Stallet

Tja sötisar! Är i stallet med Ida och Julia <3 ska snart ta En fika så a.. Ikväll ska jag göra en video där jag sminkar mig utan spegel för det är riktigt förfrågat, haha. Och jag kommer att göra en full sminkning där jag använder massa olika produkter o färgglada ögonskuggor, hoppas ni kommer gilla det! : ) btw. Fryser skiit mycket så jag har lagt mina vantar på elementet så att dom blir varma haha!! Men vi hörs, eller? Puss<3 20130113-160905.jpg

44 kommentarer

44 kommentarer på “Stallet”

 1. Karin skriver:

  Gör en video när du är i stallet :)

 2. Hiilda skriver:

  Först!

 3. Nimo skriver:

  Jag älskar dig Lisa!!! Jag hoppas att videon kommer snart för du är ju en grym sminkare! Jag tycker att du ska bli en sminkare när du blir stor + jag är ett stort fan puss och kram.

 4. Hiilda skriver:

  Jag vill att du ska göra en room tour,hutchen och paket du fått för jag har skickat till dig!

 5. Felicia skriver:

  Snälla svara på mejlen

 6. Anna hihi skriver:

  Ja, äntligen en No-Mirror challenge :D
  Du är bäst Lisa!

  http://ehhaanna.blogg.se

 7. Misslisibell<33 skriver:

  Gör en My boyfriend does my make up tag med Hampus!

  1. Hanna skriver:

   Hej du är då himla söt ifall du är den riktiga misslisibell för du har ju ett stort L

 8. Mathilda skriver:

  Åh vad kul att du ska göra en no mirror makeup challenge! :D kan inte du göra denna utmaning: att du ska sminka dig UTAN några borstar? ^^ puss! <3 Ps. Du är jättefin, rolig och duktig på det du gör! Kanske ska skicka några saker till dig :*

 9. Juliahhh skriver:

  Kan du inte upd. morgon å kvällsrutin? :D<3333 Du e bäst! <3 ;D

  juliahhh.blogg.se ;* :*

 10. lol skriver:

  Hej Lisa, kan du inte göra en uppdaterad smink kollektion? :D ♥

 11. Melinda skriver:

  Kan du göra ”ett märke,full sminkning”?

 12. alice skriver:

  jag visste inte att du var 18 trodde du var 11 *ful

  1. lexiee skriver:

   vaaa? Hon är 11 år

  2. Elin skriver:

   Hon är ju 11?

 13. Thilde skriver:

  Hej Lisa
  har mailat ett mail till dig kan du titta och svara när du sätt det.

 14. Lexiee skriver:

  JIPPEY! Det har man väntat på puss puss :D

 15. Moiz skriver:

  Ska bli kul att se<3 ja det är kallt nu.;-/ kram Sötiz<33

 16. Julia skriver:

  Kan du inte göra en upd på
  -morgon och kvälls rutin
  -ditt smink
  -2 bästa

 17. Parran skriver:

  Love you misslisibell kan du säga vad du heter på skype för jag är i din ålderps min fjärde högsta dröm är att få träffa dig och bli vän love you puss <3 <3 :) ;)

 18. miranda skriver:

  lisa om du bor nära umeo tycker jag att du ska åka dit när jag ska dit snart (bor i finland) det skulle bli min å min bff’s dröm att se dig så skulle gärna vilja att du mejlade din nummer till min mail : miranda.senkas@pp.inet.fi
  jag vill träffa dig skulle bli så glad att jag skulle typ spricka <33

  1. 123 skriver:

   Lisa bor utanför Göteborg så det är jätte långt från henne till Umeå så tyvärr :-(

   1. Miranda skriver:

    åhh :'(

 19. ssis skriver:

  jag frysser också när jag är i stallet . jag är där väldigt ofta för jag har en häst/ponny

 20. belinda skriver:

  Det känns som om du struntar lite i oss nu för du säger att vi ska tipsa om videos och vi har tipsat jätte mkt jätte länge men du har inte gjort de videosarna? Jag gillar dig men har nu tappat lite eftersom du slutat göra videos på ett tag å de senaste videosarna har vart om att tipsa företag.. no hate im just saying! <3

 21. Olivia-4ag skriver:

  Lisa du är helt begåvad! Jag vill bara säga hur mycket jag vill träffa dig. Jag vill gärna ha dig på Skype. Du har talang och jag tittar alltid på dina videos. Du är bäst!:) vill lära känna dig.

 22. emilia pauline skriver:

  kan inte du göra en video när du visar alla hästar i stallet och ps vi älskar dig och din blogg du är så himla söt

 23. Tilia skriver:

  kul :)
  ottiliaanderssons.blogg.se/

 24. izaliza skriver:

  hiilda vart bor hon vill också skicka:D

 25. sandra skriver:

  yesssssssssssss äntligen ska du göra en sminkning utan spegel:))))) här finns det lite förslåg vad du ska göra för videos…. 1. göra en rum tour 2. morgon och kvällsrutin 3. göra tag med hampus:) snälla gör dessa videos plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) du gör typ nt så mke videos jätte tråkigt faktiskt :(

 26. jessica skriver:

  Var är du du har inte gjort en vidio och kl är 19:00

 27. ladyliza45 skriver:

  kan du visa dina örhängen i en video skulle bli så glad :) :)

 28. johanna skriver:

  fin blogg Lisa har en giveway… lisasfanblogg.bloggplatsen.se

 29. Emma skriver:

  Ja jag vill höra av dig på kik ♥ :(

 30. Stephanie skriver:

  DETTA ÄR GRYMT VIKTIGT KAN DU DELA DEN HÄR LÄNKEN OCH FRÅGA OM NÅGON SETT DEN HÄR HUNDEN!? SNÄLLA LISA FÖR HUNDENS OCH ÄGARENS SKULL. TÄNK OM NÅGON AV ALLA DINA FINA LÄSARE SETT CHIHUAHAN HÄR HAR DU LÄNK TILL EXPRESSEN OM HÄNDELSEN: (det är inte min hund men dela informationen vidare att en hund är stulen och hittelön utlovas 10 000 kr men det är inte det viktiga hunden måste komma hem det är en levande varelse som är ensam med en gubbe som slog ner kvinnan som var ute med hunden)

  http://www.expressen.se/nyheter/vem-har-stulit-chihuahuan-wilja/

  http://www.expressen.se/nyheter/vem-har-stulit-chihuahuan-wilja/

  http://www.expressen.se/nyheter/vem-har-stulit-chihuahuan-wilja/

  http://www.expressen.se/nyheter/vem-har-stulit-chihuahuan-wilja/

  http://www.expressen.se/nyheter/vem-har-stulit-chihuahuan-wilja/

 31. Stella skriver:

  Skulle inte du kunna visa hur du gör din Blogg DEsign! :) Bakgrund,Header mm :D De hade varit underbart…!!

 32. Emelie skriver:

  Videos du ska göra: morgonrutin, after school routine, kvällsrutin, room tour, ditt sminkbord, din röda hurts, visa din garderob, visa hur du förvarar dina nagellack.

 33. tilda skriver:

  Jag måste berätta en sak! Om Julia
  Jag chattar med en som heter juliiasand1 på kik och så frågade jag om hon kunde följa mig på insta,då sa hon ja,då sa jag att Lisa sa att du hade tagit bort den,men då sa hon att hon hade sagt till dig att säga så för att hon inte skulle få många följare,är det den riktiga? Snälla svara! <3

  1. Clara skriver:

   Neej det är INTE den riktiga Lisa gjorde nyss ett ilägg om det! Hon är fejk hoppas att du nöjer dig med att jag svarar men jag vet det:)

 34. Clara skriver:

  Jaa ses puss;) ps. Skickar nästan alltid en kommentar på varje inlägg:) kallar mig alltid Clara eller Lisas fan nr 1. :) hoppas du läser detta misslisibell för jag är lika gammal som du och jag älskar det du gör och du ska strunta i alla som skriver hat för dom har endå inget vettigt att säga! Älskar dig!!!!<3

 35. Elin skriver:

  Hmm… Har du inte kommit hem från stallet? Du skulle ju göra en no mirror challenge…..:(

 36. Hemligt ;) skriver:

  Lisa när ska du lägga upp videon har väntat ganska länge nu…

  Men jag älskar dig puss :D <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Gilla om ni ser framemot att se videon :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *