Vinnare påväg

Håller på med vinnarvideon för vinnaren av armbandet från Parati.se, håll utkik!

_DSC0331

15 kommentarer

15 kommentarer på “Vinnare påväg”

 1. En Hästälskare skriver:

  Yeeeey! :D

 2. En Hästälskare skriver:

  Jippi!!

 3. En Hästälskare skriver:

  :)))))))))))))))))))))

 4. Tova:-) skriver:

  Vill sååå gärna vinna jag heter tovisj00 på yt

 5. Horselover skriver:

  Vad söt du är!!!!<3

 6. jenise skriver:

  acceptera min vänförfrågan jag heter : pipa.jenise

  1. jenise skriver:

   i stardoll

 7. Vian T. skriver:

  Kan inte du ha fler give aways? Många har aldrig vunnit en give away förut och dem kanske kan få en chans att vinna ifall du har fler give aways. Skulle vara kul om andra håller med mig. Jag har aldrig vunnit en give away för ut då, men aa. Snälla svara på denna fråga för att jag vill verkligen veta ifall du ska ha fler give aways!? Du är bäst!

 8. disqus_92aQYyiCnR skriver:

  kan du göra en giveaway med första andra och tredje plats!! <333333

 9. Julia skriver:

  Ska dit den 27:nde och 28:nde :D

 10. hanna skriver:

  kan du göra en till värsta sminkning snälla

 11. hanna skriver:

  kan du göra en nagel tutorial <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 12. hanna skriver:

  kan du göra en hissa och dissa med lipgloss och ögonskuggor
  snälla

 13. patricia skriver:

  Hej kan du göra en tävling där man vinner en smink produkt? <3 <3 <3 <3 <3. För jag vill vara med då och då kommer jag försöka vinna och snälla kan du göra det och om jag vinner då blir jag jätte glad för jag vill ha mer smink men min mamma och pappa tycker att jag ska köpa bättre saker för pengarna ! men det vill inte jag !! :) så snälla ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *