(20 Dagars) dag 1 – om mig

Om mig:

Jag heter Lisa och jag fyller 12 den 23 mars. Jag bor med min mamma, pappa och mina 4/5 syskon. Mitt 5:te syskon har flyttat.. Jag har denna blogg ”misslisibell.se” och min YouTube kanal där jag har över 33 000 prenumeranter. Jag älskar idrott i skolan för jag tycker det är väldigt kul att röra på mig. Min favvo mat är pommes såklart! Kan verkligen leva på det. Jag har en kanin som heter Charlie, en hamster som heter Kasper och en sköthäst som heter Hilmer. Jag går också på ridskola!

Det var lite om mig, hejdå!

IMG_2843

 

 

18 kommentarer
 • Linn

  så gullig kanin

 • maja brydiginte

  Hej!! Snälla Lisa kan du inte köra en question of the day? det var ju jättelängesen! Min fråga är:
  Vart köpte Lina dina korsörhängen?
  Skulle bli så himla glad om du svarade, MÅSTE ha sånna. Är också kristen <3 †

 • Alva

  Snälla Lisa kan du göra en video när du visar hur vig du är, & en när du visar hela ditt hus:-D:-D
  Fixatnaglarna.bloggo.nu

 • wilma lundström

  Hej Lisa verkligen älskar dig!! När du är färdig med ditt rum kan du snälla göra en Room Tour, skulle bli super glad då:) Love You<3

 • Elise

  Kan du visa dina buksor/jeans i en video, skulle bli super glad då:)

 • http://www.facebook.com/ellen.jonsson.756 Ellen Jonsson

  Jag har också 5 syskon..fast inte samma mamma o pappa :D ÄLSKAR pommes!!! Lisa jag älskar dig du är den bästa som finns :) Typ alla i min klass hatar dig..Men jag sägar att jag älskar dig ..då blir jag mobbad..fast jag står för vad jag tycker :) LOve you

 • Lovisa Nilsson
 • Tildahorse@hotmail.com

  Du har glömt en sak om dig: Du är bäst!
  PS. Jag ser på din blogg och din youtube kanal varje dag! DS.

 • Elin

  Hej jag heter Elin och bor med min mamma pappa och mina fem syskon! Dom är 2,4,9,13,16

 • Anonym

  Eeeehm………….. var touchar du kaninen??? O_O

 • elisabeth

  jag fyller år den 22 mars! :)

 • Tea

  Jag fyller 12 år den 26 Mars! :) Min moster 24 Mars och min storebror den 25 Mars! :D

 • Mirre

  Hej ! Jag Heter Miranda (Mirre) och jag äääälskaaar din blogg, jag går i 5:an och bor i stockholm. Jag Älskar dig!! Jag har bilder på dig som jag tagit från internet. Snälla kan du svara på min kommentar det vorre jätte kul! Farut hade du ett fan nummer där fans kunde ringa dig. Kan jag få det numret ? JAG ÄLSKAR DIG! SITTER OCH TITTAR PÅ DINA VIDEOS HELA TIDEN. Är ditt största fan ever! Jag älskar dig! Kan du svara på min kontakt förfrågan på Skype ? jag heter Zorbba_Caberas på skype

  • http://www.facebook.com/nellie.lundblad Nellie Lundblad

   det var hennes gamla nummer

 • rijalda

  kolla in mylifeasrijalda.blogg.se

 • hanna

  gud va söt

 • felicia

  Hej Lisa!
  När ska du göra det där med att göra 20 dagars. När gör du andra inlägget nummer två?
  Väldigt tacksam för svar!
  Felicia

 • elsa

  lisa du ROCKAR jag älskar dig och kommer alltid göra det