Andas & mår grymt bra

Idag är det Fredag, Yes! Hade också en gryym dag idaow, jaow! xD Vi i klassen kör en lek som heter ”Plätt” och det är som jage fast när man tar någon så säger ”plätt”. Jag och Ida har spelat ”Minecraft”.

Igår märkte vi att Snuffie hade somnat in…Idag hade vi en begravning för henne…♥ Nu vilar tvillingarna Hammie & Snuffie bredvid varandra i kärlek.

VÅRA HAMSTERAR 047VÅRA HAMSTERAR 021

63 kommentarer
 • Julia01

  Bra att du mår bra nu Lisa Älskarejj♥♥

 • Alva

  Vad hemskt varför dog hen, var det av ålder eller var hen sjuk???
  (första kommentaren:-P)

 • aanna
 • En tjej ;)

  Du är allt för underbar! ♥ Nu mår både Sniffie och Hammie bra och väntar på er ♥♥

  • Ehm..

   Det där var liite konstigt sagt.. vadå väntar på er ? Menar du att Lisa och hennes familj snart ska dö ?

   • stockholmaren

    jag tyckte det var gulligt! såklart hon inte menar det!<3

 • Hiilda

  ra att du mår bra igen älskade lisa! Kan inte du göra en video med posten du fått senast för jag har skickat ett brev till dig som du förmodligen redan fått! Tack och puss och hej !<3 Jag heter Hilda och det står även i brevet,för med information om det som finns i så kan du maila mig!

 • Stina

  Stackars snuffie <3<3<3

 • samantha

  Miss Lisibell idag sökte jag lite på YOUTUBE och undrade vad hette den där coola tjejen som jag såg i tisdags!!!!!!och sen kom jag på det Miss Lisibell du är en stor Idol för mig nu och när jag fick veta att du hade en blogg så måste jag bara titta!!!!!!!! Du är jätte jätte JÄTTE söt!!!!!!!

 • WIlma

  Nej vad tråkigt! Hade hon också fått cancer? Vad hände med henne?

 • matilda

  blev ida lika ledsen som du när hammie dog

 • egzona

  R.I.P Snuffie <33

 • Rebecca

  Vad tråkigt :(
  Har en liten fråga, vilket år är du född? :)

  • Sara

   Lisa är född 2001!:)

 • Sara

  R.I.P. Snuffie!♥

 • Isabell

  Hej Lisa<3 jag heter Isabell och jag har några frågor till dig och jag vill gärna att du tar med det i en video

  Sminkad eller ej sminkad
  Gris eller häst
  Det här är ingen fråga men du är grymt söt

 • Norrissen

  Vad är jage? :P

 • Matilda
 • Jumpy

  Du verkar må lite bättre, vad bra!

 • Freia

  Rip Snuffie! <3

 • samantha

  Jag förstår det där med din hamster. Min hamster Kotte dog i canser för typ en månad sen. Jag saknar honom jätte mycket också. Det hände lika dant med Kotte som med hammie :(

 • julia
 • Lollo

  Härligt att du mår bra!!!!!!!
  Min blogg: lovisajag.devote.se

 • Sara

  R.I.P Snuffie

 • Linn

  BLEV NI JÄTTE LEDSA BÅDE DU OCH IDA IGÅR ?? :(
  VEM BLEV LEDSNATS? :(

  KRYA PÅ DIG/ER! <3

  VILA I FRID SNUFFIE OCH HAMMIE.

 • LINNEA

  hoppas att du blir bättre om de e något skype:´linnea.parkkila2 kik
  : linneaparkkila . R.I.P

 • Elin

  Kul dag!
  Men synd om snuffie!!!<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • Ty för att du läst

  Hej Lisa jag vill bara säga att jag skrev en gång en inte så snäll sak som jag verkligen förstår nu gör ont, jag skulle inte bli glad. Jag vill bra säga förlåt och hoppas du mår bra efter både hammies och snuffies död, har själv haft två hamstrar som dött. Att skriva en taskig kommentar till en elvaåring som jag gjorde är inte en snäll handling, sen går man omkring och tror att man är en snäll person. Hoppas du förlåter mig. Jag är inte ett fan men jag hatar inte dig Lisa, tack för att du läste om du nu läst, jag vill inte såra nån men alla har ju sina dåliga dargar också inte sant?

 • Emme

  Stackars dajj och Ida!! ♥
  Jag hade skrivit ”Fredag idaow, jaow” på min Instagram-sida, nu har du skrivit det :D Haha!

 • Emmis

  Rest in peace… Har ida fått en ny hamster nu el.? <3

 • Sandra

  Hej!
  Om du är sugen på en ny, fräsch design så kan du klicka in dig hos mig! Jag gör gratis designer där du själv bestämmer utseende! Det enda du behöver göra är att skicka ett mail till mig! Alla instruktioner står på bloggen!
  Ta chansen till en snygg blogg ;)

  Kramar Sandra!

 • Isabelle

  R.I.P Snuffie♥♥

  http://isabellizz.blogg.se

 • någon

  r.i.p, :'( kika in min blogg? :O http://djemabajramii.blogg.se

 • Tjejen&tjejen

  Känns grymt att du har det bra o slipper gå runt o va ledsen! :)
  Det är ju tråkigt för alla i din familj o behöva gå runt o va ledsna för att du e de! Lev livet nu o fortsätt med det du tkr om!
  Kraam!

 • Tjejen&tjejen

  P.S. Första kommentaren! :)

 • Janina

  Åh vad synd att hon gick bort:( R.I.P Snuffie!

 • Hanna

  Vem är Snuffie? :O

 • Alice

  Den var ju så söt och fin gud vad alla ska försvinna från världen men som tur kommer man ihåg dom. Beklag. Kram

 • Hiilda

  Snälla svara! ;( Har du inte fått något brev av mig /HILDA

 • Jenny

  Hej vad är din adress?:)

 • Jenny

  R.i.p. Snuffe <3

 • Sozan

  R.I.P Jag har också haft en hamster som dog och jag vet hur det känns mina hamstrar hete Hammie och Felicia. Jag är ett stort fan jag premmuneradr på dig sen du hade lisa01j jag älskar dig Lisa. Vila i frid Hammie Jonsson och Snuffie Jonsson ❤

 • Ebba❤

  R.I.P Snuffie. Lisa, du är grymt söt och stark. Du klarar av Hammie och nu Snuffie, kämpa på Lisa. Fortsätt med det du älskar. Det första jag gör när jag vaknar är att kolla din kanal och blogg. Jag älskar dig!<3

 • Ebba❤

  Jag vet också hur det känns, hade två hamstrar innan. Gösta och Mojje. De dog och jag ville inte gå till skolan. Me. Mådde bättre sen. Och min mormor och morfars hund Bonzo var tvungen att avlivas. Jag hade känt han i hela mitt liv. Jag blev förkrossad

 • clara kik lover

  Min kik är ClaraCool9 vill gjärna ha mer vänner!!!

 • Toova

  stackare hoppas du å ida mår bra, du e min förebild å du inspererar mej sjukt mkt tack vare dej e jag helt kär i smink + dej du e så sjuuukt fantastisk <3

 • sara

  snälla kolla in på min blogg, vill ha såå mycket mer läsare! makeupsissi.blogg.se <3

 • ilma

  Jag är så ledsen , hoppas att allt blir bättre . Vet hur det känns , har haft en själv ..

 • Clara

  hej Lisa!
  Din blogg och dina videor på youtube är grymma, tittar på dem varje dag. Jag har en fråga till dig
  Vad filmar du med på dina videos, t.ex när du gör en haul och står långt bort och sedan kommer du närmare och håller upp ett typ nagellack, då fokuserar ju din kamera eller vad det är automatiskt, därför skulle jag vilja veta vad du filmar med, märke, vart du köpte den osv.
  Svara gärna så snabbt som möjligt
  Kramis

 • Rebecca

  Tänk ifall Snuffie saknade Hammie och ville vara med henne…?
  Isåfall så är ju båda lyckliga nu! (menade absolut inget elakt, om någon tolkade det så…)

 • :)

  R.I.P Började gråta när jag såg din video: Saknar dig
  Hoppas att Snuffie och Hammie har det bra

 • Wilma

  Mm…Det är så synd när djur dör..
  Men nu är Hammie inte ensam där uppe :) nu har hon sin syster
  Iallafall :)

 • Isabell

  Hej Lisa jag är värkligen jätte ledsen för din skul.

 • bea

  En fråga: Hur får du så många läsare??? Vad gör du? Hur?
  http://www.beasdays.blogg.se

 • Anonym

  Lisa, jag uppskattar dig som den du är, men jag undrar över en sak: Du verkar inte ens ledsen över att Snuffie är död, betyder Snuffie ingenting för dig bara för att hon inte var DIN hamster? Det är ju ofattbart!

 • lilly

  Grät Ida :-C ……

 • Maja

  Hej Lisa! Diggar din blogg, skulle bli glad om du kikade in på min, http://www.ponnymaja.bloggplatsen.se

 • Isabell

  Hej Lisa vad hette namnet på låshåret du köpte och om man köper fel vad händer då kan man lämna tillbaka det då tacksam för svar

 • alva

  *tårar* Vila i frid

 • Alva o Annie
 • Ellen

  Gud vad söta

 • Tuva

  Aw, vad gulliga! Tror du man kan bygga legobanor och låta kaniner gå i de? http://www.tuvaasallvinen.blogg.se

 • Rebecca

  Vem vars snuffie? Finns<3