(20 Dagars) dag 2 – min familj

Min familj:

I min familj är i 8st. mamma, pappa, Daniel, Hanna, Mats, Emil, Ida och sedan jag : ) Hanna har flyttat hemifrån för ett tag sedan så nu här hemma är vi bara 7. Min familj vill inte synas på min blogg eller YT så jag kan inte visa dom + dom vill inte att jag säger ålder m.m

MEN.. Jag har en hamster som heter Kasper och mamma har en hamster också som heter Fred (Fred är en tjej) haha. Jag har en kanin som heter Charlie och Ida har en som heter Nina.

…Vi hade två medlemmar till men dom har avlidit sedan ett tag sedan.. Först avlivades min förra hamster Hammie för hon fick cancer…Sedan dog Idas hamster Snuffie… Men vi vet att dom är i goda händer nu och vi kommer träffas igen! Dom är tvillingar♥

Tvillingarna Snuffie och Hammie, vi saknar er sjukt mycket!pizap.com13617174776951pizap.com13617172189851

 

 

845 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *