I’m home with a smile on my face!

Hej, hej!

Nu har jag kommit hem från torp och har duschat + redigerat Haul videon.

Jag är verkligen jätte, jätte, jätte nöjd med alla mina köp, är skit glad över allt! Så hoppas ni blir glada över Haul videon. Köpte bland annat den nyaste (tror jag) mascaran från maybelline new york rocket volum mascara. Ni får kolla på vidon när den kommer ut vad jag mer köpte : )

En sak som jag tänkt på var för mer en ett år sedan jag började så hade alla mindre på yt ganska dåliga web cams (inget illa ment) men nu så har typ ALLA HD kameror och det är skit kul för älskar att kolla i HD : 3

Imorgon ska jag åka till Hilmer och ta en ridtur efter skolan, längtar!

Men vi hörs imorgon kväll när jag kommer hem!

_DSC0299pizap.com13595723234881

1 940 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *