin?
  3: vad har du för kläder idag?// kram Minna

 7. Eliza skriver:

  Har också köpt ett exakt likadant!<3

 8. matilda skriver:

  ebay.com, är inte den hämsidan Engelsk?

 9. Ellinor skriver:

  Är det nån som vet nåt om tullkostnader på ebay.com? För jag har hittat iphone skal för ca 10 kr där som är från Kina och Hongkong men som sagt så var det gratis frakt men det stog att hos vissa säljare måste man betala tullkostnader och hos vissa inte hur vet man det då och ungefär hur mycket kostar det då? Är tacksam för svar för jag och min låtsas pappa skulle beställa imorrn :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *