Jag var tvungen att släppa taget…

JAG ÄR INTE DEN PERSON JAG TRODDE JAG VA, DU ÄR INTE DEN PERSON SOM DU SA, FÖRSÖKER ATT GÅ VIDARE & MÅ BRA PÅ ALLA SÄTT…!

Jag kan inte ljuga mer.. Jag var tvungen att gå, släppa taget om honom. Man kan inte låtsas älska.

Jag sa till min pojkvän för någon vecka sedan att jag inte orkade mer men hittade tillbaka men jag hade ett tungt bagage att bära på. Idag gjorde vi slut på riktigt. Jag kände att nu räcker det, och han hade kommit till den punkt där han ville ge upp, oavsett om han trodde att vi kunde fixa alla våra problem eller inte.Jag känner att vi fortfarande har så mycket kärlek och att det som hänt nu de senaste månaderna är att vi tappat bort själva gnistan, eller snarare glömt bort den lite för stunden. Mot slutet blev vi för bekväma med varandra, visade inte så mycket uppskattning, tjafsade mycket om småsaker och skyllde även våra problem på varandra. Vi glömde också helt bort OSS SJÄLVA i denna röra!

I början av vårt förhållande, fram till ungefär 2 månader så var allt underbart och jag trodde verkligen att vi kan!

Jag liksom verkligen vara ”fri” nu ett tag, leva livet med mina kompisar, träffa nytt folk, kunna göra precis vad jag vill helt enkelt.

Tiden var inne och jag gjorde mitt beslut…

Hoppas ni fattar hur jag har det, man kan inte låtsas älska någon när man vill vara någon annan stans.. Puss♥

IMG_0300

 

69 kommentarer

69 kommentarer på “Jag var tvungen att släppa taget…”

 1. Moiz skriver:

  ;-( men bra att du gjorde som du känner<3puss

 2. Tove Johansson skriver:

  Du e stark du Lisa! Jag älskar din blogg och du ser helt fantastisk ut! Kan du kika mig och bara säga Lisa i ett kik sms? Jag har kollat på Lisa01j och misslisibell och jag kan till och med när du föddes! 25/3-2001! Kramar! Stay strong! Lisa<3
  och jag fyller år den 14/3-2001! Snälla skriv till min kik bara skriv Lisa jag lovar att jag kommer inte skriva hela tiden till dig!
  KIK: toveuknow
  Instagram: tove_gymnast
  Kramar från Tove (mig)<3

 3. Stina Anderssoon skriver:

  Åh finis! Finns !! <3

 4. Moa Finnkvist skriver:

  Alltså, om man är 11 år, så vet man inte vad ordet ”kärlek” betyder. Inte för att vara taskig eller så, men på texten låter det som att du är 20 år och precis gjort slut med din kille, för att ni hade tappat ’gnistan’. Och med detta säger jag inte att JAG riktigt vet vad kärlek är, för jag är bara 3-4 år äldre än dig, men jag har aldrig kännt att jag har varit kär på riktigt, heller.
  Förhållanden i den här åldern innehåller inga riktiga känslor, det bara är så.

  1. Maja skriver:

   håller med dig! när jag var 11 trodde jag att jag var kär. Jag gillade en kille och så. Men nu när jag är 14 så vet jag hur riktig kärlek är. Det är inte bara att man gillar den utan mycket mer än så! Kärlek är både härligt och deprimerande på samma gång. Fast jag förstår att du är ledsen Lisa! Det var bra att du vågade, gjorde som du kände. Du har rätt, man ska inte vara ihop med någon som man inte älskar på riktigt. :)

   1. Tess skriver:

    Man vet väll iofs inte vad kärlek är vid 14 heller ;) det är bara 3 år emellan.

    1. Trust me. Jag är 17 och nej man vet inte vad ”riktig” kärlek är då man är 11. Då kanske man tror det men hon kommer inse och tycka att det är så pinsamt om några år. Suck att dom aldrig lär sig. Och nu kommer säkert någon liten 01 och ba men det är klart vi vet vad kärlek är och blablabla. Men snälla kom tillbaka om några år och dela din åsikt då.

     1. Mika skriver:

      Säg det här till Nellie Berntsson..

     2. Ella skriver:

      Håller mee!

     3. Ella skriver:

      Jag säger som Mika: Säg det till Nellie Berntsson.. (om du kollar hennes blogg så borde du veta att hon är 00..) <3

     4. Tjej. skriver:

      Omg , är hon 12 år? Jag trodde hon var typ 15! O.o

     5. Evelina Barat skriver:

      Jag är elva o förstod exakt vad du menade kärlek till dig !!!

  2. Emma Henriksson skriver:

   Hur vet du att hon inte har ”riktig” kärlek hon kanske verkligen kände att hon var kär det vet inte du.

  3. Kristin skriver:

   Det kan det visst göra. Kärleken har ingen ålder. Sen att man inte är vuxen nog att förstå allting om relationer betyder bara att man saknar erfarenhet, inte att man inte har känslor.

  4. Maryam skriver:

   Man får väll vara kär i den man vill spelar väll ingen roll om åldern !?!

  5. Och hur vet du att man inte ”har riktiga känslor” när man är 11?

  6. Frida skriver:

   Vadå, så när man fyller 20 så vet man helt plötsligt vad kärlek innebär eller? Man kan känna kärlek oavsett hur gammal man är. PUNKT.

 5. Jennifer skriver:

  Lisa, du är så stark! Det är bra, att du gjorde det som känns bäst för dig! <3
  Finns på kik om du vill snacka!
  Kik: jennie2020

 6. Anna R. skriver:

  Jag är 12 år, och jag förstår dig precis:/ Jag har en kille som gjorde slut med mig för några dagar sen. Jag grät hela dagen, plus att vi precis hade kommit hem från Sälen samma dag. Som tur va så skrev han till mej idag och sa att han hade ångrat sig.. Detta meddelandet skriver jag som ett hat mot alla dom omogna ”vuxna” som tror att vi inte vet vad kärlek är. Jag älska dig Misslisibell, om vi hade känt varandra IRL hade jag direkt ringt och pratat med dig:) Vi fans är här för att peppa dig och stötta dig mot alla haters:)

 7. Alva skriver:

  Stora styrkekramar från Norrland! <3 Synd att ni tappat "Gnistan" För ni passade så fint tillsammans <3 Men du överlever! (Hoppas jag o.O)

 8. amanda skriver:

  Stackarn<3

 9. Maya19 skriver:

  Asså du vet liksom att det du skrev lät lite kontigt, för det var du som fråga chans inte han, han borde, klaga på att ni har massa barn problem! Du är bara 11 och inte borde hålla på med sånt du vet ju liksom inte vad kärlek är än, förut var du min förebild men nu är du bara en vanlig bloggare!!

 10. saga skriver:

  Stay strong:) <3

 11. Moiz skriver:

  Stackare;-(söta Lisa<3

 12. Ronja skriver:

  Tråkigt .. :/

  dansflickan.blogg.se

 13. Tova :-) skriver:

  Stay strong Lisa! Du är nog den starkaste personen jag vet ”känner”

 14. feelliicciiaa skriver:

  fy vad tråkigt men bra att du gjorde som ditt hjärta ville. men ville han också göra slut?eller var det bara du

 15. feelliicciiaa skriver:

  och jag är också 11

 16. Lovisa skriver:

  Jag förstår att det kan vara jobbigt. Det är synd. Men ni är ju kompisar iallafall hoppas jag.

 17. Emma Henriksson skriver:

  Finns alltid om du vill prata gumman.♥ Jag vet att du hälldre vill prata med dina vänner i skolan men det skulle vara skönt nån gång att snacka med någon , jag är jätte snäll c: jag har kik , mejla bara mig om du vill.

 18. Olivia Dimberg skriver:

  Lilla gumman… Du är 11 år! Det låter som om ni varit gifta i flera år eftersom ni tappat ”gnistan”. Killar är inte intresserade av några långvariga förhållanden när dom är 11 år. Vänta ett par år så kommer du få se vad äkta kärlek är! Du är ung, bry dig inte om småkillar för dom kommer inte vara som du vill! Puss

  1. Anonym skriver:

   exakt ju.

 19. Clara skriver:

  Gumman jag vet att du bara är 11 (jag också) men ntänk på att du hittar inte kärleken förns om några år! Förstår att det är svårt att släppa taget! Jag kan inte ens vara tillsammans med killarna i min klass skulle kännamig obekväm i sitautionen så förstår dig faktiskt! Om du vill ha lite stöd eller nåt så är det bara att kika mig eller nåt för jag brukar snacka så med många av mina kompisar och dom kommer alltid till mig! =D

  kik- Clarizen

  instagram- clarafriis

  puss! :) <3

 20. Thyra skriver:

  För ungefär 4 månader sedan så blev jag och en kille ihop efter ungefär 3 månader blev det lite konflikter osv..
  Och nu förra veckan så hände det någonting.. det liksom särade på oss så vi inte heller orkade, Och nu i Tisdags gjorde vi också slut.. Jag känner precis som dig Lisa och nästan allt som händer dig (Dem dåliga) t.ex Din hamster Hammie.. när hon dog hade min hamster Diana och Humlan dött en månad innan! Jag förstår dig otroligt mycket
  hur det känns att bli så otroligt ledsen. Jag hoppas att du vet att vi finns här ute för dig, Älskar dig Lisa! :*

 21. Kristin skriver:

  Bra gjort av dig. Du låter mogen för din ålder. Visst kan man älska på riktigt fast man är ung.

 22. Limpan Haapala skriver:

  DU ÄR ELVA ÅR! Du vet ju inte ens vad kärlek är! Ni hade inte sagt att ni älskade varandra, ni hade inte kysst varandra, ni hade inte ens hållit handen! Du är liten fortfarande, ta inte så hårt på allting, dramaqwueen!

  1. Josefine skriver:

   hur vet du det hon kanske visst har det hon kanske inte vill berätta sluta skriva ”Dramaqwueen”

   1. Limpan Haapala skriver:

    Hur jag vet? Därför att jag frågade henne?

 23. Erica skriver:

  De var fint skrivet…

 24. Linnea Berggren skriver:

  Vet inte vad jag ska skriva…

 25. laura styles! skriver:

  OK för alla tjejer som e ledsna för sina pojkvänner borde gå vidare nu.(inte på ett taskigt sätt)Det är inte ni som gjorde fel visst jag har inte haft en relation med någon (döm mig inte för jag inte har det) men man får försöka att gå vidare jag vet att det tar ett tag men försök bara :) va inte med någon bara för det är kul eller bara för han e snygg o sånt och mm.Men jag vet att ni tjejer e starka ;)

 26. laura styles! skriver:

  sluta radera mina kommentarer :(

 27. laura styles! skriver:

  du borde säga något om dina relationer du borde hålla för dig själv det (man kan tro att du tycker synd om dig själv)

 28. Håller med. När man är 11 år och är i ett förhållande så är det inte oftast seriöst. Så lisa mitt råd gå vidare du är fortfarande ung. Så försök inte att hitta kärleken en!

 29. Agunesu-chan skriver:

  Så synd:( men förstår dig man vill ju inte vara tillsammans med någon om man inte har känslor för den

  agunesuchan.blogg.se

 30. saga skriver:

  Stackare, förstår dig♥ Hoppas du ser kommentaren! :`( Kram♥{Saga}

 31. Men sluta, hur gammal man än är så finns det en gnista, kärleken. Hur gammal man än är, betyder det inte att man inte kan få uppleva glädjen av kärlek..

 32. Synd att ni tappade gnistan, men ibland måste man då släppa taget.

  Ibland måste man även känna känslan att vara singel och fri, kunna göra allt man kanske inte alltid kunde göra.

  Lycka till :)

 33. Loa skriver:

  Du kan ju inte på fullaste allvar mena att ni hade ett seriöst förhållande. Ni är båda elva, det finns bättre saker att göra än att vara ihop. Om du väntar några år får du veta vad äkta kärlek är, och blir sårad på riktigt. Ut och lek med dina kompisar nu och var barn så länge du kan!!!

  1. Sille skriver:

   Mmmmmm precis hon e int ens barn

   1. Evelina Barat skriver:

    HAHAH nej hon e vuxen (klart hon e ett barn hon är bara 11 :O )

    1. Sille skriver:

     Jag vet det men hon verkar som 17

 34. heej skriver:

  så synd Lisa ÄLSKAR DIG!

 35. Anonym skriver:

  Jag var jävligt kär när jag var 12 år och jag var ihop med den killen i ungefär 1 och ett halvt år men sen gjorde han slut och jag frågade varför och det visade sig att han aldrig riktigt älskade mig…. Han sa att han aldrig hade älskat mig på riktigt och det krossade mitt hjärta. Jag ”hatade” honom för han hade svikit mig… Men just nu är jag tillsammans med en annan kille och jag är nu 15 år! :)

 36. 00rusne skriver:

  Det var samma sak med mig och min pv jag gjorde slut med han första skoldagen för asså jag vill vara fri och få göra vad jag vill och i våran klass brukar jo jag vara ofta med killar och så och min ex- pojkvän är fortfarande kär i mig så jag vet nt vad jag ska göra!!! P.S. Vi sitter brevid varandra!

 37. Rebecca skriver:

  Sött…

 38. Kalle skriver:

  Det reser sig i byxan när jag inser vad äkta kärlek är. / Kalle 10 år

  1. Mats94 skriver:

   81.236.16.133 i Lund är nu bannad ifrån misslisibell.se

 39. Rebecca skriver:

  Ååå, sötnos! Jag har varit med om många förhållanden… jag vet hur det känns!!
  Jag hade en kille i 5ÅR och han utnyttjade bara mig för att Pussas och att skryta att han hade en tjej!
  Så gjorde han slut med mig när jag sa till honom att jag inte ville pussas så ofta!!
  Jag grät nästan i 2 veckor!!
  Men nu känner jag mig fri och levande!!!
  Puss på dig!!

 40. Åsna skriver:

  du? pojkvän? lilla flicka du har säkert inte ens fått din mens! förhållanden är inte ens seriösa i din ålder. vänta tills du är tjugo, hur förväntar du dig att det skavara?

 41. Åsna skriver:

  ASSÅ JAG KAN ITNE ANDAS MER. HAHAHAAH. Söta lilla flicka…

 42. Gonzalo skriver:

  tja Lisa jag rä Alex du är bra på att sminka deg de enda jag vill seja till deg att du är so himla guli/söt när du sminkar deg äter godis/food. jag är 9 år hopas att du jilar min kommentar. hopas vi ses nogon gong. puss och kram från Alex. jag bor i åstorp blekingegatan 35 sverge

 43. I just want to mention I am just very new to blogging and certainly loved this website. Most likely I’m likely to bookmark your blog . You certainly come with very good posts. Thanks a bunch for sharing with us your blog.

 44. From my opinion, nothing at all consequently catching being keenness, the idea carressed pure stone, it’s substance concerning hope. Sturdy faith would be successful with all of the effective fellow, and then suggest these individuals more substantial.

 45. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *