H&M Full Lashes Mascara – Review

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=a58cc71e8a&view=att&th=13cbfd960090fdd2&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8gp75xX3H3QxZb2nKVKu5H&sadet=1360429020174&sads=3fyZjDjRS7cUqRlltnGAowp4tgA

Nu kommer en review på H&M Full Lashes Mascara! Jag hade denna mascaran på underfransarna på inlägget innan där jag gjorde en review på ”Maybelline Rocket Mascara”

Jag hade då Maybelline’s Rocket mascara på övre fransarna och denna mascara på underfransarna, tycker att det är SKIT snyggt att ha blå mascara på underfransarna!♥

Jag använder denna mascara för att ha på underfransarna så detta är en liten review på en mascara för underfransarna, haha.

När jag applicerar mascaran så blir fransarna självklart blåa men jag måste siksacka jätte, jätte mycket för att det ska komma mascara överallt men då kommer mascara på huden under fransarna, inte snyggt! då tar jag topps och tar bort mascaran o lägger lite concelaer så blir det bra.

Borsten är smal men väldigt lång o det tycker jag är lite jobbigt. Piggarna börjar korta längst in och blir längre, längre ut på borsten. På borsten är det som flera rader med piggar och mellan raderna så är det ett litet mellanrum.

Mascaran är då från H&M för 50 kr och det är ju ett bra pris för en mascara.

Jag ger denna mascara 6/10 poäng.

PS: om ni vill se en video där jag sätter på mascaran klicka HÄR.

IMG_0146IMG_0148

617 kommentarer
Detta inlägget postades i: Review.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *