Min dag från morgon till kväll

Hej! Jag ska berätta om min dag från morgon till kväll.

Jag vaknade halv 7 och låg kvar o göttade mig i sängen till 7 för det är då vi ska äta så a vi äter och är typ klara 20 över eller nått. Sedan klädde jag på mig och sminkade mig. Jag borstade tänder och begav mig till skolan klockan kvart i 8. Vi börjar 8.10 så det tar typ bara 5 min till min skola. Skolan var jätte bra och kul och vi slutade 14.30 idag. Jag kom hem och åt och gick ut till kaninerna ett tag och sedan gick jag till datorn, bloggade lite m.m och jag filmade en video där jag tränade oså som laddas upp nu. Snart ska jag ta en dusch för har tränat och sedan vet jag inte vad som ska göras, haha! Idag på morgonen firade vi även pappa för han fyller år, grattis bästa pappa!♥ så vi ska fira honom igen nu på kvällen där vi ska äta glass m.m : )

Det var i stort sätt min dag, herrå♥

iPhone Pictures 479

35 kommentarer

35 kommentarer på “Min dag från morgon till kväll”

 1. Paulina skriver:

  Första kommentaren :D

 2. emma skriver:

  haha gratta din pappa från mig

 3. Miss älskar lisibell skriver:

  Oki. Tycker du är sååå söt!!! Men har en fråga om du kan svara på mailet
  Från helleb03@gmail.com??

 4. Lolllo skriver:

  kan du göra en room tour?? snälla du har ju fått en sminkhutsch (stavning) m.m.
  min blogg: lovisajag.devote.se

 5. Molly skriver:

  Fyller också år idag:)

 6. Oahlay skriver:

  min pappa fyllde år i gårrr! <3 (den 9 januari)

 7. Anonym skriver:

  Hej lisa!!! Vad jobbar dina föräldrar med?

 8. Emma skriver:

  Lisa , min kompis nicol som du prenumererar på sa att hon kika med dig , va heter du där ? skicka ett privatmail till mig på youtube please , heter emma eemma , jag är ju förfan nicols kompis så du måste kika med mig :D haha ;*

 9. Emma skriver:

  Jag är jätte snäll bits inte haha ♥

 10. Lisa skriver:

  Kan inte du göra en video när du visar alla dina favvo outfitar? Skulle vara såååå kul!
  läs gärna min modeblogg, massa bra tips och massa mer
  http://www.lisaanilsson.devote.se
  http://www.lisaanilsson.devote.se

  xoxo

 11. Ida Önell skriver:

  Haha min pappa fyller också år idag och vi har firat med glass nu på kvällen

  1. Lilli❤ skriver:

   Min pappa fyllde också år den 10 hihi!❤

 12. Alice skriver:

  Hej Lisa vad brukar du göra med dina kompisar

 13. Ebba, skriver:

  Hej, jag heter Ebba och kommer från ett litet samhälle som heter Fagersta eller som jag kallar det, Pundarstad! Hahaa. Vidare till det jag skulle säga, jag är glad att du har fått uppfyllt din dröm med bloggen och allt samt det med dina hamstrar. Exat samma sak hände mig,.. Båda mina hamstrar dog av cancer en dog samma dag som skolan börja och den andra för några dagar sen. Det var kanske det inte bästa starten på året men jag vet hur otroligt ledsen man blir:/ <3 jag kanske är seg ute kanske var länge sen dina gick bort men menar bara att du inte är ensam. Vet hur det känns när man ser en hamster lider av cancer så åker man till djurkleniken och sedan är dom med änglarna. <3

  1. Ebba skriver:

   Men man ska veta att dom för alltid är i ens hjärta. <3

 14. Felicia 2010 skriver:

  Hej Lisa!♥ jag undrar om du har msp för det har jag och vill bli vän med dig jag heter: Felicia 2010
  Det skulle var kul om du svara för vill bli vän med dej!

  Kramisar Felicia

 15. Thelma skriver:

  Heeej! Jag älskar dina videos och blogg! jag är nooog ditt stöööörsta faaaan!

 16. tovaa<3 skriver:

  skulle va jätte kul om du skrev till mej på kik: toviseen eller läste min blogg :http://tovahedeen.devote.se/ ! puussss<3

 17. Liv skriver:

  Grattis till din pappa Lisa

 18. Moiz skriver:

  Hälsa grattis!<3

 19. Emma skriver:

  lisa du är den ända som kan hjälpa mig jag förstår dig då förstår du mig jag är 11 , jag är skit LEDSEN för mitt husdjur har dött mår skit verkligen skit dåligt! Skulle behöva någon och prata med , snälla hjälp jag vet att du är en bra människa ! :(((((( du måste , skriv ett privat mejlpå youtube heter emma eemma så kan vi snacka nån stans snälla du fattar inte hur dåligt jag mår jag gråter , jag skrev detta på din youtube också

 20. Matilda skriver:

  Söt bild på dig :)
  http://matildiz.se

 21. Tindra skriver:

  Hej Lisa! Kan du göra en video när du visar vad du har lagt i din smink-hutsch (stavning?) <3

  Söt bilde förresten ;)

 22. Tasha skriver:

  Tar det bara 25min för dig att fixa dig till skolan :O herre Gud vad snabb du e! :-)

 23. Tina skriver:

  Här är några kärleks-frågor! till dig lisa xD

  1.Var det du elr hampus som frågade?
  2.Hur länge har du och hampus vart ihop nu?
  3.Har du och hampus pussats inför andra i din klass?`
  4.Har du vart hoss Hampus?
  5.Har hampus vart hemma hoss dig?
  6.Var du kär i hampus långt innan du frågade? elr frågade du direkt?
  7.Har du något tips om hur man ska fråga om man kan bli ihop? (asså vad man ska säga)
  8.Har du något tips om vart man ska vara när man frågar om man ska vara ihop?
  9.Ska man bli bra kompis med den före man frågar om man ska bli ihop?
  Några kärleks-fråor! Please svara!!

 24. Nimo skriver:

  Va snygg bild Lisa du är hur snygg som helst!!!

 25. Hiilda skriver:

  Hej lisa! JAg skickade ett brev till dig som borde kommit fram nu och jag skrev i brevet att jag ville att du skulle göra en video om det! Jag vill vara säker på att du fått det! Har skrivit mitt namn i brevet men det är ett brev från mig Hilda! Snälla svara och gör en video för jag vill att du gör det plizzzzzz

 26. ida munther skriver:

  hej allihopa! har nyss startat igång min blogg igen och det skulle vara guldvärt om ni besökte! KRAM http://www.iidam.devote.se
  PS. gullig bild lisa ;)

 27. Amanda skriver:

  Hej Lisa
  Kan du göra en video på din youtube kanal när du visar hur du gör när du tvättar ditt ansikte på kvällen och vad du andvänder för produkter :-)

 28. mikaela skriver:

  hej om jag ska sicka brev och saker. Vad är din adress //mikis

 29. click skriver:

  I just want to say I am very new to weblog and honestly loved you’re web page. Probably I’m planning to bookmark your site . You actually have wonderful stories. Bless you for sharing your website page.

 30. Took me chance to read the many feedback, however i actually loved this article. It become worth your time for me and I am particular to the entire commenters these! It’s always good if you can’t only learn, additionally it is entertained! I’m certain you felt the need pleasure writing this article.

 31. Gems form the internet… […]very few websites that happen to be detailed below, from our point of view are undoubtedly well worth checking out[…]……

 32. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *