Yohio

Ni såg väll Melodifestivalen 2013 i år?

Men det var en väldigt speciell kille som var med. jo, självaste YOHIO! Det är en väldigt känd artist som är super känd i Japan och i år var han mer i melodifestivalen. Jag tycker han är skit cool och vågar verkligen sticka ut och vågar göra det han gillar! Han började att sminka sig i 6:an och sedan har det bara fortsatt! Nu är han en stor förebild för många, våga göra vad ni vill killar och tjejer!

pizap.com13595723234881

 

42 kommentarer

42 kommentarer på “Yohio”

 1. Emma Henriksson skriver:

  lisa! se min video :) till dig

 2. Emma Henriksson skriver:

  haha förresten kolla instagram du fråga ju va jag skicka för saker! och jag skrev det på din bild.

 3. Thea skriver:

  Jag håller med till 100%.

 4. Elin skriver:

  Det är bra att stivia ut i mängden!!
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 5. Lovisa Nilsson skriver:

  Han äger!!! Älskar dig Lisa <3 heartbreak hotel :*

 6. Ellen skriver:

  Jag tycker det är bra att du inte är emot honom, för det är många som är det! Killar får väl också göra sig snygga liksom? :)

 7. Corinne skriver:

  Hej ALLA!
  Vill du vara med och bli utlottad till veckans blogg? Besök då min blogg! :)

  http://www.mylifelikecorinne.blogg.se
  KRAM!

 8. bieber-fever skriver:

  Han äger fett.älskar honom.bra att du inte är emot honom

  Älskar dg lisa

  1. bieber-fever skriver:

   DIG

 9. Ronja skriver:

  Håller med

  dansflickan.blogg.se

 10. Iddddaaaa skriver:

  I love YOHIO<3

 11. Lolle skriver:

  Du är också en STOR förebild för folk Lisa t.ex för mig!<3

 12. Evelina skriver:

  Rösta på honom igår, så bra! ;)

  http://www.myliiiife.blogg.se

 13. Moiz skriver:

  Du är en förebild Lisa<3

 14. linnea skriver:

  många i min klass säger att dom inte gillar honom men jag tycker han är coool och hans musik är bra:O

 15. Esther skriver:

  Han är grymt cool! Och han sjunger jätte bra!

  1. Molly Häggbom skriver:

   Aa, verkligen!

 16. Paulina skriver:

  Han är bäst! <3 :D

 17. Elin skriver:

  Jag hejar på Yohio i Melodifestivalen och jag håller med om att han är modig som vågar se ut som han gör, trots kritiken han får. Dessutom är han en duktig artist och trots att han bara är 17 år, är han redan känd i Japan och även nu i Sverige:)

  Thumbs Up för Yohio och självklart Lisa också:D

 18. hÄMLIGT skriver:

  Han är grym I LOVE YOHIO<3

 19. anonym skriver:

  Min kompis pappa, har en kompis som känner Yohio! Woop Woop

 20. Yohio är min kusin!! De sa när han gick vidare till finalen: Farfar Jan-Eric Rehn var med i The Panters, pappa Tommy Rehn är med i Corroded och farbror Chris Rehn är med i Takida! Chris är min pappa! Sök på mig på Youtube snälla! Zaga Rehn! Jag sjunger!<33

  1. Ängla skriver:

   Gud vad kul, önskar jag var du!

 21. Signe skriver:

  Han började också lära sig japanska när han gick i fyran och nu pratar han flytande japanska och har en blogg på japanska!

 22. ponny skriver:

  har du hört hans andra låtar det är mer heavy meatal en vad du tror

 23. Sofia skriver:

  Det är alltid bäst när man är sig själv.

 24. Misslisibell och Yohio älskare skriver:

  han är en självklar vinnare för mig jag är verkligen en av hans fans! Han gör det han tror på och bryr sig inte om vad andra tycker han är så härlig han är min förebild jag älskar hans stil speciellt hans hår på något sätt ska jag få till det! kolla in min blogg misslaizzalina.devote.se eller min yt-kanal misslaizzalina02

 25. amberntsson@hotmail.se skriver:

  E den kille elr tjej?

 26. Amilia.m@gmx.com skriver:

  älskar han zaga gymnasten rehn visst yohio är inte din kusin allvligt du vill bara bli känd haha

  1. Det är visst sant!!! Han är min kusin och har varit det hela mitt liv!!

 27. Iona Rosin skriver:

  Det är kul att YOHIO uppmärksammas mer och mer. Om du är nyfiken på jrock och visual kei så är du välkommen att titta in hemma hos mig: http://visualioner.wordpress.com/category/japanese-music/ :-)

 28. olivia.bluckert@hotmail.com skriver:

  Du är jätte dukdig kan du be din kusen skriva till mig på min telefon snälla mitt nummer är 0737398630 snälla jag är bra på att sjunga jag vill gärna sjunga med yohio snälla du är bäst om du ber han att skriva till mig

 29. dennis skriver:

  Har du kik vad heter du i så fall

 30. Johanna Heinonen Lundell skriver:

  Visste inte att du lade ut om Yohio och jag är hans största fans :) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *