Hilmer dag med Lina

Idag har jag varit i skolan som vanligt och vi hade kul oså sedan efter skolan hängde Lina med mig hem igen och hon följde  med mig till Hilmer och där var vi och hade jätte kul tillsammans!

Imorgon ska jag ha syslöjd i skolan och jag håller på med en jätte stor penna som blir klar imorgon, ska stoppa den o sy ihop det ; )

På Fredag kommer Hanna & Roger hit så åker vi till KCV. Den är till 00.00 typ och efter det så åker jag och Ida med upp till Farlköping där dom bor och där ska vi vara heela helgen så jag kommer inte kunna göra några videos men kommer nog blogga på mobilen : )

Kommer upp en sminkning ikväll, här har ni bilden:

PUSS!

IMG_3314

41 kommentarer

41 kommentarer på “Hilmer dag med Lina”

 1. Jenna skriver:

  Hej ! såg du mitt videosvar ? :)) Jag undrade om du kan berätta mej vad din skype heter ? :) du kan skicka den till jenna.e.k@hotmail.com :) eller till min kik jenna.nenna :) Jag skulle vilja skypa med dej ! :) Har du kollat in min youtube kanal ?? jennakvlog

 2. Cassandra Kristiansson skriver:

  Guuud,jag tycker att du är jättefin och cool och vet du va……VI SKA PÅ KLASSRESA TILL LISIBERG NÄR DU ÄR DÄR!!!
  HOPPAS ATT JAG TRÄFFAR DIG!! LOVE YOUU <3<3<3<3

  1. Emilia skriver:

   vi tycker samma sak

   http://missemilies.devote.se kolla in min blogg allihopa

 3. Julia skriver:

  Vad gjorde/ sa du i fin första video du gjorde? :) ps. Du är bra! :)

 4. Molly Häggbom skriver:

  När kommer din nya sminkkollektion!?

 5. petti skriver:

  Roligt! Hilmer som är så söt <3
  http://www.powned.blogg.se

 6. Noralie skriver:

  Vad synd att du inte kan göra videos :'(
  Vad fin du va också! <3

  http://noralies.blogg.se

 7. Mira Persson skriver:

  Men kan du inte göra lite videos genom mobilen, så du håller oss och dig själv lite uppdaterad..? <3

 8. Louise Lindqvist skriver:

  Vad ska du göra i falköping? Bor där så skulle vara roligt att veta!
  Kram Louise

 9. Ellen skriver:

  Hej kan du tipsa om min två blogger för jag vill ha fler läsare och skulle bli glad om du också kollade på någon av dom och kanske ge en kommentar xD
  Här är första: ellen.bildblogg.dinstudio.se
  Och här är andra: ellen.blogg.dinstudio.se
  Svara gärna till mig på min e-mail som är: ellenjaderlund@hotmail.se eller ellenjaderlund@gmail.com
  Ps. Snälla gör det för min skull xD

 10. Anonym skriver:

  Asså shiiiittt vad ful!!!! Du ser ut som en kvinna ju! Du ÄR en kvinna nu. Ellee en tant till och med.

  1. Emma skriver:

   Ingen är ful , alla är fina på sitt sätt alla är unika. Personer som dig borde inte ha tillgång till data/internet det ända personer som dig gör är att kränka folk för att själv må bra. Du är en osäker person och ännu pinsammare är att du inte skriver ditt namn. Pinsamt lilla du.
   Jätte fin Lisa, vi äldre tycker du är jätte duktig. Lycka till i fortsättningen

 11. Nellie skriver:

  Lisa du är jätte duktig! men det finns ett problem med dina sminkningar!<3
  det är att du gör samma sminkningar varje gång bara att du gör de i olika färger! det är säkert fler som tycker såhär:) När du var liten så "xprementerade" mer! hoppas du läser detta!<3 /Nellie:)

 12. Julia skriver:

  jag bor i Falköping!

 13. Nadia skriver:

  Gud vilken fin sminkning du gjorde.Hilmer är så söt lika söt som du

 14. Vicky! skriver:

  Måste säga en sak du är nog den gulligaste tjejen jag någonsin har sätt! Du är så fin och älskar din videos :)
  Ha det bra <3

 15. Jessica skriver:

  Hej Lisa! SNÄÄÄLLA KAN DU TA MED DENNA TILL QUESTION OF THE DAY?
  Jag får inte beställa saker från ebay, mina föräldrar litar inte på dem och jag vill ha såna där knähöga converse! Hur frågade du första gången du ville beställa och vad tycker dina föräldrar och vad ska jag säga för att övertala dem?

 16. saga skriver:

  Skulle inte Hammie och Snuffie fyllt år idag?:o Grattis isf:ooo
  Elr fyller år kanske man ska säga :)

 17. Tova:-) skriver:

  Men Lisa du kan väll lägga upp korta videor från mobilen??

 18. Molly Black skriver:

  Lisa! Fick en jätte bra idé!! Du kan väl göra en video där du klipper in lite senener från dina gamla videor så får man så hur stor du har blivit ijemfört (stavning) med då! Skulle vara jätte roligt att se på

  1. Emilia skriver:

   kolla min blogg molly :)

   http://missemilies.devote.se

 19. Ebba skriver:

  Hej.

  Snälla kan du komentera min blogg,skulle bli jätte glad då:)
  http://ebbaaas-blogg.bloggplatsen.se/

 20. disqus_k7UjMcHSs6 skriver:

  mylifelikecorinne.blogg.se

 21. Emilia skriver:

  HEJ ALLA KOLLA IN MIN BLOGG OCH FRÅGA FRÅGOR PÅ FRÅGESTUNDER DEN SOM KOMMER MED MEST FRÅGOR VINNER EN LÄNK :) http://missemilies.devote.se

 22. ida munther skriver:

  låter som du haft en bra dag lisa ;)
  http://www.iidaidas.blogg.se

 23. Jennifer skriver:

  Gud va söt! ;)
  Kolla in min blogg: http://www.jennifeeeeer.blogg.se

 24. sara skriver:

  Kolla min blogg: makeupsissi.blogg.se! Snälla? P.S Lisa du är en förebild! :)

 25. hind skriver:

  så söt

 26. Å,Hej! Jag heter Annie! skriver:

  Sry Lisa men det var nog ett av det FULASTE leende som jag har sett,inget illa ment säger bara det jag tycker ;-)

 27. Waliyhaa skriver:

  Hej Lisa kan du göra en video när du vissar dina 2 bästa kläder det skulle va Jätte kul!!♥

 28. Waliyhaa skriver:

  Lisa♥ du är så fin♥♣

 29. Waliyhaa skriver:

  Lisa Så Fin Jag Gillar dig

 30. Waliyhaa skriver:

  Kan du göra en video när du vissar hur man gör en läskig sminkning

 31. Stina Anderssoon skriver:

  Hej Lisa! Jag har gjort en bild/header till dig idag på morgonen! Hoppas du gillar den <3

 32. I just want to mention I am just all new to blogging and really liked your blog. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You surely have beneficial articles. Thanks a lot for sharing with us your web-site.

 33. Amazing this information is actually awesome it really aided me and even my family, cheers!

 34. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox now whenever a comment is added I buy four emails with similar comment. Is there by any means you possibly can remove me from that service? Thanks!

 35. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *