10 % rabatt på gloXpress Store!

Jag samarbetar med ett företag som heter gloXpress Store. De har Sveriges största sortiment av glominerals mineralmakeup i sin webshop  www.gloxpress.se.  Jag har ordnat så ni får 10% rabatt på allt ni handlar så när ni är vid kassan så anger ni eran rabattkod som är MISSLISIBELL
_DSC0082
45 kommentarer

45 kommentarer på “10 % rabatt på gloXpress Store!”

 1. wilma skriver:

  är du seriös eller har nån hackat dej ? ;o

 2. Minna skriver:

  Omg vad snäll du är! Sötnos önskar vi var vänner!!

 3. wilma skriver:

  Väldig gulligt av dej BTW ;)

 4. Alva Danielsson skriver:

  Hej Lisa jag skulle jätte gärna ha din kik jag spamar ej men hur som helst så fyller jag år idag kram <3 men om du skulle vilja ha min kik skriv då till mig på facebook

 5. Minna_Z skriver:

  Så snällt!! Önskar vi var vänner! Men det är bara art dröma!

 6. Minna skriver:

  OMG så snällt!! Sötnos önskar vi var vänner men det är ju bara att dröma

 7. Minna_Z skriver:

  Så snällt du är snäll! Önskar vi var vänner men set är ju varar att dröma!!

  1. wilma skriver:

   Vi fattar kan du sluta spamma nu ;)

 8. Julia skriver:

  Var köpte du icam skalet
  Vad heter du på kik

 9. madde skriver:

  Hej Lisa hoppas du läser denna! Jag följer din blogg och en dag så skrev du en kommentar till en av dina bästisars youtubekanal misstilda01 eller nå sånt aa och jag prenumererar på henne men vetinte om du har sett hennes senaste? hon tänker sluta och grät,man hörde inte vad hon sa om du har chansen kan inte du fråga vrf eller försöka få henne att börja igen snällaaa! love you! ps,på lördag fyller jag år skulle va jättekul om du skrev ett inlägg där du grattar mig och länkar min blogg fyller 12 då! http://www.nattstad.se/minesliv är min blogg :)

 10. Ebba ☻ skriver:

  Använder du löshår? :*

  1. Ellen skriver:

   Ja, det gör hon.

 11. Victoria Hjertberg skriver:

  Hej Lisa!

  Gud vad jag älskar dig! Din blogg, dina videos och allt. :D Du är så himla söt och underbar. Min dröm skulle gå i uppfyllelse om du kunde kolla min blogg och lämna en kommentar? Jag har en jobbig tid och skulle behöva något som skulle få mig att le för en gångs skull… :/ Men en kommentar från dig skulle vara underbar att läsa. Du får säkert hur mycket kommentarer/sms/samtal/mejl och allt om att folk vill att du ska läsa eller kommentera eller så. Men jag behöver det verkligen och jag skulle bli sååå glad. Efter allt som har hänt så har jag inte lett på typ 1 månad… Men verkligen en kommentar skulle få mitt leende tillbaks på mina läppar. :) Du är bäst och underbar. Snälla snälla snälla kommentera? Du är fantastisk och jag är ett av dina största fan. Du är en underbar förebild. Snälla fina du? :* Ha det bra. Puss <3 http://victoriahjertberg.blogg.se/

 12. idawesterberg skriver:

  använder du löshår?
  Vad heter hårfärgen du har på ditt hår?

  /idawesterberg.blogg.se

 13. Linnea Berggren skriver:

  Taaaack!
  Ska nog köpa något nu!!!

 14. wilma skriver:

  De skulle betyda allt om du kunde kollade min blogg och skrev en kommentar förstår absolut att du får sånna komentarer hela tiden men jag förstår om du inte kan :) http://wilmajuhlinn.blogg.se/?tmp=349105

 15. Ellen Sortti skriver:

  ÄLSKAR DITT HÅR!!!!!! (Hehe önskar mitt hår var som ditt)

 16. Emma Henriksson skriver:

  omg omg omg , den snyggaste i världen skojar INTE ♥♥ :D

   1. Emma Henriksson skriver:

    Lisa jag måste fråga en grej , har du inget liksom facebook konto som man kan fråga om man ska bli vän , du har ju bara en ”like” sida :o ? ♥

 17. bella skriver:

  Taack så sjuuk mkt Lisa <33
  Då äre dags för att köpa ;)
  Du vet din kompis Misstilda02? Hon grät i en video och så :( Har hon fått ngn taskig kommentar eller nåt? <3
  Hon Preunumenerar på mej på youtube, Jag har också skypat med henne, (Misstilda02)
  Jag har fått tag i din adress om det är rätt? Kan du skriva till mej på Kik? jag heter belleiii dära! men du kanske inte vill avslöja din kik, men jag kommer att skicka ett brev i början och se om det är rätt adress:)

 18. Anna skriver:

  Så snällt av dig!:)
  Du är jättefin Lisa! <3

  http://ehhaanna.blogg.se

 19. Minna_Z skriver:

  Sorry Wilma min mobil är Konstig.. Sorry :(

 20. bella skriver:

  Du har sjukt fint hår, Du passar med löshår^^^:)

  Beskök gärna min blogg på http://bellahme.blogg.se/

  Din blogg är sjukt bra <33

 21. ebba olofsson skriver:

  vet du hur fin du är!!! <33

 22. Petti skriver:

  Yeeey tack så mkt Lisa!
  http://www.powned.blogg.se

 23. Emma Henriksson skriver:

  När kommer en ny video??

 24. Matilda skriver:

  Tycker du inte att det är lite onödigt med löshår när man är elva år? jag tycker att du är minst lika fin i ditt vanliga hår! :)
  PS. den där bilden på dig är super fin :) :) :)

 25. Johanna skriver:

  Så söt du är!! :-):-P

 26. Ronja skriver:

  Gud vad kul! Så snällt av dig :)

  dansflickan.blogg.se

 27. Louise skriver:

  OMG! När fick du så långt hår?? Förut hade du ju bara lite längre än till axlarna:oo
  ?????

  1. Veronica skriver:

   Hon har löshår x)

   1. Louise skriver:

    Haha, jag tänkte väll :p

 28. Matilda skriver:

  Snällt :) Shit vad vackert duär, jätte fin blogg.
  http://matildiz.se

 29. Issan skriver:

  Va snällt♥

 30. Cassandra skriver:

  GUD vad fin du är:)

 31. Tuva skriver:

  du är så gullig❤

 32. Ida skriver:

  Naaw<3

  Kolla hjärna in på min blogg Lisa vore jätte gulligt:)
  idaahjaa.blogg.se

 33. Victoria skriver:

  Hej Lisa jag kollar på dina videoklipp varenda gång jag går in på youtube och kollar din blogg varenda gång jag är inne på nätet du har blivit som en syselsättning från det att min farfar dog jag har ingen aning om varför men det har du jag älskar att kolla på dig du är så söt och är så mogen för din ålder jag förstår inte hur men du är ungefär som jag var när jag var liten du kämpar för allt du tror på och jag lovar att du kommer komma långt med det du håller på med så länge du försöker du är förebild många många personer och jag hoppas att du vet att dem som skickar hat kommentarer är baraavundsjukna på din underbara begåvning hoppas att det går bra för dig i ditt liv eller jag behöver inte hoppas för det kommer gå bra för din del om du forsätter att vara stark och forsätter att göra det du älskar för du är den starkaste jag någonsin sett heja Lisa!!!

 34. Fanny skriver:

  tja du är bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *