LaserDome

Igår var ju jag med kcv o spelade LaserDome! Det var första gången för mig men det var skit kul, trodde det skulle vara lite tråkigare men det var skiiit kuul!!

Kcv hade hyrt en buss och vi hade en som kunde köra bussen, han heter Peter. När vi började åka sa han

– Om ni tittar till höger (alla tittade) så missar ni det som är till vänster.

Haha, fattar ni!? Han livade verkligen upp stämningen!

När vi kom fram så fick vi vänta lite, gick igenom regler och sedan fick vi gå o sätta på västarna han skulle ha på sig, bla. Jag, Ida, Ebba, Linus (i min klass) kom i samma lag, blåa! Vi fick springa iväg och vara beredda på att dom röda skulle komma, var skit spännande! Jag, Ida, Ebba och Linus sprang tillsammans men sedan sprang Linus iväg haha och sedan försvann Ebba och då var det Ida och jag kvar sedan försvann Ida lite men hittade henne sedan. Vi sprang o sköt tillsammans med andra i laget och sedan nästa omgång så höll Jag, Ida, Ebba och Virre verkligen ihop!

Jag tyckte det var skit kul, ni måste åka dit!

Peter gick runt lite och filmade, här kommer en film han filmade, haha! Vi är nissarna ; )

1 806 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *