Träna!

Hej! Tänkte ta upp en sak som är viktigt och det är träning. Det behöver alla för att må bra. Och det är verkligen inte bra att bara sitta inne och bah götta sig. Jag har hittat en app som heter ”Workouts” på min iphone 4 och den är jätte bra! Det kommer att komma en video där jag visar lite på den appen! : )

30 kommentarer
 • Esther

  Tror jag har den appen!

 • Ariana

  LISA jag har hittat 2 lisa på kik och vill veta vilken är den riktiga kan du skriva vilka symboler du har på kik på namnet o såna grejer aså beskriv hur utseendet ser ut snälla<3

 • ilma

  Hej , grymt bra inlägg , älskar din blogg . kolla gärna in i min , ilmaas.devote.se

  tänkte fråga om du kan göra mer dagens ( look of today ) och tipsa mer typ om du inte har gjort review på alla din mascaror tex.

  men annars är du grymt söt ! ps: fortsätt med det du gör .

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Tack, vad peppad man blir!

 • fille<3

  vad bra!!!! jag skulle behöva träna lite!! och nu kan jag ju det med min nya mobil!!<3<3

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Haha, super! Hoppas videon kommer till god hjälp!♥

 • Hans

  Prova Runkeeper också, den appen är jättebra!

 • Emelie

  Min mamma har den appen, hon säger att den är jätte bra!
  Själv tränar jag volleyboll 3 gånger i veckan, 1 gång i veckan med ganska mycket styrka och så. Sen de andra två lite min boll. :)

 • pauan

  hej lisa! kan du göra mer vidios på dina kaniner! Har själv två vädurs kaniner!

 • Tilde

  Hej! Lisa jag tycker oxå det är viktigt att träna, Själv tränar jag tävlings gymnastik två gånger i veckan 2 timmar tränar vi där, också tränar jag hela tiden hemma! Kram

  • KyÄljh

   Hej, jag går också i gymnastik fast vi tränar tre gånger i veckan, två timmar! :)

 • Louise L

  Jag har den appen och det fins olika appar en som kostar och en som är gratis,
  Jätte bra! och man kan välja om man vill träna 5 min 7,5 min eller 10 min.

 • Hiilda

  Hej,kollade på videon på youtube och jag tyckte den var jätte bra och även flera på youtube så det var bra att du sa det. Ska nog börja ta tag i det nu! Tack!

 • Erin& Frida

  hej lisa!, vi är två tjejer som brukar läsa din blogg dagligen! och vi tycker du e jätte bra på de du gör!:) men vi fastnade för detta inlägget… vi tycker att träning inte är det viktigaste här i livet… klart det är okej att ta en promenad nu och då. Men fööör mycket är aldrig bra! vi tycker istället att du borde satsa på att uppmuntra oss läsare genom att pusha dem som har sämre självförtoende..! och känna att man inte behöver vara perfekt. för det är ingen, och ingen kommer heller att bli det… vi själva satsar inte alls på träning! vi dansar 2 ggr i veckan o det räcker för oss(vi är 13 år) så vi ville bara säga att vi tycker att det räcker med mycket vitaminer med hälsan och humöret på topp!<3

  ha det bra! kram: Frida och Erin;)

 • Älskar dej Lisa ♥

  Lisa, du såklart ska man kunna träna. Men dethär är lite för långt.. Det kan räcka med en promenad eller en springtur, inte sådana appar man använder för att gå ner ivikt. Hoppas du förstår att jag bara menar väl, kram!

 • Ellie

  Hej! Jag tittar din blogg dagligen samt din kanal och videos, men jag blev faktiskt lite chockad när jag såg det här inlägget. När man är i din ålder ska man absolut inte oroa sig om sin vikt eller jänmföra sig med andra! Jag håller med om att det är viktigt att träna, och det behöver man för att få en bra hälsa, men man behöver abolut inte se ut som på bilden! Jag tränar 10 timmar i veckan, är inte världens smalaste, men jag är normall, och det är för jag äter bra och tränar bra. Man behöver inte mer. Träna inte sönder dig! Du kommer ångra dig sen. Jag har redan tränat sönder min kropp, men det är pga min sport, jag har ont i rygg, fötter och handleder, och jag är bara 12. Men träna normallt, ät normallt – så blir man frisk och stark, samt lever längre! Kram.

 • Blondie

  Sluta bete dig som en jävla slampa/hora. Du är fan bara ett litet barn som vill passa in i bloggvärlden. Bara för alla andra bloggare tränar, måste inte du. Du är fan 11, du ska trycka i dig godis och vara glad.

  • Ninastar123

   Ok hur menar du? Jag bah undra.

  • Natasha

   Hur tänker du när du skriver att en 11 åring är en slampa och hora en hora säljer sex hur fan kopplat du det med en elvaåring? Man får lära sig sen man börgade i skolan att man ska motionera så låt henne. fu kan inte vara mycket äldre än var hon är med den dagis stilen du holler på med.Blir så himla trött på folk som du serigöst väx upp för fan.

   • Madeleine

    Svär inte!

  • Gina

   Jag trycker i mig glass och latar mig. Jag tränar inte! Håller med dig!

  • Madeleine

   SVÄR INTE! ELLER ANVÄND SÅNA UTTRYCK!

 • Da_man

  Lilla gumman! Du är typ 10 och sminkar dig redan! Vänta iallafall till puberteten!

 • The_man

  Lilla gumman! du ser ut som en 9 åring som försöker se ut som en 15 åring. Stackars dina föräldrar som måste betala för alla ansiktsfärger du har. Jag fattar inte varför du gör som du gör, men det visar att världen går åt fel håll…jag tycker faktiskt jävligt synd om dig…

 • Da_man

  Och babe dina video-inlägg visar att du INTE tränar..

 • sara molin kladdkakan på kik

  För fan lisa börja inte träna för om du börjar med det så kan du få en sjukdom som heter sjölsoverskoj det är inte så vanligt men det är många 11 åriga tjejer som får det när dom sminkar och tränar det du kommer komma upp i är att du vill börja banta och det är då det blir farligt det kommer bli vet inte vad det heter men det är i alla fall farlit för lungan så ät mindre och sluta inte med godis för du kommer bli mer och mer suggen och till sist vräker du i dig så ta nån gång i månaden så blir det :)

 • Anonym

  Du är typ 7 år, du ska fan inte träna. Tänk lite först.

 • lisa

  Alla ska träna! Det spelar ingen roll vilken ålder man är i, alla ska träna!

  • Anonym tjej

   Så min lilla syster som är några månader gammal ska träna. Själv går jag i sexan och jag leker med dockor och läser.
   Min mamma har sagt att jag inte ska träna för att jag är vacker precis som den personen jag är. Jag behöver inte gå ner i vikt. När man är barn då ska man ska man göra motion saker, inte träna.
   Jag skulle inte säga att gå ut och springa är att träna. Mer motion…

 • Rebecca

  Om man tycker det är jobbigt att ”träna” så kan man tex börja gå/cykla till skolan/aktiviteter istället. Jag cyklar 40 km i veckan och det är alldeles lagom! Bara ett tips…! :) <3