Haft grym kväll

Nu kommer ett inlägg på cirka kl 1 på natten, hehe. Haft en riktigt grym fredag kväll! Varit i Kyrkan på ungdomskväll med Roger Hanna o Ida. Träffade kompisar och hade bah grymt kul! Vi körde bland annat pingis och det va najs, haha! Vi åt på mc Donald (stavning?) och a det var jätte kul.!
Nu tror jag det är dax att ta o sova lite..
Godnatt<320130119-005623.jpg

20130119-005636.jpg

20130119-005645.jpg

28 kommentarer
 • Emilia

  hej lisa!!! jag har kollat din blogg sedan första gången jag såg den, kollar du på den här komentaren så vill jag ha svar på inlägg eller video snälla jag ber dig jag ÄLskar värkligen din blogg snälla svara :)

  fråga : hur mycket pengar får du för att du bloggar? hur blir man en känd bloggare

 • Minna_Z

  Vad bra fredag du hade igår!

 • wilma lundström

  Hej MissLisibell! Jag verkligen älskar det du gör snälla sluta aldrig med att blogga/Kram Wilma

 • emma

  har giveway lisasfanblogg.bloggplatsen.se

 • Ella

  vad kul att du har haft kul!? hah det lät lite weird :p VARS HAR DU KÖPT TRÖJAN/HODEN??????!!!!!!! SNÄLLA SVARA I ETT BLOGG INLÄGG (stavning?) KRAMAR!<3

  • http://www.facebook.com/nawras.haidar Nawras Haidar

   Jag vill också få svar på frågan!!” Snälla Lisa svara på det!!!

 • Amanda

  Hej Lisa!

  Jag älskar din blogg. Om du läser detta och svarar på detta så kommer jag att bli glad.

  Jag blir alltid glad när jag ser dig på bilder på din blogg och på youtube. Jag skule bli ännu gladare om du skulle läsa detta och skriva någon komentar till. :) Jag älskar dig <3 Du är sååååå grymm. Love you. Hur kan du vara så söt?

 • Jojjo-Lina

  hej Lisa.Jag tycker att du är bra att förklara saker.Vad tycker du är ditt bästa smink?Gillar du J.B ??

 • http://www.facebook.com/nicolina.narhi Nicolina Elna Närhi

  Hej lisa!jag läser din blogg varenda dag du får absålut aldrig sluta Hoppas du ser det här H.nicolina

 • alice

  startade en blogg i torsdags, skulle betyda GULD om ni checkade den! :) http://photoalice.devote.se/

 • Moiz

  Vad kul! Jag ska skicka ett till brev till dig idag! Kram bästa Lisa!<3

 • Tilda Othzen

  Vilken Söt Tröja Du Har På Dig!!!!

 • Guest

  Vart har du köpt din munkjacka? Kram

 • http://www.facebook.com/nawras.haidar Nawras Haidar

  Du har betalt från fel märke. Det märket du råkade köpa ifrån är kändare och dyrare.

 • saga

  Hej! Jag har kollat din blogg väldi länge, jag har en fråga: 1. Vilken stad bor du i svara gärna ifall di vill!♥ Kram! /Saga♥

 • feelliicciiaa

  :-)

 • Hedda

  kan du ta en bild på hela tröjan? :)

 • Elsa

  checka? ————> http://photoalice.devote.se/

 • Linn

  Var redigerar du dina bilder? + du kan också börja läsa min blogg, http://www.liinnez.blogg.se, och skriva kommentarer så jag vet att du har varit och tittat. Men du behöver inte. Men… som sagt, var redigerar du dina bilder?

 • miranda

  Var är jackan köpt?<3

 • iza

  hej lisa kan du göra en vidio snart kanske

 • Felicia

  Hejhej Lisa :) Kika gärna in min blogg och ge lite tips på vad jag ska blogga om det skulle betyda väldigt mycket! Och de kan ju ni som ser denna komentar oxå göra :) Comments for comments? :) Feliciaaao.blogg.se

 • Elin
 • Evelina

  Hej! Snälla snälla kan inte du göra en video där du visar hur man andvänder ” aco face dagkräm”? Jag är oxå altid röd om kinderna och vill gärna få bort det! Det vore JÄTTESNÄLLT om du visde detta i en video?! Kram // ditt fan <3

 • Issan

  Va kul♥

 • Tove

  Hej Lisa älskar dig!
  //Tove

 • sabri

  besök min blogg sabrimoradii.blogg.se

 • Blopp

  vilken färg är det på munkisen?