E.l.f /eyeslipsface

Gjort en ny beställning från e.l.f och är väldigt spänd på dom produkterna jag beställt. Till er som inte vet vad e.l.f är så är det en väldigt, väldigt billig sida med smink och man kan inte köpa det i Sverige i någon butik, tur att det finns en sida! Det finns flera olika ”serier”, deras vanliga serie, deras studio serie och deras mineral serie. Självklart kommer jag göra en Haul video när paketet kommer, längtar as mycket! : )

20130207-124817.jpgEn bild med några kompisar, haha! xD

20 kommentarer

20 kommentarer på “E.l.f /eyeslipsface”

 1. Emma Henriksson skriver:

  hej först!!!

 2. Emme Hemligt skriver:

  Man köper i Euro va? Nice bild B)

 3. Emme Hemligt skriver:

  Längtar till haulen!!!!!!!!!!! <3<3<3<3 ♥♥♥♥

 4. Sanna skriver:

  Härligt! har också tänkt att beställa en massvis med produkter från elf :D
  http://sannanicolina.blogg.se/

 5. Alice skriver:

  Kan du snälla svara på mitt mail? PUSS! / Från mig som är i Stenungsund på somrarna och då kanske vi kan träffas <3

 6. Emelie Cederhag skriver:

  Söta tjejer ni är!! ❤❤❤❤

 7. Tanja Racetovic skriver:

  Hej Misslisibell!
  Ville bara säga att du är grym som person, har en grym blogg och en bra personlighet. Har följt dig på din yt-kanal men inte din blogg, detta är första gången jag kollar på den och den verkar va super bra. Låt ingen trycka ner dig som person pga av en kommentar… hallåå dom ska egentligen inte säga någonting alls till en tjej som du som har över 30 000 visningar på yt. Dom ska egentligen inte trycka ner dig alls, tror dem är avundsjuka för att dem inte har de lika bra som dig eller är lika grym som dig. Själv har jag ingen blogg men har haft småbloggar men det är inte blivit större än så. Men har erfarenheter av att bli nertryckt och har själv blivit kallad saker. Och tyvärr är jag en sån person som tar åt mig välldigt mycket. Men det är som är så coolt med dig är juh att du knappt tar åt dig utan det känns kanske.. men egnetligen, vad ska man göra? hälften av dem som kommenterar är anonyma så de är bara ta det som det kommer och skratta åt dem som inte vågar säga så i verkligenheten. Det är deras problem. Men jag tycker att du ska skita i dem för du är grym grym grym! Din blogg är grym, dina sminkningar är grymma, din videos är grymma du är bara GRYM! Ta åt dig av det här och känn dig jätte stolt över att du är du och ingen annan. För det finns inte många som är lika unga som bloggar så bra som dig i den här åldern. Du börja välldigt tidigt men det är väll bara bra antar jag. Kankske byter ämne helt och hållet nu men har oxå gått på ridning men det var när jag var liten. Bamse och Plexus hette mina hästar, jätte gulliga!
  Aja det jag ville ut med det här meddelandet/kommentaren är att va stolt att du kan va du, att du har dem vännerna du har, att du har den killen du har, familjen du har, hästen/djuren du har, va stolt och ta åt dig och låt allt bra stanna inom dig och låt allt de dåliga flöda ut ur kroppen så ser du att det lättar. Vet att de jobbigt är jobbigt att ta emot sånna kommentarer men ibland får man bara ta dem som dem kommer. Inget mer att göra åt egentligen. men om du behöver råd eller tips så finna jag även fast vi inte känner varann eller bor nära varann, men förstår mycket saker som inte alla förstår och har gått igenom det mesta. Så om det är något, tveka inte att skriva till mig. Nedan hittar du mina sidor där du kan nå mig på :) Kram Tanja ps: du kan svara på detta meddelande i fb chatten om du addar mig :)
  Kik: tanjaa17
  Fb: Tanja Racetovic
  Instagram: tracetovic
  Skype: tanjara99

 8. Moiz skriver:

  Jag skulle oxå vilja beställa därifrån :-/ kram

 9. Matilda skriver:

  Hej Lisa! :)

  Jag tänkte beställa från miniinthebox.com som jag tror är en sida från Kina. De hade jättebilliga och snygga saker + att det var gratis frakt. Det som jag undrar är om du har handlat där någon gång( för de har allt från sminkborstar till hörlurar till termometrar, haha xD ). Eftersom det var så billigt så visste jag inte om jag vågar beställa där ifrån för att det kan vara fake. Om du vet något om företaget så kan du väl skicka ett privat mail till mig. Skulle blir jätteglad! :D ♥

  P.s jag tycker du är en jättestark tjej som står upp för vad du tycker, Jag är 13 år och läser din blogg varje dag. Du är verkligen inspirerande♥ Kram

 10. Anonym skriver:

  Besök gärna min blogg om djur för ni som är Djurvänner började idag men kolla gärna!! DEN HETER : LINASDJUR.BLOGGO.NU :)

 11. Johanna-Louise skriver:

  Snyggisar!

 12. Noralie skriver:

  Snygga luvor och mössor!! :* <3
  Min bloggish: http://noralies.blogg.se

 13. Nina skriver:

  Kan inte du berätta lite mer om hur man beställer från e.l.f? Te.x Hur mycket frakten kostar, om man kan lita på hemsidan osv..? Det skulle vara jätte bra för att jag vill beställa massa saker därifrån men min mamma är både tveksam och envis så jag måste ha något ”bevis” till att man kan beställa därifrån. Du kan skriva ett mail till mig som svar eller på bloggen eller var som helst, tack på förhand! <3

 14. tyra skriver:

  Kan du göra flera videos när dina kompisar e med

 15. Ellie skriver:

  Hej!
  Det verkar bara vad jag som har problem att beställa från Elf! Jag hade lagt in allt i varukorgen och var redo att klicka hem det, men det funkar inte! Det står att de endast fraktar inom USA…
  Vart och hur beställer du dina?

  Exremt tacksam för svar! :)

 16. important site skriver:

  I simply want to tell you that I am just beginner to blogging and site-building and truly liked you’re web blog. Very likely I’m planning to bookmark your site . You really have impressive writings. With thanks for revealing your website.

 17. thйme est correctement йcrit. Et-il possible de reprendre du billet

 18. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *