Tack besti Lina♥

20130218-174621.jpg
Ps: har två av den mascaran nu hihi

32 kommentarer

32 kommentarer på “Tack besti Lina♥”

 1. Aleksandra Daria skriver:

  Vad roligt

 2. Emelie Cederhag skriver:

  fina grejer du fick av lina!
  kan du göra en video av de?

 3. ella skriver:

  hej lisa! är de verkligen så att din instagram har blivit hackad och att du skaffat en ny som heter ’misslisibell_real’? ja vågar inte följa den förrän ja vet sanningen!! tror de är många som undrar!!! svara gärna!<3

  1. Anonyma Linn skriver:

   nej så är det inte

  2. Mira Lemming skriver:

   Hon heter @realmisslisibell!

 4. AngelIsHere skriver:

  Vad bra vänner du har <3 Kan inte du göra en video också där du visar allt du fick? :)

 5. lollisen skriver:

  Vad kul :-)

 6. disqus_JWTHnRYbGT skriver:

  Är du misslisibell.01 på kik? :)

  http://www.mylifelikecorinne.blogg.se

 7. Mira Persson skriver:

  Snällt av Lina <3 Älskaaaar den mascaran!

 8. Alva skriver:

  Kan du göra en video när du visar hur vig du är???
  ps. Kolla in min nagel-blogg
  ”fixatnaglarna.bloggo.nu”

 9. Nora Hemström skriver:

  Hej Lisa! Jag undrar om du skulle vilja göra en video där du visar hur du klipper eller filar dina naglar, för jag tycker att dom är grymt fina! Dina videos är underbara!;)

 10. Evelina skriver:

  Vad snäll Lina är :)
  Den mascaran äger :D
  ww.myliiiife.blogg.se

 11. Isabelle skriver:

  Läs Gärna min blogg ♥♥

  http://isabelle-w.bloggplatsen.se/

 12. Ewelina skriver:

  Bra blogg !

  läs gärna min och kommentera !:)

 13. Isabelle skriver:

  Jag fattar inte att du kan vara så bra på att blogga !! ♥

  Jag själv har bara bloggat i ungefär 1 och ett halvt år ! :) men läs gärna min blogg :)♥

  http://isabelle-w.bloggplatsen.se/

 14. Lisa skriver:

  MODEBLOGG:

  *SMAKPROV PÅ MORGONDAGENS OUTFIT!

  *GÖR DINA EGNA GALAX SHORTS! HU SNYGGA SOM HELST!

  *TODAYS OUTFIT!

  http://www.lisaanilsson.devote.se

  http://www.lisaanilsson.devote.se

  http://www.lisaanilsson.devote.se

 15. Fatma Hassan skriver:

  Jag vill gärna vara med på dina givaways men jag har ingen youtube kanal, finns det ett annat sett att anmäla sig på !? <3

 16. disqus_34MNGOQJ6x skriver:

  Titta mer än gärna in på min blogg http://www.diddiy.blogg.se
  och du, fortsätt med det du gör!!<3

 17. Julia Larsson skriver:

  GO, GO! :D

  Kram Julia! ♥

 18. Sara Milton skriver:

  Hej Lisa!!!!!
  Jag älskar dina videos ! De är så bra och jag har lärt mig jättemycket av dig!!!!
  Tack!!! Lisa du ska bara veta att du är bäst.
  Följ mig på Instagram jag heter sara_milton
  Följ mig !!!

 19. Lilly44 skriver:

  Det är ju bra att du har 2 st av den mascaran!! För då har du ju en ny sen när den tar slut<3 Grymmmmme <3

 20. BEcka skriver:

  HAr hon varit i Prag?

 21. I simply want to tell you that I am newbie to weblog and absolutely savored this web page. Most likely I’m want to bookmark your blog post . You actually have remarkable well written articles. Bless you for sharing with us your webpage.

 22. I simply want to mention I am all new to blogs and really savored your blog site. More than likely I’m likely to bookmark your site . You absolutely have beneficial posts. Thanks for sharing your webpage.

 23. This will be the proper blog if you hopes to discover this topic. You already know a lot its practically difficult to argue on hand (not that I actually would want…HaHa). You certainly put a whole new spin over a topic thats been written about for a long time. Wonderful stuff, just wonderful!

 24. I simply desired to say thanks once again. I’m not certain the things that I would’ve undertaken in the absence of the solutions shared by you concerning such problem. It has been a very distressing setting in my view, but understanding a new well-written tactic you treated it forced me to jump over happiness. I’m just happy for this support and in addition believe you realize what an amazing job your are undertaking training men and women through your web blog. I am sure you haven’t encountered any of us.

 25. Can I just say thats a relief to get a person that truly knows what theyre discussing on the web. You actually understand how to bring a concern to light and produce it important. The diet need to read this and can see this side with the story. I cant believe youre not more well-liked since you undoubtedly contain the gift.

 26. Hi, you used to write excellent posts, but the last several posts have been kinda boring… I miss your great posts. Past few posts are just a little bit out of track!

 27. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 28. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *