Min dag från morgon till kväll

Hej! Jag ska berätta om min dag från morgon till kväll.

Jag vaknade halv 7 och låg kvar o göttade mig i sängen till 7 för det är då vi ska äta så a vi äter och är typ klara 20 över eller nått. Sedan klädde jag på mig och sminkade mig. Jag borstade tänder och begav mig till skolan klockan kvart i 8. Vi börjar 8.10 så det tar typ bara 5 min till min skola. Skolan var jätte bra och kul och vi slutade 14.30 idag. Jag kom hem och åt och gick ut till kaninerna ett tag och sedan gick jag till datorn, bloggade lite m.m och jag filmade en video där jag tränade oså som laddas upp nu. Snart ska jag ta en dusch för har tränat och sedan vet jag inte vad som ska göras, haha! Idag på morgonen firade vi även pappa för han fyller år, grattis bästa pappa!♥ så vi ska fira honom igen nu på kvällen där vi ska äta glass m.m : )

Det var i stort sätt min dag, herrå♥

iPhone Pictures 479

1 442 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *