33 kommentarer på “Collage – CUBUS”

 1. Rihanna.B skriver:

  Nice ska köpa skjortan!:-)

 2. Thea skriver:

  Fina kläder. Ska köpa alla. Hehe! Vad har du för storlek på kläder?

 3. saga skriver:

  Igår (30) januari skulle väl hammie och snuffie fyllt år :/

 4. saga skriver:

  Igår (30) januari skulle väl hammie och snuffie fyllt år :/:)
  Grattis i efterskott isf :)

 5. Vickaan skriver:

  Kan du inte skriva vad sakerna kostar när du lägger upp sånt här? :) då skulle jag bli väääärldsglad!!!

   1. Vickaan skriver:

    Vrf skickade du det till mig???

    1. Emilia skriver:

     du kanske ville kolla upp den :)

 6. Minna skriver:

  Men det är väl till vuxna? Puss och Kram

 7. milla skriver:

  Snälla Lisa kan du länka sidan på youtube vart du köpte skorna?!

 8. Maya skriver:

  Hej,kan du inte lägga up någon mera video när du sjunger?

  du är ju så bra :D??<3

  http://www.mayaharrysson.bloggo.nu

  Ps.ditt video klipp " 1 år på Misslisibell" jag har skrivit ett litet inlägg om det http://mayaharrysson.bloggo.nu/Why/

 9. LISA skriver:

  SKULLE VA JÄTTE KUL OM NI VILLE KOLLA IN PÅ MIN MODEBLOGG OCH RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OUTFIT!
  http://www.lisaanilsson.devote.se
  http://www.lisaanilsson.devote.se
  http://www.lisaanilsson.devote.se

 10. VilmaLindberg skriver:

  Hej hej! Jag har följt dina videosar på youtube och din blogg väldigt länge. Jag beundrar dig väldigt mycket och är jätte fascinerad över hur du kan vara så bra och duktig på allting! Jag älskar verkligen dina videosar och du inspirerar mig med saker o ting :) Nu till en fråga, jag har lagt upp några videosar på youtube när jag sjunger, det gör jag för att kunna inspirera andra och visa det jag verkligen brinner för. Precis som du gör. Därför tänkte jag fråga dig om du kunde länka min video när jag sjunger på din blogg? Jag skulle så gärna vilja ha flera visningar, så fler kan se mig. Jag skulle bli jätte glad om du gjorde det. Tack på förhand :) Kram http://youtube.se/vilmalindberg :D

 11. Julia Bieber skriver:

  nice

 12. Emma skriver:

  Hej! Älskar dina videoinlägg och in blogg. Jag undrar om du skulle kunna göra ett video inlägg där du pratar om din kristendom? Är nämligen själv kristen och vill höra lite om dina tankar om jesus och gud och så? Puss och kram!

  1. Mysan skriver:

   Min bäbis blogg!! (bästaväntyp)

 13. saga skriver:

  Följ gärnaa min blogg http://www.lookinhere.bloggplatsen.se H ej!! Jag följer dig varje dag bara så du vet:)
  Finns shortsen, dom svarta i långbyxor oså?<3

 14. Amanda skriver:

  Så snyggt!!! Gillar det svarta linnet med hjärtat!:)

 15. Amanda skriver:

  Jeansen och den stickade tröjan är hur snygga som helst!!! seriöst!

 16. Karro skriver:

  Jag tyckte om allt o.o

 17. Karro skriver:

  Vad är din E-post adress Lisa? Du kan skicka som privat meddelande

 18. Bella skriver:

  Allt va snyggt!

 19. I just want to mention I am newbie to blogging and site-building and honestly loved you’re web page. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You amazingly come with terrific article content. Bless you for revealing your web site.

 20. There are some interesting deadlines on this article but I don’t know if I see all of them middle to heart. There is some validity but I’ll take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish extra! Added to FeedBurner as well

 21. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *