favoritprodukter

Jag gillar hårprodukterna från (loreal paris elvital). Dom är jätte bra för mitt hår så dom får ni testa! Jag själv tipsar om deras hårinpackning och balsam för det är det jag testat och jag är väldigt nöjd med resultatet.

Schampo:

Balsam:

Hårinpackning:

15 kommentarer

15 kommentarer på “favoritprodukter”

 1. Adelisa skriver:

  Loreal är sjukt bra produkter!

 2. Anonym skriver:

  Förstår inte hur folk gillar dig Lisa, du är bara elak mot folk, tyken.
  Du vet nog vem det är från:).

  1. Johanna-Louise skriver:

   Eeeeh? Vad fick du det där ifrån!?!?!? Lisa är en jätte stark och fin tjej och jag fattar inte ett dugg vad du pratar om!!! Du kan väl sluta kolla på hennes blogg eller videos om du tycker så. Men jag förstår absolut inte varför!? Nu blir jag faktist ARGGG! Lägg bara av! Dessutom tjänar du inget på det!

  2. Mats94 skriver:

   Varför tycker du detta då, Linnea?

   1. anonymiz skriver:

    Ser du namen på alla som kommenterar?

 3. Thea skriver:

  jag använder också dem produkterna. de är suuuper bra!!!!!! Tycker också att ni ska prova dem. de är sjuukt bra!!

 4. Johanna-Louise skriver:

  Jag har haft schampot och balsamet.Men jag har inte testat hårinpackningen. Men den är säkert också jätte bra! :)♥

 5. nelly skriver:

  var redigerar du dina videos??

 6. Sara Svensson skriver:

  Inpackningen är jättebra ♥

 7. iza skriver:

  Men gillar du inte shampoot?

 8. Anna skriver:

  detta kanske är lite konstigt men vad hjälper hårinpackning med? snälla svara! :)

 9. Alva skriver:

  Hej! Jag vill gärna skicka något till dig så jag undrar vad din adress är

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *