Stallet

Tja sötisar! Är i stallet med Ida och Julia <3 ska snart ta En fika så a.. Ikväll ska jag göra en video där jag sminkar mig utan spegel för det är riktigt förfrågat, haha. Och jag kommer att göra en full sminkning där jag använder massa olika produkter o färgglada ögonskuggor, hoppas ni kommer gilla det! : ) btw. Fryser skiit mycket så jag har lagt mina vantar på elementet så att dom blir varma haha!! Men vi hörs, eller? Puss<320130113-160905.jpg

44 kommentarer
 • Karin

  Gör en video när du är i stallet :)

 • Hiilda

  Först!

 • Nimo

  Jag älskar dig Lisa!!! Jag hoppas att videon kommer snart för du är ju en grym sminkare! Jag tycker att du ska bli en sminkare när du blir stor + jag är ett stort fan puss och kram.

 • Hiilda

  Jag vill att du ska göra en room tour,hutchen och paket du fått för jag har skickat till dig!

 • Felicia

  Snälla svara på mejlen

 • Anna hihi

  Ja, äntligen en No-Mirror challenge :D
  Du är bäst Lisa!

  http://ehhaanna.blogg.se

 • Misslisibell<33

  Gör en My boyfriend does my make up tag med Hampus!

  • Hanna

   Hej du är då himla söt ifall du är den riktiga misslisibell för du har ju ett stort L

 • Mathilda

  Åh vad kul att du ska göra en no mirror makeup challenge! :D kan inte du göra denna utmaning: att du ska sminka dig UTAN några borstar? ^^ puss! <3 Ps. Du är jättefin, rolig och duktig på det du gör! Kanske ska skicka några saker till dig :*

 • Juliahhh

  Kan du inte upd. morgon å kvällsrutin? :D<3333 Du e bäst! <3 ;D

  juliahhh.blogg.se ;* :*

 • lol

  Hej Lisa, kan du inte göra en uppdaterad smink kollektion? :D ♥

 • Melinda

  Kan du göra ”ett märke,full sminkning”?

 • alice

  jag visste inte att du var 18 trodde du var 11 *ful

  • lexiee

   vaaa? Hon är 11 år

  • Elin

   Hon är ju 11?

 • Thilde

  Hej Lisa
  har mailat ett mail till dig kan du titta och svara när du sätt det.

 • http://www.facebook.com/Vendela.So Vendela Söderberg

  Puss

 • Lexiee

  JIPPEY! Det har man väntat på puss puss :D

 • Moiz

  Ska bli kul att se<3 ja det är kallt nu.;-/ kram Sötiz<33

 • Julia

  Kan du inte göra en upd på
  -morgon och kvälls rutin
  -ditt smink
  -2 bästa

 • Parran

  Love you misslisibell kan du säga vad du heter på skype för jag är i din ålderps min fjärde högsta dröm är att få träffa dig och bli vän love you puss <3 <3 :) ;)

 • miranda

  lisa om du bor nära umeo tycker jag att du ska åka dit när jag ska dit snart (bor i finland) det skulle bli min å min bff’s dröm att se dig så skulle gärna vilja att du mejlade din nummer till min mail : miranda.senkas@pp.inet.fi
  jag vill träffa dig skulle bli så glad att jag skulle typ spricka <33

  • 123

   Lisa bor utanför Göteborg så det är jätte långt från henne till Umeå så tyvärr :-(

   • Miranda

    åhh :'(

 • ssis

  jag frysser också när jag är i stallet . jag är där väldigt ofta för jag har en häst/ponny

 • belinda

  Det känns som om du struntar lite i oss nu för du säger att vi ska tipsa om videos och vi har tipsat jätte mkt jätte länge men du har inte gjort de videosarna? Jag gillar dig men har nu tappat lite eftersom du slutat göra videos på ett tag å de senaste videosarna har vart om att tipsa företag.. no hate im just saying! <3

 • Olivia-4ag

  Lisa du är helt begåvad! Jag vill bara säga hur mycket jag vill träffa dig. Jag vill gärna ha dig på Skype. Du har talang och jag tittar alltid på dina videos. Du är bäst!:) vill lära känna dig.

 • emilia pauline

  kan inte du göra en video när du visar alla hästar i stallet och ps vi älskar dig och din blogg du är så himla söt

 • Tilia

  kul :)
  ottiliaanderssons.blogg.se/

 • Elin

  Vilken kul dag!!! <3<3<3<3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • izaliza

  hiilda vart bor hon vill också skicka:D

 • sandra

  yesssssssssssss äntligen ska du göra en sminkning utan spegel:))))) här finns det lite förslåg vad du ska göra för videos…. 1. göra en rum tour 2. morgon och kvällsrutin 3. göra tag med hampus:) snälla gör dessa videos plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) du gör typ nt så mke videos jätte tråkigt faktiskt :(

 • jessica

  Var är du du har inte gjort en vidio och kl är 19:00

 • ladyliza45

  kan du visa dina örhängen i en video skulle bli så glad :) :)

 • johanna

  fin blogg Lisa har en giveway… lisasfanblogg.bloggplatsen.se

 • Emma

  Ja jag vill höra av dig på kik ♥ :(

 • Stephanie

  DETTA ÄR GRYMT VIKTIGT KAN DU DELA DEN HÄR LÄNKEN OCH FRÅGA OM NÅGON SETT DEN HÄR HUNDEN!? SNÄLLA LISA FÖR HUNDENS OCH ÄGARENS SKULL. TÄNK OM NÅGON AV ALLA DINA FINA LÄSARE SETT CHIHUAHAN HÄR HAR DU LÄNK TILL EXPRESSEN OM HÄNDELSEN: (det är inte min hund men dela informationen vidare att en hund är stulen och hittelön utlovas 10 000 kr men det är inte det viktiga hunden måste komma hem det är en levande varelse som är ensam med en gubbe som slog ner kvinnan som var ute med hunden)

  http://www.expressen.se/nyheter/vem-har-stulit-chihuahuan-wilja/

  http://www.expressen.se/nyheter/vem-har-stulit-chihuahuan-wilja/

  http://www.expressen.se/nyheter/vem-har-stulit-chihuahuan-wilja/

  http://www.expressen.se/nyheter/vem-har-stulit-chihuahuan-wilja/

  http://www.expressen.se/nyheter/vem-har-stulit-chihuahuan-wilja/

 • Stella

  Skulle inte du kunna visa hur du gör din Blogg DEsign! :) Bakgrund,Header mm :D De hade varit underbart…!!

 • Emelie

  Videos du ska göra: morgonrutin, after school routine, kvällsrutin, room tour, ditt sminkbord, din röda hurts, visa din garderob, visa hur du förvarar dina nagellack.

 • tilda

  Jag måste berätta en sak! Om Julia
  Jag chattar med en som heter juliiasand1 på kik och så frågade jag om hon kunde följa mig på insta,då sa hon ja,då sa jag att Lisa sa att du hade tagit bort den,men då sa hon att hon hade sagt till dig att säga så för att hon inte skulle få många följare,är det den riktiga? Snälla svara! <3

  • Clara

   Neej det är INTE den riktiga Lisa gjorde nyss ett ilägg om det! Hon är fejk hoppas att du nöjer dig med att jag svarar men jag vet det:)

 • Clara

  Jaa ses puss;) ps. Skickar nästan alltid en kommentar på varje inlägg:) kallar mig alltid Clara eller Lisas fan nr 1. :) hoppas du läser detta misslisibell för jag är lika gammal som du och jag älskar det du gör och du ska strunta i alla som skriver hat för dom har endå inget vettigt att säga! Älskar dig!!!!<3

 • Elin

  Hmm… Har du inte kommit hem från stallet? Du skulle ju göra en no mirror challenge…..:(

 • Hemligt ;)

  Lisa när ska du lägga upp videon har väntat ganska länge nu…

  Men jag älskar dig puss :D <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Gilla om ni ser framemot att se videon :D