99 kommentarer på “Tävling på YT”

 1. Stina Anderssoon skriver:

  Kul! <3

 2. Guest skriver:

  Så himla fin! :) <3 Löshåret passade perfekt!

 3. Emmiz skriver:

  Så himla fin! Löshåret passade perfekt! :) <3 / Emmiz <3

 4. amanda L skriver:

  jag har gillat deras facebook sida <33

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/27-medium-golden-blond-clip-on-set

  varför jag vill ha detta löshåret är för att jag klippte mig jätte korthårig förra vintern så mitt hår är jätte kort.. innan hade jag jätte långt fin hår och jag saknar det jätte mycket och detta löshåret ser ut att vara det bästa man kan hitta! <33 det var min story hoppas jag vinner.

 5. Emmiz skriver:

  Så himla fin! Löshåret passade perfekt! :) <3

 6. Hej jag har gillat deras sida på fb och jag skulle vilja ha färgen http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/6-brown-clip-on-set

  Jag länka den för att tyckte de var lättare.

  Jag skulle vilja ha det löshåret för att jag hade först långt hår men sedan då hände det en liten olycka när jag hade tänt ett ljus..

  så nu har jag ganska kort hår och skulle vilja att det var längre :)

  men i alla fall så skulle det vara sååå sjukt snällt om jag vann det!

  Håller tumarna. Hej då! :)

 7. Petti skriver:

  Yeyyy! Söta du älskar ditt hår!
  http://www.powned.blogg.se <3

 8. Hannah skriver:

  Oh, gud har alltid velat ha sånt löshår!http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/60-light-blond-clip-on-set

  Jag skulle vilja ha sånt löshår för att det är så snyggt! :)
  Hoppas jag vinner, man får hålla tummarna! ;)

 9. Natalie skriver:

  Jag vill vinna för jag förstörde mitt hår i sommras, med plattång nu har det växt mycket, men skulle vilja ha det längre.
  Nästan allt hår föll av, pga av att det slets så mycket..
  Hade löshår för 3år sen och älskade verkligen det, kände mig stolt när jag tittade i speglen och såg långt vackert hår, men så är det inte längre..
  Nu är det bara kort och risigt, har inte råd med eget löshår därför skulle jag vilja vinna detta.
  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/6-brown-clip-on-set
  Har gillat sidan (fb,instagram)
  Kunde inte skicka på youtube, stod bara att det var fel!!!
  Så hoppas detta räknas!!

 10. Alva skriver:

  GUD VA FIN DU ÄR ! :) Fattar inte vrf? andra klagar och skriver elaka kommentarer om dig ! Hur kan dom ens skriva de ? Tycker du är en skit fin tjej , jag tycker inte andra ska klaga på dig bara för 1 du kanske använder smink men vem gör inte de ? Tycker det är stark av dig att stå upp för dig själv och skiter i dom dumma kommentarerna ! Tycker också att dom läsarna du har också står upp för dig när vissa skriver elaka grejer om dig ! :) De tycker jag är riktiga läsare :) Jag ÄLSKAR din blogg så sjukt mycket , läser den dygnet runt ! <3 Tycker du är en super fin och duktig tjej , du har också sjukt fina hästar ! :) Tycker du gjorde ett skit bra val att börja blogga :P

  Till : Lisa

  Från http://www.alvastohlt.devote.se

  Hoppas du gillar mitt brev :)

 11. Sammie skriver:

  Gick inte att kommentera på YT.

  Hej Lisa!
  Jag har gillat facebook sidan!
  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/4-dark-brown-clip-on-set-50cm-(110g)
  Jag vill vinna av samma anledning som du beställde det! Orkar inte vänta på att det ska växa ut! Och du gillar att göra andra glada :) HELP ME! dessutom är du känd. extra coolt! kram

  http://www.nattstad.se/samys

 12. netten.engstrom@gmail.com skriver:

  Hej Lisa jag har gjort allt man ska och jag vill jätte gärna var med i tävlingen. För att jag har själv kort hår och har alltid drömmt om att få långt hår.Så det skulle bytyda guld om jag van mvh izabelle

 13. lollisen skriver:

  Roligt<3

 14. netten.engstrom@gmail.com skriver:

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/27-medium-golden-blond-clip-o
  Hej lisa jag har gjort allt man ska och skulle jätte gärna vilja ha långt hår för. jag har alltid drömmt om att få långt hår så det skulle betyda guld om jag van mvh izabelle

 15. Sanna skriver:

  jag har precis gillat deras facebook sida och jag skulle verkligen vilja ha löshåret för att jag vill ha längre hår och jag, och jag följer din blogg och alla din vlogg inlägg och jag älskar verkligen dig!! <3 http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/10-medium-ash-brown-clip-on-set-50cm-(110g)

  hälsningar Sanna:) <3

 16. disqus_PwDjjJ8XgN skriver:

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/60-light-blond-clip-on-set-50cm-(110g)
  Jag skulle vilja vinna då frisören jag gick till för två veckor sedan klippte helt fel! Så nu är mitt hår jätte kort och jätte tunt!! ;(
  har gillat fb sidan :)

 17. lollisen skriver:

  Nämen tjaa lisa har lös hår från Glitter men bara en så där clip grej… Men man behöver väl mer än bara en?

 18. Sara Johansson skriver:

  Det funkade inte att skriva kommentaren på yt så jag gör det nu. http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/12-golden-brown-clip-on-set. Det vill jag ha det är jätte coolt jag vill ha det för att jag och min syrra Ida ska kunna göra mera photo shootar eller hur det stavas till min blogg du är min förebild

 19. lollisen skriver:

  några frågor til dig:
  one piece/mysbyxor
  One direction/justin bieber
  film/tv
  långt hår/kort hår

 20. alice martinsson skriver:

  Hej jag har gillat på facebook och här är det löshår som jag gärna vill ha :) http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/24-strawberry-blond-clip-on-set…..

  Och jag vill ha det för att för cirka en månadsen så klippte jag mitt hår och då blev det jätte kort och det va många i min klass som sa bakom ryggen på mig att det va ful, jag kan inte riktigt släppa det dom sa så jag vill gärna ha löshår så jag får längre hår

 21. Denise skriver:

  Jag har gillat facebook sidan
  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt
  Jag vill vinna för att jag har ställt upp i alla dina tävlinar och aldrig vunnit och jag har så himla fullt och torrt hår. Jag vill piffa till det lite

 22. Agnes Nielsen skriver:

  Heej! Jag har försökt ladda upp denna kommentar på youtube fast det funkar inte, så hoppas här går bra:

  Jaa vilken rolig tävling<3 Jag har gillat deras facebook sida! Här är en länk till löshåret jag gärna vill ha : http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/12-golden-brown-clip-on-set

  Jag vill vinna för att jag har aldrig vunnit en giveaway, och jag tycker i alla fall att jag har rätt kort hår, men vill ha längre, så löshår från rapunzel vore perfekt!;) Och jag fyller även år den 6 februari så det skulle vara som en liten efterskotts-födelsedags present!

  Om ett mirakel skulle ske och jag skulle vinna, så ska jag lägga upp en video på mig när jag visar hur glad jag är och skriker och hoppar runt! :D

  Kram!

 23. Frida skriver:

  Har tyvärr inget Youtube konto, Men jag gillar rapunzels sida på facebook!
  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/27-medium-golden-blond-clip-on-set denna färg skulle jag jätte gärna vilja vinna! Jag har en lungsjukdom alveolärproteinos som jag har kämpat med sedan jag var två år & även skolios och min vardag är inte den lättaste. Jag skulle absolut precis som alla andra bli jätte glad av att vinna! om inte gladare. Jag har ganska så tunt hår och då är löshår perfekt! har även hört att rapunzel har väldigt bra kvalitet på sitt löshår. somsagt så skulle det betyda väldigt mycket..

  1. Frida skriver:

   Har förresten skaffat youtube nu! :)

 24. Agnes Nielsen skriver:

  Heej! Jag har försökt ladda upp denna kommentar på youtube fast det funkar inte, så hoppas här går bra:

  Jaa vilken rolig tävling<3 Jag har gillat deras facebook sida! Här är en länk till löshåret jag gärna vill ha : http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/12-golden-brown-clip-on-set

  Jag vill vinna för att jag har aldrig vunnit en giveaway, och jag tycker i alla fall att jag har rätt kort hår, men vill ha längre, så löshår från rapunzel vore perfekt!;) Och jag fyller även år den 6 februari så det skulle vara som en liten efterskotts-födelsedags present!

  Om ett mirakel skulle ske och jag skulle vinna, så ska jag lägga upp en video på mig när jag visar hur glad jag är och skriker och hoppar runt! :D

  Kram! :)

 25. Bella skriver:

  En fråga:
  Om du har haft en giveaway och sen när du har sagt vem som har vunnit har du sagt att personen som har vunnit ska skicka ett privat meddelande till dig på yt. Hur gör man det????

 26. Thea skriver:

  Skulle jätte gärna vara med. Men har ingen YT kanal och vet inte hur jag ska göra grejerna du sa att man skulle göra plus har ej Facebook. Så SNÄLLA ha en sådan tävling på bloggen också. Om ni tycker likadant. Gilla då så Lisa ser

 27. Emma skriver:

  Hej!
  Jag har haft cancer… Nu har mitt hår börjat växa ut men bara till öronen :(
  Har kollat på dina videos i alla mina dagar på danderyds sjukhus… DU GÖR MINA DAGAR!
  Fast en du e yngre en mig haha (är 13,14 i Juli)
  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/27-medium-golden-blond-clip-on-set
  Där är min hårfärg! Och jag har gillat deras FaceBook sida!

  Även om jag inte får den här chansen vill jag att du ska veta att du är vacker och helt underbar:)

  Kram//Emma

  1. Mats94 skriver:

   Enligt din Facebook-profilbild verkar din beskrivning dock inte stämma. Tycker inte det är lämpligt att hitta på något som cancer som motivation för att vinna.

   1. Emma skriver:

    Kul att du går in på min FB!
    Nu är de så att min dotter inte har Facebook så de blir nog svårt för henne och skaffa Facebook!

    //Alexandra mamma till Emma och Moa…

    1. Mats94 skriver:

     Eposten visar tydligt att det är en ”Emma” som äger denna och är registrerad till en Emma på Facebook, inte en Alexandra som du nu påstår. Om ditt namn är Alexandra bryter du däremot mot Facebooks användarvillkor.
     ”På Facebook kan människor samverka och dela innehåll under sina riktiga identiteter. Den här kulturen bygger på ansvarskännande, och vi vill att alla ska kunna känna sig trygga och säkra. Att utge sig för att vara någon annan, skapa flera konton eller felaktigt utge sig för att representera en organisation underminerar och bryter mot Facebooks villkor.”
     Ingen idé heller att ta till ovårdat språk, bör inte en vuxen person, som du säger dig vara, förstå att det inte heller är lämpligt på en blogg som unga personer läser?
     Tycker jag gjort mig tydlig nog, diskussionen avslutas här.

   2. Emma skriver:

    Och en annan sak om de skulle vara hennes profil hur i hellskotta skulle du veta att profilbilden var tagen innan hon fick sjukdomen!? Sluta upp med de du gör…

 28. Emilia skriver:

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/8-copper-brown-clip-on-set

  jag har gillat deras Facebook sida :)
  jag vil så gärna villa löshåret för att jag har kort hår som aldrig vill växa ut och när det väl gör det så är det för slitet så jag måste klippa det:( har velat ha löshår så länge som jag knappt kan räkna till, om jag vill ha det blir det bara för dyrt så jag inte har råd jag hoppas verkligen jag vinner det här löshåret för jag vill se lika fin ut som du :) och asså jag skojar inte när jag kollar på dig tänker jag gud vad ful jag är om man jämför med dig :) du är så otroligt söt :*

 29. Amanda skriver:

  hej,gillade nyss sidan på fb.Ville bara först säga att jag tycker det är jätte kul när du har tävlingar och så<3

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/2-chocolate-clip-on-set-50cm-(110g)

  Detta är löshåret jag så hemskt gärna skulle vilja ha.
  Så länge jag kan minas har jag drömt om ett sont där långt fint hår men tyvärr har aldrig den drömmen gott i uppfylelse. Såklart kan man vänta på håret men jag tror inte mitt växer så mycket mer.Det skulle vara så sjukt kul att ha ett långt hår som man kan fixa med,göra coola frisyrer och greja.Att du har denna tävling är verkligen helt Amazing. Jag förstår att jag har typ 1% av 100 att vinna denna tävling men 1% är alltid nott. Såklart kan jag ju köpa löshåret men det är så himla dyrt så om jag skulle vinna detta nu skulle jag bli så sjukt obeskrivlig glad.Hoppas du läser detta och KRAM på dig<3

 30. Aya Alkhatib skriver:

  Hej och jag vill gärna vara med på tävlingen och vinna !!! jag har gillat http://www.rapunzelofsweden.se… och jag vill vinna för att den här löshåret är super fin och jag ska sjunga på talanger på scen det är i Dalabergsskolan som ligger i Uddevalla och då vil jag gärna ha den när jag sjunger !!!! och tack om jag vinner <3

 31. Ronja skriver:

  Så himla fin :)

  dansflickan.blogg.se

 32. tilde m skriver:

  Hej Lisa , o alla som ser detta.

  Jag har en tävling för dom som har blogg o instagram så om ni skulle vilja mara med i den så sök bara på

  tildemohlen.devote.se

  tävlingen är lut 31 januari så passa på innan den första tar slut. gilla så lisa ser :)

 33. Hej! Jag har inte youtube så jag hoppas att det går bra att skriva här med!
  Jag har gillat deras fb!
  Jag vill gärna ha detta läshåret
  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/27-medium-golden-blond-clip-on-set

  Jag vill vinna för att jag har några cm kortare hår en dig och jag vill så gärna ha långt hår nästan alla i min klass har långt fint hår. Jag vill också ha det. Varje dag säger jag typ till mamma såhär mamma titta bad långt hår jag har fått fast det inte har växt nånting. Så snälla Lisa jag vill VINNA jag orkar inte va den som har kort fult hår mera

 34. tilde m skriver:

  Jag har en tävling på min blogg för som som har instagram eller blogg o om ni vill vara med så klicka här

  http://www.tildemohlen.devote.se

  gilla så Lisa ser !!:)))

 35. Evelina skriver:

  Gjort som du sa,

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/12-golden-brown-clip-on-set

  Jag vill vinna eftersom jag har kort hår och vill ha längre, har inte testat löshår och vore kul att testa

 36. Hej misslisibell!
  Jag vill vinna för att det såg så himla snyggt ut när du har haft det i vissa videos, jag gick in där en gång för att titta men tyckte att det var lite dyrt :) jag vill inte låta egoistisk nu… Men jag skulle vilja vinna för att jag tycker att det är fint med långt hår, jag har försökt spara långt men det går bara av och blir slitet! Dumma hår! Aja jag har länkat det håret jag vill ha här: http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/6-brown-clip-on-set
  Jag har också gillat på facebooksidan :)

 37. hej jag har gillat rapunzel på facebook jag vill ha löshår jag har försökt fast jag har inte råd.jag har kämpat mycket föratt få löshår.Men jag kommer ihåg att det finns andra som vill ha det men jag är så tacksam om du väljer mig. Jag gillar verkligen löshår har försökt massor av gånger så det här löshåret skulle jag vilja ha det här löshåret:#30 Dark Copper Brown clip on set 50Cm (110g). Jag vill ha 50 Cm. Jag vill ha det snälla

  1. alltså jag menar lisa om du går in på rapunzel så sa du att man skulle klika på dom där orginal rakt hår eller vad det var så jag men att när jag skrev : #30 Dark Copper Brown clip on set 50Cm ( 110g) Då är det den hårfärgen jag vill ha så det var det jag menade

 38. Hej misslisibell!
  Jag älskarlångt hår, men mitt hår blir bara slitet och går av:( Aja men… Jag tycker löshåren är så fina men lite för dyra annars hade jag köpt :) Det såg också så lätt ut när du satte på dig det i videon :) Jag vill inte låta egoistisk och så men därför vill jag ha löshåret :) här är min hårfärg: http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/6-brown-clip-on-set
  Jag har också gillat sidan<3
  ~jätte coola sminkningar~

 39. Greta skriver:

  wow! Vilken känsla att läsa.
  Och min blogg närmar sig topplistorna, hihi. Jag är nöjd över alla som besöker min blogg och lämnar den med ett leende på läpparna och att mina läsare tänker ”wow, känslan att läsa den här powern!!”. Och att dom flesta återvänder. wow, wow, wow.

  http://gretaberzell.se

 40. josefine andersson skriver:

  Hej Lisa! jag har gillat facebook sidan och här är länken till färgen jag skulle vilja ha http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/6-brown-clip-on-set jag skulle vilja vinna lös håret för att jag alltid velat ha ett löshår men aldrig haft råd, för två år sen så klippte jag av mitt hår och nu har de växt ut men skulle JÄTTE gärna vilja ha längre puss och kram från mig<3 :) ps älskar din blogg och din kanal kolla gärna in på min blogg om du har lust http://www.josefiineandersson.devote.se !chao!

 41. Amanda skriver:

  Varför vill du inte svara på om du tjänar pengar på din blogg?

 42. Ana skriver:

  Hej Lisa!

  Jag har gillat Facebook sidan och och YT, till rapunzelofsweden. Min hårfärg är #6 brown clip on set. Jag vill ha löshåret för jag har ett slarvit hår och mitt är kort de gillar inte jag, jag vill ha långt platt hår så snälla, snälla gör mig till en vinnare!!!

 43. Hanna<3 skriver:

  Jag har inte en youtube kanal så skriver här jag vill ha löshår för att jag tycker mitt hår är kort och som t ex det är jätte fint på dig tycker jag och mina syror har det men mamma och pappa vill inte köpa det till mig så jag vill jätte gärna vinna och testa det! <3 kram http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/24-strawberry-blond-clip-on-set detta är sorten jag vill ha på löshåret kopiera den och gå in och kolla på färgen! <3

 44. Lisa Lindström skriver:

  Kunde inte lägga ut på din yt kanal,vet inte varför..

  men skriver här ist ,hoppas jag kkommer med endåå.

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/22-honey-blond-clip-on-set

  Jag tycker att jag borde vinna för att jag har väldigt slitet hår,

  väldigt tunt hår.

  har man tunt hår så växer det inte fort,

  jag har under 4 års tid velat ha löshår,

  men har aldrig haft pengar åt det,

  har följt dig sen lång tid tillbaka,

  Beundrar dig stort.

  Har sett dig en gång på torp,föresten,

  åh,vågade inte gå fram:(

  /Lisa från uddevalla!

  Besök min blogg,snälla..

  http://www.nattstad.se/lisalindstrom

 45. Hanna<3 skriver:

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/24-strawberry-blond-clip-on-set har gillat facebook sidan och vill gärna ha det mitt hår är kort tycker jag och jag tycker det är jätte fint med löshår som t ex på dig du är super fin i det och jag vill också testa att ha det för mina föräldrar vill inte köpa det till mig! <3 kram

 46. Hanna skriver:

  Hej! har gillat på fb

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/27-medium-golden-blond-clip-on-set

  Jag vill vinna detta löshår för jag har lika långt hår som dig kort och tunt passar verkligen inte mig min kompis har en läshår som jag provat och var jätte fin i det och därför vill jag ha detta löshår

 47. Hedvig, hedviga.blogg.se skriver:

  Gjort allt & här är länken: http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/6-brown-clip-on-set

  Jag vill ha löhårt för att min familj lägger ner så otroligt mycket tid och speciellt pengar på att jag ska få kunna ha min ponny kvar, vi jobbar i stallet för att kunna ha råd. Skulle därför aldirg ha råd med RapunzOf Swedens löshår. Älskar deras kvalité då en kompis har det här löshåret. LOVE!

 48. Hej Lisa! Jag älskar din blogg och har tittat på alla dina video bloggar. Jag såg därför att du nu har en giveaway och tänkte vara med.

  Jag har gillat deras facebook sida och valt ut ett lös hår som jag vill ha och det är
  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/12-golden-brown-clip-on-set

  #12 Golden Brown Clip on set 50cm (110g)
  ANLEDNING:
  Jo jag har alltid velat ha lös hår och ställt upp i andras give away men jag har aldríg vunnit… Det är i min hårfärg och jag har alltid velat få längre hår utan slitna toppar. för ett tag sen klippe jag mig och jag blev inte nöjd! löshår är den perfekta lösningen och när jag såg ditt i videon kunde jag inte stå emot att gå med. Jag får inte färga håret och min familj har inte pengar till lös hår ( kan förstå) men jag skulle så gärna vilja ha det. Jag har önskat mig det i födelse dags present men fick det inte. Jag är en glad snäll tjej och skulle bli ännu gladare om jag vann din tävling!
  Ha det bra Lisa! och hoppas att jag vinner. Hej då! ♥

 49. ps om jag vinner säg inte mitt efternamn! ;)

 50. Filippa skriver:

  Hej!:) Jag har gillat på Facebook nu och kollat ut vilken färg jag ska ha

 51. Hej lisa!

  Jag har gillat på FB.

  jag vill ha den här:(http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt)
  Jag har typ lika långt hår som dig och jag har önskat mig det håret och du finns du där som kan dela ut det till mig så nu får jag väl hoppas.
  KRAMAR FRÅN MAGDALENA MAGNUSSON

 52. William Elliot skriver:

  Min flickvän fyller snart år och jag har verkligen svårt att hitta något! Det här är ju perfekt!

  Vill även passa på att tacka dig för din underbara blogg! Jag må vara kille men inspirationen du ger mig, din vilja och ditt entreprenörskap är underbart att se!
  Det går inte att kommentera ditt youtube klipp..försökt i 2 dagar nu :(
  Din blogg är super!!
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/p627-golden-brown-mix-clip-on-set

 53. Elin Börjesson skriver:

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/22-honey-blond-clip-on-set

  Hej,Lisa
  jag vill ha löshår för att jag har klippt mig och jag blev inte nöjd, det blev för kort. :( Sen såg jag din blogg och såg att du hade en tävling. Så nu om jag vinner kan jag få långt hår igen :) ♥ obs jag gillade deras sida<3

 54. Amanda Granberg skriver:

  Hej, jag har gillat facebook sidan och här kommer adressen till det löshåret jag vill ha:
  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/8-copper-brown-clip-on-set

  För ungefär tre månader sedan klippte jag mig och jag tyckte det blev för kort. Jag vill ha en jättefin frisyr på skolavslutningen men mitt hår är tyvärr för kort och hinner inte växa ut. Jag har aldrig vunnit en giveaway och skulle därför bli jätteglad om jag vann. Från en tjej som aldrig vunnit en giveaway.

 55. lillmoberg skriver:

  Jag har gillat sidan:) detta löshår vill jag vinna #P27/613 Summer blond Clip on set 40 cm (110g)
  varför just jag vill vinna är för att långt hår är så himla snyggt men mitt hår växer aldrig ut så att jag hinner aldrig få långt. Dessutom skulle det vara en sjukt bra grej för mig att blogga om i min blogg. Behöver variera min blogg med mode precis som dig. Så jag vill helt enkelt vinna:)

 56. matilda skriver:

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/p27613-summer-blond-clip-on-set
  de här håret vill jag har,hej jag har inte yt men jag har hotmail: matilda.bendroth@hotmail.com (och har gillat FB sidan!!!)
  brukar men oftast börja med men jag vill göra mitt bidrag lite mer specielt, så nu kommer mitt bidrag till din tävling: hej Lisa!
  jag tycker jag har kort hår och vill ha det längre så jag blev jätte glad att du hade en tävling med löshår. så jag ville vara med i tävlingen.

 57. djana skriver:

  Hej Lisa jag har gillat den sidan på facebook. Och jag har ganska korthår så jag skulle vilja ha det löshåret jag sickar här kolla här.http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/30-dark-copper-brown-clip-on-set

 58. Isabella Lindkvist skriver:

  Jag har gillat deras facebook sid och valt vilket hår jag vill ha :)

  Länk: http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/10-medium-ash-brown-clip-on-set-50cm-(110g)

  Varför jag vill vinna: Den första anledningen är att jag vill vinna för att känna hur det känns att få vinna ett sånt här pris som kostar väldigt mycket pengar, själv har jag inte råd och har aldrig vunnit någon tävling. Jag har bara vunnit 2 små tävlingar men annars har jag bara haft otur.

  Och den andra anledningen är att jag har så kort hår och vill verkligen inte ha det.

  PS. Har skickat 2 mejl till dig om en rosa magtröja, vet inte om du har fått dem men om du har det så snälla mejla tillbax eller skriv/ säg i ett inlägg <3

 59. djana skriver:

  Hej jag heter djana jag har gillat den sidan. Och varför jag vill ha det här löshåret är för jag har korthår.
  Länk:http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/30-dark-copper-brown-clip-on-set

 60. djana skriver:

  jag vill vina den för jag vill veta hur det käns att ha långt hår , jag har gillat sidan. och jag har inte råd med löshår

 61. Bianca skriver:

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/12-golden-brown-clip-on-set HAR GILLAT SIDAN

  hejsan Lisa ! jag tänkte gå rakt på sak varför jag så gärna vill ha löshåret. Jag har inte råd med löshår.Min mamma klippte av det för 2 år sedan i en kort page!jag hatar det verkligen! jag blev kallad samma namn som våran syslöjdsfröken!Nu går jag i 7:an alltså första året på högstadiet.Jag har nästan inget självförtroende alls p.ga av mitt hår! Får alltid komentarer om det.Och nu har det blivit så tunt så man nästan ser igenom det! såhär ska det inte va! därför drömmer jag om ett löshår.
  skulle va glad om du iaf skickade ett meddelande på hotmail.

 62. Bianca skriver:

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/12-golden-brown-clip-on-set HAR GILLAT SIDAN

  hejsan Lisa ! jag tänkte gå rakt på sak varför jag så gärna vill ha löshåret. Jag har inte råd med löshår.Min mamma klippte av det för 2 år sedan i en kort page!jag hatar det verkligen! jag blev kallad samma namn som våran syslöjdsfröken!Nu går jag i 7:an alltså första året på högstadiet.Jag har nästan inget självförtroende alls p.ga av mitt hår! Får alltid komentarer om det.Och nu har det blivit så tunt så man nästan ser igenom det! såhär ska det inte va! därför drömmer jag om ett löshår.

 63. Bianca! skriver:

  Hej Lisa!

  He funkade inte att lägga upp de på yt så jag hoppas du ser de här!

  Jag har gillat deras Facebook sida och jag tycker att jag borde vinna för jag har jätte kort hår. Jag mår dålig av detta för jag har de alltid uppsatt och skulle vara himla roligt om jag fick gå till skolan med uttsläppt långt hår som jag aldrig haft! Jag har alltid viljat ha långt hår men de vill aldrig växa ut!. Mitt självförtroende har också blivit påvärkad av detta så de skulle va till stor hjälpa om jag van!

  Jag skulle vilja ha detta löshåret:#12 Golden Brown Clip on set 50cm

  Här är länken till löshåret: http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-orginal-rakt/12-golden-brown-clip-on-set

 64. Helene skriver:

  Hej, jag har aldrig kommenterat på någon annans blogg, förutom mina kompisar. Och jag har aldrig heller varit med i en tävling förutom en, jag har alltid velat ha löshår, men mina föräldrar tycker det är för dyrt så och jag kan inte heller köpa det för att jag får inte någon månadspeng, och jag har även önskat mig det i julklapp men det fick jag inte. Jag tycker det är så fint med långt hår och skulle gärna vilja ha det någon gång, och jag skulle förstå om jag inte vann. Jag har inte ett YT konto men jag har gillat deras sida på facebook och här är hårfärgen som jag vill ha ifall jag skulle vinna :) —> http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/1b-black-brown-clip-on-set-50cm-(110g) Tack på förhand och hoppas du ser och att det gills om jag kommenterar här :) //Helene

 65. Johanna1027 skriver:

  Jag har gillat det deras hemsida på Facebook!

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/12-golden-brown-clip-on-set
  Den färgen har jag på mitt hår! Jag skulle vilja ha löshår för att jag har hur kort hår som helst. Jag klippte mig inte för så länge sen hos frisören och då klippte hon nästan bort allt mitt hår! Och jag ville inte ens att hon skulle klippa så mycket. Jag blev så missnöjd och jag frågade mamma om jag fick köpa löshår men hon vägrar köpa det åt mig. Jag har inte råd själv. Men det var därför jag vill ha löshår

 66. Madeleine/Srcryttarna.blogg.se skriver:

  Gillat fb sidan

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/24-strawberry-blond-clip-on-set <— de löshåret vill jag ha!

  Jag vill vinna för att jag har alltid velat ha långt hår, och jag har inte kunnat spara ut de, för att folka har komenterar att de inte är bra att ha så långt hår osv! skulle vara jätte kul att vinna!

 67. isabell hallden skriver:

  Hej Lisa! :)
  Jag har gillat på facebook och är med än gärna med och tävlar! Håret jag hade velat ha är detta : http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/18-dark-blond-clip-on-set

  och om jag vinner ska jag använda det på min bal till våren! Går i gymnasiet och tar studenten till våren nämligen, så det hade passat perfekt! Du är ju så himla fint i ditt :) Hoppashoppashoppas jag vinner nuuuuu ! tack på förhand <3

  BLOGG http://isabellhallden.devote.se/ !

 68. Bianca skriver:

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/12-golden-brown-clip-on-set HAR GILLAT SIDAN

  hejsan Lisa ! jag tänkte gå rakt på sak varför jag så gärna vill ha löshåret. Jag har inte råd med löshår.Min mamma klippte av det för 2 år sedan i en kort page!jag hatar det verkligen! jag blev kallad samma namn som våran syslöjdsfröken!Nu går jag i 7:an alltså första året på högstadiet.Jag har nästan inget självförtroende alls p.ga av mitt hår! Får alltid komentarer om det.Och nu har det blivit så tunt så man nästan ser igenom det! såhär ska det inte va! därför drömmer jag om ett löshår.

 69. Guest skriver:

  Hej Lisa!

  Jag har gillat Facebook och YT till rapunzelofsweden. Jag vill ha låtsas håret för jag har kort hår och de vill jag INTE ha, och jag har slarvigt hår bodde i topparna och över hela håret så snälla kan jag få de håret. Min hårfärg är #6 brown clip on set. SNÄLLA, SNÄLLA KAN DU GÖRA MIG TILL EN VINNARE!!!!!!! snälla Lisa!

 70. Ana skriver:

  du hermma mig

 71. Ana skriver:

  Hej Lisa!

  Jag har gillat Facebook och YT till rapunzelofsweden. Jag vill ha låtsas håret för jag har kort hår och de vill jag INTE ha, och jag har slarvigt hår bodde i topparna och över hela håret så snälla kan jag få de håret. Min hårfärg är #6 brown clip on set. SNÄLLA, SNÄLLA KAN DU GÖRA MIG TILL EN VINNARE!!!!!!! snälla Lisa!0

 72. Sara Reinvart skriver:

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/p627-golden-brown-mix-clip-on-set gillat :=)
  Kan inte kommentera din youtube :(((((( SNÄLLA SE DEhÄR!
  Jag vill vinna för jag alltid velat ha löshår, jag har en väldigt annorlunda färg på mitt hår men såg att rapunzel har exakt min hårfärg, den färgen finns ingen annanstans :( Pleease vill verkligen vinna, skulle jag vinna den här tävlingen skulle jag bli så sjukt glad! Delat din blogg på facebook och tipsar vänner hela tiden. (hoppas det ger lite bonus hihi) Love ur blog<3

 73. Amanda skriver:

  Heej Lisa!
  Jag har gillat facebook sidan, men har inget youtube konto så skriver här istället :) Anledningen till att jag vill vinna löshåret är för att jag vill ge det till min kompis. Hon är 17 år gammal och när hon började på högstadiet så blev hon mobbad och mådde jätte dåligt så hon tyckte inte att hon räckte till att allt på henne var fel få hon klippte av sitt hår jätte kort så det såg nästan ut som att hon hade rakat av det och nu ångrar hon det jätte mycket men har inte råd med löshår pga att det är så himla dyrt. Och jag skulle göra allt för att få se henne vara nöjd med sitt utseende igen! Ett leende säger ju som sagt mer än 1000 ord :) http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/4-dark-brown-clip-on-set-50cm-(110g) Det är den färgen som jag skulle vilja vinna isånafall :)

 74. Annie skriver:

  Har gillat på fb
  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/8-copper-brown-clip-on-set
  Och här är färgen
  Jag skulle vilja ha löshår eftersom jag inte får ha smink i skolan och jag har inte råd att köpa eget löshår då mamma inte går med på det. Jag vill känna mig snygg utan smink. Mitt hår är glest på ena sidan, så jag vill känna mig snygg som alla andra.

 75. Adina skriver:

  Hej Lisa! jag har gillar deras facebook sida och det här löshåret skulle jag vilja vinna http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/1b-black-brown-clip-on-set-50cm-%28110g%29 skulle varas jukt roligt att vinna ett löshår från rapunzel för det är bra kvalite på håret. puls att mitt hår inte alls är lång så det skulle vara kul med löshår som ser äkta ut. ha det bra!

 76. idaa skriver:

  Gud va du är fin, dela med dig!!!! <3

 77. Matilda skriver:

  hej :) jag har gillar sidan på fb… vrf jag ska vinna? Jo det är för att jag är EXTREMT mobbad i min skola o sånt.. Jag har alltid varit det pga vad jag tycker och tänker… Jag skriver nt detta för att du ska tycka synd om mig osv, untan för jag skulle tycka det vore coolt med löshår! Blev jätteglad när du gjorde denna tävlingen! har nt en chans att vinna men nu har jag provat :* http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/24-strawberry-blond-clip-on-set

 78. Johanna skriver:

  Kolla in min blogg har frågestund!!! http://winniethephoo.bloggplatsen.se/ NUUU!!!

 79. ❤❤❤❤❤❤❤ - 7 = turnummer skriver:

  Jag har gillat deras sida på facebook !!!

  Jag skulle JÄTTE GÄRNA vilja vinna detta, jag menar vem vill inte det !???!?!?!? :o

  jag har varit med och tävlat om detta tidigare på Keelas blogg, werun.se/keela
  Hon är en jättebra bloggare ”det är du också!!” och hon använder Rapunzels löshår. Ända sen jag såg Keelas hår för första gången så tänkte jag, ”åh, sånt vill jag också ha ” Jag har brunt, rätt så tunt hår, ungefär ner till bröstet och jag vill verkligen ha längre. jag håller på att sparar, jag har inte klippt mig på jätte länge men det är precis som om håret inte vill växa mer.. :o

  jag har provat en massa saker för att få det att växa, bland annat så har jag provat recin olja, det skulle tydligen funka ifall man gnuggade in det i hårbotten och lät det sitta i en halv timme innan man duscha..!! Jag provade det en – två månader men jag märkte inte skillnad… :( jag skulle bli såååå glad ifall jag fick chansen att vinna detta !!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  jaja, nog med prat.. xD

  IFALL jag skulle få chansen att vinna detta så skulle jag vilja ha denna färgen —–> http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/12-golden-brown-clip-on-set

  Anledningen till varför jag skrev här och inte på din youtube-kanal är för att jag inte fick plats med allt som jag ville skriva..

  haha, jag pratar nog för mycket, eller skriver.. !!! xD ❤❤❤❤❤❤❤

  Puss och kram ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤

 80. ❤❤❤❤❤❤❤ - 7 = turnummer skriver:

  åhh, kommentaren värkar inte vilja komma upp.. jag kan i alla fall inte se den :O

  men som tur va så print screenade jag kommenteren :D

  klicka på den här länken så kommer en bild på min kommentar upp !! —> http://tinypic.com/view.php?pic=nytwn7&s=6

  när du är inne på länken så är det bara att klicka på bilden så att den blir större :D

 81. ❤❤❤❤❤❤❤ - 7 = turnummer skriver:

  färgen som jag skulle vilja här är Golden Brown !

 82. Camille skriver:

  ‘Jag har gillat på facebook. och detta är min hårfärg…. :)

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/6-brown-clip-on-set

  du e bäst kram

 83. Heey! :)

  har inte youtube, men skulle gärna vilja vara med ändå.. jag har gillat sidan på facebook :)

  Varför jag vill vinna:

  Jag vill vinna därför när jag har väligt kort hår nu efter att jag klippte mej fel, och väntar på att det ska växa ut men inget händer, sen har jag inte råd att köpa löshår för jag har inga pengar, vinner jag löshhåret skulle jag bli överlycklig, det vore väldigt coolt att vinna löshåret i en tävling just hos dej eftersom du är typ den enda personen som jag följer och avgudar!

  så det skulle betyda super mycket att få vinna, men självklart vill ju alla vinna och bara en kan vinna!

  /Många kramar Faanny ♥

  löshåret jag skulle vilja vinna:

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/p26-chocolatebrown-mix-clip-on-set

 84. Ida :) skriver:

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/18-dark-blond-clip-on-set

  jag skulle vilja vinna för att i höstas klippte jag av mitt hår upp till öronen och jag blev absolut inte nöjd!!! jag blev så arg.. det skulle betyda allt om ja skulle vinna!! :*

 85. Malin Ekström skriver:

  Hej! Jag (som alla andra) vill gärna vinna.. Jag tänker inte hitta på nån sjukdom för att vinna, men jag svagt immunsystem (stav?) och får ena sjukdomen efter den andra, mitt hår växer knappt även om jag provar tabletter och andra grejer, Mitt under hår e rakt och över hår platt. Jag har alltid velat ha långt hår.. Då kanske jag faktiskt skulle bli snygg… Jag följer dina inlägg men har aldrig tävlat.. Jag brukar inte ha nån tur och alla har så bra anledningar. Jag skulle jätte gärna vinna för jag har ej råd och mina föräldrar skulle aldrig ge mig pengar för Löshår för vi har dåligt med pengar :(
  Jag har gillat deras sida och jag tror att det är löshåret kommer passas min hår färg http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/8-copper-brown-clip-on-set

 86. Malin Ekström skriver:

  Mitt under hår e platt och över hår lockigt* jag lägger förståtts upp binder på FB där mitt hår ser långt ut
  // Malin

 87. Malin Ekström skriver:

  Ledsen om jag e lite på.. Men det här är min enda chans att få löshår/snyggt hår, bara så du vet har jag kollat på dina video klipp på youtube hundra gånger
  Speciellt den om tävlingen

 88. Malin Ekström skriver:

  hej. jag har försökt kommentera men ibland så har texten blivit konstig och allt jag skrivit kom inte med och när jag kollar så finns ej kommentarerna med så jag skriver igen. Jag blev skit glad när du gjorde tävlingen. Jag har alltid velat ha löshår, men har ej råd… vi har ont om pengar. Jag har haft det jobbigt blivit mobbad, och även när jag slutade i klassen (ett år sen) så spred de rykten om mig och folk kunnde komma fram och fråga om jag hade adhd eller massa hemska saker. Jag borde slutat tidigare men trodde alltid att det skulle bli bra. i min nya klass har jag en jag umgås med och ska byta igen. Mitt hår växer inte heller… mitt underhår e rakt och över hår lockigt hel konstigt! och jag e typ sjuk hela tiden. Men jag säger inte det här för att du ska tycka synd om mig utan för att du ska förstå att jag har det tufft och att vinna den här tävlingen skulle göra min dag!! jag har gillat deras fb sida och även om jag aldrig vinner nått har jag nu försökt..! jag kanske inte har den bästa anledningen men..

  http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/6-brown-clip-on-set?group=prod_prod_grp-s1%2F1139

  ps: du e bäst har kollat alla dina videos även om jag just börjat följa dig!!!!! och även om mitt hår ser lång ut så e det för jag bara länger ut bilder där det e så

 89. Malin Ekström skriver:

  Haha jag har typ läst alla kommentarer och kan inte komma på Vrf just jag ska vinna men Gud vad glad jag skulle bli bara så duvet

 90. Hedda skriver:

  Du är så sjukt fin i långt hår lisa! Vill ha ditt hår! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *