Toning..?

Hej..

Har en liten fråga till er som kan lite om toningar, vad jag läst innan jag tonade mitt hår så läste jag att efter ett x antal veckor så kommer jag ha tillbaka mitt vanliga hår, det är vell så eller!? En toning håller ju i olika längd och denna håller i 28 tvättar, kommer jag ha min vanliga hårfärg sedan?! Snälla kan ni svara så snabbt som möjligt för jag vill självklart ha min vanliga hårfärg efter dom 28 tvättar, vill liksom inte vara brun hela livet ; ( Har jag missuppfattat vad en toning är? : (

_DSC0326 _DSC0069

114 kommentarer
 • Milly

  Din hårfärg kan vara en aning mörkare.För dom flesta får man tilllbaka sin hårfärg men det kan vara lite mörkare.:)

 • Clara

  När jag tonade mitt hår fick jag tillbaka mitt gammla hår. Du kommer få tillbaka din vanliga färg om ett tag!

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   Tack så hämskt mycket för din kommentar, varit orolig ett tag♥

 • Melissa

  du kan vara lugn det är olika med olika på håren men det brukar försvinna men det kan ta olika tid det kan ta längre än 28 tvättar men det kan också ta kortare tid. Men det kommer nog försvinna<3

 • Sara

  Nej, du har inte missuppfattat direkt. Tonar man hos en frisör så är det riktig toning och håller i drygt två månader. Köper man toning i affär är det egentligen riktig hårfärg och kan vara lite knepigare att få bort.. Det kanske tar typ 5 månader för att exakt ALL färg ska försvinna, men om du duschar regelbundet i två månader så försvinner den någorlunda. Om du vill ha bort det bruna innan en månad eller två så ska du tvätta med YES – såpan som shampo. Det sliter på håret med färgen försvinner i alla fall. :)

 • http://www.facebook.com/nelly.d.basta Nelly Den Bästa

  Du kommer få tillbaka din hårfärg. Men det kan hända att den håller längre än 28 tvättar. Typ 35 eller nåt. Det blir det oftast när man tonar mörkare.

 • Sofiaemilia

  Jadå! Man får tillbaka sin vanliga hårfärg :)

 • http://www.facebook.com/jennifer.andersson.796 Jennifer Andersson

  Du kommer självklart att få tillbaka din normala hårfärg!
  Men det är inte säkert att efter 28 tvättar får du bort exakt all färg, det kan finnas kvar lite färg, men det går bort så småning om!

  Ingen fara Lisa, du kommer få tillbaka din hårfärg♥

 • Molly

  Det är olika, men när jag tonade mitt hår så försvann den ganska helt efter en till två tvättningar, sen blev det slingor. Men nu har jag min vanliga. Det kommer inte hålla helt i 28 tvättar, utan mer LITE kommer hålla i 28 tvättar. Dock kan det vara pyttelite som kommer vara kvar efter 28 tvättar.

 • jossan

  Hej!

  En toning kan hålla i ett visst antal tvättar.Det finns olika styrkor på även det. En toning kan vara bra om man vill få in lite extra färg och liv i håret men är inte helt säker på om färgen passar en. Hoppas detta hjälpte dig! ;)Och gör gärna videos ida :D

 • tilda

  Lisa jag lovar, din färg kommer försvinna. Men lite kommer försvinna då och då efter tvättarna men efter 28 tvättar kommer nästan allt var borta och sen kommer det försvinna, LOVAR!

 • Rebecka

  Det är inte helt säkert att du får tillbaka den. Den kan bli lite ”missfärgade”.

  Du skulle tänkt på detta innan du färgade smarto.

 • Claudia Clasak

  Man får till baka sin vanliga färg men efter 28 tvättar tror jag du har lite tonings färg kvar. Så var beredd på att efter 28 tvätter kommer du inte ha din vanliga färg.

 • Nikola Cool

  Efter 28 tvätt så kommer du ha ditt vanliga hårfärg tillbaka:*fast det kan också gå bort snabbare så det blir slingor istället… och sen kommer ditt vanliga hårfärg..:*

 • ida

  asså mina kompisar har tonat håret och det har inte gått bort efter ett år men den där hårtoningen som du köpte hade inte dom min kusin hade den som du hade den gick bort så du kommer ju få till baka din hårfärg

 • Elin

  Det går bort efter ett par tvättar. När du badar så kommer det att vara brun/svart färg i badet. Så det blir minde och mindre för varje tvätt som går.

 • Ella

  Du lär få tillbaka din naturliga färg, kan ju ta ett litet tag innan EXAKT all färg är borta. Men det är ju inte så att håret kommer vara mörkare när det värxer ut. ;)

 • Nelly!

  Jag har tonat mitt hår brunt en gång. Jag kan säga såhär att tona håret mörkare blir mycket svårare att ta bort. Sin vanliga hårfärg blir inte exakt som den var innan. Håret kan se ganska slitet och fult ut inom nån period. För vissa kommer aldrig samma hårfärg tillbaka, men om man har tur så gör den det!
  Mitt hår var i ungefär den färgen som ditt hår var innan toningen. Har aldrig fått tillbaks mitt.. men tonade mitt hår ljusare för nån dag sen men mitt löshår funkar inte i mitt hår längre.. men för dig hoppas jag att det går bättre!

 • Cornelia

  Det är olika beroende på hur håret är och vad man använder för toning. När jag tonade mitt hår höll det i flera månader (ett halvår ungefär), så det gick ur sakta. Men du kommer antagligen få tillbaka din vanliga hårfärg efter ett tag. :)

  • Cornelia

   Fast jag hade ljust hår innan jag tonade och jag valde en ganska mörk brun färg, så eftersom du valde en ljusare färg går det nog fortare. :D

 • http://www.facebook.com/mira.persson.58 Mira Persson

  Ja asså du kommer nog inte få tillbaks din riktiga hårfärg HELT. Men färgen du tonat nu slits ju bort sakta med säkert. Men du kommer nog få något liknande hår när toningen är borta. <3

 • Clara

  Jag har tonat håret brunt för ca ett år sen och det har inte gått bort. Jag vart väldigt ledsen.
  Men om man verkligen vill ha tillbaka sin original färg så kan man gå till en frisör som färgar tillbaka hårfärgen till ens original färg.
  Men brunt hår är också jätte coolt:)
  Ps: enligt mig så kommer din hårfärg inte försvinna i duschen:(
  //Kram Clara!

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=1100552128 Michelle Lindh

   toning håller inte hela livet, haha.

   • Clara

    Joo det kan göra det

    • klara

     nej absolut inte, det försvinner efter typ 2 månader. inte hellt, men det slits av. ha-ha..

     • http://www.facebook.com/julia.larsson.35175 Julia Larsson

      nä, skulle inte fungera att hålla sig hela livet. c; ♥
      haha. :)

     • Clara

      Töntar ni kan ju inget om hår!

     • Hanna

      Tönten du kan ju inget om hår!

     • Clara

      Du har säkert aldrig färgat håret!!
      Tönt-Hanna

    • Linnea Berggren

     NEJ!

 • Evelinn

  Toningen kommer försvinna, men det är inte säkert att den försvinner efter 28 tvättar. Du kommer få tillbaka din hårfärg men den kanske blir lite mörkare då. För färgning är att man färgar permanent och det går inte bort det får man färga bort eller låta det växa ut till sin riktiga färg.

 • rijalda

  kolla in min blogg på mylifeasrijalda.blogg.se/ .

 • Guest

  Självklart kommer ju toningen att försvinna, men om det är så att du ändå får mörkare och mörkare hår hela tiden. Altså att du var blondare som liten än nu innan du tonade det, så kommer antagligen vara mörkare när toningen försvinner än vad du hade innan du tonade det.
  Jag tonade mitt hår en gång mörkbrunt, när jag egentligen hade askblondt, och toningen försvann ju. Men jag vart aldrig blond igen, utan nu är jag en blandning mellan ljusbrun och mellanbrun och mörkbrun.

 • Elin

  Det beror helt på. Är ljust blond egentligen och tonade mitt hår rött förra sommaren och det höll i sig i flera månader efter dom där tvättarna som stod, medan jag har sett andra som tonat sitt hår som är tillbaka till sin naturliga hårfärg strax efter antalet tvättar som står.

 • djana

  Hej MissLisiBell du hade frågat på youtub. Vad du hade köpt och då fråga du om man gillade AprikosGodisar och mitt svar är från 1 – 10 = 5 poäng

 • Ellie

  Det är olika på vilken toning du köpte och vad det står på paketet. En TONING ska försvinna efter x antal tvättar, och en FÄRGNING försvinner inte i duschen, den går endast bort när håret växt ut i din naturliga hårfärg. Det ska tvättas bort, men tänk på att när man står i affären och ska köpa ett tonings/färgningmedel ska dem försöka få dig att köpa produkten. Alltså skiver dem saker som kanske inte riktigt är sant på förpakningen ibland.
  Och varje gång du tvättar håret försvinner lite av färgen, vilket kommer göra att färgen inte håller helt i 28 tvättar.
  Du kommer få tillbaka din naturliga hårfärg någon gång (Ifall det är nått fel med toningen), eftersom du kommer få utväxt.

  Ha det bra! :)

 • Hanna

  Ditt hår är jätte fint med toning och utan toning men de är klart att då får tillbaka titt vanliga hår efter ca:30tvättar…

 • laura

  men om den inte går bort helt kan du ju bara tona din vanliga hårfärg igen puss <3

 • Johanna

  Du kommer få tillbaka din vanliga hårfärg, dock kan håret vara liiite mörkare ett tag. Sen kommer inte toningen hålla i 28 tvättar bara för att det står det. Redan efter en tvätt kommer mycket av färgen tvättas ur. Färgen du har nu kommer inte alls hålla länge och om en vecka kommer det vara mycket ljusare igen. Toning är väldigt värdelöst…

 • anonym

  Ja, det försvinner!

 • Linnea Berggren

  Ja det kommer gå boet efter ca 28 tvättar!
  Du behöver inte oroa dig!
  Men om det är så att det inte går bort (som det kommer göra) så måste du ju reklamera varan!

 • Sofia

  Jag har färgat och tonat mitt hår väldigt många gånger! Det är väldigt olika från toning till toning. Jag har en kompis som tonade sitt hår, och den toningen höll i evigheter innan hon fick tillbaka sin vanliga hårfärg! Förr eller senare får man tillbaka sin vanliga hårfärg, med det är inte garanterat att färgen släpper efter 28 tvättar. Ibland kan det gå snabbare och ibland kan det ta längre tid. Din exakta hårfärg får du nog inte tillbaka efter 28 tvättar, men lite efter det kanske! Var inte orolig, toningen kommer inte sitta hela ditt liv eftersom att ditt hår har nog växt ut på nytt då! Alltså, var inte rädd. Toningen kommer att gå bort. Men förvänta dig inte att all färg är borta efter 28 tvättar! Sen behöver det inte vara säkert att du får den exakta färgen du hade innan tillbaka, utan du kanske har något lite mörkare hår än innan! Det är olika från hår till hår.

 • Matilda (xoimmixo.blogg.se)

  När jag tonade satte sig färgen så att håret blev den färgen länge. Men det ska inte vara någon fara. Jag tonade när jag var 8 år. Och jag slingade mitt hår när jag var 9. När jag blev 10 så färgade jag mitt hår brunt. Men det försvan konstigt nog. Min kompis syrra tonade håret för att hon skulle på fest. Hon fick tvätta bort det samma dag. Och då var det bara lite kvar. Men det kanske vara kvar lite längre. Eller mycket längre. Eller jätte jätte länge

 • fannie

  Hej lisa! jag ville ochså tona mitt hår och jag gjorde det! Men sen så upptäte jag att jag inte gick tillbaka min gammla hårfärg
  så nej du kommer alldrig att få tillbaka din gammala hårfärh om du kollar på instragram på min så kan du se att jag har typ

  en rödbrun hårfärg nu men förut så hade jag samma hårfärg som du! Om du skriver en komentar till mig på instaragram så kan jag lägga utt en bilg på mig inan jag tona mitt hår och hur det ser utt nu
  Vad jag heter på instragram: fannieyolo
  Jag lovar att jag uínte lurrar dig vill bara hjälpa dig!<3

 • Anna

  Du kommer att få tillbaka din vanliga hårfärg efter ett tag. Efter ungefär 28 tvättar börjat toningen försvinna och eftersom att du duschar varje kväll så kommer toningen nog vara bort om två månader.

 • Malin

  Hade varit smartare att slinga det hos en frissa (fast du är rädd, visa en bild på hur de vill ha det och de gör så)! Själv har jag samma ”grundfärg” på håret och färgade det lite mer rödbrunt än ditt. Tonade det runt jul och tog blev blond vid sommaren då jag förbjöd mig att tona håret igen (slingorna i håret blir så trista av det) och gick till min frisör, sachajuan. Där slingade jag mitt hår i ljus blond/bruna slingor och mitt hår fick en liknande färg som från början. Nu slingar jag det ca 2-3 i halvåret i en mer blond nyans! <3

  Så ångrar du dig när du är i stockholm åk till sachajuan sturegatan och slinga om det. Är inte så dyrt för kvalité, kostar runt 1400 för en slingning (ej klippning inräknat) <3 LYCKA TILL!

 • Lina

  En toning försvinner aldrig helt. Men det kommer att bli ljusare. Men inte som du hade från början :)

 • Maria Eriksson

  Du kommer få tillbaka din normala hårfärg så småning om. Men kanske inte direkt efter 28 tvättar. Jag har tonat mitt hår 2-4 gånger och det försvinner. Men mitt har vart kvar efter 28 tvättar. Men efter en viss tid kommer du få tillbaka din vanliga hårfärg

 • alice

  Du kommer inte få tillbaka din hårfärg helt för det kommer vara lite brunt kvar tills din vanliga färg har växt ut helt :)

 • Lovisa

  Lisa, min mamma är frisör och det är sjukt många unga tjejer som har tonat sitt hår och inte fått tillbaka sin riktiga hårfärg, dom har kommit till henne stor gråtande.
  Om du köpt från en vanlig mat affär eller en annan affär så är det 80% att det INTE kommer att gå bort, om du köpt från en hårsalong är det 99% att det går bort.
  Ledsen lisa, om du inte köpt från en hårsalong så är det kört ! :(

  • Christelle ♥

   Hon har typ inte köpt från en hårsalong, hon gjorde ju en Haul från Ademarks och Eurosko och då hade hon köpt färgen.. :( ♥

  • BEcka

   Fast nej

 • Tess

  alltså det beror lite på hur ”fästbart” ditt hår är. mitt hår är vääääldigt fästbart så det kommer aldrig ut riktigt helt för mig. men ditt hår växer ju åt också om det skulle vara så för dig, du har inte samma hår hela livet :)

  • Tess

   ut*

 • malin

  Det är inte säkert att färgen har gått ur efter 28 tvättar, men jag tror allt att du kommer få tillbaka din hårfärg igen.

 • frida

  Jag har tonat i ungefär samma färg som dig fast med ett annat märke. Jag har också nästan samma hårfärg som dig innan du tonade. Jag tonade i november och mitt hår är fortfarande brunt men en del har åkt bort, jag tror inte att ditt hår kommer vara exakt som du hade innan efter 28 tvättar eftersom det kan sitta kvar lite längre. Jag hade också i 28 tvättar fast jag tvättar mitt hår ungefär 2 gånger i veckan med shampoo och balsam. Men var inte orolig om det sitter kvar lite längre, tids nog så åker det bort. Och toning är en slags hårfärg men som bara sitter i kanske någon/några månader, en färgning sitter i tills utväxten av ens vanliga hår växt ut helt, så färgning är ett långvarande hårfärg. Kram!
  http://www.wenngrens.devote.se

 • Clara

  Jag har färgat och tonat mitt hår jätte många gånger, jag färgade mitt för några dar sen. När du har tvättat det efter 28 tvättar så kommer din hårfärg att komma tillbaka det kommer bara ta några dar efter du har gjort det

 • http://www.facebook.com/julia.larsson.35175 Julia Larsson

  Haha, vad du är söt då Lisa.. C; Det går inte att ha den färgen man färgat håret med hela livet, ingen fara. ♥

  Som lite uppmuntring kanske; Jag färgar mitt hår med mörkbrunt varje månad, för det bleknar efter ett tag. Och ja, jag färgar det på riktigt. Ingen toning. Men i vanliga fall har jag guldbrunt men det vill jag inte ha. ♥

  Kram Lisa! ♥

 • disqus_wMvy4Vtflg

  Ditt hår kommer bli ljusare än vad det är nu efter att du har tonat det. Men ditt hår kommer inte vara precis samma färg som det var förut. Och toningen kan hålla längre/kortare än 28 tvättar.

 • http://www.facebook.com/clara.verkkoniemi Clara Verkkoniemi

  Ja, du har nog missuppfattat lite.. Efter en toning får du ALDRIG tillbaka ditt hår ”helt” eftersom att dels kommer det vara mycket mer ”slitet” och det kommer ALDRIG bli liiika ljust igen bara så du vet ;) Du kommer alltid ha liite mörkare hår än vad du hade innna. Tro mig, jag har tonat mitt egna hår, mina kompisars hår, min kusins hår och min kompis mamma har tonat sitt hår. Så jag vet Gaaaanska mycket om toning och jag kan säga att du aldrig HELT får tibax din gamla hårfärg ;)
  Hoppas det hjälpte dig ;)

 • Frida

  Asså, lite kommer ju alltid finnas kvar. Men det kommer gå bort mer och mer c:

 • ellinor

  Det är lite olika, du får aldrig tillbaka din vanliga hårfärg helt. Har man jätteblont och tonar svart tex så får man ljusbrunt hela tiden eftersom att det inte kan gå bort helt.

 • Minna

  Vet inget om toning,men det går nog endå bort,ditt hår växer ju och du klipper ju det i mellan så…

 • Lisa

  sammanfattning: om du tonat håret så försvinner aldrig hårfärgen ”helt”. du kommer fortfarande har kvar lite av färgen.

 • http://www.facebook.com/emelie.borjesson.54 Emelie Börjesson

  Förut tonade jag mitt hår ofta för att det kommer utväxt men det håller i mer än 28 tvättar! Just nu då färgar jag håret, för jag är blond men vill vara brunett, så jag försöker att bli brunett. P.S Om du färgar håret men ganiger (Venneh hur man stavar ) så skonar det håret.

 • Christelle ♥

  Du kommer nog inte på tillbaka just Precis som det var först efter 28 tvättar, men din naturliga kommer komma tillbaka. Så var inte orolig! Kram på dig♥ (En hen i min klass gjorde det!)

 • Linnéa!♥

  Du kommer få tbx din normala hårfärg, men allt kmr int tvättas bort efter 28 tvättar, men du kmr såklart få bort färgen tillslut! Men med riktig färg äre samma sak fast den tvättas bort lite senare!♥

 • http://twitter.com/sandralarm Sandra Larm

  Hej Lisa.
  Jag har erfarenhet av både färgningen och toning, då jag håller på mycket med detta. Resultat är väldigt individuellt. På vissa fastnar inte toning alls och andra sitter det som berg. Så det är jättesvårt att säga hur det kommer bli på just dig. Men förvänta dig inte att du kommer ha din naturliga hårfärg igen efter 4 veckor, för det kan sitta kvar längre. Men det kan också gå ur tidigare, det är något du lär märka. Tyvärr så kan resultatet bli permanent, om man har otur. Men det är bara att vänta och se :)
  Hoppas du blev lite klokare med det svaret!

 • disqus_2Cq2uhc1sP

  Du kommer inte att få tillbaka exakt samma hårfärg men nästan hoppas att det går bra med toningen! Puss Matilda Nilsson

 • Tammis

  Jag tonade mitt hår rött asså inte rött rött utan mörkt mörkt rött dagen efter julaftonen och idag är det inte mitt gamla hår men det är borta och min toning skulle försvinna efter 6-8 veckor och det har det typ gjort..

 • Josefin

  Jag tonade från blont till brunt förra året och ja det stog typ att det skulle hålla i mindre än 10 tvättar ? men jag har smutsblont nu , ångrar det som fan …
  men ja du tonade inte så mörkt..

 • Molly Rubinson

  Hej Lisa. Jag tonade håret för nåt år sedan. Sen när det hade försvunnit ändrades min hårfärg lite. Men man ser det knappt. <3

 • filiiippas.blogg.se

  Har tonat mitt hår för cirka ett år sedan, och har fortfarande inte fått tillbaka min vanliga hårfärg så antar att de aldrig kommer bli lika naturligt som håret va när jag föddes.

 • ina

  har inte någon fattat att håret växer ju ut sakta men säkert så du kommer inte ha samma färg hele ditt liv
  om du hade färgat med riktig färg så kanske det håller i 3 år sedan har ditt hår växt ut

 • matilda

  Du kommer får tillbaka din färg.. Men din gamla färg slits ju alltid ut. Så aldrig blir den exakt exakt ! 28 Tvättar ska man inte lita på. Åk till en salong dom kan !

 • Nora

  Du kommer få tillbaka din hårfärg, kanske inte efter 28 tvättar, men efter ett tag. Jag tonade mitt hår i spetember och har kvar det ännu. Den skulle hålla 6-8 veckor.

 • melissa

  om det är första gången du ska tona så bör du inte välja den allra mörkaste, väl någon ljus / mellan brun och på vanlig toning så går färgen ur efter ca. 15 tvättningar, sen finns det intensivtoning där färgen går ut efter 20+ tvätttar, och eftersom du har din riktiga hårfärg så kommer nog färgen gå ur snabbare

 • disqus_J6t77kNXmF

  Så klart Lisa du kommer att få tillbaka din normala hårfärg ♥ toning är ju inte hårfärg.

 • Jojjo Lindoff

  Jag har tonat mitt hår flera gånger men det kan ta mer än 28 tvättar att få tillbaka din vanliga hårfärg

 • Hanna Sterner

  Du kommer få tillbaka din hårfärg. Om inte det kommer tillbaka efter 28 kommer håret alltid växa ut så småningom :)

 • dfgdfg

  DU har missuppfattat allt.. Du kommer nt få tillbaka din NATURLIGA hårfärg.. även fast du klipper dig, toningen är kvar i hårbotten. (har frågat en expert (hårfrisör))

 • Greta

  Toningen kommer aldrig gå ut helt från ditt hår. Men när ditt hår växt och du klippt av det ”tonade” håret kommer det va borta. Alltså, färgning sätter sig i rötterna men inte toning. Så toningen försvinner HELT när du klippt bort det. ^^

 • http://www.facebook.com/malin.ekstrom.3 Malin Ekström

  Du kommer få tillbaka din färg men det kommer ta mkt längre än 28 tvättningar.. Mitt tog typ ett halv år men det skulle också ta 28 tvättningar

 • sharzad10@hotmail.com

  lisa du kommer nog inte få allt det riktiga håret som du har men det kommer att gå bort så småning om
  1000 kramar shazrad!!!!!!!!!!!!<333<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3

 • sharzad10@hotmail.com

  och hej lisa jag ville bara säga att jag älskar dina vidios speciellt nagel vidion<3<3<3<33

 • simone :)

  stör mig på dom som kommenterar att den kommer vara kvar för evigt. nejnejnejnej dom flesta klagar på att hårfärgen går ut för fort. oroa dig inte!
  toningen kommer gå ut kanske inte direkt 28 tvättar. kanske mindre eller mycket mindre, beror på shampoon.
  du kommer aldrig få tillbaka din gamla hårfärg så som den var exakt. samma sak om du är blond och färgar håret brunt och din utväxt kommer efter det inte vara lika blond utan med ”råttfärgat” dvs blandning att blont och ljusbrunt. men det va ju inte det som det handlade om. för nu har ju du en toning. den kommer försvinna men hårfärgen kommer inte bli exakt den samma efter du kommer inte ha brunt fortfarande. absolut inte . men inte riktigt samma färg som innan lite mer åt brun hållet men vill inte säga brunhållet heller för det blir inte alls brunt men inte lika blont som innan utan lite mer ”råttfärgat” typ ingen färg alls :) tack för mig :) //tjej på 16 år ;)

 • Sanna

  Så småningom så kommer du ha tillbaka din hårfärg. Om du tänker såhär, till sommar så har säkert toningen tvättas ut väldigt mycket och sedan så bleks håret också på sommaren, så var lugn..du kommer inte behöva vara brunett resten av ditt liv på grund av toningen ^^

 • http://www.facebook.com/lia.ohlund Olivia Öhlund

  Hej Lisa, jag har tonat håret ganska många gånger och du kommer självklart att få tillbaka din normala hårfärg!
  Men det kan ta lite längre tid än 28 tvättar för att din normala hårfärg ska komma tillbaka, för mig tog det en eller två månader.

  Men jag kan lova att du kommer få tillbaka din normala hårfärg! <3

 • lisa.nero@hotmail.com

  jag har tonat håret och mitt skulle gå ut innan julafton men mitt sitter fortfarande i jag vet att jag skrev detta för sent men det kan bli mörkare en vad det var förut så att du är bäred på det :)

 • disqus_ak6708679P

  Toning är absolut det du tror. Jag tonade mitt hår en gång. Det stod att mitt hår skulle tillbaka efter 24 tvättar. Men det var inte toning. Det var färg så dom lurades men aja, var ändå nöjd med färgen så.. ;)

 • :)

  Du kommer inte få tillbaks din vanliga hår färg helt, men det kommer försvinna typ helt, jag tonade mitt hår för ca 2 år sedan och jag har fortfarande inte min vanliga hårfärg… Men jag lovar, din hårfärg kommer att bli nästan som vanligt

 • Amanda

  Jag lovar Lisa, din vanliga hårfärg kommer självklart att vara kvar. :) Efter dessa 28 tvättarna så kommer det fortfarande vara lite brunt, men någon/några veckor senare kommer du att ha din naturliga hårfärg igen! :)
  Ingen fara Lisa!

 • gina

  jag ska tona håret brunt, och min bästis mamma är frisör, jag frågade henne om min toning kommer gå bort helt direkt, hon sa att det var ingen fara eftersom att färgen inte släpper helt direkt, men kommer så småningom göra det efter någon tvätt efter alla demhära 28 tvättarna, så du behöver inte oroa dig! :) <3

 • Cajza

  Det är inte säkert att du får tillbaka den jag tonade mitt hår och det gick inte ut utan jag färgade över det :)

 • Mithra

  Tror man får tibax det, måste vara så! men hörrni kolla in min blogg http://www.mittis.wordpress.com

 • Fanny

  Jag har tonat mitt hår! Och det har inte gått bort på flera år! ( från blont till brunt) och jag ångrar mig massssor!!!!!!!

 • Tilda

  Du kommer ha din vanliga hårfärg efter 28 tvättar(eller mindre!) jag vet det för min kompis tonar håret ofta!!!

 • disqus_PTOoGoOXIz

  Jag köpte också samma färg som du har den är ej borta har haft den i ett halv år

 • http://www.facebook.com/tove.rosenquist Tove Rosenquist

  det bror på vart du har köpt det, hos en riktigt frisör salong så håller toningen i typ två månader men köper man i en mataffär t.ex så är det som riktigt färg och kommer därför aldrig riktigt tvättas ur, så har du köpt den i en vanlig affär så kommer du tyvär inte få tillbaka din vanliga hårfärg.

 • em m

  Det finns olika slags toningar. Jag har både använt vanlig och även intensiv toning, och den intensiva toningen sitter sjukt länge, men går tillslut bort <3

 • bla_bla@bla.bla

  jag hade toning och jag har inte fått tillbaka min hårfärg riktigt! fast min hårfärg är lite ljusflammig så den kanske kommer tillbaks mer snart!!! fast denna färg jag har nu är finare!

 • fototjejer@live.se

  Jag har färgat mitt hår kanske 50 gånger ända sen jag var 3 år! Typ som min hobby haha, men min vanliga hårfärg kommer alltid tillbaka annars är det ju bara att tona/permanenta tillbaka det! Det är ingen som helst fara, du måste våga lite!
  Jättefin blogg annars, kika gärna in på min!
  http://www.mwandaa.devote.se

 • Jennifer

  De toningar som finns att köpa i affärer är inte riktiga toningar, sådana kan man endast köpa hos frisörer. Detta har jag hört från ALLA frisörer jag någonsin gått hos och jag har egen erfarenhet eftersom att jag har färgat/tonat mitt hår i 6 år. Färgen tvättas bort med tiden, ja. Men det gör även riktig färgning så att säga, det slits ju bort. Men din naturliga hårfärg kommer du inte återfå efter 28 tvättar, nej. Du kanske bör vara lite mer påläst innan du gör något som du kan komma att ångra.

 • http://www.facebook.com/ellen.jonsson.756 Ellen Jonsson

  Min mamma är också frisör ;) o det är toppen :D Men till saken..Om du har köpt en billig toningså kommer inte all färg åka/gå ut ur hårt :/ Men om du har en som är lite dyrare så kanske inte allt går/åker ut ur håret men pytte pytte lite är kvar ;)

  Men du ska inte oro dig Lisa :) Tänker på dig<3

 • fanni

  du är söt jag tittar på dig på youtube <3

 • fanni

  Hej! frågor!!

  1,hur gammal är du

  2. var bor du
  3. kan du göra en film när du är ute?
  4. Justin-bieber eller rihanna
  5. den gången du gjorde en film när du visa att du var vig jag är vigare en dig!

 • Nora

  ja det går bort :) Hon FÄRGADE det inte. Jag har tonat håret mååååååååååånga gånger och det har gått bort helt!!!!

  KRAM♥

  • Linnea

   Hej! Vad änvände du för toning? Vilket märke? :)

 • disqus_xnWsqbNXQh

  Haha, alltså.. om din toning inte släpper efter 28 tvättar så växer ändå håret. Oavsett om du färgar eller tonar håret kommer du få tillbaka din naturliga hårfärg till slut, om du låter bli att färga det igen.

  korkade ungar.

  • elvira

   vet att din kommentar är 2 år gammal, men nej, man får ej tillbaka sin naturliga hårfärg efter man har färgat det. pigmentet i håret förändras om man färgar hela håret. gör man en dip-dye så förändras inte pigmentet i hårsäckarna. så, läs på innan du kallar folk grejor.

 • Johanna

  En tjej i min klass tonade håret från mörkblont/blont till ungefär samma färg som du tonade ditt hår till och hennes hår blev ljusbrun/guldbrunt, du kommer inte få tbx din exakta hårfärg, såklat kommer det bli ljusare men du får inte tillbaka din vanliga hårfärg.. :/

 • http://www.facebook.com/evelina.borg.94 Evelina Borg

  du kan aldrig få tillbaks din riktiga hårfärg men du kommer få nära…

 • Ottilia

  oj vilken skillnad…!

 • Aleksandra Eklundh

  Joo då….