Good?

Hej hej!

Nu ska jag skriva om min dag, Först var jag i skolan! Lilly har ju en ny mobil, iPhone 4 svart som många undrat. Vi sitter under lektionerna o tar bilder som ni nog märker hehe? Men vi har kul ändå! Sedan har jag filmat en video som renderas, den kommer upp nu ikväll o  jag har vart ute hos kaninerna. Nu sitter jag här och skrivet lite granna haha. Imorgon har vi idrott, älskar idrott!!

Det är nio dagar kvar tills dom för dokumentären kommer, längtaar! Kommer bli fett kul.

_DSC0014

60 kommentarer

60 kommentarer på “Good?”

 1. Emma Henriksson skriver:

  skriv till min mail vad du önskar dig i present.<3 emma30341@gmail.com

 2. Julia skriver:

  Fin sminkning Lisa <3

 3. Alva skriver:

  Fin sminkning :-) tips på bra eyeliners?

 4. Linn Ahlborg skriver:

  åh vilken fin bild! <3

 5. ett stort fan!! skriver:

  hej lisa kan du snälla göra en video där du tar upp några frågor 1.kan du göra upd mina iphone skal 2.läppstift elr läpp balsam 3. iphone 4 eller 5 4.kommer du göra en fan träff (snälla) 5.kajal eller mascara 6.kan du visa dina örhängen 7.kan du visa ditt smink (tydligt tack) 8.kan du gör 2bästa och 2 sämsta video 9.snälla säg mitt namn i den videon jag heter Erona (9 år) 10.varför är du så söt /ps snälla svara och gör en video på frågorna tack herrå!!

 6. Mikaela Wendt skriver:

  Så fin du e Lisa kolla in på min blogg den heter http://www.mickansblogg.devote.se

 7. Wilma skriver:

  Du har ju inte samma hårfärg som du färgade ?!

  1. Miss Lisibell skriver:

   den bilden togs för länge sedan

   1. Emelie Cederhag skriver:

    Lisa du är alltid så fin på bilder, och söt❤ i love you❤

 8. simone skriver:

  hej lisa jag ÄLSKAR dej och undra om du lägger upp videos everyday?? men ha det gött lingon kött :)
  ps. kan inte du göra mer smink videos älskar dina sminkningar skulle betyda så himla mycket puss puss
  <3 U lisa!!

 9. Elisabet Eilertsen skriver:

  Har du rätt att vara på telefonen i klass rummet?
  Se min blogg! klesabet.blogg.no

 10. lovecoral_15@hotmail.com skriver:

  Hej, har ni inte sportlov nu? Jag vill göra en blogg här? Vad heter denna bloggen…. bloggplasten.se blogg.se nattstad.se devote.se …?

 11. Emme Hemligt skriver:

  Längtar t dokumentären :D Fotar på lektionen?? xD

 12. Emme Hemligt skriver:

  Jättesnygg sminkning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (y)

 13. anonym skriver:

  va glad för att du fick en bra plats… själv sitter jag jämte personen jag HATAR mest i HELA världen!!!!! hon är sjukt elak mot alla!!!:( aja du är bra på att sminka dig!<3

 14. Sara skriver:

  Jag fyller år då :D <3

 15. Lilly44 skriver:

  Vilken kanal kommer dokumentären på ?? Och vilken tid??

 16. Marit skriver:

  hei jeg lurte på hva tilda sin Kanal heter.. klem fra norge

  btw jeg digger deg masse maritviktori.blogg.no

 17. Isabell skriver:

  vrf har ni inte sportlov som nästan alla andra skolor i sverige? :P <33 Löw u <33 Din blogg är världens bästa liksom <33 :P

  1. mej skriver:

   Lika många har sportlov näääääästa vecka, olika i olika komuner ^^

 18. Olivia Öhlund skriver:

  Fin sminkning!! <3 Jag längtar också!!! :)

 19. ronja skriver:

  har inte du spotlov? det har jag :)

  1. Hej svejs! ;D skriver:

   Hon hade det förra veckan :). Jag har det nästa vecka. Så det är väldigt utspritt :D.

 20. Signe skriver:

  Hej Lisa! Den på bilden är typ den snyggaste sminkningen du gjort (tycker jag, så ingen behövet diskutera) har du gjort en video på den, kanske du kan länka den i ett inlägg ellet så kanske du kan göra en sån video. Har du något tips på en bra liquid eyeliner? Supertacksam för svar? // signe som älskar vad du gör :)

  1. Nellie Lundblad skriver:

   Isadoras är bra, elf’s också

 21. http://noralofven.se skriver:

  du e så bäääst!

 22. Ronja skriver:

  Så fin sminkning Lisa!

  dansflickan.blogg.se

 23. jullis01@hotmail.se skriver:

  hej lisa jag undrar hur man kan ge post till dig

 24. Minna skriver:

  Hejj, kan du göra en bröllopssminkning? :)

  1. Celine skriver:

   Tror du att hon ska gifta sig eller <3

 25. patricia skriver:

  Du är för liten för att sminka dig . Din hy kommer förstöras genom åren ,men det är kul att se vad du har köpt men inte sminkningarna. :)

  1. Hej svejs! ;D skriver:

   Jag är faktiskt ganska säker på att du (om du inte gör det) kommer att sminka dig någon gång. Förresten är hon inte för liten för att sminka sig. Det är bara en åsikt! Det ingen åldersgräns till smink. Jag vet att Lisa inte kommer att sluta sminka säg för att vissa säger att hon e för liten. Hon är inte ens för liten! Jag tycker att Lisas sminkningar och ALLA videos är VÄRLDSBÄST! :D Ville bara säga det :) Herrå puss ♥

 26. patricia skriver:

  Hej kan du göra en video med frågestund ?

 27. Julia Larsson skriver:

  Märker inte era lärare att ni sitter med era mobiler? När jag ska kanske kolla en sak på min iPhone och bara petar på den så säger de; Lägg genast undan den där! ;D HAHAH.

  1. Hej svejs! ;D skriver:

   Om vi kanske bara ska kolla klockan (den i klassrummet går fel). Så tar läraren mobilen och vi får tillbaka den när skolan är slut. HAHAHAH ;D

   1. Julia Larsson skriver:

    Haha, livet är sjukt hårt! ;DD

   2. Elin Lind skriver:

    Hahah, vi måste hålla våra mobiler inlåsta i skåpet hela dagen, tills skolan är slut! xD

 28. Nån som du inte känner :) skriver:

  Fin due Lisa! Glöm inte bort att du är den du är! Bry dig inte vad alla andra säger dom vet inte vad dom ens skriver! Älskar ditt underbara leende! Puss o kram!

 29. Hej svejs! ;D skriver:

  Jätte fin bild Lisa! :) Jag längtar också till dokumentären! En fråga: Vart kommer man att kunna kolla på den?

 30. stort fan skriver:

  hej kan du skriva hur man gör så att man får en bild på sin blogg när man går in på den alltså på framsidan typ?? min e-mail är flisan03@live.se

 31. Idahlovepanda@gmail.com skriver:

  Hej
  vet att du inte skulle vilja göra de här men skulle verkligen vilja göra ett länkbyte
  jag har inte alls många läsare eller nått sånt så jag vet inte varför du skulle vilja göra de med mig meb om du skulle vilja så kan du skicka ett mail<3
  Kram ida

 32. Felicia skriver:

  Hejj söta Lisa :) Kika gärna in på min blogg, den e ny menmen :) Lämna gärna en komentar så gör du min dag :D

  Nattstad.se/Feliciaao

 33. Noralie skriver:

  Haha!♥ Så fin du är!♥

  Jag har en givaway! För mer information så gå in på minn blogg: noralies.blogg.se

 34. Anonym skriver:

  Hej Lisa, jag har några frågor till typ din ” Question of the day” stavning.
  1. Blå eller lila?
  2. Varför bytte du kanal, från Lisa01j till Misslisibell?
  3. Hur får man så att det blir ”.se” efter sitt bloggnamn?
  4. Har du Facetime, isåfall vad heter du?
  5. Vad heter Idas kanin?

  // Lilla mejj

 35. Älskarej Misslisibell! skriver:

  Kolla på youtube kanalen korvenstogup sjukt roligt hittade den på youtube! xD

 36. Martina skriver:

  Jag har ett par frågor om dokumentären och annat:

  1. Ska dom filma ditt liv och följa med dig runt?isåfall hur länge?
  2.Kan du göra en mina djur tag?
  3.Lila eller gul
  4Gris eller häst

 37. Evelyn skriver:

  Så snygg bil!! Kan du göra en tutorial på densminkningen?

 38. http://www.cassie3rojeen.bloggo.nu Jag har en Blogg vill du följa min Blogg Lisa Lisa snälla I loev you lisa och det är min kompis blogg och min <3 <3

 39. Filippa (stoort fan!!) skriver:

  Jag har också en svart iPhone 4 hihi:)

 40. misslisibell skriver:

  sötis

 41. ida jonsson skriver:

  hej lisa jag kollar på alla dina vidios dom är jätte bra och jag önska att du läser detta jag är det största fans och de skulle vara en ära om du läste detta i din nyaste vidio :)

 42. ida jonsson skriver:

  hej lisa jag är ditt största fans och jag kolar på varenda vidio och jag tycker du gör bra vidior jag önska att vi kunde träffas någon gång snälla kan du ta med detta jag sa i någon av dina nyste vidio och kan du komentera de skulle vara en ära om du gorde allt jag sa :)

 43. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Excellent choice of colors!

 44. Get the facts skriver:

  I simply want to say I am all new to blogging and definitely loved you’re web site. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog post . You certainly come with terrific stories. Cheers for sharing your webpage.

 45. A blog like yours should be earning much money from adsense.*-”~`

 46. I am glad to be one of several visitants on this outstanding internet site (:, appreciate it for posting .

 47. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *