Maybelline Rocket Mascara – Review

Nu kommer en review på Maybellines Rocket mascara!

Anledningen jag köpte denna mascara var att jag var nyfiken på borsten, har inte sett en sådan cool borste innan! Ångrar inte att jag köpte den för den är amazing!

När jag applicerar den på fransarna sepparerar den min fransar otroligt bra. När man lägger mascaran ser man verkligen hur ögonfransarna blir längre o fylligare, I love! Färgen på mascaran är ”Black Noir” och borsten är stor, rund och piggarna på den är väldigt korta, längst in på borsten är piggarna bara någon millimeter långa men längre ut är dom längre.

Jag köpte den på REA för 129:- och den kostade egentligen 145:-

Jag ger den 10/10 poäng!♥

PS: Som ni ser har jag en blå mascara på underfransarna och jag kommer göra en review på den i nästa inlägg, håll utkik!

IMG_0142IMG_0148

9 kommentarer
Detta inlägget postades i: Review.

9 kommentarer på “Maybelline Rocket Mascara – Review”

 1. Emma skriver:

  den är skit bra

 2. Greta skriver:

  var med och tävla om en valfri artikel hos idiwa.se för 60 kr. Det är gratis att vara med och alla inom sveriges gränser kan delta i detta. Vinnaren lottas ut den 16/2. Du får större chans att vinna ifall du tipsar om tävlingen på din blogg/insta/fb osv.

  Lyckatill! http://gretaberzell.se

 3. Esther skriver:

  Oh my god, skit fint!

 4. Tova:-) skriver:

  Sluta vara så söt!!! :-) (Menar absolut inget illa menar det på ett bra sätt!)

 5. Alva skriver:

  Du borde ha lagt till en bild å före och efter :D

 6. Nadia skriver:

  Jag tänkte köpa den men gjorde det inte:( Nu när du har gjort den har review ska jag verkligen köra den :)

 7. maja12345@gmail.com skriver:

  Hej sjukt bra blogg kolla gärna in min blogg MissMaaja.Blogg.se

 8. http://Cutebeef.blogg.se skriver:

  Kolla in

 9. snoken skriver:

  Tvättar du borstarna med vatten eller hur gör du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *