favoritprodukter

Jag gillar hårprodukterna från (loreal paris elvital). Dom är jätte bra för mitt hår så dom får ni testa! Jag själv tipsar om deras hårinpackning och balsam för det är det jag testat och jag är väldigt nöjd med resultatet.

Schampo:

Balsam:

Hårinpackning:

15 kommentarer
 • Adelisa

  Loreal är sjukt bra produkter!

 • Elin

  Dom är jättebra!! <3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • emma

  hihi

 • Anonym

  Förstår inte hur folk gillar dig Lisa, du är bara elak mot folk, tyken.
  Du vet nog vem det är från:).

  • Johanna-Louise

   Eeeeh? Vad fick du det där ifrån!?!?!? Lisa är en jätte stark och fin tjej och jag fattar inte ett dugg vad du pratar om!!! Du kan väl sluta kolla på hennes blogg eller videos om du tycker så. Men jag förstår absolut inte varför!? Nu blir jag faktist ARGGG! Lägg bara av! Dessutom tjänar du inget på det!

  • Mats94

   Varför tycker du detta då, Linnea?

   • anonymiz

    Ser du namen på alla som kommenterar?

 • Thea

  jag använder också dem produkterna. de är suuuper bra!!!!!! Tycker också att ni ska prova dem. de är sjuukt bra!!

 • Jennifer
 • Johanna-Louise

  Jag har haft schampot och balsamet.Men jag har inte testat hårinpackningen. Men den är säkert också jätte bra! :)♥

 • nelly

  var redigerar du dina videos??

 • Sara Svensson

  Inpackningen är jättebra ♥

 • iza

  Men gillar du inte shampoot?

 • Anna

  detta kanske är lite konstigt men vad hjälper hårinpackning med? snälla svara! :)

 • Alva

  Hej! Jag vill gärna skicka något till dig så jag undrar vad din adress är