Sedona lace…

…är ett smink märke och jag har två produkter där ifrån och det är två ”Eyeliner Gels” och i helgen kommer det en review video på dom och jag har dom i färgerna.

Agean

Mystic

Så ni får hålla utkik efter en sådan video, puss o kram!♥

_DSC0235

 

16 kommentarer

16 kommentarer på “Sedona lace…”

   1. Julia skriver:

    Kul att du svarade! Gillar verkligen din blogg och kanal!
    julia-bloggen.bloggplatsen.se det kanske inte blev någon länk?

 1. Emelie Cederhag skriver:

  Vad kul!! Hoppas videon blir bra!

 2. Gud, vilken fin bild på dig Lisa! <3
  Fast, det är ju alla<3

 3. Greta skriver:

  Var med och tävla om en valfri produkt från idiwa.se för 60 kr. Det är helt gratis att delta. Vinnaren utses 16/2. Det spelar ingen roll var i Sverige du bor heller.

  Lycka till! http://gretaberzell.se

 4. Mikaela Wendt skriver:

  Tja så fin blogg du har och så söt du e kolla in på min och följ den och den heter http://www.mickansblogg.devote.se

 5. Evelina skriver:

  Du är alltid lika fin, du är min förebild <3

  http://www.myliiiife.blogg.se

 6. sofia skriver:

  jag vill inte ha något hat, men du säger att du har finnar, det har jag också men jag tycker inte att du har det! jag tittade på en video där sa du ”när man blir äldre får man finnar” men så är det inte riktigt.. det kan bero på massa andra saker! vissa har fått det från sina föräldrar eller så kan man ha det under huden, då kommer det fram om det kommer fett i porerna men jag tror att om du nu har finnas så tror jag att det är för att du använder smink så ofta fast du inte beöver det!
  jag ville bara säga det, och jag hoppas att du inte tar det som en elak kommentar.. jag ville bara säga vad jag trodde.

 7. Emma skriver:

  Snälla kan du kika mig skulle vara jätte kul att bli din kompis:) kik=emmroc

 8. jelena skriver:

  HEJ LISSA JAG HAR SKRIVIT TILL DIG ASS MYCKET FAST INTE FOT NOT SVAR DU SVARAR ALDRIG

 9. best site skriver:

  I just want to mention I’m all new to blogging and actually savored you’re page. Most likely I’m likely to bookmark your blog . You really come with remarkable articles. Cheers for sharing with us your web site.

 10. Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

 11. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *