Rid dag

Tja!

Idag har jag varit i stallet i stort sätt heela dagen! Och det är såå härligt i stallet, love it! Men tänkte berätta om min dag i stallet.

Först så red jag Hilmer som vanligt och vi körde lite dressyr, gick skit bra! Nrä jag red Hilmer så det Ida Hilma som vanligt och Embla red Kron. Embla är ens om rider där. Sedan efter det så red jag Heli och vi körde ett dressyr pass vi med och det gick också väldigt bra! Då red Embla åsnan Isak. Vi släppte mini hästarna i paddocken och vi hade satt upp ett litet hinder som dom väldigt gärna hoppade över, haha!

heli isak

39 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.

39 kommentarer på “Rid dag”

 1. Johanna-Louise skriver:

  Du verkar haft en kul dag! Puss♥

 2. Kajsa skriver:

  första , ;3

  1. Johanna-Louise skriver:

   Nej jag var först :) Alltså mena inget retsamt :)

 3. Johanna-Louise skriver:

  Oj jag var visst först hehe :)

 4. Nellie skriver:

  Du värkar ha haft en bra dag! :) Kan du göra en ny whats on my iphone tag?

 5. Johanna-Louise skriver:

  O just det Lisa. Jag undrar om du kan göra en video med dina favorit outfits nu på vintern, sen våren, sommaren och hösten. Det skulle vara kul! :) Pusss! ♥

 6. Anna-Maria skriver:

  Kan du göra 5 bästa outfit för vintern? Kan du göra whats on my iphone tag? Kan du göra en morgon och kvälls rutin?

 7. ee10@live.no skriver:

  Kan du svara på min skype? elisabet.eilertsen1(elsker hester) och se min blogg ? klesabet.blogg.no?

 8. ee10@live.no skriver:

  snella svara

 9. ee10@live.no skriver:

  jag elskar dig
  jag er infrån norge så jag kan inte skrive så bra svenska

 10. ee10@live.no skriver:

  Svara!

 11. ee10@live.no skriver:

  jag elskar hester!

 12. Sara skriver:

  Hej Lisa! Skulle du kunna göra en bästa och en sämsta video igen? Jag älskar dom verkligen! //Sara :)

 13. ee10@live.no skriver:

  jag skulle ønska jag hadde en skot hast

 14. ee10@live.no skriver:

  svar hipp hipp svara…….. svara hipp hipp svara……

 15. ee10@live.no skriver:

  min youtube kanal er elisabet eilertsen kolla

 16. ee10@live.no skriver:

  du ar best lisa! ♥

 17. loollllisgh@ollo.se skriver:

  Lisa du är för stor för Heli! Men jag menar inte på ett elakt sätt! :)

 18. Sara skriver:

  låter härligt

 19. Guest skriver:

  Är jag snyggare än Lisa? Undrar ba! Gillar lisas videos!

 20. matilda12345 skriver:

  Är jag snyggare än lisa? Är ej taskig undrar ba. Gillar dina videos lisa!

  1. theredlightning21@gmail.com skriver:

   Öh, vad är det för en fråga? -.- Nej det är du inte. Asså, inte illa menat, men om du frågar så får du motta svaret. + Att du kanske ska låta bli sådana frågor, det låter väldigt skrytsamt.

 21. Lisa skriver:

  Vems är hästarna (och åsnanha, ha så gulligt!)?
  PS: LÄS MIN BLOGG OCH KOMMENTERA VAD NI VILL ATT JAG SKA GÖRA EN VIDEO OM!
  http://www.lisaanilsson.devote.se
  http://www.lisaanilsson.devote.se
  http://www.lisaanilsson.devote.se

 22. Emma Östensson skriver:

  Lisa vill du va gullig och kolla din mejl? Svara gärna på mitt mejl

 23. Emilia skriver:

  Fy vad avundsjuk jag blir! jag ÄLSKAR åsnor! helt seriöst!<3 dom är så sööta!!
  älskar din blogg! <3

 24. Min kamp som Bipolär tonåring skriver:

  Du borde kolla in den videon. Antar att du känner igen dig? För det är delvis dig den handlar om.

  http://bipolarsynvinkel.blogg.se/2013/january/barn-var-barn-videoblogg.html#comment

 25. Pinky skriver:

  Vill ni ha bra sminktips, läsa en väluppdaterad blogg osv….Läs min favvo blogg! Tjejen är värd fler läsare, det här är till dej Alina! bloggen: http://pinknaills.blogspot.fi/
  Instagram: pinknaills

 26. Siri skriver:

  Hoppas du hade kul :)

 27. ilia skriver:

  Besök min blogg
  Hiliacyrus.blogg.se

 28. ilia skriver:

  Besök min blogg hiliacyrus.blogg.se , skype hilia.shopping.cyrus, facebook hilia mohamed
  Eller instagram ilovemileyraycyrus
  Till misslisibell

 29. Ida :) skriver:

  kan man rida på en åsna??

 30. Annie skriver:

  Hej Lisa, du har fått massa hat-kommentarer så jag vill påpeka det igen, du är för stor för den lilla ponnyn. Man kan rida ibland på en så. Liten,men inte hela tiden

 31. HästTjejen skriver:

  Lisa,, jag vet att du är lätt, smal, och kort, men ändå på tok för stor för Hilmer! Att sitta på han kallar jag inte ens att rida, trots att han är en häst, men.. du är på tok för lång för honom, han borde tömköras eller longeras! Eller varför inte frihetsdressyr? :D Ville bara påpeka att du borde rida i alla fall en B-ponny, MINST!

 32. I just want to tell you that I am beginner to blogs and certainly liked your blog site. Almost certainly I’m want to bookmark your blog post . You really come with excellent article content. Appreciate it for revealing your website page.

 33. I just want to say I’m newbie to blogging and site-building and absolutely enjoyed your web blog. Very likely I’m going to bookmark your site . You amazingly come with perfect article content. Regards for sharing your blog.

 34. I will right away clutch your rss feed as I can not find your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Please let me understand in order that I may just subscribe. Thanks.

 35. After study a handful of the blog articles on the web site now, and I truly as if your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and are checking back soon. Pls have a look at my site at the same time and told me what you consider.

 36. Madie Beneduce skriver:

  When I originally commented I clicked the ”Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

 37. I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Excellent work!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *