Maybelline Rocket Mascara – Review

Nu kommer en review på Maybellines Rocket mascara!

Anledningen jag köpte denna mascara var att jag var nyfiken på borsten, har inte sett en sådan cool borste innan! Ångrar inte att jag köpte den för den är amazing!

När jag applicerar den på fransarna sepparerar den min fransar otroligt bra. När man lägger mascaran ser man verkligen hur ögonfransarna blir längre o fylligare, I love! Färgen på mascaran är ”Black Noir” och borsten är stor, rund och piggarna på den är väldigt korta, längst in på borsten är piggarna bara någon millimeter långa men längre ut är dom längre.

Jag köpte den på REA för 129:- och den kostade egentligen 145:-

Jag ger den 10/10 poäng!♥

PS: Som ni ser har jag en blå mascara på underfransarna och jag kommer göra en review på den i nästa inlägg, håll utkik!

IMG_0142IMG_0148

2 206 kommentarer
Detta inlägget postades i: Review.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *