Lördags inlägg

Tjoho bloggen!

Jag tänkte göra ett random inlägg för vad ska man göra? Jag har fått ett sug på att hoppa stuts matta igen, var ett tag sedan hahah! Jag saknar att hoppa där, hihi. Ska snart gå ut till kaninerna o rasta dom. Asså idag är jag såå trött så att jag döör. Jag får väll pigga upp min lite så blir det nog bättre. Dom produkterna jag gjorde en review på är jag skit nöjd över, dom är jätte bra. Concealern täcker jätte bra, mascaran ger jätte bra färg och ögonskuggorna ger jätte mycket färg, super! Men jag är riktigt orolig för jag vet inte var för videos jag ska göra… : ( Ni är jätte snälla o säger videos ni vill att kjag ska göra men jag har ju gjort dom redan så kan ni vara världs snälla o kommentera en video som ni vill se som jag INTE har gjort för har slut på ideer! Jag har gjort 781 videoklipp men vet inte vad jag ska göra mer, haha! Snälla, snälla söta rara ni kommentera videos som ni vill se och sådanna jag inte gjort så blir jag skit lycklig! Ni kan också kommentera vad för sminkningar ni vill se : )

Puss, älskar eer!

IMG_2620

1 044 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *