(20 Dagars) dag 2 – min familj

Min familj:

I min familj är i 8st. mamma, pappa, Daniel, Hanna, Mats, Emil, Ida och sedan jag : ) Hanna har flyttat hemifrån för ett tag sedan så nu här hemma är vi bara 7. Min familj vill inte synas på min blogg eller YT så jag kan inte visa dom + dom vill inte att jag säger ålder m.m

MEN.. Jag har en hamster som heter Kasper och mamma har en hamster också som heter Fred (Fred är en tjej) haha. Jag har en kanin som heter Charlie och Ida har en som heter Nina.

…Vi hade två medlemmar till men dom har avlidit sedan ett tag sedan.. Först avlivades min förra hamster Hammie för hon fick cancer…Sedan dog Idas hamster Snuffie… Men vi vet att dom är i goda händer nu och vi kommer träffas igen! Dom är tvillingar♥

Tvillingarna Snuffie och Hammie, vi saknar er sjukt mycket!pizap.com13617174776951pizap.com13617172189851

 

 

12 kommentarer

12 kommentarer på “(20 Dagars) dag 2 – min familj”

 1. Emme Hemligt skriver:

  Charlie är sjukt likt vår kanin! Vår heter Lillie och är en vädur, asså med öronen neråt. Hon är inte så tam, har du några tips på hur man gör henne mycket tam, sitta i knäet och så? Kram ♥

 2. Emme Hemligt skriver:

  Hammie var såå söt ♥♥

 3. Hej svejs! ;D skriver:

  Vad söta! ♥

 4. Tova:-) skriver:

  Kan du göra en video när du är med Kasper, Charlie och när du rider eller ryktar Hilmer

 5. Jag har ett tips på hur man gör en kanin tam :).. håll den i knät mkt och klappa den, prata med den mjukt och lågt..Va hos den och ta hand om den varje dag.. Gå ut med den i koppel och lär känna den :)

 6. wilma lundström skriver:

  Vad söta<3<3

 7. Guest skriver:

  hej jag hade en hamster som såg exakt ut som Hammie men den fick också canser och vi måsta avliva henne. jag saknar henne sjukt mycket det var bara några dagar sen. Hon var min bästa vän.ps hon hete Molly

 8. Matilda skriver:

  Hej jag hade en hamster som såg exakt ut som Hammie men för några dagar sen fick vi reda på att den hade canser. jag blev helt gråtfärdig men jag förstod att för hennes eget bästa så måsta vi avliva henne. PS hon hete Molly.

 9. ida munther skriver:

  åh vilka söta djur!
  http://www.iidaidas.blogg.se <– besök gärna :) skulle bli grymt glad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *