FREDAG!

Äntligen Fredag!!

Idag ska jag rida fast vi har teori men ändå, drar kl 5 typ. Sedan åker jag hem  o duschar och då har Ida sin ridlektion. Sedan ska Ida hämtas. Hanna & Roger kommer att komma och vi åker till KCV. Det håller på till typ 00.00 och jag o Ida kommer att ha med våran packning för efter KCV ska vi åka med Hanna & Roger upp till Falköping där dom bor : ) Jag kommer stanna där till Söndag tror jag och vi kommer åka och simma o massa annat kul! Så jag kommer inte kunna göra videos under helgen, MEN… Jag kan försöka blogga varje kväll m.m och berätta vad vi gjort, om ni vill? Jag håller även på att lägga upp nåfgra videos med den nya kameran, en video som är uppe är där jag säljer ett iphone skal med en autograf på. Jag håller även på att ladda upp en Januari favoriter 2013 och kommer göra en video med min packning!

IMG_0953pizap.com13595723234881

 

17 kommentarer
 • Ami

  Fin bild där det står xoxo Lisa :)
  http://amii.bloggplatsen.se

 • lollisen

  Låter som en jättebra fredag själv så kanske jag ska på kalas hos en av mina bästisar

 • mooniesan

  Jag älskar dig jätte mycke kan vi bli vän på skype jag heter mooniesan snälla….♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  Du är så fin söta snälla Lisa

 • Jessica

  Hej Lisa! SNÄÄÄLLA KAN DU TA MED DENNA TILL QUESTION OF THE DAY?
  Jag får inte beställa saker från ebay, mina föräldrar litar inte på dem och jag vill ha såna där knähöga converse! Hur frågade du första gången du ville beställa och vad tycker dina föräldrar och vad ska jag säga för att övertala dem?

 • Moiz

  Jag vill gärna att du bloggar i helgen!:D ha så kul! Jag skulle så gärna vilja vinna skalet med din autograf!!! Skulle bli skit glad!! Love u<3

 • Julia

  Vilket badhus ska du till?

 • Siri

  Vad kul! Hoppas du och alla andra får en bra helg :)

 • missmirabell

  Dom där knä höga conversen som du har finns dom i svart också. Ps kan inte du göra en nagellacksvideo och en alla hjärtans dag video

 • lollisen

  Ha en bra helg!!

 • wicke

  hoppas du har en nice fredag! http://awezume.devote.se/

 • Sanna

  Kolla gärna min blogg foto&vardag och mycket mer!

  sannata.blogg.se

 • Nellie

  Hej Lisa jag älskar din blogg och din youtube kanal

 • Nellie

  Hej Lisa jag älskar din blogg och youtube kanal
  Kram

 • Nellie

  Gilla om ni också tycker att hon bäst!!!

 • jazmine_oberg@gmail.com

  Vad heter du på kik????

 • Tindra Borger

  Hej Lisa jag heter Tindra och jag har en fråga. När 4 pojkar är duma i skolan vad ska man göra då. och dom säger bög fitta kuk och allt elakt vad ska jag göra. Snälla snälla hjälp mig. :)

 • Tindra Borger

  Hej Lisa jag heter Julia jag ska ställa en fråga till dig. Vad ska man göra när 2 killar är dumma och tar andras saker. Men aldrig lämnar tillbaks dom. Snälla kan du hjälpa mig. Det här är jag och min syra och min bror. hon med orange tröja är Tindra Borger och jag är den andre flickan och den lilla är min lille bror Hampus Borger.