Besviken, dålig kvalla

Jag köpte ju ett stitch skal från Ebay.com.  och jag var ju skit taggad på att använda det. Men! Första gången jag använde det så var jag i skolan och jag stoppade ner mobilen i fickan och sedan när jag tog upp den igen var skalet sönder, fy vad sur jag blev! Asså det var svin kvalite! Första gången jag använde den, första!! Jag är så sur och missnöjd över det köpet för var as nöjd när jag köpte det : P och man kan ju liksom inte skicka tillbaka den för den kommer från kina.. Asså örat är ju kaputt, grr! Köp inte detta skalet!

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=a58cc71e8a&view=att&th=13c3578d79a901b1&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8gp75xX3H3QxZb2nKVKu5H&sadet=1358106842928&sads=W8kyxBqmJ3jLcLP376ijpGE719g

bild

35 kommentarer

35 kommentarer på “Besviken, dålig kvalla”

 1. Ronja skriver:

  Synd :(

  dansflickan.blogg.se

 2. Juliahhh skriver:

  Tråkigt! :/ <3

  juliahhh.blogg.se

 3. :) skriver:

  Synd, det där med skalet! :(

  Jo föresten, jag fick veta vad du heter på Skype av en kompis och jag undrar, får man bli vän med dig på Skype och typ skriva ”Hej” eller så till dig? ;)

  Ha det bra Lisa! Kram! :)<3

 4. Lisa skriver:

  Hej Lisa!
  Det är jag igen men jag vill bara veta om du läser detta.
  Kan du snälla skicka ett mail till mig?
  Jag har skrivit på instagram, mail och på denna bloggen och jag önskar att du läser detta. Snälla skicka ett mail till mig eller skriv på instagram!!

 5. Tuva skriver:

  Öronen ska gå att kunna ta av och på ;)

 6. Sara bieber skriver:

  Jag tänkte köpa det :(

 7. tyrmyrayra skriver:

  älskar dig!

 8. tyramyrayra skriver:

  i love you från 7 åring

 9. Moiz skriver:

  Näh..fy vad synd!;-(

 10. Gojsan.blogg.se skriver:

  Tråkigt men menar inget illa men om du hade öronen ute så var det väl inte så konstigt? Eller hade du öronen inne?

 11. Stina skriver:

  Du kanske tog i för hårt
  NOH8

 12. Emmie skriver:

  asså, om du lägger ett skal med ut stickande öron i dina byxor vad tror du då kommer hända, såklart att dom kommer gå sönder Och som kommer också från Kina och där är det ass dålig kavllite på allt. så förvänta dig inte att dom kommer hålla om du stoppar ner de stora skalet i små bar byxor. Älskar din blogg !! :D <3

 13. Me skriver:

  Jag tror att man kan ta av öronen… för på ebay.com är det en bild när öronen är av… men om det inte går att sätta tbx öronen, SYND! :( Det var såå sött! :) Kram!

 14. Matilda skriver:

  Jag har det och anvent det jätte många gånger det har inte gott sönder

 15. feelliicciiaa skriver:

  va synd kan du göra en vidio på vad som gick sönder på den

 16. Elsa! :) skriver:

  Åhh nej! Jag såg en video du la upp för nån vecka sen då du hade beställt det, och nu har jag gjort det och det kommer troligen imorn också går ditt sönder! asså guud vad dålig kvalite isåfall! Kram!<3

 17. Aneta skriver:

  Lisa kan du snälla svara på min privatmeil på youtube(Anetis15)?:)

 18. Anonym skriver:

  Det brukar ta av och på öronen, men om den verkligen är söndrig så får jag bara säga ”tråkigt det där med skalet” men om du vikte skalet i fickan så är det lite ditt fel att de trick sönder, det är ju inte meningen att vika och s men det kanske är lite dålig kvalitet på sånna skal ifs . Måste också säga att du är väldigt begåvad för att bara vara 11 år och han en sån stor blogg och sp duktig på att sminka osv

 19. Mathilda skriver:

  Men de är väl ett sånt skal som man kan ta bort öronen på? ;)

 20. Nellie Holmberg skriver:

  Du kan söka på skalhuset.se. Finns till nästan alla mobiler jätte bilit där jag skicka efter att skal till min iPhone tup för 3 år sen ingen repa eller något så. Pröva det där så. Får du se + att det finns andra saker också

 21. Ida skriver:

  Hände exakt samma sak med mitt! Men hade en iPhone 3 förut så hade likadant skal fast till iphone 3 till. Använder det till min 4a och det funkar super!

 22. Diorrha <3 skriver:

  Synd ! :( det har hänt min kompis också, men hon kan fortfarande använda den. Jag tror du också kan använda det! Lycka till ! <3

 23. Ellen skriver:

  Inte så konstigt. Kina skit som man säger. Så man ska inte beställa där ifrån bara onödigt! Man sparar pengar för stunden men inte för längden.

 24. lejla :) skriver:

  jag har ett sånnt skal och öronen ska gå att ta av och på och att vrida sådär ner och så. det finns små hål där man sätter fast örat ;)

 25. Issan skriver:

  Synd det var ju ett snyggt skal♥

 26. E skriver:

  Många i min klass och skola har haft ett sånt skal i flera månader och det har inte hänt någonting med dom. Antingen så är du bara allmänt efter och inte visste om någonting eller så har du varit för oförsiktig helt enkelt.

 27. Rebecca skriver:

  Inte konstigt eftersom att det är slavar som gör dom på ebay.com..

 28. dö misslisibell skriver:

  Haha eBay förväntar du dig att de e bra kvalité där? EBay är second hand jävla unge ful du är och du stavar som en fjortis tex jaow och kvalla jävla Bitch med potatis näsa öron som sticker ut kort och slitet hår och din träning hjälper dig inte fetto sug kuk för fan jävla fula o tjocka hora haha Bitch

 29. dö misslisibell skriver:

  Du har barnsliga fula gardiner o skal haha

 30. Alva skriver:

  Gud va dåligt ! Fin blogg ! En jag läser !

  besök gärna min där du får läsa om mitt liv och fotboll och mina vänner ! :) Släng gärna en kommentar

  http://www.alvastohlt.devote.se

 31. Rebecca skriver:

  Ifall det är sönder är det inte så konstigt eftersom att det är slavar som gör dom på evay.com. Det är därför det är så billigt.

  1. Mats94 skriver:

   Jag raderade din förra kommentar en vecka sedan om att ebay.com skulle vara fullt av slavar, läs på och låt mig inte se det påståendet igen.

 32. Horselover skriver:

  Synd!! Det var ju skitsnyggt!!!!

 33. Celicia Hallin skriver:

  MEN LOL! Du kan ju sätta tillbaks dom? Det kan jag på min. ÄLSKAR stitch-skalet. (har inte till iPhone men Samsung)
  I love it i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *