Toning..?

Hej..

Har en liten fråga till er som kan lite om toningar, vad jag läst innan jag tonade mitt hår så läste jag att efter ett x antal veckor så kommer jag ha tillbaka mitt vanliga hår, det är vell så eller!? En toning håller ju i olika längd och denna håller i 28 tvättar, kommer jag ha min vanliga hårfärg sedan?! Snälla kan ni svara så snabbt som möjligt för jag vill självklart ha min vanliga hårfärg efter dom 28 tvättar, vill liksom inte vara brun hela livet ; ( Har jag missuppfattat vad en toning är? : (

_DSC0326 _DSC0069

220 kommentarer

220 kommentarer på “Toning..?”

 1. Milly skriver:

  Din hårfärg kan vara en aning mörkare.För dom flesta får man tilllbaka sin hårfärg men det kan vara lite mörkare.:)

 2. Clara skriver:

  När jag tonade mitt hår fick jag tillbaka mitt gammla hår. Du kommer få tillbaka din vanliga färg om ett tag!

  1. Miss Lisibell skriver:

   Tack så hämskt mycket för din kommentar, varit orolig ett tag♥

 3. Melissa skriver:

  du kan vara lugn det är olika med olika på håren men det brukar försvinna men det kan ta olika tid det kan ta längre än 28 tvättar men det kan också ta kortare tid. Men det kommer nog försvinna<3

 4. Sara skriver:

  Nej, du har inte missuppfattat direkt. Tonar man hos en frisör så är det riktig toning och håller i drygt två månader. Köper man toning i affär är det egentligen riktig hårfärg och kan vara lite knepigare att få bort.. Det kanske tar typ 5 månader för att exakt ALL färg ska försvinna, men om du duschar regelbundet i två månader så försvinner den någorlunda. Om du vill ha bort det bruna innan en månad eller två så ska du tvätta med YES – såpan som shampo. Det sliter på håret med färgen försvinner i alla fall. :)

 5. Du kommer få tillbaka din hårfärg. Men det kan hända att den håller längre än 28 tvättar. Typ 35 eller nåt. Det blir det oftast när man tonar mörkare.

 6. Sofiaemilia skriver:

  Jadå! Man får tillbaka sin vanliga hårfärg :)

 7. Du kommer självklart att få tillbaka din normala hårfärg!
  Men det är inte säkert att efter 28 tvättar får du bort exakt all färg, det kan finnas kvar lite färg, men det går bort så småning om!

  Ingen fara Lisa, du kommer få tillbaka din hårfärg♥

 8. Molly skriver:

  Det är olika, men när jag tonade mitt hår så försvann den ganska helt efter en till två tvättningar, sen blev det slingor. Men nu har jag min vanliga. Det kommer inte hålla helt i 28 tvättar, utan mer LITE kommer hålla i 28 tvättar. Dock kan det vara pyttelite som kommer vara kvar efter 28 tvättar.

 9. jossan skriver:

  Hej!

  En toning kan hålla i ett visst antal tvättar.Det finns olika styrkor på även det. En toning kan vara bra om man vill få in lite extra färg och liv i håret men är inte helt säker på om färgen passar en. Hoppas detta hjälpte dig! ;)Och gör gärna videos ida :D

 10. tilda skriver:

  Lisa jag lovar, din färg kommer försvinna. Men lite kommer försvinna då och då efter tvättarna men efter 28 tvättar kommer nästan allt var borta och sen kommer det försvinna, LOVAR!

 11. Rebecka skriver:

  Det är inte helt säkert att du får tillbaka den. Den kan bli lite ”missfärgade”.

  Du skulle tänkt på detta innan du färgade smarto.

 12. Claudia Clasak skriver:

  Man får till baka sin vanliga färg men efter 28 tvättar tror jag du har lite tonings färg kvar. Så var beredd på att efter 28 tvätter kommer du inte ha din vanliga färg.

 13. Nikola Cool skriver:

  Efter 28 tvätt så kommer du ha ditt vanliga hårfärg tillbaka:*fast det kan också gå bort snabbare så det blir slingor istället… och sen kommer ditt vanliga hårfärg..:*

 14. ida skriver:

  asså mina kompisar har tonat håret och det har inte gått bort efter ett år men den där hårtoningen som du köpte hade inte dom min kusin hade den som du hade den gick bort så du kommer ju få till baka din hårfärg

 15. Elin skriver:

  Det går bort efter ett par tvättar. När du badar så kommer det att vara brun/svart färg i badet. Så det blir minde och mindre för varje tvätt som går.

 16. Ella skriver:

  Du lär få tillbaka din naturliga färg, kan ju ta ett litet tag innan EXAKT all färg är borta. Men det är ju inte så att håret kommer vara mörkare när det värxer ut. ;)

 17. Nelly! skriver:

  Jag har tonat mitt hår brunt en gång. Jag kan säga såhär att tona håret mörkare blir mycket svårare att ta bort. Sin vanliga hårfärg blir inte exakt som den var innan. Håret kan se ganska slitet och fult ut inom nån period. För vissa kommer aldrig samma hårfärg tillbaka, men om man har tur så gör den det!
  Mitt hår var i ungefär den färgen som ditt hår var innan toningen. Har aldrig fått tillbaks mitt.. men tonade mitt hår ljusare för nån dag sen men mitt löshår funkar inte i mitt hår längre.. men för dig hoppas jag att det går bättre!

 18. Cornelia skriver:

  Det är olika beroende på hur håret är och vad man använder för toning. När jag tonade mitt hår höll det i flera månader (ett halvår ungefär), så det gick ur sakta. Men du kommer antagligen få tillbaka din vanliga hårfärg efter ett tag. :)

  1. Cornelia skriver:

   Fast jag hade ljust hår innan jag tonade och jag valde en ganska mörk brun färg, så eftersom du valde en ljusare färg går det nog fortare. :D

 19. Mira Persson skriver:

  Ja asså du kommer nog inte få tillbaks din riktiga hårfärg HELT. Men färgen du tonat nu slits ju bort sakta med säkert. Men du kommer nog få något liknande hår när toningen är borta. <3

 20. Clara skriver:

  Jag har tonat håret brunt för ca ett år sen och det har inte gått bort. Jag vart väldigt ledsen.
  Men om man verkligen vill ha tillbaka sin original färg så kan man gå till en frisör som färgar tillbaka hårfärgen till ens original färg.
  Men brunt hår är också jätte coolt:)
  Ps: enligt mig så kommer din hårfärg inte försvinna i duschen:(
  //Kram Clara!

  1. Michelle Lindh skriver:

   toning håller inte hela livet, haha.

   1. Clara skriver:

    Joo det kan göra det

    1. klara skriver:

     nej absolut inte, det försvinner efter typ 2 månader. inte hellt, men det slits av. ha-ha..

     1. Julia Larsson skriver:

      nä, skulle inte fungera att hålla sig hela livet. c; ♥
      haha. :)

     2. Clara skriver:

      Töntar ni kan ju inget om hår!

     3. Hanna skriver:

      Tönten du kan ju inget om hår!

     4. Clara skriver:

      Du har säkert aldrig färgat håret!!
      Tönt-Hanna

    2. Linnea Berggren skriver:

     NEJ!

 21. Evelinn skriver:

  Toningen kommer försvinna, men det är inte säkert att den försvinner efter 28 tvättar. Du kommer få tillbaka din hårfärg men den kanske blir lite mörkare då. För färgning är att man färgar permanent och det går inte bort det får man färga bort eller låta det växa ut till sin riktiga färg.

 22. rijalda skriver:

  kolla in min blogg på mylifeasrijalda.blogg.se/ .

 23. Guest skriver:

  Självklart kommer ju toningen att försvinna, men om det är så att du ändå får mörkare och mörkare hår hela tiden. Altså att du var blondare som liten än nu innan du tonade det, så kommer antagligen vara mörkare när toningen försvinner än vad du hade innan du tonade det.
  Jag tonade mitt hår en gång mörkbrunt, när jag egentligen hade askblondt, och toningen försvann ju. Men jag vart aldrig blond igen, utan nu är jag en blandning mellan ljusbrun och mellanbrun och mörkbrun.

 24. Elin skriver:

  Det beror helt på. Är ljust blond egentligen och tonade mitt hår rött förra sommaren och det höll i sig i flera månader efter dom där tvättarna som stod, medan jag har sett andra som tonat sitt hår som är tillbaka till sin naturliga hårfärg strax efter antalet tvättar som står.

 25. djana skriver:

  Hej MissLisiBell du hade frågat på youtub. Vad du hade köpt och då fråga du om man gillade AprikosGodisar och mitt svar är från 1 – 10 = 5 poäng

 26. Ellie skriver:

  Det är olika på vilken toning du köpte och vad det står på paketet. En TONING ska försvinna efter x antal tvättar, och en FÄRGNING försvinner inte i duschen, den går endast bort när håret växt ut i din naturliga hårfärg. Det ska tvättas bort, men tänk på att när man står i affären och ska köpa ett tonings/färgningmedel ska dem försöka få dig att köpa produkten. Alltså skiver dem saker som kanske inte riktigt är sant på förpakningen ibland.
  Och varje gång du tvättar håret försvinner lite av färgen, vilket kommer göra att färgen inte håller helt i 28 tvättar.
  Du kommer få tillbaka din naturliga hårfärg någon gång (Ifall det är nått fel med toningen), eftersom du kommer få utväxt.

  Ha det bra! :)

 27. Hanna skriver:

  Ditt hår är jätte fint med toning och utan toning men de är klart att då får tillbaka titt vanliga hår efter ca:30tvättar…

 28. laura skriver:

  men om den inte går bort helt kan du ju bara tona din vanliga hårfärg igen puss <3

 29. Johanna skriver:

  Du kommer få tillbaka din vanliga hårfärg, dock kan håret vara liiite mörkare ett tag. Sen kommer inte toningen hålla i 28 tvättar bara för att det står det. Redan efter en tvätt kommer mycket av färgen tvättas ur. Färgen du har nu kommer inte alls hålla länge och om en vecka kommer det vara mycket ljusare igen. Toning är väldigt värdelöst…

 30. anonym skriver:

  Ja, det försvinner!

 31. Linnea Berggren skriver:

  Ja det kommer gå boet efter ca 28 tvättar!
  Du behöver inte oroa dig!
  Men om det är så att det inte går bort (som det kommer göra) så måste du ju reklamera varan!

 32. Sofia skriver:

  Jag har färgat och tonat mitt hår väldigt många gånger! Det är väldigt olika från toning till toning. Jag har en kompis som tonade sitt hår, och den toningen höll i evigheter innan hon fick tillbaka sin vanliga hårfärg! Förr eller senare får man tillbaka sin vanliga hårfärg, med det är inte garanterat att färgen släpper efter 28 tvättar. Ibland kan det gå snabbare och ibland kan det ta längre tid. Din exakta hårfärg får du nog inte tillbaka efter 28 tvättar, men lite efter det kanske! Var inte orolig, toningen kommer inte sitta hela ditt liv eftersom att ditt hår har nog växt ut på nytt då! Alltså, var inte rädd. Toningen kommer att gå bort. Men förvänta dig inte att all färg är borta efter 28 tvättar! Sen behöver det inte vara säkert att du får den exakta färgen du hade innan tillbaka, utan du kanske har något lite mörkare hår än innan! Det är olika från hår till hår.

 33. Matilda (xoimmixo.blogg.se) skriver:

  När jag tonade satte sig färgen så att håret blev den färgen länge. Men det ska inte vara någon fara. Jag tonade när jag var 8 år. Och jag slingade mitt hår när jag var 9. När jag blev 10 så färgade jag mitt hår brunt. Men det försvan konstigt nog. Min kompis syrra tonade håret för att hon skulle på fest. Hon fick tvätta bort det samma dag. Och då var det bara lite kvar. Men det kanske vara kvar lite längre. Eller mycket längre. Eller jätte jätte länge

 34. fannie skriver:

  Hej lisa! jag ville ochså tona mitt hår och jag gjorde det! Men sen så upptäte jag att jag inte gick tillbaka min gammla hårfärg
  så nej du kommer alldrig att få tillbaka din gammala hårfärh om du kollar på instragram på min så kan du se att jag har typ

  en rödbrun hårfärg nu men förut så hade jag samma hårfärg som du! Om du skriver en komentar till mig på instaragram så kan jag lägga utt en bilg på mig inan jag tona mitt hår och hur det ser utt nu
  Vad jag heter på instragram: fannieyolo
  Jag lovar att jag uínte lurrar dig vill bara hjälpa dig!<3

 35. Anna skriver:

  Du kommer att få tillbaka din vanliga hårfärg efter ett tag. Efter ungefär 28 tvättar börjat toningen försvinna och eftersom att du duschar varje kväll så kommer toningen nog vara bort om två månader.

 36. Malin skriver:

  Hade varit smartare att slinga det hos en frissa (fast du är rädd, visa en bild på hur de vill ha det och de gör så)! Själv har jag samma ”grundfärg” på håret och färgade det lite mer rödbrunt än ditt. Tonade det runt jul och tog blev blond vid sommaren då jag förbjöd mig att tona håret igen (slingorna i håret blir så trista av det) och gick till min frisör, sachajuan. Där slingade jag mitt hår i ljus blond/bruna slingor och mitt hår fick en liknande färg som från början. Nu slingar jag det ca 2-3 i halvåret i en mer blond nyans! <3

  Så ångrar du dig när du är i stockholm åk till sachajuan sturegatan och slinga om det. Är inte så dyrt för kvalité, kostar runt 1400 för en slingning (ej klippning inräknat) <3 LYCKA TILL!

 37. Lina skriver:

  En toning försvinner aldrig helt. Men det kommer att bli ljusare. Men inte som du hade från början :)

 38. Maria Eriksson skriver:

  Du kommer få tillbaka din normala hårfärg så småning om. Men kanske inte direkt efter 28 tvättar. Jag har tonat mitt hår 2-4 gånger och det försvinner. Men mitt har vart kvar efter 28 tvättar. Men efter en viss tid kommer du få tillbaka din vanliga hårfärg

 39. alice skriver:

  Du kommer inte få tillbaka din hårfärg helt för det kommer vara lite brunt kvar tills din vanliga färg har växt ut helt :)

 40. Lovisa skriver:

  Lisa, min mamma är frisör och det är sjukt många unga tjejer som har tonat sitt hår och inte fått tillbaka sin riktiga hårfärg, dom har kommit till henne stor gråtande.
  Om du köpt från en vanlig mat affär eller en annan affär så är det 80% att det INTE kommer att gå bort, om du köpt från en hårsalong är det 99% att det går bort.
  Ledsen lisa, om du inte köpt från en hårsalong så är det kört ! :(

  1. Christelle ♥ skriver:

   Hon har typ inte köpt från en hårsalong, hon gjorde ju en Haul från Ademarks och Eurosko och då hade hon köpt färgen.. :( ♥

  2. BEcka skriver:

   Fast nej

 41. Tess skriver:

  alltså det beror lite på hur ”fästbart” ditt hår är. mitt hår är vääääldigt fästbart så det kommer aldrig ut riktigt helt för mig. men ditt hår växer ju åt också om det skulle vara så för dig, du har inte samma hår hela livet :)

 42. malin skriver:

  Det är inte säkert att färgen har gått ur efter 28 tvättar, men jag tror allt att du kommer få tillbaka din hårfärg igen.

 43. frida skriver:

  Jag har tonat i ungefär samma färg som dig fast med ett annat märke. Jag har också nästan samma hårfärg som dig innan du tonade. Jag tonade i november och mitt hår är fortfarande brunt men en del har åkt bort, jag tror inte att ditt hår kommer vara exakt som du hade innan efter 28 tvättar eftersom det kan sitta kvar lite längre. Jag hade också i 28 tvättar fast jag tvättar mitt hår ungefär 2 gånger i veckan med shampoo och balsam. Men var inte orolig om det sitter kvar lite längre, tids nog så åker det bort. Och toning är en slags hårfärg men som bara sitter i kanske någon/några månader, en färgning sitter i tills utväxten av ens vanliga hår växt ut helt, så färgning är ett långvarande hårfärg. Kram!
  http://www.wenngrens.devote.se

 44. Clara skriver:

  Jag har färgat och tonat mitt hår jätte många gånger, jag färgade mitt för några dar sen. När du har tvättat det efter 28 tvättar så kommer din hårfärg att komma tillbaka det kommer bara ta några dar efter du har gjort det

 45. Julia Larsson skriver:

  Haha, vad du är söt då Lisa.. C; Det går inte att ha den färgen man färgat håret med hela livet, ingen fara. ♥

  Som lite uppmuntring kanske; Jag färgar mitt hår med mörkbrunt varje månad, för det bleknar efter ett tag. Och ja, jag färgar det på riktigt. Ingen toning. Men i vanliga fall har jag guldbrunt men det vill jag inte ha. ♥

  Kram Lisa! ♥

 46. disqus_wMvy4Vtflg skriver:

  Ditt hår kommer bli ljusare än vad det är nu efter att du har tonat det. Men ditt hår kommer inte vara precis samma färg som det var förut. Och toningen kan hålla längre/kortare än 28 tvättar.

 47. Ja, du har nog missuppfattat lite.. Efter en toning får du ALDRIG tillbaka ditt hår ”helt” eftersom att dels kommer det vara mycket mer ”slitet” och det kommer ALDRIG bli liiika ljust igen bara så du vet ;) Du kommer alltid ha liite mörkare hår än vad du hade innna. Tro mig, jag har tonat mitt egna hår, mina kompisars hår, min kusins hår och min kompis mamma har tonat sitt hår. Så jag vet Gaaaanska mycket om toning och jag kan säga att du aldrig HELT får tibax din gamla hårfärg ;)
  Hoppas det hjälpte dig ;)

 48. Frida skriver:

  Asså, lite kommer ju alltid finnas kvar. Men det kommer gå bort mer och mer c:

 49. ellinor skriver:

  Det är lite olika, du får aldrig tillbaka din vanliga hårfärg helt. Har man jätteblont och tonar svart tex så får man ljusbrunt hela tiden eftersom att det inte kan gå bort helt.

 50. Minna skriver:

  Vet inget om toning,men det går nog endå bort,ditt hår växer ju och du klipper ju det i mellan så…

 51. Lisa skriver:

  sammanfattning: om du tonat håret så försvinner aldrig hårfärgen ”helt”. du kommer fortfarande har kvar lite av färgen.

 52. Förut tonade jag mitt hår ofta för att det kommer utväxt men det håller i mer än 28 tvättar! Just nu då färgar jag håret, för jag är blond men vill vara brunett, så jag försöker att bli brunett. P.S Om du färgar håret men ganiger (Venneh hur man stavar ) så skonar det håret.

 53. Christelle ♥ skriver:

  Du kommer nog inte på tillbaka just Precis som det var först efter 28 tvättar, men din naturliga kommer komma tillbaka. Så var inte orolig! Kram på dig♥ (En hen i min klass gjorde det!)

 54. Linnéa!♥ skriver:

  Du kommer få tbx din normala hårfärg, men allt kmr int tvättas bort efter 28 tvättar, men du kmr såklart få bort färgen tillslut! Men med riktig färg äre samma sak fast den tvättas bort lite senare!♥

 55. Sandra Larm skriver:

  Hej Lisa.
  Jag har erfarenhet av både färgningen och toning, då jag håller på mycket med detta. Resultat är väldigt individuellt. På vissa fastnar inte toning alls och andra sitter det som berg. Så det är jättesvårt att säga hur det kommer bli på just dig. Men förvänta dig inte att du kommer ha din naturliga hårfärg igen efter 4 veckor, för det kan sitta kvar längre. Men det kan också gå ur tidigare, det är något du lär märka. Tyvärr så kan resultatet bli permanent, om man har otur. Men det är bara att vänta och se :)
  Hoppas du blev lite klokare med det svaret!

 56. disqus_2Cq2uhc1sP skriver:

  Du kommer inte att få tillbaka exakt samma hårfärg men nästan hoppas att det går bra med toningen! Puss Matilda Nilsson

 57. Tammis skriver:

  Jag tonade mitt hår rött asså inte rött rött utan mörkt mörkt rött dagen efter julaftonen och idag är det inte mitt gamla hår men det är borta och min toning skulle försvinna efter 6-8 veckor och det har det typ gjort..

 58. Josefin skriver:

  Jag tonade från blont till brunt förra året och ja det stog typ att det skulle hålla i mindre än 10 tvättar ? men jag har smutsblont nu , ångrar det som fan …
  men ja du tonade inte så mörkt..

 59. Molly Rubinson skriver:

  Hej Lisa. Jag tonade håret för nåt år sedan. Sen när det hade försvunnit ändrades min hårfärg lite. Men man ser det knappt. <3

 60. filiiippas.blogg.se skriver:

  Har tonat mitt hår för cirka ett år sedan, och har fortfarande inte fått tillbaka min vanliga hårfärg så antar att de aldrig kommer bli lika naturligt som håret va när jag föddes.

 61. ina skriver:

  har inte någon fattat att håret växer ju ut sakta men säkert så du kommer inte ha samma färg hele ditt liv
  om du hade färgat med riktig färg så kanske det håller i 3 år sedan har ditt hår växt ut

 62. matilda skriver:

  Du kommer får tillbaka din färg.. Men din gamla färg slits ju alltid ut. Så aldrig blir den exakt exakt ! 28 Tvättar ska man inte lita på. Åk till en salong dom kan !

 63. Nora skriver:

  Du kommer få tillbaka din hårfärg, kanske inte efter 28 tvättar, men efter ett tag. Jag tonade mitt hår i spetember och har kvar det ännu. Den skulle hålla 6-8 veckor.

 64. melissa skriver:

  om det är första gången du ska tona så bör du inte välja den allra mörkaste, väl någon ljus / mellan brun och på vanlig toning så går färgen ur efter ca. 15 tvättningar, sen finns det intensivtoning där färgen går ut efter 20+ tvätttar, och eftersom du har din riktiga hårfärg så kommer nog färgen gå ur snabbare

 65. disqus_J6t77kNXmF skriver:

  Så klart Lisa du kommer att få tillbaka din normala hårfärg ♥ toning är ju inte hårfärg.

 66. Jojjo Lindoff skriver:

  Jag har tonat mitt hår flera gånger men det kan ta mer än 28 tvättar att få tillbaka din vanliga hårfärg

 67. Hanna Sterner skriver:

  Du kommer få tillbaka din hårfärg. Om inte det kommer tillbaka efter 28 kommer håret alltid växa ut så småningom :)

 68. dfgdfg skriver:

  DU har missuppfattat allt.. Du kommer nt få tillbaka din NATURLIGA hårfärg.. även fast du klipper dig, toningen är kvar i hårbotten. (har frågat en expert (hårfrisör))

 69. Greta skriver:

  Toningen kommer aldrig gå ut helt från ditt hår. Men när ditt hår växt och du klippt av det ”tonade” håret kommer det va borta. Alltså, färgning sätter sig i rötterna men inte toning. Så toningen försvinner HELT när du klippt bort det. ^^

 70. Malin Ekström skriver:

  Du kommer få tillbaka din färg men det kommer ta mkt längre än 28 tvättningar.. Mitt tog typ ett halv år men det skulle också ta 28 tvättningar

 71. sharzad10@hotmail.com skriver:

  lisa du kommer nog inte få allt det riktiga håret som du har men det kommer att gå bort så småning om
  1000 kramar shazrad!!!!!!!!!!!!<333<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3

 72. sharzad10@hotmail.com skriver:

  och hej lisa jag ville bara säga att jag älskar dina vidios speciellt nagel vidion<3<3<3<33

 73. simone :) skriver:

  stör mig på dom som kommenterar att den kommer vara kvar för evigt. nejnejnejnej dom flesta klagar på att hårfärgen går ut för fort. oroa dig inte!
  toningen kommer gå ut kanske inte direkt 28 tvättar. kanske mindre eller mycket mindre, beror på shampoon.
  du kommer aldrig få tillbaka din gamla hårfärg så som den var exakt. samma sak om du är blond och färgar håret brunt och din utväxt kommer efter det inte vara lika blond utan med ”råttfärgat” dvs blandning att blont och ljusbrunt. men det va ju inte det som det handlade om. för nu har ju du en toning. den kommer försvinna men hårfärgen kommer inte bli exakt den samma efter du kommer inte ha brunt fortfarande. absolut inte . men inte riktigt samma färg som innan lite mer åt brun hållet men vill inte säga brunhållet heller för det blir inte alls brunt men inte lika blont som innan utan lite mer ”råttfärgat” typ ingen färg alls :) tack för mig :) //tjej på 16 år ;)

 74. Sanna skriver:

  Så småningom så kommer du ha tillbaka din hårfärg. Om du tänker såhär, till sommar så har säkert toningen tvättas ut väldigt mycket och sedan så bleks håret också på sommaren, så var lugn..du kommer inte behöva vara brunett resten av ditt liv på grund av toningen ^^

 75. Olivia Öhlund skriver:

  Hej Lisa, jag har tonat håret ganska många gånger och du kommer självklart att få tillbaka din normala hårfärg!
  Men det kan ta lite längre tid än 28 tvättar för att din normala hårfärg ska komma tillbaka, för mig tog det en eller två månader.

  Men jag kan lova att du kommer få tillbaka din normala hårfärg! <3

 76. lisa.nero@hotmail.com skriver:

  jag har tonat håret och mitt skulle gå ut innan julafton men mitt sitter fortfarande i jag vet att jag skrev detta för sent men det kan bli mörkare en vad det var förut så att du är bäred på det :)

 77. disqus_ak6708679P skriver:

  Toning är absolut det du tror. Jag tonade mitt hår en gång. Det stod att mitt hår skulle tillbaka efter 24 tvättar. Men det var inte toning. Det var färg så dom lurades men aja, var ändå nöjd med färgen så.. ;)

 78. :) skriver:

  Du kommer inte få tillbaks din vanliga hår färg helt, men det kommer försvinna typ helt, jag tonade mitt hår för ca 2 år sedan och jag har fortfarande inte min vanliga hårfärg… Men jag lovar, din hårfärg kommer att bli nästan som vanligt

 79. Amanda skriver:

  Jag lovar Lisa, din vanliga hårfärg kommer självklart att vara kvar. :) Efter dessa 28 tvättarna så kommer det fortfarande vara lite brunt, men någon/några veckor senare kommer du att ha din naturliga hårfärg igen! :)
  Ingen fara Lisa!

 80. gina skriver:

  jag ska tona håret brunt, och min bästis mamma är frisör, jag frågade henne om min toning kommer gå bort helt direkt, hon sa att det var ingen fara eftersom att färgen inte släpper helt direkt, men kommer så småningom göra det efter någon tvätt efter alla demhära 28 tvättarna, så du behöver inte oroa dig! :) <3

 81. Cajza skriver:

  Det är inte säkert att du får tillbaka den jag tonade mitt hår och det gick inte ut utan jag färgade över det :)

 82. Mithra skriver:

  Tror man får tibax det, måste vara så! men hörrni kolla in min blogg http://www.mittis.wordpress.com

 83. Fanny skriver:

  Jag har tonat mitt hår! Och det har inte gått bort på flera år! ( från blont till brunt) och jag ångrar mig massssor!!!!!!!

 84. Tilda skriver:

  Du kommer ha din vanliga hårfärg efter 28 tvättar(eller mindre!) jag vet det för min kompis tonar håret ofta!!!

 85. disqus_PTOoGoOXIz skriver:

  Jag köpte också samma färg som du har den är ej borta har haft den i ett halv år

 86. Tove Rosenquist skriver:

  det bror på vart du har köpt det, hos en riktigt frisör salong så håller toningen i typ två månader men köper man i en mataffär t.ex så är det som riktigt färg och kommer därför aldrig riktigt tvättas ur, så har du köpt den i en vanlig affär så kommer du tyvär inte få tillbaka din vanliga hårfärg.

 87. em m skriver:

  Det finns olika slags toningar. Jag har både använt vanlig och även intensiv toning, och den intensiva toningen sitter sjukt länge, men går tillslut bort <3

 88. bla_bla@bla.bla skriver:

  jag hade toning och jag har inte fått tillbaka min hårfärg riktigt! fast min hårfärg är lite ljusflammig så den kanske kommer tillbaks mer snart!!! fast denna färg jag har nu är finare!

 89. fototjejer@live.se skriver:

  Jag har färgat mitt hår kanske 50 gånger ända sen jag var 3 år! Typ som min hobby haha, men min vanliga hårfärg kommer alltid tillbaka annars är det ju bara att tona/permanenta tillbaka det! Det är ingen som helst fara, du måste våga lite!
  Jättefin blogg annars, kika gärna in på min!
  http://www.mwandaa.devote.se

 90. Jennifer skriver:

  De toningar som finns att köpa i affärer är inte riktiga toningar, sådana kan man endast köpa hos frisörer. Detta har jag hört från ALLA frisörer jag någonsin gått hos och jag har egen erfarenhet eftersom att jag har färgat/tonat mitt hår i 6 år. Färgen tvättas bort med tiden, ja. Men det gör även riktig färgning så att säga, det slits ju bort. Men din naturliga hårfärg kommer du inte återfå efter 28 tvättar, nej. Du kanske bör vara lite mer påläst innan du gör något som du kan komma att ångra.

 91. Ellen Jonsson skriver:

  Min mamma är också frisör ;) o det är toppen :D Men till saken..Om du har köpt en billig toningså kommer inte all färg åka/gå ut ur hårt :/ Men om du har en som är lite dyrare så kanske inte allt går/åker ut ur håret men pytte pytte lite är kvar ;)

  Men du ska inte oro dig Lisa :) Tänker på dig<3

 92. fanni skriver:

  du är söt jag tittar på dig på youtube <3

 93. fanni skriver:

  Hej! frågor!!

  1,hur gammal är du

  2. var bor du
  3. kan du göra en film när du är ute?
  4. Justin-bieber eller rihanna
  5. den gången du gjorde en film när du visa att du var vig jag är vigare en dig!

 94. Nora skriver:

  ja det går bort :) Hon FÄRGADE det inte. Jag har tonat håret mååååååååååånga gånger och det har gått bort helt!!!!

  KRAM♥

  1. Linnea skriver:

   Hej! Vad änvände du för toning? Vilket märke? :)

 95. disqus_xnWsqbNXQh skriver:

  Haha, alltså.. om din toning inte släpper efter 28 tvättar så växer ändå håret. Oavsett om du färgar eller tonar håret kommer du få tillbaka din naturliga hårfärg till slut, om du låter bli att färga det igen.

  korkade ungar.

  1. elvira skriver:

   vet att din kommentar är 2 år gammal, men nej, man får ej tillbaka sin naturliga hårfärg efter man har färgat det. pigmentet i håret förändras om man färgar hela håret. gör man en dip-dye så förändras inte pigmentet i hårsäckarna. så, läs på innan du kallar folk grejor.

 96. Johanna skriver:

  En tjej i min klass tonade håret från mörkblont/blont till ungefär samma färg som du tonade ditt hår till och hennes hår blev ljusbrun/guldbrunt, du kommer inte få tbx din exakta hårfärg, såklat kommer det bli ljusare men du får inte tillbaka din vanliga hårfärg.. :/

 97. Evelina Borg skriver:

  du kan aldrig få tillbaks din riktiga hårfärg men du kommer få nära…

 98. Ottilia skriver:

  oj vilken skillnad…!

 99. Aleksandra Eklundh skriver:

  Joo då….

 100. I just want to tell you that I’m newbie to blogs and definitely savored you’re blog site. Probably I’m going to bookmark your blog post . You really come with superb well written articles. Thank you for revealing your web site.

 101. Hello. My teacher recommended your blog to me. Thanks for sharing!

 102. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 103. Pets skriver:

  This is very interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your site in my social networks!

 104. Health skriver:

  I truly enjoy looking at on this site, it has fantastic blog posts. ”Never fight an inanimate object.” by P. J. O’Rourke.

 105. You have brought up a very wonderful points , thanks for the post.

 106. voirfilms skriver:

  Hi there, I found your site by way of Google whilst searching for a similar subject, your web site got here up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 107. Pets skriver:

  hello!,I love your writing very a lot! share we communicate more about your article on AOL? I need an expert on this house to solve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

 108. I really enjoy reading through on this site, it has excellent content. ”Never fight an inanimate object.” by P. J. O’Rourke.

 109. Very interesting information!Perfect just what I was looking for! ”We are shaped and fashioned by what we love.” by Johann von Goethe.

 110. Health skriver:

  Wow! This can be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Wonderful. I’m also an expert in this topic so I can understand your effort.

 111. News skriver:

  hello!,I love your writing so a lot! percentage we keep in touch more approximately your article on AOL? I need an expert on this area to solve my problem. Maybe that is you! Having a look forward to look you.

 112. Health skriver:

  Hi, Neat post. There’s an issue with your website in web explorer, may check this… IE nonetheless is the market chief and a huge section of people will miss your great writing because of this problem.

 113. gode ceinture skriver:

  Enjoyed looking at this, very good stuff, appreciate it. ”Talk sense to a fool and he calls you foolish.” by Euripides.

 114. Travel skriver:

  F*ckin’ amazing issues here. I am very happy to peer your post. Thanks a lot and i’m looking forward to touch you. Will you please drop me a mail?

 115. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your site?

 116. Wow! Thank you! I constantly wanted to write on my blog something like that. Can I include a part of your post to my site?

 117. Hi are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 118. I have recently started a web site, the information you offer on this website has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.

 119. Health skriver:

  I like the efforts you have put in this, regards for all the great articles.

 120. Travel skriver:

  You can definitely see your enthusiasm within the paintings you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how they believe. At all times go after your heart. ”We may pass violets looking for roses. We may pass contentment looking for victory.” by Bern Williams.

 121. Porno skriver:

  Some really nice and utilitarian info on this website, too I believe the design and style has superb features.

 122. Ponro skriver:

  Howdy would you mind stating which blog platform you’re using? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

 123. porno skriver:

  Usually I do not read post on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled me to try and do it! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nice article.

 124. Voirfilms skriver:

  Magnificent items from you, man. I have be mindful your stuff previous to and you are just too great. I actually like what you have bought right here, really like what you are stating and the way in which wherein you are saying it. You’re making it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can not wait to learn far more from you. That is really a terrific site.

 125. porno skriver:

  It is perfect time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to counsel you few fascinating things or tips. Perhaps you can write subsequent articles regarding this article. I wish to read more issues about it!

 126. voirfilms skriver:

  Hello! Would you mind if I share your blog with my myspace group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content. Please let me know. Many thanks

 127. I genuinely enjoy studying on this internet site , it has superb posts . ”He who sees the truth, let him proclaim it, without asking who is for it or who is against it.” by Henry George.

 128. Ponro skriver:

  I do trust all the ideas you’ve introduced for your post. They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are very brief for novices. May you please extend them a little from subsequent time? Thanks for the post.

 129. Film streaming skriver:

  Thank you for sharing excellent informations. Your web site is very cool. I’m impressed by the details that you’ve on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and simply couldn’t come across. What a perfect site.

 130. Film streaming skriver:

  I reckon something truly special in this website.

 131. Ponro skriver:

  You have noted very interesting details ! ps decent site. ”’Tis a sharp medicine, but it will cure all that ails you. — last words before his beheadding” by Sir Walter Raleigh.

 132. Ponro skriver:

  Undeniably believe that which you said. Your favorite justification appeared to be at the net the simplest factor to take into accout of. I say to you, I definitely get annoyed while other folks consider issues that they just don’t understand about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing with no need side-effects , folks could take a signal. Will likely be again to get more. Thanks

 133. Film streaming skriver:

  I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your weblog and test once more right here frequently. I’m reasonably certain I’ll learn a lot of new stuff proper right here! Best of luck for the next!

 134. Film streaming skriver:

  As soon as I discovered this internet site I went on reddit to share some of the love with them.

 135. porno skriver:

  Terrific paintings! This is the type of information that should be shared around the internet. Shame on Google for not positioning this put up higher! Come on over and consult with my site . Thanks =)

 136. Thanks for the tips shared in your blog. Something else I would like to state is that fat loss is not information about going on a fad diet and trying to get rid of as much weight as possible in a set period of time. The most effective way to lose weight is by taking it slowly and obeying some basic tips which can provide help to make the most from the attempt to slim down. You may understand and be following some tips, nevertheless reinforcing information never damages.

 137. voirfilms skriver:

  Great ¡V I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 138. Voirfilms skriver:

  Thanks for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such magnificent info being shared freely out there.

 139. Tagsfinder skriver:

  Thanks for the strategies presented. One thing I additionally believe is that often credit cards presenting a 0% rate of interest often lure consumers in with zero rate, instant approval and easy online balance transfers, but beware of the main factor that may void the 0% easy neighborhood annual percentage rate as well as throw you out into the bad house fast.

 140. Ponro skriver:

  I beloved as much as you will obtain carried out proper here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get bought an shakiness over that you want be delivering the following. unwell undoubtedly come more beforehand again since exactly the similar just about very continuously inside case you protect this hike.

 141. voirfilms skriver:

  I do agree with all the ideas you have presented in your post. They’re very convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for newbies. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 142. Excellent site. A lot of helpful information here. I¡¦m sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And obviously, thank you for your sweat!

 143. films de sexe skriver:

  I’m just writing to let you understand of the notable encounter my cousin’s girl had checking the blog. She learned a wide variety of pieces, which included how it is like to have an incredible teaching mood to get folks quite simply know just exactly a number of impossible things. You actually did more than people’s desires. I appreciate you for giving those effective, trustworthy, educational and easy tips about this topic to Lizeth.

 144. voirfilms skriver:

  Of course, what a fantastic site and instructive posts, I will bookmark your site.Best Regards!

 145. I’m not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for excellent information I was looking for this info for my mission.

 146. Beginner Guides skriver:

  Excellent post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful information specially the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a long time. Thank you and best of luck.

 147. Thanks for your handy post. As time passes, I have been able to understand that the symptoms of mesothelioma are caused by a build up of fluid between your lining on the lung and the breasts cavity. The infection may start within the chest region and propagate to other parts of the body. Other symptoms of pleural mesothelioma cancer include weight loss, severe inhaling and exhaling trouble, nausea, difficulty ingesting, and puffiness of the face and neck areas. It must be noted that some people with the disease never experience any serious signs or symptoms at all.

 148. Marketing skriver:

  I think this is among the most vital info for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on few general things, The web site style is ideal, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

 149. Technology skriver:

  You made various good points there. I did a search on the subject matter and found most persons will consent with your blog.

 150. Tutorials skriver:

  I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Carry on the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site :).

 151. News skriver:

  I regard something really interesting about your website so I saved to my bookmarks .

 152. I was just seeking this information for some time. After 6 hours of continuous Googleing, at last I got it in your website. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this type of informative websites in top of the list. Usually the top sites are full of garbage.

 153. Someone essentially help to make seriously posts I might state. This is the first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the research you made to create this particular publish incredible. Fantastic process!

 154. Sport skriver:

  Nice blog here! Also your site loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

 155. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I have shared your web site in my social networks!

 156. Business skriver:

  I like this post, enjoyed this one regards for putting up. ”Abortion is advocated only by persons who have themselves been born.” by Ronald Reagan.

 157. Thank you for your own effort on this web page. Betty take interest in conducting internet research and it’s simple to grasp why. A lot of people know all about the dynamic ways you produce informative items through the website and even recommend contribution from some other people on this topic then our favorite daughter is without question starting to learn a great deal. Enjoy the remaining portion of the new year. Your conducting a powerful job.

 158. airline flights skriver:

  I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you are not already ;) Cheers!

 159. Health skriver:

  Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re just too magnificent. I actually like what you have acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can’t wait to read far more from you. This is actually a great web site.

 160. Health skriver:

  Good – I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task.

 161. body art skriver:

  I truly appreciate this post. I¡¦ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again

 162. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 163. Business skriver:

  I really wanted to post a small word to be able to appreciate you for all of the stunning techniques you are writing on this site. My time intensive internet investigation has at the end been recognized with useful concept to talk about with my contacts. I ’d mention that we site visitors actually are definitely fortunate to live in a good community with very many marvellous people with helpful plans. I feel pretty happy to have used your entire web site and look forward to so many more fun times reading here. Thanks once again for all the details.

 164. Appreciate it for helping out, good info. ”Whoever obeys the gods, to him they particularly listen.” by Homer.

 165. Business skriver:

  I simply couldn’t leave your website prior to suggesting that I actually loved the usual info a person provide in your guests? Is going to be again frequently in order to check up on new posts

 166. Great awesome things here. I¡¦m very satisfied to see your post. Thank you so much and i’m taking a look forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

 167. Pets skriver:

  Hi, Neat post. There is an issue along with your site in internet explorer, would check this… IE nonetheless is the marketplace leader and a big element of other folks will pass over your magnificent writing due to this problem.

 168. Business skriver:

  My husband and i have been really excited that Raymond managed to round up his preliminary research through the ideas he gained out of the web pages. It is now and again perplexing to simply choose to be handing out tips which often others might have been making money from. And we also take into account we have got the website owner to be grateful to because of that. The entire illustrations you’ve made, the simple blog menu, the friendships your site give support to instill – it is all powerful, and it’s really letting our son in addition to the family reckon that this topic is brilliant, and that’s pretty essential. Thanks for the whole lot!

 169. Travel skriver:

  Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.

 170. Shopping skriver:

  You are my aspiration, I possess few web logs and rarely run out from post :). ”The soul that is within me no man can degrade.” by Frederick Douglas.

 171. fantasy games skriver:

  Magnificent website. Plenty of helpful info here. I am sending it to several buddies ans also sharing in delicious. And naturally, thanks to your sweat!

 172. Hello there, You’ve done an excellent job. I’ll definitely digg it and personally suggest to my friends. I am confident they will be benefited from this web site.

 173. tilbud skriver:

  You could definitely see your enthusiasm in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart.

 174. Business skriver:

  My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post truly made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 175. Business Ethics skriver:

  I was suggested this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You’re wonderful! Thanks!

 176. food recreation skriver:

  Great blog! I am loving it!! Will come back again. I am bookmarking your feeds also

 177. Thanks a lot for providing individuals with a very wonderful opportunity to discover important secrets from here. It is always very superb and jam-packed with a good time for me and my office friends to search the blog really thrice in a week to study the newest things you will have. Not to mention, I’m just actually satisfied for the great tactics you give. Selected 2 ideas in this article are completely the very best I have ever had.

 178. rpg skriver:

  We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our whole community will be thankful to you.

 179. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website :)

 180. Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish only about gossips and web and this is actually irritating. A good site with exciting content, that’s what I need. Thank you for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

 181. e commerce skriver:

  I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this site. Thanks , I will try and check back more often. How frequently you update your site?

 182. Great website! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am taking your feeds also

 183. asian cuisine skriver:

  Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is excellent blog. A great read. I’ll definitely be back.

 184. Enhanced backlink paketleri In Order To Dominate The backlink paketleri Realm

 185. Hello.This article was extremely motivating, especially because I was investigating for thoughts on this matter last Tuesday.

 186. 사설토토 skriver:

  I believe this web site has some very fantastic information for everyone. ”Only the little people pay taxes.” by Leona Helmsly.

 187. voirfilms skriver:

  Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my website something like that. Can I include a fragment of your post to my website?

 188. film streaming skriver:

  you’re in reality a excellent webmaster. The website loading pace is incredible. It kind of feels that you’re doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve done a excellent activity on this subject!

 189. film streaming skriver:

  Definitely, what a magnificent website and educative posts, I will bookmark your site.All the Best!

 190. film streaming skriver:

  Hello there, simply was aware of your weblog thru Google, and located that it’s really informative. I am gonna watch out for brussels. I will appreciate when you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

 191. film streaming skriver:

  You are a very intelligent person!

 192. film streaming skriver:

  It’s really a great and helpful piece of information. I’m glad that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 193. film streaming skriver:

  Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Actually Great. I am also an expert in this topic so I can understand your hard work.

 194. It¡¦s actually a great and useful piece of info. I am glad that you just shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 195. fashion week skriver:

  I in addition to my friends ended up reading the good things found on your web site and then at once I got an awful suspicion I never thanked the website owner for those tips. My people were definitely so joyful to see them and have now unquestionably been making the most of these things. Thanks for genuinely so considerate as well as for picking this sort of fantastic issues millions of individuals are really eager to be informed on. My very own honest apologies for not expressing appreciation to earlier.

 196. voirfilm skriver:

  I would like to voice my admiration for your kind-heartedness supporting men and women that need help with this one subject. Your personal dedication to getting the solution up and down had become particularly good and have continuously made associates much like me to achieve their aims. Your own valuable facts entails this much to me and still more to my peers. Thank you; from all of us.

 197. voirfilms skriver:

  I conceive you have mentioned some very interesting details , thankyou for the post.

 198. You have mentioned very interesting points! ps decent web site.

 199. film streaming skriver:

  magnificent points altogether, you simply gained a brand new reader. What would you recommend in regards to your post that you made some days ago? Any positive?

 200. Hello, Neat post. There is an issue along with your site in internet explorer, would check this¡K IE still is the market leader and a huge component to other people will miss your wonderful writing due to this problem.

 201. dpstream skriver:

  Throughout the great design of things you’ll receive a B- with regard to effort and hard work. Where you actually confused me personally was in your facts. You know, they say, the devil is in the details… And that couldn’t be much more accurate here. Having said that, let me inform you just what exactly did deliver the results. Your authoring is actually extremely engaging which is possibly the reason why I am making the effort in order to comment. I do not really make it a regular habit of doing that. Secondly, whilst I can easily notice the leaps in reasoning you make, I am definitely not confident of exactly how you appear to unite the ideas which in turn help to make the actual final result. For now I shall yield to your issue however wish in the near future you connect your dots much better.

 202. seriestreaming skriver:

  Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 203. I was wondering if you ever considered changing the page layout of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

 204. It’s in point of fact a great and helpful piece of info. I am glad that you shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

 205. Hi there very cool site!! Man .. Beautiful .. Superb .. I’ll bookmark your site and take the feeds also…I am satisfied to seek out numerous helpful information here within the put up, we want develop extra techniques in this regard, thank you for sharing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *