17 kommentarer på “Nu är ni fina”

 1. lisa skriver:

  Va gulliga hästana + ni ee

 2. nb skriver:

  är ni inte förstora..? ;D

 3. Jessica skriver:

  Vart är dem köpta?

 4. Anna skriver:

  Förlåt men du är aldeles för stor för Hilmer! :/ Kanske dags att byta sköthäst snart?

 5. Jag skriver:

  Du verkar vara lite stor på Hilmer. De andra två verkar vara lite kraftigare och de skulle nog klara er lite till. Hilmer är för liten dock.

 6. Sunniva skriver:

  Inte för att vara taskig men jag tror nog att Hilmer är lite för liten. De andra är lite större ju

 7. ÖÖ.. Lite för liten häst för dig…

 8. ingaaaaaaaahhhh. skriver:

  jävlar vad liten häst, borde inte du typ rida en lite större som typ ida?

 9. Molly skriver:

  Är du höjdrädd eller något? byt häst människa

 10. elise skriver:

  Gud vad söta ni är!!! Hilmer är ju såå himla fin! Önskar att jag var skötare på Hilmer!!!!

 11. theredlightning21@gmail.com skriver:

  Åh, så söta hästar OCH ni! Men, bara så du vet, du är för stor för Hilmer och den fuxhästen på första bilden… :( Bara så du vet, jag tycker det är sorgligt, men du kanske ska byta sköthäst? Det kan vara svårt, det är jag mycket medveten om… :( Men bara så du vet liksom… Men din mamma har säkert koll på läget ;)

 12. theredlightning21@gmail.com skriver:

  Skulle du kunna rabbla upp vad hästarna heter så vi vet? Eller iaf jag, hehe

 13. disqus_NCn5JK4Bhi skriver:

  Hej LiSA♥♥ Jag är ditt Fan♥

  Jag älskar dig men nu ska jag inte berätta sådär mycket jag vill vara medd i tävlingen!

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/4-dark-brown-clip-on-set-50cm-(110g)

  jag hoppas jag vinner. Jag har varit mobbad för mitt hår. Jag har blivit mobbad av mitt utseende. Mamma och Pappa vet inte om de ännu. Jag vill inte berätta. Om jag skulle vinna så kanske de skulle sluta och mobba mig och sluta kasta mat över mig hela tiden. Jag är seriös. Jag vill verkligen vinna. Snälla. du har varit mitt ända hopp. Jag har kollat på din blogg och har insett att jag aldrig ska ge upp. Tack för du finns♥
  På kik heter jag knutsson2002
  okej ifall jag vinner eller inte kontakta mig där ♥
  KLram Wilma

  ps jag har gillat Rapunzelof sweden på facebook

 14. Matilda skriver:

  Börjar inte Hilmer bli lite liten? Så synd för ni passar jättebra ihop!! Men det ser ut som om du börjar bli för lång…

 15. Emma skriver:

  Hej Lisa. Vill absolut inte vara taskig eller så men du är för stor för båda hästarna, iaf för att rida dressyr och hoppning. Du bör kanske överväga att få ny sköthäst, alt börja köra hen. Lycka till, xxEmma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *