Lisas Tisdag

Hej!

Igår var jag sjuk men idag gick jag till skolan ; ) Jag överlevde skolan iaf. men imorgon är det idrott så det blir kul! Vi hade vist en engelska läxa tills imorgon och den har jag gjort nu som tur e, på Tisdag nästa vecka har vi prov igen o på Fredag denna vecka är det matte läxa. Så jag har fullt upp nu haha! Jag la även upp en video nyss (en hair tuturial) så kolla in den!

Image

12 kommentarer

12 kommentarer på “Lisas Tisdag”

 1. wilma skriver:

  fin du va :)

 2. nimo mohamed skriver:

  Jag har också gympa imorgon Lisa.

  1. Molly Häggbom skriver:

   Samma här! Fast jag har prov :o

 3. Moiz skriver:

  Oki lycka till på provet!:-) har sett den videon, när ska du göra en ny smink colletion?<3 har du fått mitt brev?/Moa.isånnafall kan du öppna det i en video som jag skrev?:) skulle vara så kul om du gjorde det!kram

 4. Sara Svensson skriver:

  Jättefiin <3

 5. Molly Häggbom skriver:

  Har en idé om vad för video du skulle kunna göra!
  Vet att du gjort en morgon och kvälls – Rutin, men min hjärna säger liksom att dina två rutiner ändrats lite genom tiden.
  Så skulle uppskatta om du gjorde videos om det!

  // En tjej som gillar dig! <3

 6. Minna_Z skriver:

  Vad har du för färg på din öron tröja eller vad det är?

 7. Evelina skriver:

  Alltid lika fin <3

 8. Loa skriver:

  Undrar hur du ska klara dig på högstadiet om du tycker att ett prov och två läxor är mycket, jag har spanska, engelska, svenska, so, fysik, kemi och matte varje vecka och prov en eller två gånger i månaden

 9. Eve!!!! skriver:

  Prova 2 på varje sida det är coolt! P.S så snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *