Believe it

_DSC0080Jag tror att jag kan klara detta, stå på sen för 1000 tals… Jag ska visa vad jag går för. Ni stöttar mig till hundra procent, tack♥ Jag, Nellie B och Marcus Nyman ska visa vad vi går för i Mars, let’s do this! Vi klarar det!

Vi ska bli intervjuade på en stor sen för stora företags mänskor. Vi ska prata om hur vi lyckats så stort på nätet, en succè!

Vi gör det vi gör, litar på oss själva.

Får mycket hjälp av min familj och självklart alla läsare och tittare!

Det är ni som gjort att vi är här idag.

Som jag sagt många gånger ”Trodde inte att jag skulle stå här idag”, helt otroligt vad långt jag gått. Från att vara lila Lisa från ”Lisa01j” där allt började, nu ”Misslisibell”, mer och mer vill kolla på mig och glädjas av mig och mina videos o inlägg. Fattar inte att jag får åka upp till Stockholm, vara med i en Dokumentär, bli intervjuad osv. Det är magiskt!

Fick mycket hat ett tag.. Dom som hatade slutade med att vara stora fans, love you, Alla kan ändras!

Är det lätt att lyckat på nätet?

Nej, det är svårare en vad man tror! Man går igenom mycket hat och tårar men det är det som gör att jag är här idag, Lisa Jonsson… tack.. Snart är jag i Stockholm och ska visa vad jag egentligen går för!

…Believe it…

40 kommentarer

40 kommentarer på “Believe it”

 1. Rebecka skriver:

  DET STAVAS SCEN!!!!!

 2. helena :D skriver:

  jag kommer alltid att stötta dig! du är så stark som har tagit dig igenom allt hat osv!! jag ser alla elaka hatkommentarer och jag tänker inte ens att be dom att sluta eller svara för det är det dom vill ha! dom vill ha uppmärksamhet! dom är avundsjuka! :/dom tänker ju aldrig erkänna det själva men dom är det ! ♥ jag har älskat alla dina videor sedan lisa01j! jag kommer alltid att vara ett lojalt fan! ♥ jag älskar dig lisa!!! ♥

 3. Tjej. skriver:

  Du är stark och modig!Stöttar dig till 100.Lycka till! <3

 4. Tova:-) skriver:

  Lisa kan du be någn filma det så får vi som inte kan komma dit och kolla se intervjun?? Det skulle vara sjuuukt snällt och kul men det är inget måste!!

  1. Miss Lisibell skriver:

   Hej, tack för din ide! Jag ska höra med mina föräldrar om någon kan göra det :)

   Hälsningar,
   Lisa

  2. Miss Lisibell skriver:

   Hej, tack för din ide! Jag ska höra med mina föräldrar om någon kan göra det :)

   Hälsningar,
   Lisa

   1. Tova:-) skriver:

    Ok tack :-D

 5. Emma Henriksson skriver:

  Omg Lisa , jag så glad för din skull! Jag stöttar dig till 100% gumman! Hoppas jag får träffa dig i Stockholm men det kommer säkert inte hända :(

  1. AngelIsHere skriver:

   Jo, då! Vi måste träffa henne! :) Hoppar det går :)

   1. Emma Henriksson skriver:

    Ja :) men hon sa att hon bara ska dit till det där stället och sen åka hem direkt :(

 6. Guest skriver:

  lisa jag är jette glad för din skull ibland önskar jag att jag hade det som dig det kommer nog också hända men lisa jag bor i stockholm så jag hoppas att jag kommer få träffa dig <3 :)

 7. michaochtuva.blogg.se skriver:

  Gå gärna in på min och min kompis blogg så är ni jätte snälla!<3 michaochtuva.blogg.se

 8. linnea skriver:

  kan man titta när du blir interjuvad asså beställa biljetter???

 9. Ida Frejd skriver:

  Lycka till! Du har alltid varit dröm för mig, tänk det är inte många som får uppleva en sån här sak! Jag är ditt största fan! Du gör mig avensjuk för du är du är så sjukt söt. Snälla Lisa svara på på dom här två frågorna vad är ditt nummer och snälla chatta med mig nån stans för jag vill värkligen chatta med dig<3

 10. ke skriver:

  Grattis lisa du fixar det.

 11. Amanda skriver:

  Går det på tv, i så fall vilken kanal??

 12. AngelIsHere skriver:

  Jag visste att du vågar! Du har gått igenom så otroligt mycket, och nu är du här <3
  Jag och mina vänner har följt dig från Lisa01j :)
  Skulle du kunna ha en fanträff eller något sådant i Stockholm?
  Och jag ville också fråga om vi dina fans kan komma in och kolla på, eller är det bara för journalister som får? Om ja, var och när kommer det vara? Och den iden om att filma var också jätte bra!
  Snälla, snälla, snälla svara! Jag kommer vara jätte tacksam <3 :)

 13. Julia Larsson skriver:

  Lycka till gumman! Alla kommer stötta dig, du behöver inte vara det minsta nervös! :)

  Från en av dina fans! ♥ Älskareeejj! C;

 14. Esther skriver:

  Det kommer gå sjukt bra vännen, lycka till sötaste Lisa! Hoppas på dig. <3

 15. sabri skriver:

  jag har gjort ett collage

 16. sabri skriver:

  kolla collage snälla

  1. sabri skriver:

   svara om den var fin<3

 17. Anna skriver:

  När är det du kommer att komma till Stockholm?

 18. Linnéa Ludén skriver:

  När kommer du till stockholm? Kan man komma och titta?

 19. Emelie skriver:

  Hej!Jag kikade in på din blogg och såg namnet Marcus Nyman i ditt inlägg.Jag undrar om vem denna Marcus Nyman är,är nyfiken :) Lycka till! :D

 20. Alice skriver:

  Jag är med och tävlar på givaway!
  Jag vill vinna för att min bästa kompis fyller år nästa vecka och hon önskar sig ett armband, men jag har dessvärre inte hittat något. Och så såg jag detta underbara armbandet från Parati och det är så sjukt hennes stil! Så därför vill jag vinna detta armbandet och ge till min bästis!
  Kram <3

 21. sibel (= skriver:

  Hoppas att det går bra jag håller tummarna (=

 22. Iddddaaaa skriver:

  Menar du Stamsite med Marcus Nyman???

 23. Evelina skriver:

  Du är född som en stjärna Lisa <3
  Alla dina fans kommer stötta dig från tills det börjar tills det slutar!
  Lycka till! : D

  http://www.myliiiife.blogg.se

 24. Ronja skriver:

  Gud vad kul!!
  Vill komma :)

  dansflickan.blogg.se

 25. Elsa skriver:

  Shit Lisa, du är ju f*n lika gammal som mig och ska stå på den scenen? YOLO MAN!

 26. sara skriver:

  min blogg: makeupsissi.blogg.se

 27. ray skriver:

  Självklart du klarar det<3

 28. Noralie skriver:

  Du är en sådan stark människa, Lisa! Det är många små kända som tycker det är lätt nu men jag tror inte så många skulle klara det! Men du klara det, och jag tror du kommer lyckas mer! Bli större! Mycket större! I’m beliving you! <3

 29. lovisaisland skriver:

  Måste bara få skriva att du är en otroligt fin och duktig tjej! Du ska fortsätta att vara den du är, du kommer gå så långt här i livet! Önskar det fanns sånna förebilder som dig när jag själv var i din ålder. Massor av kramar till dig!

 30. TiffanyLeSweet J skriver:

  STAMSITE!!!!

 31. Katarina Liiver skriver:

  yey stamstie ska vara med :3 älskar honom ^^ och dig lisa :3 ” som ett fan”

 32. Katarina Liiver skriver:

  och kan du filma marcus =3 :D är hans största fan ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *