Hollister

Tja, jag beställde fyra plagg från hollister och kläderna kom idag MEN… allt var fel! Jag beställde en tröja, t-shirt, lång byxor och kort byxor men det var fel motiv m.m, allt var fel, allt! Jag beställde en blå tröja men motivet var fel, beställde en t-shirt som skulle vara vit där det stod med röd text ”Hollister” men fick en skit ful med typ en tecknad surfare på, beställde ett par långbyxor som skulle vara orangea där det stod ”Hollister” på benet men fick ett par mörk rosa och beställde ett par rosa kortbyxor där det skulle stå ”Hollister” på rumpan men det var en fick där istället och ingen text. Allt var fel och det var fel storlekar.. :( Beställ inte där! Vi skickade ett mail där vi ville ha pengarna tillbaka så hoppas vi får det

2 334 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *