28 kommentarer på “Stor och Liten”

 1. Matilda skriver:

  Ha ha, så gulligt :)
  http://matildiz.se

 2. Jessica skriver:

  Vem är ”tjejen/kvinnan” som sitter på den stora ponnyn?

 3. bodaedet@bredband.net skriver:

  Vad heter hästarna Lisa`?
  Kram tuva!

 4. Emma skriver:

  Stackars ”häst”

 5. alva skriver:

  Supersöta! Har du tänkt på att prova en annan ponny/häst? När Hilmer blir för liten? Skulle vara kul att se i fall du provar en annan ponny. I alla fall så är ni underbart söta!! <3 Kram

 6. Anna skriver:

  Hur länge till kommer du rida Hilmer? (: Bara undrar!

 7. Issan skriver:

  Vad söta

 8. feelliicciiaa skriver:

  haha

 9. Evelina skriver:

  Så söta hästar, herregud :*
  http://www.myliiiife.blogg.se

 10. Anna skriver:

  Han ser ut som typ världens minsta häst O,O

 11. Sara skriver:

  Lisa Hilmer är för liten för dig!!!! haha

 12. Molly skriver:

  det ser ut som du rider på en leksak ?? skaffa en ny

 13. Felicia skriver:

  Vad söt liten häst ^^ Hur stor är den? :)

  http://www.keyi.blogg.se

 14. Cajsa Jansson skriver:

  Du och Hilmer är supersöta tillsammans,men tyvärr så tror jag du har vuxit ur honom. Jag vill inte såra dig eller så men jag har själv ridit i 9 år och jag vet hur det känns. Som tur är så är shetlandsponnyer väldigt viktbärande så han orkar säkert med dig ett tag till men för din egen skull så ser jag att du får sämre balans eftersom du sitter på en liten ponny och du själv är ganska stor. Men jag hoppas ni fortsätter jobba tillsammans oavsett om du rider han eller inte! <3

 15. Emma skriver:

  Haha va gulligt ^^

 16. Elsa skriver:

  Hej!!

  Jag älskar också hästar jag har ridit i 6år och jag är 10 nu. Men är inte Hilmer för liten för dig. Det ser ut så. Men han är så söt. Jag rider en storhäst. I love horses

 17. disqus_ozPniIKPJB skriver:

  Vilken söt liten häst!!

 18. linette skriver:

  hej jag tror inte att du känner till mig men du är mitt video fans

 19. linette skriver:

  och jag önskade att jag var presis som dig för att du är fin och snäll och jette bra på att göra videos och jag önskade att jag var dig jette jette mycket älskar bara dig

 20. VilmaLindberg skriver:

  Hej hej! Jag har följt dina videosar på youtube och din blogg väldigt länge. Jag beundrar dig väldigt mycket och är jätte fascinerad över hur du kan vara så bra och duktig på allting! Jag älskar verkligen dina videosar och du inspirerar mig med saker o ting :) Nu till en fråga, jag har lagt upp några videosar på youtube när jag sjunger, det gör jag för att kunna inspirera andra och visa det jag verkligen brinner för. Precis som du gör. Därför tänkte jag fråga dig om du kunde länka min video när jag sjunger på din blogg? Jag skulle så gärna vilja ha flera visningar, så fler kan se mig. Jag skulle bli jätte glad om du gjorde det. Tack på förhand :) Kram http://youtube.se/vilmalindberg

 21. elin skriver:

  shiiiitt, han är för liten för dig gumman

 22. in skriver:

  Är inte Hilmer för liten eller.
  Jag har ingen koll på hästar haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *