LaserDome

Igår var ju jag med kcv o spelade LaserDome! Det var första gången för mig men det var skit kul, trodde det skulle vara lite tråkigare men det var skiiit kuul!!

Kcv hade hyrt en buss och vi hade en som kunde köra bussen, han heter Peter. När vi började åka sa han

– Om ni tittar till höger (alla tittade) så missar ni det som är till vänster.

Haha, fattar ni!? Han livade verkligen upp stämningen!

När vi kom fram så fick vi vänta lite, gick igenom regler och sedan fick vi gå o sätta på västarna han skulle ha på sig, bla. Jag, Ida, Ebba, Linus (i min klass) kom i samma lag, blåa! Vi fick springa iväg och vara beredda på att dom röda skulle komma, var skit spännande! Jag, Ida, Ebba och Linus sprang tillsammans men sedan sprang Linus iväg haha och sedan försvann Ebba och då var det Ida och jag kvar sedan försvann Ida lite men hittade henne sedan. Vi sprang o sköt tillsammans med andra i laget och sedan nästa omgång så höll Jag, Ida, Ebba och Virre verkligen ihop!

Jag tyckte det var skit kul, ni måste åka dit!

Peter gick runt lite och filmade, här kommer en film han filmade, haha! Vi är nissarna ; )

22 kommentarer

22 kommentarer på “LaserDome”

 1. nimo skriver:

  Först haha

 2. Emelie Cederhag skriver:

  Det låter kul och roligt! Jag har varigt på laserdome en gång innan! Det bar jätte kul!

 3. Olivia skriver:

  Hej jag undrar om vi kan bli vänner på facebook det skulle vara jättekul! snälla svara! :) du kan skicka ett mail!!

 4. emen2001@gmail.com skriver:

  Hej Misslisibell! :3 1 Jag ♥ din blogg 2 jag har också spelat det där jag spelade hette det lasergame 3jag ska oxå fylla 12 fast jag fyller 20 maj :) Hoppas du ser detta för ♥ värkligen din blogg!

 5. Malin skriver:

  Sluta att blogga det är farligt för dej du är liten och barn går och ut med dej och lik

 6. soso skriver:

  det låter kul♥

 7. tilde skriver:

  Så rolig Peter var på filmen

 8. Minna skriver:

  Hej Lisa! Jag kan inte se filmen och jag vill gärna det. Så kan du lägga ut den på youtube? Puss och kram

 9. nella skriver:

  hej lisa kan du göra en vidio på dina alla smink :)

 10. Fifi skriver:

  Lisa du är söt jag rider också

 11. BEcka skriver:

  HAHAHAHAHHA HAN HETER PETER

 12. ewelinapalm skriver:

  vet att du är nybörjare osv på detta men ett litet tips när det gäller att välja lag..

  Ta alltid de röda laget, det blå är aldrig bra för det lyser mycket mycket mer än dom röda.
  därför är det mycket lättare att hitta dom blåa, det vill säga att du kan ta dom mycket lättare.

  Jag är rätt så erfaren av laserdomer och har spelat minst 100 gånger så ett litet tips bara :D

 13. Emma Petersson skriver:

  HAHAHA duvet Peter är min FARBROR jag lovar! :D Hans fru är min pappas syster och deras barn är mina kusiner :D hahaha kontakta mig på min KIK: emmapeson så kan vi prata mer :D HAHA sjukt roligt att du går i samma kyrka som min farbror :D

 14. view skriver:

  I simply want to say I am newbie to blogs and certainly liked your blog site. More than likely I’m planning to bookmark your site . You definitely come with impressive stories. Bless you for sharing with us your blog.

 15. Only wanna remark that you have a very nice internet site, I the design and style it actually stands out.

 16. An fascinating discussion will be worth comment. I’m sure that you need to write much more about this topic, may possibly not certainly be a taboo subject but usually people are not enough to communicate in on such topics. To another location. Cheers

 17. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *