Haft grym kväll

Nu kommer ett inlägg på cirka kl 1 på natten, hehe. Haft en riktigt grym fredag kväll! Varit i Kyrkan på ungdomskväll med Roger Hanna o Ida. Träffade kompisar och hade bah grymt kul! Vi körde bland annat pingis och det va najs, haha! Vi åt på mc Donald (stavning?) och a det var jätte kul.!
Nu tror jag det är dax att ta o sova lite..
Godnatt<3 20130119-005623.jpg

20130119-005636.jpg

20130119-005645.jpg

31 kommentarer

31 kommentarer på “Haft grym kväll”

 1. Emilia skriver:

  hej lisa!!! jag har kollat din blogg sedan första gången jag såg den, kollar du på den här komentaren så vill jag ha svar på inlägg eller video snälla jag ber dig jag ÄLskar värkligen din blogg snälla svara :)

  fråga : hur mycket pengar får du för att du bloggar? hur blir man en känd bloggare

 2. Minna_Z skriver:

  Vad bra fredag du hade igår!

 3. wilma lundström skriver:

  Hej MissLisibell! Jag verkligen älskar det du gör snälla sluta aldrig med att blogga/Kram Wilma

 4. emma skriver:

  har giveway lisasfanblogg.bloggplatsen.se

 5. Ella skriver:

  vad kul att du har haft kul!? hah det lät lite weird :p VARS HAR DU KÖPT TRÖJAN/HODEN??????!!!!!!! SNÄLLA SVARA I ETT BLOGG INLÄGG (stavning?) KRAMAR!<3

  1. Nawras Haidar skriver:

   Jag vill också få svar på frågan!!” Snälla Lisa svara på det!!!

 6. Amanda skriver:

  Hej Lisa!

  Jag älskar din blogg. Om du läser detta och svarar på detta så kommer jag att bli glad.

  Jag blir alltid glad när jag ser dig på bilder på din blogg och på youtube. Jag skule bli ännu gladare om du skulle läsa detta och skriva någon komentar till. :) Jag älskar dig <3 Du är sååååå grymm. Love you. Hur kan du vara så söt?

 7. Jojjo-Lina skriver:

  hej Lisa.Jag tycker att du är bra att förklara saker.Vad tycker du är ditt bästa smink?Gillar du J.B ??

 8. Hej lisa!jag läser din blogg varenda dag du får absålut aldrig sluta Hoppas du ser det här H.nicolina

 9. alice skriver:

  startade en blogg i torsdags, skulle betyda GULD om ni checkade den! :) http://photoalice.devote.se/

 10. Moiz skriver:

  Vad kul! Jag ska skicka ett till brev till dig idag! Kram bästa Lisa!<3

 11. Tilda Othzen skriver:

  Vilken Söt Tröja Du Har På Dig!!!!

 12. Guest skriver:

  Vart har du köpt din munkjacka? Kram

 13. Nawras Haidar skriver:

  Du har betalt från fel märke. Det märket du råkade köpa ifrån är kändare och dyrare.

 14. saga skriver:

  Hej! Jag har kollat din blogg väldi länge, jag har en fråga: 1. Vilken stad bor du i svara gärna ifall di vill!♥ Kram! /Saga♥

 15. feelliicciiaa skriver:

  :-)

 16. Hedda skriver:

  kan du ta en bild på hela tröjan? :)

 17. Linn skriver:

  Var redigerar du dina bilder? + du kan också börja läsa min blogg, http://www.liinnez.blogg.se, och skriva kommentarer så jag vet att du har varit och tittat. Men du behöver inte. Men… som sagt, var redigerar du dina bilder?

 18. miranda skriver:

  Var är jackan köpt?<3

 19. iza skriver:

  hej lisa kan du göra en vidio snart kanske

 20. Felicia skriver:

  Hejhej Lisa :) Kika gärna in min blogg och ge lite tips på vad jag ska blogga om det skulle betyda väldigt mycket! Och de kan ju ni som ser denna komentar oxå göra :) Comments for comments? :) Feliciaaao.blogg.se

 21. Evelina skriver:

  Hej! Snälla snälla kan inte du göra en video där du visar hur man andvänder ” aco face dagkräm”? Jag är oxå altid röd om kinderna och vill gärna få bort det! Det vore JÄTTESNÄLLT om du visde detta i en video?! Kram // ditt fan <3

 22. Issan skriver:

  Va kul♥

 23. Tove skriver:

  Hej Lisa älskar dig!
  //Tove

 24. sabri skriver:

  besök min blogg sabrimoradii.blogg.se

 25. Blopp skriver:

  vilken färg är det på munkisen?

 26. see this skriver:

  I simply want to mention I am newbie to blogging and site-building and honestly savored your web page. Likely I’m planning to bookmark your website . You surely come with good stories. Thank you for sharing with us your blog.

 27. I am curious to find out what blog system you happen to be utilizing? I’m having some minor security issues with my latest site and I’d like to find something more secure. Do you have any suggestions?

 28. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *