Grym dag!

Hej, hej bloggen!

Idag har det varit en jätte kul dag och jag har lärt känna Lina mer och mer♥♥

Hon följde med mig hem och vi åkte till torget med bussen och först gick vi till en ny glassbar och köpte glass, tog två kulor höhö! En var i polka och den andra var jordgubbe. Lina tog också två kulor. Vi satt där ett tag och pratade sedan började shoppingen! Vi gick först till Cubus. Jag kollade speciellt efter jeans som var tajta och låga och jag har hittar fyra par så det är jag väldigt glad över för har väldigt svårt att hitta jeans som passar. Jag och Lina köpa likadant pack med fem st strumpor i och dom var neon färgade. Vi köpte en del annat också det har jag gjort en Haul på. Vi hade en riktigt härlig dag tillsamans♥

Imorgon har jag ett eng förhör och jag ska antagligen till Hilmer imorgon också♥

_DSC0169

17 kommentarer

17 kommentarer på “Grym dag!”

 1. Emma Henriksson skriver:

  Skönt att höra att du har haft en bra dag! ♥

 2. Rihanna.B skriver:

  Kul kan du visa upp dina locktångar och plattångar?!;-)

 3. Vickaan skriver:

  Hej just nu är jag jätteledsen för jag kan inte skicka min kommentar på giweawayn på din youtubekanal;( Jag skickar den här och hoppas det är ok jag vill jättegärna vinna:)

  hej jag har gillat deras facebook sida nu och här är länken till det löshår jag jättegärna skulle vilja ha: http://www.rapunzelofsweden.se/clip-on-set-akta-loshar/rapunzel-original-rakt/27-medium-golden-blond-clip-on-set?group=prod_prod_grp-s1%2F1139

  Jag klippte mitt hår lite kortare för ett litet tag sedan och jag blev jätteledsen när jag såg resultatet! Hoppas jag kan vinna så jag slipper skämmas… det är folk som sagt till mig att dom inte tyckte det blev snyggt;(

 4. Cayla skriver:

  Hejsan ♥

  Allt bra ? :)

  P.s Fin blogg !

 5. Ella skriver:

  HALLOJ Misslisibell jag älskar din personlighet :)

 6. Aya Alkhatib skriver:

  Hej lisa! jag vill jätte gärna få ditt nan på skype,Fb,mobiltelefon och jag vill säga I LIVE YOU LISA <3
  jag vill känna dig bättre jag heter Aya.alkhatib3 på skype,Aya alkhatib på facebook du är bäst jag önnskar att du sminkar mig någon gång!!!!
  I LOVE YOU

 7. Emma skriver:

  Hej. Jag vill att du Lisa tar upp den här kommentaren på din blogg, jag har kollat in din blogg ett bra tag nu ink dina video klipp angående sminkning ochsåvidare. Du
  ” misslisibell” du är en brud på 11 år du har mer smink än en 20 åring du är 11 du hat redan utvecklat finnar och rynkor. Det är för fan sjukt, jag tycker själv att du som 11 åring har kommit en bra bit med din blogg och jag tycker du är jätte duktig för att du driver en blogg med många läsare. Grymt jobbat! Men lilla du, du är 11 du ska fan inte sminka dig och din kropp har inte ens utvecklat könshår gumman du har inte ens börjat få din mens din kropp har inte ens utvecklat de lilla minsta du är en planka. Du har inte kommit in i puberteten ens , du är inte de lilla minsta stor om du tror de. Du är ett barn fatta och inse. // 16 åringar hälsar.

  Ps: ta inte illa upp men skärp dig, du förstör din hy jätte mycket, du kommer se ut som 40 när du är 20. Puss.

  1. hanna skriver:

   man kan väl sminka sig fastän man inte har fått mens!

   1. Emma skriver:

    À men du hon är inte mogen nog för att ha massa skit i ansiktet lilla du

 8. Emelie Cederhag skriver:

  Åå vad kul måste se videon!
  Lisa du ärvde söt!

 9. grisen@live.com skriver:

  Hej Lisa!

  du har en jättefin blogg!<33
  Det är bara en sak du ska veta och det är att det är en som fejkar dig på sin blogg!!
  du kanske redan visste det!???….
  De nheter misslisibells blogg!
  något sånt!!!
  Ha det bra!<3
  //Elin!!!

 10. Linnea skriver:

  Kanske en lite skumm fråga hehe men vad använder du för videoprogram på dina videos?<3

 11. tilda skriver:

  http://m.youtube.com/watch?v=j6Z4AxKD62Q
  i videon är dockorna på dig som har gjorts :) kramis

 12. Nadia skriver:

  Jag har några frågor till dig Lisa och jag undrar om du kan ta upp dom i en video
  1. Har du smink varje dag i skolan? 2. Kan du visa din bästa mascara? 3. Kan du visa ditt rum? 4. Magtröja eller linne? 5. Shorts eller jeans? 6. Vilken är din favorit mat? 7. Kan du visa Charlie? 8. Vilken affär gillar du att vara inne på mest Lindex eller H&M? 9. Hund eller katt? 10. Vill du färga ditt hår? 11. Kan du visa dina örhängen? 12. Kan du visa dina ögonskuggspaletter? 13. Kan du visa dina favorit kläder? 14. Kan du ha mig på skype? 15 I LOVE YOU.
  Jag vet var du bor och jag undrar om jag får skicka ett paket till dig Lisa? Isåfall kan du ta upp det i en video satt jag vet om sakerna/saken kommer fram?

 13. Elisa <3 skriver:

  Hej Misslisibell ( Lisa ). Jag vill att du ska besöka en blogg som heter fgfamilygirls.blogg.se denna blogg är mina vänners blogg och de undrar om du kan besöka och att du ska skriva några kommentarer om den. Jag tycker att du är bäst jag är ditt största fan. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *