Fobi mot hårfrisörer

Detta är nått jag har, Fobi mot hårfrisörer! Jag har aldrig vågar gå till en hårfrisör för att klippa mig för

 1. Man känner dom inte (oftast)
 2. man vet inte om dom förstår hur man vill ha håret

jag litar inte på dom, tänk om dom gör det helt galet och då blir man ju lurad!

Jag föredrar att min syrra Hanna klipper mig för hon känner jag och hon vet också hur jag vill ha det när jag klipper mig haha

_DSC0277

 

25 kommentarer
 • http://www.facebook.com/lovisa.nilsson.526 Lovisa Nilsson

  jag håller med dig lisa! jag hatar att klippa mig för att jag har blivit missnöjd flera gånger <3 Kram Lovisa:*

 • http://www.facebook.com/emma.henriksson.92 Emma Henriksson

  Kan förstå det känner samma sak

 • emmie

  Det är bra att du gör det som känns bäst! Min frisör har jag känt ända sen jag var liten. Hon är snäll och hon vet vilken stil jag har och hon förstår mig bra. Men första gången jag gick till henne var jag jätte rädd att hon skulle klippa mig helt konstig. Men man måste försöka nån gång, jag menar det var så jag fick min frisör. Och om du inte är nöjd så är det bara att fixa det igen eller låta det växa ut, du gör ju som du vill men jag säger att det kan vara bra att testa ibland!! ;) älskar din blogg!!!

 • Elin

  Förstår dig lisa! <3
  http://www.baraaeelin.blogg.se

 • alva

  Jag gillar inte heller att klippa mig. För jag vill ha kvar mitt långa hår. En annan gång blev jag missnöjd. Men annars är det skönt att klippa sig. men åhh. Jag ska typ göra det om någon vecka.. :( SÅ dåligt!
  alvak.blogg.se

  • Felicia

   Om du klipper bara topparna (ca 1cm),då kommer håret växa mycket fortare. Och då får du ännu längre hår. :D

 • Dilsha

  Jag har låångt hår och ska klippa mig snart och jag är i samma situation som dig hihi :)

 • http://www.facebook.com/emma.eriksson.982 Emma Eriksson

  En gång när min syrra var hos frisören sa hon att hon ville bara klippa topparna men istället klippte frisören typ jättekort hår ! Detta va när hon var liten..

 • Nadia

  Jag har lockigt hår och vill ha mitt hår uppsatt för när jag har utslept kommer det i mina ögon hela tiden det är jätte jobbigt. När jag var hos frisören sa jag att jag ville klippa mig jätte lite på topparna men hon klippte mig så kort att jag inte kunde ha tofs jag var jätte arg i flera dagar

 • missmirabell

  Min mamma klipper mitt hår fast topparna då hehe. Men förstår dig lisa<3<3

 • Alexandra

  Om man säger att man vill klippa topparna, så klipper frisören bort det slitna håret för att det ska bli snyggt, ovh för att om du har jätte slitet hår så klipper frisören för att det inte ska vara lika frissigt slitet och tovigt. Det är därför man kan bli missnöjd när man bara klipper topparna.

 • sara

  min blogg: makeupsissi.blogg.se

 • Alice

  Lisa du har över 30 000 premunater!!!!!! Grattis!!! :DDDDD <33

 • missmirabell

  När jag var liten så klippte frisören mig kort. Men jag vill ha långthår mamma säger typ att jag har det men jag tycket inte det.

 • emilia

  När jag klipper5 mig hos frisören blir det jämnt som jag vill ha det :)
  Min blogg: http://www.emiliashastblogg.se

 • feelliicciiaa

  lisa jag går till frisören och jag får hela tiden som jag vill ha det

 • Agnes

  Jag har också det nu, fick det i somras. Dålig frisör tycker jag, det tyckte min mamma också! Hon skulle klippa så att det blev format som ett U lite grann. Alltså hela håret, allt tilsammans, till ett stort U! Gissa vad hon gjorde? Hon klippte VÄRLDENS minsta U! Det var nästan spikrakt! Dessutom så var inte allt hår som ett U, bara en liten del av håret! Inte bra alltså! =(

 • http://www.facebook.com/elli.persson.7 Ellinor Persson

  Tycker dock att du borde gå till en frisör så att håret får frisyr. Din syrra är (vad jag vet) inte utbildad, hon har inte rätt material eller någonting. Hos frisören fixar dom så att håret får en frisyr , klipper man hemma har man ju bara hängande hår och ganska ovårdat. Tycker att det är konstigt att man vill klippa håret hemma, det syns oftast vilka som klipper hos frisör och hemma på håren :)

  • http://www.facebook.com/skaftomatilda.andersson SkaftöMatilda Andersson

   Även om man klipper sig hemma så har man ju ändå en frisyr. ;) ❤❤

  • Julia

   Jag klipper mig hos frisör jag har hängande hår. plus så är det faktiskt sant det lisa säger jag var förut hos frisören och ville klippa mina toppar och då klippte dom mitt halva hår. men som tur växer mitt hår ovanligt snabbt :)
   http://juliarosies.blogg.se

 • ElleSein

  Själv klipper jag håret själv och har gjort det i tre år snart, blir lika nöjd varje gång! Kolla på videos om hur man gör och prova sen på dig själv, det är kul och kostar inget. :)

 • Linnea Berggren

  Håller inte med dig denna gång!
  Du har helt fel!(no hate)

 • Elin

  Men alltså… Det är stor skillnad på att vara rädd för att gå till frisören och ha fobi för att gå till frisören och om det du skrev är det enda så tvivlar jag väldigt starkt på att du har fobi för att gå till frisören..

 • Louise

  Jag känner min frisör

  http://www.nattstad.se/louisewarg

 • Majken

  Man behöver inte ha en utbildad, jag klippe rmig själv, jag brukar stå framför spegeln och klippa mig, och jag har aldrig varit så nöjd med mitt hår om jag ska vara ärlig.