35 kommentarer på “Collage”

 1. Privat skriver:

  Snyggt!

 2. Linnea Berggren skriver:

  Kan du göra en vido på yt när du visar hur man använder hårinpackning och ansikstmask.
  Det kan låta lite konstigt men jag vet inte riktigt hur man gör…
  Snyggt annars!

 3. Caisa skriver:

  Hej Lisa! Jag har länge velat lägga in en kommentar här på din blogg men dom raderas alltid.. Jag ville bara säga tack för att du tog med mig i ett helt blogginlägg den 12 november 2012. Jag hade skrivit en jätte lång dikt och du gjorde den till ett inlägg. Är så himla tacksam och jag har fixat iordning ett fanbrev till dig men jag vet ju knappt vad du bor. Jag har full respekt över att du inte vill säga var du bor men du kan gärna kontakta mig på kik: Smile_Caisa
  Skype: caisa.billger
  Hoppas du läser detta! Ps du fattar inte hur mkt vi har gemensamt! Jag är också sjuk nu, vi kan ju kanske chatta eller nått:) http://www.casy.blogg.se

 4. emma skriver:

  hejsan jag är okså sjuk jette tråkigt men ser på dina senaste videos nu:) ska skicka ett fan brev till dig sen och vet din adress:)

 5. Hannah skriver:

  Så snyggt! :) <3

 6. jelena skriver:

  hej lisa gillar dina vidios och du e gullig tumen upp till dig

 7. Olivia skriver:

  Hej tävling på bloggen snart håll utskik och va aktiv http://www.olivialn.blogg.se

 8. Elsa skriver:

  brunettenella.blogspot.se

 9. Tina skriver:

  Hej alla som tittar på misslissibells blogg, snälla kan ni titta på min blogg skulle betyda mke http://www.tiinys.blogg.se

  btw: lisa du är sjukt fiin och jag älskar din blogg.

  SNÄLLA TITTA PÅ MIN BLOGG !!

  http://www.tiinys.blogg.se

 10. Johanna skriver:

  hejj lisa! sjukt söt blogg och jag har följt den länge, och kommer fortsätta jaoow!^^ vill bara fråga om du har lust att gör fler hissar/dissar! det är sjukt kul och inspirerande! herrå!<3

 11. Lovisa skriver:

  vaddå ”collage” ?

 12. sara skriver:

  kan ni kika in på min blogg tror ni? makeupsissi.blogg.se!

 13. Lina Bieber skriver:

  hej jag undrar hur du gör din collages för jag skulle vilja göra dom till min blogg snälla svara är det ett pogram på datorn eller ?? snälla hjälp

 14. elsa skriver:

  Hej kan du göra ^hissar och dissar mina läppstift^
  eller visa dina ^Nordic cap produkter^ :)

 15. Yassiel Chahuan skriver:

  Fint !

  yassielsbeauty.blogg.se

 16. Petti skriver:

  Gud så fiinaa! Vill ha :*
  http://www.powned.blogg.se

 17. neringa skriver:

  du lisa din video om raketer vi hade bättre raketer en ni våran kalades raket tårtan det var olika färiger

 18. Tova skriver:

  kolla gärna in på min blogg, är också 11 år! http://toovakarlsson.blogg.se

 19. Maja skriver:

  Hej :) kolla gärna mi blogg :P maaja.blogg.se

 20. mode nailsbybri skriver:

  Hej Lisa! ;) Jag undrar hur man kan skicka saker till dig vill gärna det har saker jag vill att du ska få ! snälla svara skulle göra mig glad ! <3 önskar att du och jag kunde träffas men vi bor långt ifrån varandra! men aja du verkar jättesnäll och jag har följt dig endå från din början du gör otroliga videos i love u <3! Följer dig på insta också! <3! Jag hatar alla dom som skriver dumma kommentarer men jag tycker du är perfekt som du är <3! Ingen ska kalla dig fjortis eller något sånt! Alla är olika och du är den du är! Jag har skickat in bilder till dig men du svarar inte ,jag vet att du har masor som skickar till dig!<3 Jag skulle vilja prata med dig på skype jag vet vad du heter men du svarr inte och samma sak där jag vet att det är många som vill bli kompis med dig där men det gör inget ;) Jag förstår också att du inte vill ge ut din kik för många skulle skicka till dig.. och så..! men fortsätt med det du gör och jag hittade en video där du sa vad du hette på kim och så .. fast glömde bort det den videon var gammal , haha jag vet att detta var ett långt brev (eller vad man nu ska säga!..<3) Men i love u <3 ! Din blogg är bäst!!!!! Så hejdå!! Från ditt största fan! <3!

 21. Hampus skriver:

  Lisa varför gjorde du slut med mig?

 22. hefejnjkncs skriver:

  hej lisa tänkte bara säga att Heddas kompis Hanna är jätte lik din syrra Ida :D

 23. trgyujiopk skriver:

  Hej Lisa, du borde kolla på den här videon, så SJUKT bra ritat!

 24. alice skriver:

  just nu hår tips på min blogg! :) http://photoalice.devote.se/

 25. Elina Grill skriver:

  Kan du handla på BikBok? <3

 26. Alice skriver:

  hej! :)

 27. I just want to mention I am beginner to blogs and absolutely loved you’re web blog. Likely I’m going to bookmark your site . You definitely come with outstanding posts. Appreciate it for sharing with us your web page.

 28. I’m also commenting to make you know what a magnificent discovery my cousin’s girl had reading your webblog. She learned a good number of pieces, which include how it is like to possess an amazing teaching heart to let many people just know precisely some complex issues. You truly exceeded my expectations. Many thanks for supplying those informative, dependable, explanatory and also unique tips about the topic to Sandra.

 29. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *