I’m home with a smile on my face!

Hej, hej!

Nu har jag kommit hem från torp och har duschat + redigerat Haul videon.

Jag är verkligen jätte, jätte, jätte nöjd med alla mina köp, är skit glad över allt! Så hoppas ni blir glada över Haul videon. Köpte bland annat den nyaste (tror jag) mascaran från maybelline new york rocket volum mascara. Ni får kolla på vidon när den kommer ut vad jag mer köpte : )

En sak som jag tänkt på var för mer en ett år sedan jag började så hade alla mindre på yt ganska dåliga web cams (inget illa ment) men nu så har typ ALLA HD kameror och det är skit kul för älskar att kolla i HD : 3

Imorgon ska jag åka till Hilmer och ta en ridtur efter skolan, längtar!

Men vi hörs imorgon kväll när jag kommer hem!

_DSC0299pizap.com13595723234881

18 kommentarer

18 kommentarer på “I’m home with a smile on my face!”

 1. veronica skriver:

  Först!

 2. Sara skriver:

  tvea kan tydligen inte ha bokstaven efter x

 3. Jacqueline skriver:

  3!!

 4. Ronja skriver:

  Åh! Vill också ha den mascaran! Den verkar as bra!

  dansflickan.blogg.se

 5. Tova:-) skriver:

  Ha mascaran imorgon! (Om du vill)

 6. Emma Henriksson skriver:

  okej! :) fin du är. <3

 7. Moiz skriver:

  Oki ska bli kul att se haul videon<3 vill oxå ha den mascaran den verkar skit bra!kraam

 8. Emelie Cederhag skriver:

  Vad kul ska se på din video nu! Dem är alltid bra och du är alltid så söt!❤love

 9. NothingIsNeverEnough skriver:

  Hej Lisa! Ville bara säga hur otroligt stark du är, alltså du är 12, du går igenom sån mobbning varje dag.. Du borde inte få så mycket hat som du får. Från vad jag sett av dina videos har du en underbar liten personlighet, du är så söt och du är otrolig på smink!De spelar ingen roll om du får allt hat från avundsjuka, det är ren mobbning och du står ut, du lägger ut nya videos även fast du får kommentarer som säger att du borde ta ditt liv.. Alltså din styrka i att fortsätta gör så jag ser hopp i framtiden! Jag är 3 år äldre än du och kan inte ens lägga en Eye-liner OK och du gör de helt perfekt. Du är Amazing, underbar, vacker! Såna som Du gör så de finns hopp för den här världen! Bry dig inte om alla hat-kommetarer de finns bara avundjuka i dem, eller har dem något allvarligt fel i huvudet. Lycka till med allt! och låt ingen göra dig ledsen, dem är inte värda dina tårar. ///S

 10. Lisa skriver:

  Kan jag få din adress för jag ska skicka en present till dig och den presenten kostar 500 kronor snälla an jag få din adress för jag vill så gärna skicka de sakerna till dig snälla jag har redan köpt de sakerna och förästen vilket datum skulle d och din bästis till Liseberg vill så gärna träffa dig !!!jag har skrivit ut bilder på dig som hänger i mitt rum nu <3snälla kan jag få din adress /ditt största fan

 11. Laura skriver:

  Hej Lisa !!!
  Du är så söt och fin.
  Besök min blogg: lauraj.blogg.se

 12. Anna skriver:

  När kommer videon upp? :)<3

  http://aannathornkvist.blogg.se

 13. Emelie Cederhag skriver:

  Snälla Lisa kan du göra en video när du tex lägger ut mattan när du lägger på filten när du lägger kuddarna på sängen!!!❤❤❤du är så himla söt❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *