Nu kan man inte längre kommentera anonymt på bloggen!

Jag vill börja med att säga att jag är jätteglad för alla trevliga kommentarer jag får här på bloggen till mina inlägg. :) Tack!

Dock ramlar det även in kommentarer med låg kvalité och andra tråkigheter. Därför har jag ändrat så att man inte länge kan kommentera helt anonymt. Dock är det fortfarande jätteenkelt att kommentera!

Om du har ett konto på Facebook, Twitter, Google Plus eller Disqus går det jättebra att kommentera genom dem:

logga_in1

Saknar du ett konto hos dem, så kan du skriva in ditt namn och din e-postadress som vanligt. Då kommer ett Disqus-konto skapas åt dig och du kommer få ett aktiveringsmejl till den e-postadress som du angav. När du tryckt på länken i mejlet kan du posta din kommentar!

logga_in2

708 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *