29 kommentarer på “Keep on walking”

 1. Sandra - www.zindra.blogg.se skriver:

  Fin du e asså!!! <333

 2. Tova:-) skriver:

  Snygga byxor vart köpte du dom???

 3. Emma Henriksson skriver:

  Snyggt :D<3

  Snälla lisa ha på mina skal c:

 4. disqus_1IVqxOwmr7 skriver:

  Hejsan, kika gärna in på min lilla blogg:

  lotuslove.bloggplatsen.se

 5. Tuva Jonsson skriver:

  Först :D Lisa om du ser detta så skulle det vara sjukt kul om du kunde säga en hälsning att Tuva Jonsson i skillinfors bara Ääälllssskkkaaarrr dej! Jag bor så långt bort i från dej så jag kommer nog aldrig se dej i verkligheten :( puss och kram tuva

 6. Moiz skriver:

  Finis! Gud vad snygga byxor!:-D

 7. kan inte du göra fler videos när du är i stallet med hilmer

 8. tova<3 skriver:

  Va gärna med i min tävling om att bli dagens blogg. kram! http://tovahedeen.devote.se/

 9. Ellen Hagman (skoj efternamn) skriver:

  Hej, hur gjorde du så det är .se jag har gjort flera bloggar men raderat dom hur gör du? svara snälla med ett inlägg eller något. :) Lysssna på anton hagman på youtube snälla kan du kolla min instagram eller fanpage @anton_hagmaan och kommentera eller något please hade blivit världens gladaste tjej

 10. Åsa skriver:

  Hej, är det du som är lisa01j på kik?

 11. Emelie Cederhag skriver:

  Söt och fin du är Lisa!!❤

 12. Ronja skriver:

  hej snygga kläder ha det bra

  hälsningar Ronja
  var bor du?

 13. feelliicciiaa skriver:

  snyggt

 14. anonym skriver:

  Jag menar absolut inget illa med den här kommentaren men … Jag tycker du börjar bli tråkigare att kolla på , jag tycker du borde göra mer sminkvideor eller ha en frågestund .

  Föresten , du är verkligen bra på det du gör .

 15. Sånna byxor har jag! Dom är skitsnygga och det är snyggt med nitarna! Det är 18 nitar

 16. MIMMI skriver:

  snygg mobil……älskar dina vidor …DU ÄR BÄST MISSLISIBELL<3<3

 17. emelie@hotmail.se skriver:

  Hur lång är du? :)

 18. Saga skriver:

  Du är så olagligt söt! :)

 19. DU är snygg och söt <3 <3

 20. lisa<3 vill vara vän med dig på facbook men har frågat dig men du har inte svarat på mig men snälla snälla snälla snälla kan vi bli vänner på facbook i loev you lisa <3 <3 <3 <3 <3 <3

 21. lisa är en fin tjej och och jag kommer aldrig och glömma dig och elskar dig svara på mig och skriv till baka snälla så jag vet att du ser det jag skriver I LOEV YOU I LOVE YOU <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 22. HEJ LISA JAG ELSKAR DIG SÅ MYCKET MEN VILL ATT DU SKA SE VAD JAG SKRIVER TILL DIG OCH SKRIV TILL BAKA TACK TACK ATCK ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 23. Selmi skriver:

  Hahahahah vi har likadana byxor, visste inte att du hade såna men dom är ju fett snygg ju. Kan du följa mig på instagram jag heter selmah2001

 24. Selmi skriver:

  Hahahahaha ,jag har oxå såna byxor dom är ju så fett snygga,fina,bekväma och varma!!!vi har samma kläd-stil har jag märkt. En fråga vart köpte du dom dära nördglasögona venne vad dom heter men hoppas du förstår????p.s kan du följa mig på instagram jag heter selmah2001!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *