FREDAG!

Äntligen Fredag!!

Idag ska jag rida fast vi har teori men ändå, drar kl 5 typ. Sedan åker jag hem  o duschar och då har Ida sin ridlektion. Sedan ska Ida hämtas. Hanna & Roger kommer att komma och vi åker till KCV. Det håller på till typ 00.00 och jag o Ida kommer att ha med våran packning för efter KCV ska vi åka med Hanna & Roger upp till Falköping där dom bor : ) Jag kommer stanna där till Söndag tror jag och vi kommer åka och simma o massa annat kul! Så jag kommer inte kunna göra videos under helgen, MEN… Jag kan försöka blogga varje kväll m.m och berätta vad vi gjort, om ni vill? Jag håller även på att lägga upp nåfgra videos med den nya kameran, en video som är uppe är där jag säljer ett iphone skal med en autograf på. Jag håller även på att ladda upp en Januari favoriter 2013 och kommer göra en video med min packning!

IMG_0953pizap.com13595723234881

 

3 017 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *