Hopp i Galopp

Hejsan,

Hade matte prov idag och fick 26/27 och det är skiit bra! Jag har fått hem min nya videokamera och är väldigt spänd på att testa den! Jag håller även på att packa för Ida och jag ska åka upp till Falköping där Hanna och Roger bor♥ Kommer bli awesome! Det är många som håller på att skriva att dom vill ha tillbaka gamla Lisa, vad snackar ni om?? Jag är den Lisa som ni alltid sätt och känner♥ Många tror att jag kärnar pengar på att företag skickar produkter m.m men NEJ det gör jag INTE! Dom skickar smink m.m. för att jag tycker om det och då visar jag sminket m.m och då blir dom glada. Jag får inget för det förutom sminket! Vill att ni ska veta att jag inte är förendrar och tro inte att jag får pengar för det för det är inte sant : ) Men jag tänkte göra en video när jag hinner där jag visar min packning inför helgen ; )

IMG_10461Lisapizap.com13595723234881

48 kommentarer

48 kommentarer på “Hopp i Galopp”

 1. petti skriver:

  Guuud vad bra! Haha skulle inte fått så mkt i matte haha x)
  http://www.powned.blogg.se

  1. Emilia Pettersson skriver:

   wow fin blogg <3

   1. petti skriver:

    Tack! <33

 2. alice skriver:

  Jag tycker att du är samma underbara Lisa som alltid!:)

  Mylifeofalice.wordpress.com

  1. Miss Lisibell skriver:

   tack så hemskt mycket♥

 3. Paulina skriver:

  Lisa jag älskar din blogg och du är bäst! :D <3

 4. disqus_ZPe60rE8fv skriver:

  Hej Lisa den sidan är jätte bra har jag hört av min kompis och biligg du kanche hittar nåt ! .wwwlightinthebox.se

 5. Ebba skriver:

  Hej! Jag vill gärna att du visar ditt smink

 6. Pandan skriver:

  ÅH snälla kan du ha en smink video till alla hjärtans dag! Please <3

 7. Anna Rothstein skriver:

  Dom är ju korkade! Det är klart att du är samma Lisa som du alltid har varit!!:) kramis<3

 8. Anfisha skriver:

  Hej!
  Såg att du kommentera en bild så snälla kommentera den här!
  Snälla kan du snacka med mig på kik??
  Heter anfisha123
  Snälla jag ber dig om du skriver till mig berättar inte jag för NÅGON om vad du heter på kik.
  Så snälla jag ber dig skulle betyda så mycket<3

 9. Elin skriver:

  Så bra det gick på matteproveg!
  Sötis! <3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

  1. Emilia Pettersson skriver:

   asså jag älskar din blogg <3 http://missemilies.devote.se

   1. Elin skriver:

    Tack! <3 Emilia!

 10. Lova skriver:

  Wow, vilka ögon, sjukt fina!! <3

  1. Emilia Pettersson skriver:

   skit fin blogg vill du kolla in min :) http://missemilies.devote.se

 11. Jenny Eriksson skriver:

  Hej Kan du länka de knä höga conversen (fake) i ett inlägg för min syrra har letat mycket efter sånna och hon har velat ha de för en förebild från nån ”Shake it up” Rocky.–.

  Men Jag hitta bara sånna på ebay.com för de fanns ej på´.se men de fanns inga fake tror jag ! jag skulle bli sjukt

  glad om du kunde messa , skajjjpa eller kika mig om info för jag är ej så bra på dollar och frakt grejen!! Och de ska vara en överasskining och mina föräldrar är inte heller så duktiga på sånt här hehe !! Men tack om du skulle kunna va snäll o hjälpa mig helst svarta tror jag hon vill ha, För de har den där tjejen min hotmail cicci01@live.se min skype cecilia8888125

  kik cicci 01 Nr 0709793732 Den jag skriver på nu (hotmail) är min andra random m.m

  pöss hoppas du hör av dig gömms!!♥☻☺♦♣♠○◘• //Mvh Cicci ♥

 12. Alicia skriver:

  Ett tips till en video:

  Jag tycker att det skulle vara kul ifall du gjorde en video där du visar hur du klipper i videor du lägger upp och hur du snabbspolar och slow motion och sånt. Det skulle vara jättekul, och många skulle gilla det! :) Men om du gör det förklara hur man gör det så du inte bara filmer vart man ska trycka osv. :)
  Hoppas du gör det, kram<3

  http://www.aliciaelofsson.se

  1. Emilia Pettersson skriver:

   OMG fin blogg kolla in min http://missemilies.devote.se

 13. Elaine Forsström skriver:

  Din blogg e jätte fin o bra! lägg gärna upp mera videos :)

 14. Leia!! skriver:

  Älskar varenda video du gör lisa!!!!! Xoxo Leia!!

 15. Emma Henriksson skriver:

  åh gud , jag älskar dig lisa , jag har berättat för dom du är fortfarande vanliga söta lisa? vad är det dom inte fattar du är den gulligaste människan som finns , hoppas du har kul när du åker till hanna och roger! :) , puss puss =) du är så underbar som människa. ♥

 16. Jessica skriver:

  Hej Lisa! SNÄÄÄLLA KAN DU TA MED DENNA TILL QUESTION OF THE DAY?
  Jag får inte beställa saker från ebay, mina föräldrar litar inte på dem och jag vill ha såna där knähöga converse! Hur frågade du första gången du ville beställa och vad tycker dina föräldrar och vad ska jag säga för att övertala dem?

 17. Emma Henriksson skriver:

  Och förresten , jag har gjort en video till dig på youtube :) har två kanalar så det här är min andra http://www.youtube.com/watch?v=CCYs9x3kqPI

 18. Ugglan :'DD skriver:

  Alla förändras, man är inte alltid samma, man växer upp, hittar saker i livet som gör en lycklig. Livet är till för att levas, slösa inte bort det på en massa skit kommentarer som att hon inte är gammla Lisa. Jag är inte samma människa som jag var när jag var 8. Det är ganska självklart, men det betyder inte att man inte har samma egenskaper, Lisa är fortfarande underbar. :)

 19. Lisa, du är den du är. Och de kan ingen ändra på <3 du är samma underbara, gulliga, snälla och söta Lisa som bryr sig om alla <3

 20. Noralie skriver:

  Det var säkert bara slarvfel på det du inte fick rätt på! :D
  Jaja, ville bara säga att jag tycker du är en underbar person och du kommer antagligen bli vad du än vill, so stay strong! <3

  http://noralies.blogg.se

  1. Emilia Pettersson skriver:

   http://missemilies.devote.se fin blogg du har

 21. El....något ;) skriver:

  Lisa jag har märkt hur dina ögonfransar blir kortare och kortare. Jag tänkte bara ge ett tips:
  Du lägger ju mascara varje dag, det torkar ut Diana ögonfransar och det mår de inte bra av, de blir korta och vid ett tillfälle tappar man dem. I den här bilden har du jätte långa ögonfransar och den var ju tagen ganska länge sedan, men idag så har du väldigt korta ögonfransar även med mascara. Det hände mig oxå, men jag började smörja in dem med vasselin på kvällen och idag är dem SJUKT långa. Just saying! ;D

 22. Anna skriver:

  Med tanke på hur mycket du länkar till olika företag och webbshoppar så borde du faktiskt få betalt. Företagen når ut med ”reklam” till alla dina subscribers genom att skicka t.ex. en palett (som inte kostar mycket för dem att köpa in). Om du ska fortsätta att göra ”reklam-videos” så tycker jag att du ska börja kräva betalt av företagen, annars kommer de att utnyttja dig. Det finns ingen skam i att ta betalt för att göra reklam, du är väl värd din framgång Lisa.

 23. Nadia skriver:

  Hej Lisa I LOVE YOU

 24. Tess Woksepp skriver:

  Dina riktiga fans stannar……

 25. moa skriver:

  Hej lisa ! jag är en 13årig tjej som tittar på dina videos,följer din blogg. Det är inte sant , du är så stark mot dom som hatar dig ! du är den lisa som du alltid varit ! <3 vi alla älskar dig lisa inse de , det är super kult när du tar med kameran ut och sådant på sommaren , skulle vart kult om du tar med den till din storasyster och filmar !kram från moa <3

  1. moa skriver:

   Ta med kameran till din syster lisa ! <3

 26. Emilia skriver:

  hej gud va fin blogg du har! http://missemilies.devote.se här är min betyder mycket om du kollaar!!!!!!!!!

 27. Emilia Pettersson skriver:

  omg fin blogg http://missemilies.devote.se här är min betyder mycket om du kollar!!!!!

 28. Jennifer andersson skriver:

  Hej snälla börja titta på min blogg vill att flera tittar på den skulle bli väldigt glad om ni vill eller undrar vad min blogg heter så heter den http://Www.Missjennif.bloggo.nu hoppas ni får en bra helg och en bra fredag hejdå♥

 29. missmirabell skriver:

  Ha en hel grym fredag lisa har varit och simmat för att vi skulle göra en sak och då skulle vi göra det typ. Kan inte du göra en alla hjärtans dag video när det är det. Skulle vara jättekul <3

 30. missmirabell skriver:

  I fall jag skullle ha en blogg skulle den heta MissMirabell hehe. Kan du inte berätta om vad man n ska tänka på om man starta en blogg och så skulle vara kul

 31. missmirabell skriver:

  Hej lisa kan du inte göra en liten alla hjärtans dag tutorial när det är dags please.. hoppas du får det bra hos hanna och roger

 32. Ronja skriver:

  Okej. Ha så roligt där i helgen!

  dansflickan.blogg.se

 33. MissMylly skriver:

  Du är så söt Lisa! Älskar dig! <3

 34. Loa skriver:

  Lisa snälla lyssna på mig, företagen utnyttjar dig. De skickar gratis smink för att du ska visa det, oftast låter det faktiskt som att du läser från manus, inte likadant som i dina haul videos. När du visat och rekomenderat kommer många av dina fans köpa produkterna och då tjänar företagen på det. Det är helt okej att du inte förstod det först, du är ung och dum än så länge!

 35. disqus_ZPe60rE8fv skriver:

  Hej .. Varför använder inte du din maskara som du fick av http://www.styledbybeauty.se/mascara/santee-x10-volume-mascara.html är den dålig eller …..snällllllllaaaaaaaaaaaa kan du ha en video om dina maskaror …..tacksam för svar lisa …
  maskara video ..asså villcken maskara du tycker mest ommmmmmm….pliiizzz

 36. disqus_ytJl4bCZD4 skriver:

  Men det är ju ändå reklam och jo du känar ju smink. Säger bara vad jag tycker, jag vill inte alls vara taskig. Men annars är dina videos och blogg inlägg super roliga att se :)

 37. Stina Jonsson skriver:

  ni ska bara kolla på denna giveaway.

  ni kommer att svimma när ni har kollat på den för att den har sjukt sjukt fina och snygga priser bara kolla snälla:)

  kolla på videon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *